Ζαριανόπουλος: Κλοπή απίστευτης έκτασης οι πλειστηριασμοί

Ο ευρωβουλευτής του ΚΚΕ μιλά για το ρόλο του ΚΚΕ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για τον τρόπο που λειτουργεί μέσα Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αν ακούγεται ο λόγος του και αν επιτυγχάνονται παρεμβάσεις

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Άκης Γκάτζιος

Ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος είναι από τους ευρωβουλευτές που δεν περνά απαρατήρητος στα κέντρα λήψης αποφάσεων στην Ευρώπη. Ταγμένος στο ΚΚΕ με απόψεις που διαφοροποιούνται από τους περισσότερους ευρωπαίους συναδέρφους του, δεν αρκείται στην αντίδραση, αλλά καταφέρνει να επιβάλλει πολλές φορές την άποψή του, και να ξετρυπώνει αποφάσεις που αφορούν την Ελλάδα, πριν έρθουν προς συζήτηση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Τον συναντήσαμε στις Βρυξέλλες και συζητήσαμε μαζί του τόσο για θέματα τρέχουσας επικαιρότητας, όσο και για τον ρόλο του ίδιου και του κόμματός του στην Ευρώπη.

Ο ευρωβουλετής απαντώντας στις ερωτήσεις που του θέσαμε, θεωρεί κλοπή απίστευτης έκτασης τους πλειστηριασμούς, τις κατασχέσεις καταθέσεων, την πώληση μη εξυπηρετούμενων – «κόκκινων» τραπεζικών δανείων στα κοράκια των funds.

(ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ απαντήσεις που θα συζητηθούν, δίνει ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος και στο επόμενο φύλλο του Έντυπου ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, για το νερό και την ιδιωτικοποίησή του στην Αργολίδα, με ειδική αναφορά στη Λέρνα και το ιδιωτικό εργοστάσιο αφαλάτωσης στον Ανάβαλο, για τις επιπτώσεις στον Αργολικό κόλπο και τις βαριές συνέπειες που θα έχει στην υγεία και στην τσέπη των λαϊκών στρωμάτων αλλά και στο περιβάλλον), καθώς και για την άρδευση και την ύδρευση του αργολικού κάμπου).

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΑΓΚΑΤΖΙΟ

ΓΚΑΤΖΙΟΣ: Οι πλειστηριασμοί είναι πλέον στην ημερήσια διάταξη και στην Αργολίδα, όπως και σε όλη την Ελλάδα. Εκτός από τις καταγγελίες και τις διαμαρτυρίες, πρακτικά θεωρείτε ότι υπάρχει τρόπος να αλλάξει η μνημονιακή αυτή απόφαση;

ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι οι πλειστηριασμοί, οι κατασχέσεις καταθέσεων, η πώληση μη εξυπηρετούμενων – «κόκκινων» τραπεζικών δανείων στα κοράκια των funds είναι η τέταρτη ανακεφαλαιοποίηση (κεφαλαιακή ενίσχυση) των τραπεζών.

Μετά 7 χρόνια και 4 μνημόνια, που πληρώνει με αίμα ο λαός, με ανεργία, δραματικές περικοπές μισθών, συντάξεων, επιδομάτων, δικαιωμάτων, γενικευμένη ευέλικτη εργασία με ψίχουλα, τώρα θα πληρώσει και με τη στέγη του αφού λόγω όλων των παραπάνω δεν μπορεί να ξεπληρώσει τα δάνεια του.

Πρόκειται για μια ακόμα κλοπή απίστευτης έκτασης. Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ αλλά και τα άλλα Ελληνικά αστικά κόμματα, ΔΝΤ, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, με δηλώσεις στελεχών τους επείγονται για την ενίσχυση των τραπεζών, με σκοπό – όπως δηλώνουν – αυτές με τη σειρά τους να δανειοδοτήσουν μόνο «βιώσιμες» βλ. μεγάλες, κερδοφόρες επιχειρήσεις, «καθαρίζοντας» την αγορά από μικρότερες «μη βιώσιμες» επιχειρήσεις, συγκεντρώνοντας μεγαλύτερη επιχειρηματική «πίτα» στα χέρια λιγότερων ισχυρότερων.

