..Ωστόσο, πολλά από τα άσωτα αυτά τέκνα της είναι αμετανόητα.

Κάποτε η μητέρα Ελλάς μάζεψε στα ξερονήσια για κατήχηση και επαναφορά στο σωστό δρόμο όλα τα άσωτα και κοινωνικά άρρωστα τέκνα της αντί να τα μαχαιρώσει
(και να υσηχάσουμε) όπως αυτά προσπαθούσαν εναγωνίως να πράξουν σε αυτή, διαποτισμένα από το δηλητήριο της χειρότερης ιδεολογίας που υπάρχει: του κομμουνισμού. Ωστόσο, πολλά από τα άσωτα αυτά τέκνα της είναι αμετανόητα. Αφού πήραν το πάνω χέρι με τον παπανδρέα αλώσαν τον κρατικό μηχανισμό που κακά τα ψέματα παρά τα ελλατώματα του πιο πριν δεν είχε οικονομικά προβλήματα, διεφθείραν τα πάντα, χρέωσαν το κράτος, κατέστρεψαν την παιδεία (π.χ. η έννοια της κατάληψης και του ασύλου), κατέστρεψαν την οικογένεια, βάλλουν ποικιλωτρόπως κατά της Θρησκείας κλπ κλπ. Οι αριστερές αυτές συμμορίες λυμαίνονται ποικιλοτρόπως την χώρα όπως ακριβώς κάποτε οι κονσερβοκούτηδες πρόγονοι τους σε έσφαζαν για πλάκα με πρωτοφανή σαδισμό.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “..Ωστόσο, πολλά από τα άσωτα αυτά τέκνα της είναι αμετανόητα.

  1. τα αναρχοκομουνιστικα νεο-εαμοβουλγαρικα κτηνη τσακισαν παλι πολλους ελληνες πολιτες και στρατιωτικους και δεν κουνηθηκε φυλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    οι νεο-εαμοβουλγαροι θανασιμοι και μισητοι εχθροι του λαου μας κυρηξαν τον πολεμο παλι εναντιον των ελληνων και αρχισαν τις σφαγες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    μισος στο μισος των αριστερων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    πολεμο στον πολεμο των αριστερων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.