Δύο κουκουλοφόροι εκτέλεσαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο μέσα στο γραφείο του

Εν ψυχρώ δολοφονήθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στο γραφείο του στα Εξάρχεια ο γνωστός ποινικολόγος Μιχάλης Ζαφειρόπουλος.

Οι δύο δράστες χτύπησαν το κουδούνι του γραφείο του Μιχάλη Ζαφερόπουλου στην οδό Ασκληπιού 154. Τους άνοιξε συνεργάτης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida οι δράστες μιλούσαν σπαστά ελληνικά. «Θέλουμε να μιλήσουμε στον κ. Ζαφειρόπουλο» είπαν. Περίμεναν για λίγο στον προθάλαμο και στη συνέχεια ο συνεργάτης τους οδήγησε στο γραφείο του άτυχου δικηγόρου.

Ακολούθησε ένα τετ α τετ και ένας μικρός διάλογος και εν συνεχεία έπεσαν δύο πυροβολισμοί: Μια σφαίρα βρήκε τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο στο στήθος και μια στην κοιλιά.

Οι δράστες, μετά την εκτέλεση, τράπηκαν σε φυγή με τις αστυνομικές αρχές να τους αναζητούν.

Επικοινωνία Τσίπρα-Τόσκα

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των ερευνών.

Μητσοτάκης: Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου

Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter.

Η ΝΔ ανέβαλε όλες τις αυριανές εκδηλώσεις

Η Νέα Δημοκρατία λόγω της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου και για λόγους σεβασμού στη μνήμη του, ανέβαλε όλες τις αυριανές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί. Αύριο Παρασκευή επρόκειτο να γίνει η παράδοση-παραλαβή του νέου επικοινωνιακού επιτελείου που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο βιβλιοπωλείο free thinking zone στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με πηγές της Συγγρού η τελετή θα γίνει σε περίπου δέκα ημέρες.

Οι υποθέσεις στις οποίες συμμετείχε

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ήταν γιος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νώντα Ζαφειρόπουλου, που πέθανε το 2006.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος ασχολείτο κυρίως με οικονομικά εγκλήματα, μεταξύ των οποίων το εξοπλιστικό και το σκάνδαλο Energa ενώ ήταν συνήγορος του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου ο οποίος κατηγορήθηκε ότι δωροδόκησε Σμπώκο και Τσοχατζόπουλο για να του αναθέσουν την προμήθεια τεσσάρων ιπτάμενων ραντάρ.

Ο δικηγόρος -πατέρας δύο παιδιών- ήταν ιδιαίτερα δραστήριος συνδικαλιστής και κατέβαινε τακτικά στις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων κατά της ζωής της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν στοιχεία -αποτυπώματα, γενετικό υλικό-, μαρτυρίες και να ελέγξουν κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή.

loading...

4 thoughts on “Δύο κουκουλοφόροι εκτέλεσαν τον δικηγόρο Μιχάλη Ζαφειρόπουλο μέσα στο γραφείο του

  1. Τι ανακοίνωση εξέδωσαν εκείνοι που είχαν βγάλει ανακοίνωση για την δήθεν δολοφονική επίθεση της χρυσής αυγής;;
    Ξέρει κανείς, για να μας ενημερώσει;

  2. Πρωτα. Μπακογιαννη εκεινο το πρω ι νο ολοι ειδαν τον νεαρο με το πιστολι να. φευγει πεζος απο την. ΟΜΗΡΟΥ. τος βολευε η. 17 Ν. Μη. Χεσω. Αλλος ο λογος. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. Τωρα η. Οικογενεια το υ. Νοντα. Γνωστου. Πολιτικου. Τωρα τι. Ειναι. 1. ΜΑΗ. ΕΛΕΟΣ

  3. Γίναμε Σικάγο με «απαγόρευση» όπλοκατοχής !!!!!!!!!!!

Comments are closed.