Χρυσόγονος: «Σταλινικής εμπνεύσεως» ο στρατηγικός σχεδιασμός Τσίπρα

Χρησιμοποιεί τον Καρανίκα όπως ο Στάλιν τον Βισίνκσι, είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκεται με το ένα βήμα εκτός κόμματος

«Σταλινικής εμπνεύσεως» χαρακτήρισε ο Κώστας Χρυσόγονος τον στρατηγικό σχεδιασμό του Αλέξη Τσίπρα και σχέση και με τον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα και την επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του μέσω facebook.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που ουσιαστικά βρίσκεται με το «ένα πόδι» εκτός κόμματος, είπε, μιλώντας στον Real fm: «
Είναι φανερό πως ο κ. Καρανίκας εκφράζει τον κ. Τσίπρα διότι, διαφορετικά, θα τον είχε ήδη αποπέμψει από τη θέση του συμβούλου του επί του στρατηγικού σχεδιασμού. Άρα, ο στρατηγικός σχεδιασμός του κ. Τσίπρα είναι κατ’ ουσίαν σταλινικής εμπνεύσεως».

«Είναι το ίδιο πράγμα που έκανε ο Βισίνκσι για τον Στάλιν. Το κάνει τώρα ο κ. Καρανίκας για τον κ. Τσίπρα. Δηλαδή, όταν υπήρχε κάποιος αντιφρονών στο κομμουνιστικό κόμμα της Σοβιετικής Ένωσης, την εποχή εκείνη τη δεκαετία του 1930, ο Βισίνκσι, που ήταν ο δημόσιος κατήγορος, του απήγγειλε κατηγορίες ότι είναι πράκτορας του καπιταλισμού, του ιμπεριαλισμού ότι είναι πράκτορας των Γερμανών ναζιστών και άλλα διάφορα τρελά εκεί, βεβαίως τότε μπορούσαν να χρησιμοποιούν και βασανιστήρια για να αποσπούν ομολογίες από τους κατηγορουμένους και στη συνέχεια τους εκτελούσαν. Τώρα η εκτέλεση δεν γίνεται με πραγματικά πυρά, είναι υπό τη μορφή δολοφονίας χαρακτήρος», πρόσθεσε.

Τέλος, ο κύριος Χρυσόγονος εξήγησε πως «εξαπολύει τις χυδαίες αυτές ύβρεις ο κ. Καρανίκας για να καταπτοηθούν και όσοι άλλοι επίδοξοι κομματικοί αντιφρονούντες θα μπορούσαν να εμφανισθούν στο μέλλον. Αυτό είναι και κατ’ ουσίαν, βεβαίως, όλο αυτό καταδεικνύει την αδυναμία της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει στα πολιτικά ζητήματα τα οποία έθεσε η ανακοίνωση της Σοσιαλιστικής Τάσης».

loading...

5 thoughts on “Χρυσόγονος: «Σταλινικής εμπνεύσεως» ο στρατηγικός σχεδιασμός Τσίπρα

  1. ελα ρε Χρυσοσκονε και εσυ μεσα στο κολπο εισαι,και καλα βαβουριαζεις για σταχτη στα ματια,τωρα στις πουτανες πουτανιες γινονται?

  2. Ε ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΝ ''ΚΑΡΑΜΙΚΑ'' (ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΚΑΡΑΜΙΚΑ) ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΙ ΝΑ ΧΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΕΣΜΕΝΟ ΚΟΠΡΑΝΟ? ΑΕΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ? ΑΕΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!!

  3. γεια χαρα καρνταση

    ΚΑΡΑΜΝΙΚΑΣ

  4. ΤΙ ΤΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑΛΗΤΩΝ ,ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΕΠΟΜΕ Ο ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΡΩΘΕΙ.ΕΜΠΛΕΞΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΜΠΛΕΞΑΝΕ,ΘΕΛΑΝΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΟΜΑ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΡΟΜΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ,ΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ Ή ΠΟΛΛΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΙΧΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΕ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕ ΚΑΡΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΗΔΕ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΑ

  5. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ;

Comments are closed.