Ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι φόρος. Είναι φονικό εργαλείο!

Τον ΕΝΦΙΑ δεν τον έφερε ο πελαργός, αλλά οι ημέτερες δυνάμεις. Ο Αντώνης Σαμαράς και ο…
Βαγγέλης Βενιζέλος κάρφωσαν ένα μαχαίρι στην καρδιά της μεσαίας τάξης. Από τότε έχουν έρθει με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ άλλοι πέντε ΕΝΦΙΑ.
Γι αυτό δεν γεννάται συζήτηση. Αλλά εκείνο που πόνεσε ήταν ο πρώτος, ο αυθεντικός. Ήταν ένας… καθαρά κομμουνιστικός φόρος.
Ο ΕΝΦΙΑ έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ. Η μανία της τότε κυβέρνησης για «δίκαιους φόρους» άνοιξε το δρόμο στον Αλέξη Τσίπρα. Ακριβώς επειδή δεν υπάρχουν δίκαιοι φόροι, αλλά υψηλοί φόροι. Ο ΕΝΦΙΑ ήταν η αρχή του τέλους για τη μεσαία τάξη. Ήταν η πρώτη άμυνα που έσπασε. Όσα συμβαίνουν σήμερα με τον ΕΦΚΑ και τους άλλους φόρους, έχουν την μήτρα τους στον ΕΝΦΙΑ.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου ήταν που δημιούργησε στο εξωτερικό την αίσθηση ότι οι Έλληνες δεν πληρώνουν φόρους κι ότι ο ελληνικός λαός είναι ένας διεφθαρμένος λαός. Η διαφθορά στην Ελλάδα δεν είναι περισσότερη από εκείνη που συναντάται σε άλλες δυτικές χώρες, όπως η Γερμανία. Δεν το λέμε εμείς, αλλά διεθνείς και γνωστές για την εγκυρότητά τους έρευνες. Επίσης, οι Έλληνες πληρώνουν περισσότερους φόρους από οποιονδήποτε άλλον. Είναι βέβαιο ότι υπάρχουν και εκείνοι που δεν πληρώνουν. Όσοι ακριβώς υπάρχουν και σε άλλες χώρες.
Η Ελλάδα δεν είναι το βασίλειο της φοροδιαφυγής. Είναι μία χώρα με τοξικό περιβάλλον για τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα, εξαιτίας της υψηλής φορολογία. Ο πολιτικός κόσμος δεν θέλησε να κόψει τις δαπάνες του δημοσίου. Προτίμησε τον ΕΝΦΙΑ και όλους τους άλλους φόρους που ακολούθησαν. Δεν έτυχε, δεν συνέβη κατά λάθος. Μεταξύ της μείωσης των δαπανών και της εξόντωσης της μεσαίας τάξης, επέλεξαν το δεύτερο…
Ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ και τελικά τον αύξησε! Να μην σταθούμε σε αυτό. Δεν ήταν το πρώτο ψέμα του Αλέξη, ούτε και το μοναδικό. Εκείνο που εντυπωσιάζει είναι το γεγονός ότι υπήρξαν άνθρωποι που τον πίστεψαν. Αλλά κι αυτή είναι μία άλλη συζήτηση. Το σημαντικό είναι ότι ο ΕΝΦΙΑ αφαίρεσε από τον χώρο της κεντροδεξιάς το δικαίωμα να μιλάει για μείωση φόρων.
Ο κόσμος έμαθε ότι τα σπίτια δεν τα παίρνουν μόνο οι κομμουνιστές, αλλά και οι Δεξιοί. Αν αυτό δεν είναι ένα σπουδαίο πολιτικό σφάλμα, ποιο άλλο μπορούμε να ονομάσουμε ως τέτοιο;
Μετά από τόσο καιρό έχει σημασία να ξαναδούμε τι έχει συμβεί και πόσο αυτό έχει επηρεάσει τις συμπεριφορές μας. Αν η Νέα Δημοκρατία θέλει να μιλήσει και πάλι στην μεσαία τάξη, θα πρέπει να κάνει την αυτοκριτική της. Να δει που έσφαλε, για να μπορέσει να διακρίνει και το πώς θα πείσει. Οι γενικές εξαγγελίες περί μείωσης των φόρων δεν πείθουν. Λόγω του ΕΝΦΙΑ; Ναι, λόγω του ΕΝΦΙΑ. Επειδή είναι ο πιο χυδαίος φόρος που έχει ποτέ ανακαλυφθεί από το ελληνικό δημόσιο σε βάρος των ιθαγενών – υπηκόων του. Είναι ένας φόρος κατοχής που οδηγεί σε πολλές περιπτώσεις σε δήμευση της περιουσίας. Είναι τόσο «δίκαιος» που υποχρεώνει ακόμη και ιδρύματα, όπως το χαμόγελο του παιδιού, να «γονατίζουν» κάθε χρόνο για να πληρώσουν το χαράτσι.
Το μόνο που μπορούμε να συζητήσουμε για τον ΕΝΦΙΑ είναι η κατάργησή του. Δεν είναι ένας «δίκαιος φόρος». Δεν υπάρχουν δίκαιοι φόροι. Αλλά αν πρέπει να μιλήσουμε για Δικαιοσύνη, ο ΕΝΦΙΑ είναι ο κατηγορούμενος για εγκληματική δράση σε βάρος της μεσαίας τάξης. Στην πραγματικότητα δεν είναι φόρος. Είναι ένα εργαλείο εξόντωσης των νοικοκυραίων.