Οι ρυθμοί, οι συνταγές αρπαγής της λαϊκής κατοικίας συζητιούνται αλλά ο κεντρικός στόχος δεν χάνεται. Μόνος δρόμος για να ανακοπεί αυτή η πορεία είναι ΤΩΡΑ να ξεσηκωθεί ο λαός, να οργανωθεί, με τα ταξικά συνδικάτα, το ΠΑΜΕ, τις λαϊκές επιτροπές στις γειτονιές να σταματήσει τις κατασχέσεις, τους πλειστηριασμούς, τις μεταβιβάσεις δανείων στα κοράκια των funds. Σ’ αυτό το δρόμο το ΚΚΕ διαθέτει όλες τις δυνάμεις του.

ΓΚΑΤΖΙΟΣ: Ποιος είναι ο ρόλος του ΚΚΕ στην Ευρωπαϊκή Ένωση και με ποιόν τρόπο λειτουργούν οι ευρωβουλευτές του;

ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Ρωτάνε : Τι «ζητάει» το ΚΚΕ μέσα στο «λάκκο των λεόντων» αφού είναι το μόνο Κόμμα που εδώ και δεκαετίες παλεύει με συνέπεια για την αποδέσμευση της χώρας από αυτή (όπως και από το ΝΑΤΟ) που συνδυασμένη με την ανατροπή της εξουσίας του κεφαλαίου μπορεί να ανοίξει το δρόμο για έξοδο από τη καπιταλιστική βαρβαρότητα που δεν εξανθρωπίζεται αλλά γίνεται όλο και πιο άγρια;

Αν δεν υπήρχαν οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ όλα αυτά τα χρόνια οι εργαζόμενοι, ο λαός μας δεν θα είχαν ενημέρωση ή αυτή θα ήταν διαστρεβλωμένη (αφού θα αφηνόταν στα υπόλοιπα κόμματα – απολογητές του ευρωμονόδρομου που υλοποιούν τη πολιτική του) για τα όσα αποφασίζονται στα Ευρωενωσιακά όργανα και τους αφορούν καθώς είναι αυτά που συντονίζουν την αντιλαϊκή επίθεση διαρκείας μαζί με τις αστικές κυβερνήσεις σε όλα τα κράτη μέλη.

Δεν θα δινόταν η ευκαιρία στο Κόμμα, στο κίνημα, στο λαό να γνωρίζουν και να οργανώσουν καλύτερα και πιο εύστοχα την αντίσταση τους. Π.χ. δεν θα γνώριζαν για τη διαβόητη οδηγία Σέρκας που μαζί με την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας διαλύει τον σταθερό ημερήσιο χρόνο εργασίας θέτοντας όλο το χρόνο του εργαζόμενου στη διάθεση της εργοδοσίας γιατί την ψήφισαν ΟΛΑ τα υπόλοιπα κόμματα. Για το ότι η κατεδάφιση της κοινωνικής ασφάλισης και των εργασιακών δικαιωμάτων, η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, το χτύπημα του απεργιακού δικαιώματος (που επίκειται με τη Γ’ αξιολόγηση) δεν είναι απλά μια «παροδική» υποχρέωση της Ελλάδας λόγω μνημονίων αλλά η «ψυχή» μιας γενικευμένης Ευρωενωσιακής πολιτικής σε όλες τις χώρες για την κερδοφορία και ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου. Για την εντεινόμενη στρατιωτικοποίηση της δήθεν «φιλειρηνικής» Ε.Ε., στα πλαίσια εντεινόμενων παγκόσμιων ανταγωνισμών για ενέργεια, αγορές, γεωπολιτική ισχύ, που επεμβαίνει σ’ όλο το κόσμο με αποτέλεσμα πολεμικές συγκρούσεις, προσφυγιά, δυστυχία. Για το ότι τα ακροδεξιά και φασιστικά φαινόμενα στην «δημοκρατική» Ευρώπη γεννιούνται και ενισχύονται στη μήτρα του καπιταλισμού, σαν η «άλλη, σιδερένια» μορφή διαχείριση της βαθιάς κρίσης του.

