Ανδριανόπουλος: Παράθυρο παράνομης μετανάστευσης η δήλωση αλλαγής φύλου

Με την παράνομη μετανάστευση συνδέει το νομοσχέδιο για την αλλαγή ταυτότητας φύλου ο πρώην υπουργός Επικρατείας, Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδριανόπουλος ανέφερε σε tweet του: «Παράθυρο παράνομης μετανάστευσης. Με δήλωση αλλαγής φύλου αδύνατος επαναπατρισμός σε μουσουλμανική χώρα, διότι εκεί ποινή θανάτου! Ωραία φάμπρικα».
Επί της ουσίας, ο κ. Ανδριανόπουλος αναφέρει ότι με τη ψήφιση του εν λόγω νομοσχεδίου θα έρχονται στη χώρα μας οι μετανάστες, θα προχωρούν σε διόρθωση φύλου και στη συνέχεια θα καθίσταται αδύνατος ο επαναπατρισμός τους στις μουσουλμανικές χώρες, διότι θα κινδυνεύουν με ποινή θανάτου.
Δείτε την ανάρτησή του κ. Ανδριανόπουλου:

loading...

1 thought on “Ανδριανόπουλος: Παράθυρο παράνομης μετανάστευσης η δήλωση αλλαγής φύλου

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΩΜΕΝ. ΕΚΕΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΣΑΚΑΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ.
    ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΓ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΥΝΗΘΩΣ. ΛΟΙΠΟΝ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩΜΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΙΛΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΝΕ (ΕΞΕΣΦΕΝΔΟΝΙΖΟΥΝ) ΚΑΘΗΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 4ο 5ο ΤΟΝ ΠΙΟ ΨΗΛΟ ΟΡΟΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΟΠΟΤΕ Η ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΤΑΞΕΙΔΙ ΑΝΕΤΟΣ…..Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΠΛΑΝΙΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ!!!! ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

Comments are closed.