Θανάσης Μαυρίδης

loading...

12 thoughts on “Ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι φόρος. Είναι φονικό εργαλείο!

  1. ΕΝΦΙΑ….!!!

    ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΝΤΠ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΚΑΚΟΤΥΧΙΑ ΤΟ ΕΧΑΣΕ,ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ,ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟ…

    ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΟΡΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ??

    ΟΧΙΙΙΙΙΙΙ..!!!!!

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΕΡΑΤΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΣΤΑ ΚΟΥΤΟΥΠΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ??

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΑΦΜ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΜΑΠΑ…
    ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΜΑΠΑ…!!!

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ,ΕΝΩ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ,ΕΣΗΕΑΣ,ΜΜΕ,ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ,ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ..

    ΔΕΙΤΕ…!!

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

  2. ΤΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΔ.ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ Η ΝΔ.ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΑΝ,ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ.ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΚΑΤΑΣΤΕΦΟΤΑΝ ΣΤΗΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ.Ο ΒΙΒΛΙΟ ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ ΘΑ ΩΧΡΕΙΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑ ΣΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΑΣ…

  3. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΕΣΤΡΟΥ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  4. Ανώνυμος22 Οκτωβρίου 2017 – 2:12 μ.μ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ

    Ανώνυμος22 Οκτωβρίου 2017 – 12:53 μ.μ.
    Που' ναι τα λεφτά; –
    Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

    Να 'χα 600 δις
    τι θα έκανα να δεις
    θα ξεχρέωνα τη χώρα
    όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

    Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

    Θα αγόραζα το χρέος
    που' μαι μάγκας και ωραίος
    τα χαράτσια τους δασμούς
    και τους πλειστηριασμούς –

    -Πού 'ναι τα λεφτά;
    -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

    άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

    Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
    και θα έπραττα απλά
    θα 'τρεχα για να τα χώσω
    κι όλους να σας ξεχρεώσω!

    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που 'ναι τα λεφτά;

    Και το ΔΝΤ να τρέμει
    τον ασίκη τον… Αρτέμη!
    Όλο …λόγια …αγαπητέ
    και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!
    ======================================

  5. ΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΚΑΙ ΜΑΜΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΔΟΛΟ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ….

    ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΣΤΟ 6.52 ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ Η ΕΛΛΑΣΑ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ…

    ΦΤΑΝΕΙ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ??

    200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ??

    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ….

  6. ΠΡΑΑΑΑΤΣΣΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΚΑΚΑ ΚΑΤΙ ΚΟΥΡΑΔΑΡΕΣ ΖΥΜΩΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ!!!!

  7. ΜΑ ΑΦΟΥ ΒΡΗΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ, ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ,
    ΕΔΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕΤΕ, ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΩΝΕΤΕ ????

    ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΗΧΑ, ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΩΡΔΥΠΟΥΓΟΣ ΤΟΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ, ΕΤΣΙ ΚΙΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΟΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΒΕΙ 24/7/365. ΓΕΙΑΣΟΥ ΡΕ ΕΛΗΝΑΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

  8. Ο ΕΝΦΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ
    Ο ΦΤΩΧΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΗΣ
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟΣΠΙΤΟ ΤΟΥ ;
    ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ;

  9. Ρίγη συγκίνησης διατρέχει τα σώματά μας, χαρά και ευφορία πλημμυρίζουν τις καρδιές μας με αυτά που διαβάζουμε, αδέρφια, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    Αυτός ο «τιτάνας» της ελληνικής πολιτικής, ταξίδεψε, μαθαίνουμε, στις Βρυξέλλες, όπου – κρατηθείτε! – βραβεύεται από το 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA), με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς για το έργο του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας την περίοδο 2009 – 2011…

    Ν.Βραχος

  10. ΩΧ!….Η ΠΑΣΟΞΟΥ ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΙ Η ΓΚΕΪ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΧΙΛΜ ΜΑΚΡΥΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!

  11. E TOTE ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ, ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ????????????
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ,
    ΚΟΦΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΒΗΧΑ, ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΩΡΔΥΠΟΥΓΟΣ ΤΟΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ, ΕΤΣΙ ΚΙΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΟΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΠΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΕΒΕΙ 24/7/365. ΓΕΙΑΣΟΥ ΡΕ ΕΛΗΝΑΡΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

  12. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΨΩΡΡΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΕΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΗ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.