Άρα η ενημέρωση, η διαφώτιση του λαού σε συνεργασία με τα επιστημονικά επιτελεία του κόμματος είναι από τις κύριες υποχρεώσεις των ευρωβουλευτών του ΚΚΕ υποβοηθώντας στην κατανόηση ότι ο χαρακτήρας αυτής της διακρατικής ένωσης του κεφαλαίου δεν μπορεί να αλλάξει γιατί δεν μπορεί να αλλάξει προς το φιλολαϊκότερο ο χαρακτήρας του κεφαλαίου. Ότι αν οι λαοί θέλουν να επιδιώξουν την ανατροπή και την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών του πρέπει ενιαία να συγκρουστούν και με την ΕΕ και με τους καπιταλιστές μέσα στη χώρα τους

Ευθύνη μας και η προβολή των προβλημάτων και αιτημάτων του λαού μας στο Ευρωκοινοβούλιο. Με ερωτήσεις και κατάθεση ψηφισμάτων όπως για τα ασφαλιστικά και εργασιακά προβλήματα, τη φορολεηλασία, τους πλειστηριασμούς, το πρόβλημα του εγκλωβισμού χιλιάδων προσφύγων στην Ελλάδα με ευθύνη της ΕΕ, την αποζημίωση αγροτών και άλλων λαϊκών στρωμάτων από φυσικές καταστροφές οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ πιέζουν για απαντήσεις ή ακόμα και για κάποιες περιορισμένες παρεμβάσεις – ανάσα για τα λαϊκά στρώματα, όχι βέβαια ολοκληρωμένη, μακροπρόθεσμη λύση που δεν μπορεί να δώσει η ΕΕ και ο καπιταλισμός. Μαζί με τα προβλήματα του λαού στην Ελλάδα οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ έχουν και την ευθύνη ανάδειξης λαϊκών προβλημάτων σε άλλες χώρες (εντός ή εκτός ΕΕ) υλοποιώντας την έννοια του διεθνισμού και της αλληλεγγύης στους λαούς και τα κινήματα τους, στους κομμουνιστές σε άλλα κράτη (και εντός ΕΕ) που διώκονται από «δημοκρατικές φιλοευρωενωσιακές» αστικές κυβερνήσεις.

ΓΚΑΤΖΙΟΣ: Μόνοι έξω από όλες τις πολιτικές ομάδες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θεωρείτε ότι καταφέρνετε να ακούγεται ο λόγος σας και να επιτυγχάνονται παρεμβάσεις σας;

ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: Μέχρι το 2014 οι ευρωβουλευτές του ΚΚΕ συμμετείχαν στην κοινοβουλευτική ομάδα της GUE/NGL μαζί με άλλα κόμματα με τα οποία είχε πολιτικές διαφορές, στη βάση μιας συμφωνίας περισσότερο τεχνικού – διαδικαστικού χαρακτήρα, με σκοπό να αξιοποιήσει τις δυνατότητες παρέμβασης μέσα από μια αναγνωρισμένη κοινοβουλευτική ομάδα. Ωστόσο η όλο και εντεινόμενη εξέλιξη των κομμάτων της GUE – που λειτουργούν σαν κοινοβουλευτική ομάδα της Κόμματος Ευρωπαϊκής Αριστεράς (ΚΕΑ) – σε χρήσιμους απολογητές της ΕΕ και του καπιταλιστικού συστήματος, σε κρίσιμο μηχανισμό παραπλάνησης, εγκλωβισμού, χειραγώγησης και ενσωμάτωσης των λαών ότι η ΕΕ μπορεί να αλλάξει προς το φιλολαϊκότερο, που τους οδήγησε να υποστηρίζουν ακόμα και ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της ΕΕ (π.χ. Λιβύη), να περιλαμβάνουν και να υποστηρίζουν κόμματα των μνημονίων (βλ. ΣΥΡΙΖΑ), να δημιουργούν μια ακόμα αντιλαϊκή πολιτική πλατφόρμα προσέγγισης με την σοσιαλδημοκρατία και του Πράσινους εντός του ευρωκοινοβουλίου (βλ. Προοδευτική Πλατφόρμα) οδήγησε το ΚΚΕ στην αποχώρηση από την ομάδα αυτή το 2014.

