Αλλάχου Άκμπαρ και …επισήμως!

Αυτή η “καλλιτεχνική” επιγραφή (ALAHU AKBAR), “κοσμεί” εδώ και τρεις μήνες την είσοδο του Δημοτικού Σχολείου στον Κατσικά Ιωαννίνων. Και μη φανταστείτε ότι την έγραψαν κάποιοι “κατατρεγμένοι” και φερμένοι λαθοεισβολείς.

Την έγραψαν – και μάλιστα ανορθόγραφα – κάποια εγχώρια αναρχοάπλυτα φρικιά, την οποία και “υπέγραψαν” με το σήμα κατατεθέν τους.

Πέρασε τόσος καιρός, από αρχές Αυγούστου περίπου, και κανείς μέχρι σήμερα, κανείς χριστιανός δηλαδή, δεν βρέθηκε να πάρει λίγη μπογιά και να σβήσει αυτές τις αθλιότητες.

Ούτε σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, ούτε δάσκαλοι, ούτε διευθυντής του σχολείου, κανείς…

Οι μικροί μαθητές είναι αναγκασμένοι να “υποκλίνονται” ευλαβικά στον “Ύψιστο Αλλάχ”, καθόσον το Αλλάχου Άκμπαρ στη θρησκεία του ισλάμ σημαίνει ότι ο Αλλάχ είναι ο Ύψιστος, ο ένας και μοναδικός, ο αληθινός Θεός, ο Μόνος άξιος λατρείας, είναι ο Μέγας. Ο Μέγας σε όλα. Ο Μεγαλειότατος στις ονομασίες Του και στα χαρακτηριστικά και ιδιότητες Του. Ο μόνος Μεγαλοπρεπής. Κανείς και τίποτα δεν είναι όμοιος με Αυτόν. Κανείς και τίποτα δεν συγκρίνεται με Αυτόν.

Αυτά ακριβώς γράφει και το κοράνι για τον …”ύψιστο Αλλάχ”:

وَمَا قَدَرُوا اللَّهَ حَقَّ قَدْرِهِ وَالْأَرْضُ جَمِيعًا قَبْضَتُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَالسَّمَاوَاتُ مَطْوِيَّاتٌ بِيَمِينِهِ سُبْحَانَهُ وَتَعَالَىٰ عَمَّا يُشْرِكُونَ

Ντροπή σε όλους μας…

gianniotis.blogspot.gr

loading...

1 thought on “Αλλάχου Άκμπαρ και …επισήμως!

  1. Η ανάλυση για τον … ύψιστο δεν χρειαζόταν κύριε αρθρογράφε.

Comments are closed.