Όσοι έσπευσαν να προδικάσουν την απομόνωση του ΚΚΕ στο Ευρωκοινοβούλιο, διαψεύστηκαν παταγωδώς.

Οι παρεμβάσεις του ΚΚΕ στην Ευρωβουλή (επιτροπές, ολομέλεια, διοργάνωση εκδηλώσεων κ.λ.π.) πολλαπλασιάστηκαν εντυπωσιακά χωρίς τις δεσμεύσεις των εσωτερικών συσχετισμών εντός της GUE. Δόθηκε μεγαλύτερη δυνατότητα να ξεκαθαρίζεται ότι – με διαφορετικές βέβαια συνταγές και ρόλους, χωρίς απόλυτες ταυτίσεις αλλά πάντα πάνω στην ίδια αντιλαϊκή στρατηγική της ΕΕ – εχθρός των λαϊκών συμφερόντων δεν είναι μόνο οι φασίστες, οι συντηρητικοί και οι σοσιαλδημοκράτες αλλά και όσοι εξαπατούν περί της δυνατότητας εξανθρωπισμού της ΕΕ και του καπιταλισμού.

Ο Ελληνικός λαός έχει πλέον πείρα από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη διακυβέρνηση του, πρέπει να την αξιοποιήσει.

https://anagnostis.org

loading...

17 thoughts on “Ζαριανόπουλος: Κλοπή απίστευτης έκτασης οι πλειστηριασμοί

  1. Πέμπτη 26 Οκτωβρίου​ 2017, 23.55 – 0:200,
    στο "KONTRA CHANNEL", στην εκπομπή "KONTRA 24", ο ​Πρόεδρος ​του Ε.ΠΑ.Μ., Δημήτρης Καζάκης, είναι καλεσμένος του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου.
    e-mail εκπομπής: [email protected]
    τηλ. εκπομπής : 210- 3489008
    KONTRA CHANNEL ​
    Σε επίγεια μετάδοση στην Αττική, μέσω Nova και OTE TV, και μέσω διαδικτύου στο http://live24.gr/webtv/kontrachannel/.

  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ. ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΣΠΕΥΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΑ ΠΕΡΙΒΟΗΤΑ ''ΧΑΡΤΙΑ'' ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ 150αρικα ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ''ΧΑΡΤΙΩΝ'' ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΧΛΑΑΑΤΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΚΑΤΑΣΑΡΚΑ ΣΤΟ ΜΝΙ'ΤΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΦΕΡΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 150αρικα! ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΝΤΓΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΗΣ ΜΝ'ΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΥ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ? ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΙΝΑ ΜΗΝ ΕΜΠΛΧΘΕΙ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΔΙΧΤΡΥΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΚΟΛΟΥ ΓΥΦΤΟΥ! Ε.Π.ΑΜ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ !!

  3. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ….

    ΕΔΩ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕΤΑ ΜΑΝΙΑΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ( http://alfeiospotamos.gr/?p=22804 ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΦΑΙΔΩΡΑ» ΚΑΙ ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ,ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ..!!!

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΣΤΟ Ρ9 ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΙΕΣ ΝΟΜΙΖΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ…

    ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΗΧΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΕΝΟΥΝ…

    ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ,ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ…

    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΤΟΤΕ..

    Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
    Να ποιος ειναι συνελληνες ο Kαζακης. Ακουστε τι λεει για τους αναρχοαπλυτους.

    Υπάρχει πλήρης σύμπνοια και συνενόηση με τους κουκουλοΦΛΩΡΟΥΣ !! λέει κομμουνιστής!

    Απο το 64 λεπτό και μετά.ΠΡΕΠΕΙ να κάνει το γύρω του διαδικτύου να δουν οι Έλληνες με τι φίδι εχουν να κάνουν..

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/02/k_8256.html

    ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ,ΑΦΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ,ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟΥ ΤΟ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΞΗ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛ ΓΡΑΜΜΗ..

    ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ,ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ…

    Τ Ι Π Ο Τ Α..!!!!
    ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΗΡΑ,ΤΟ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ,ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ'ΑΥΤΟ.!!!

  4. ΕΙΜΑΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ!! ΕΝΑ ΓΙΟΥΦΤΑΚΙ ΤΟΥ 20στου ΑΙΩΝΑ.. (ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ)….ΕΙΔΑ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ !! ΞΑΦΝΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΤΡΕΞΕ ΨΩΡΡΑ ΤΡΕΞΕ ΜΠΟΥΚΑΡΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!! ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΔΩ …ΩΧΧΧ ΤΡΕΞΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΟΥΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΒΟΥΤΑ….

    ΩΩ ΔΙΑ ΜΠΑΣΟΒΓΑΛΤΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΛΑΤΑ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ…ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΛΑΤΕ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ? 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΑΠΟΥΤΣΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
    ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΩΣΤΕ 150 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΘΑ ΨΩΦΗΣΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟ!!

    ΠΙΟ ΠΕΡΑ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΝΟΛΟΓΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΥΤΤΑΖΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΧΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΣΙΧΑΣΙΑΣ ΠΟΙΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑ…

    ΜΟΝΑΧΑ ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ…
    ΠΑΜΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ, ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΟΦΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΠΑΜΕ…

  5. ΓΥΦΤΟΕΦΙΑΛΤΗ ΨΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΕΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ?ΕΙΝΑΙ Η RED PANTHER LIMITED ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ?
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΓΥΦΤΟΠΡΟΔΟΤΗ

    υ εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

    η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

    η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι?

  6. Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ Η ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΑΥΤΗ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,Γ@ΜΗΜΕΝΗ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΕ ΔΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΞΑΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ…

    ΠΑΝΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΖΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΔΙΕΘΕΤΕ ΣΑΝ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ,ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΙΩΝΩΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΠΟΝΤΑΣ ΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΕΡΑΤΕ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ Π@ΥΤΑΝΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ….

    ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ???

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΙΟΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  7. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ Ξ/Ρ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΕΠΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑΝ ΗΛΙΘΙΟ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΑ ΚΡΥΑ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ.
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΡΑΓΚΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ.
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ ΚΑΙ Η ΝΑΝΣΥ.
    ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ ΝΑ Σ'ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΑ.

    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΣΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ Ο ΣΚΑΤΟΜΠΑΤΗΡΟΓΙΟΥΦΤΑΣ.

    ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ.

  8. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ε.ΣΥ. ;;;

    ΞΑΝΑ…..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ….

    Nikos Lemonidis
    30 Αυγούστου

    ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ …
    -Η ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ..
    ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
    -ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
    ΤΟΥ ΛΕΩ..
    ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ

    -ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΨΕΥΔΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
    ΤΟ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΦ ΟΣΩΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ; ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ;

    ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΗΞΕΡΕ ..
    ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ..
    ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΑΝΟΗΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ
    Η ΑΣΧΕΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ
    ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ ΠΟΡΣΕ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ..
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ..
    ΕΓΩ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ…
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΨΩΡΟΜΥΑΛΟΙ
    ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

    Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ
    ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ Η ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  9. ΧΡΕΟΣ 450.000 ΕΥΡΩ ΠΑΠΑΛΑ ΤΕΛΟΣ…!!!!

    ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΟΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΧΡΕΟΣ 450.000 ΕΥΡΩ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΠΩΣ ΞΕΧΡΕΩΣΕ…!!!!

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΗ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ !!

    https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/09/blog-post_94.html

  10. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ Ξ/Ρ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΒΟΛΙΔΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΨΕΥΔΟΝΤΕ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ,ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,Ο ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ…

    ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΣΩ,ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΦΕΡΕΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ….

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΩ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ…

    ΠΡΟΣΟΧΗ "ΜΙΑ ΜΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΗ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΦΕΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ…

  11. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

  12. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  13. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  14. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

  15. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  16. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  17. ΤΑ 10αρικα να φερεις πισω απατεωνα

Comments are closed.