Τι κρύβεται πίσω από το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου;

Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού, συγγραφέα
                                                                                                  Αθήνα 11 Οκτωβρίου 2017
Το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε στις 10 Οκτωβρίου διατυμπανίζεται από την κυβέρνηση ως αριστερό, προοδευτικό, ενάντια στον σκοταδισμό της εκκλησίας
και της συντηρητικής κοινωνίας της Ελλάδας. Ουδέν ψευδέστερον τούτου. Απλώς είναι πρόσχημα με άλλες σκοπιμότητες που δεν έχει να κάνει με την προστασία αυτής της μερίδας, που πρέπει να προστατεύεται, χωρίς προπαγάνδα και προσηλιτισμό. Κι αυτό, γιατί εντάσσεται μέσα στα πλαίσια της στρατηγικής της παγκοσμιοποιημένης Νέας Τάξης, η οποία και το υπαγόρευσε σ’ αυτήν την κυβέρνηση. Στόχο έχει να διαλύσει, σύμφωνα με τα σχέδια της παγκοσμιοποίησης το τελευταίο ανάχωμα στην παγκοσμιοποιημένη αγορά, που είναι η οικογένεια και την προώθηση λύσεων από τα εξωθεσμικά κέντρα εντός και εκτός Ελλάδας, που απεργάζονται τον αφανισμό της Ελλάδας. Είναι άκρως ανθελληνικό και σκοταδιστικό. Αντί η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει και να λάβει πρόνοια για το τεράστιο πρόβλημα της υπογεννητικότητας, να ενισχύσει την οικογένεια ποικιλοτρόπως, ώστε να αντιμετωπιστεί το δημογραφικό, προωθεί και προπαγανδίζει την αντικατάσταση της οικογένειας με ομοφιλικούς, ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα για την ανανέωση του γηρασμού της ελληνικής κοινωνίας. Ήδη οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις. Το νομοσχέδιο, με το οποίο γίνεται ένας ανίερος προσηλυτισμός για την αντικατάσταση των οικογενειών με ομοφιλικούς, τάσσεται ευθέως εναντίον της οικογένειας, την διάλυση της οποίας επιδιώκει με κάθε μέσον και τρόπο. Προβλέπεται μάλιστα ότι γύρω στο 2050 οι Έλληνες θα συρρικνωθούν κατά 2 εκατομμύρια περίπου. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα πεθαίνει. Που σημαίνει, χωρίς υπερβολή ότι ακόμη και οι ομοφυλόφιλοι δεν θα έχουν την δυνατότητα να υιοθετήσουν παιδιά, γιατί άπλουστατα δεν θα γεννιούνται. Αντ’ αυτού προπαγανδίζονται οι ομοφυλικές οικογένειες, ώστε να μην γενούν οι Έλληνες παιδιά. Αντιθέτως δεν υπάρχει πρόνοια να ενισχυθούν τα νέα ζευγάρια, αν αποφασίσουν να κάνουν οικογένεια και εκτός αυτού η νεολαία φεύγει στο εξωτερικό, μη βλέποντας κάποιο μέλλον στην πατρίδα της. Όμως από την κυβέρνηση αυτή λαμβάνεται η κατωτέρω πρόνοια για το θέμα, στα πλαίσια της Νέας Τάξης πραγμάτων, τα οποία υπηρετεί πιστά. Σε όλα η πολιτική της κυβέρνησης αυτή ταυτίζεται με την στρατηγική της παγκοσμιοποίησης, την οποία προωθεί και ο γνωστός Τζορτζ Σόρος: Κατάργηση του έθνους –κράτους, ανοιχτά σύνορα, προστασία των μεταναστών έναντι των Ελλήνων, προώθηση μια πολυπολιτισμικής κοινωνίας, για την δημιουργία μιας Ελλάδας πολυεθνικής, πολυθρησκευτικής, πολυφυλετικής,  με την εξάλειψη της εθνικής συνείδησης και ιστορικής μνήμης και παράδοσης, μέσω της παγκοσμιοποιημένης, αντεθνικής παιδείας. Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Διαβάστε κατωτέρω πώς πρέπει η ελληνική κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το δημογραφικό θέμα, που πρόκειται να αφανίσει την ελληνική κοινωνία. Αυτή η κυβέρνηση είναι η χειρότερη κυβέρνηση που κυβέρνησε στην Ελλάδα, γιατί υπηρετεί πλήρως την νεοφιλελεύθερη πολιτική, όπως οι προηγούμενες. Η κυβέρνηση αυτή είναι σε τελευταία ανάλυση βαθιά σκοταδιστική και ρατσιστική ενάντια στην ελληνική κοινωνία. Αυτή είναι η αλήθεια.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
από την έκδοση του ιδρύματος: Ρόζα Λούξεμπουργκ, που χρηματοδοτήθηκε με πόρους του γερμανικού Υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πουλαντζάς του ΣΥΡΙΖΑ
Μια ορθολογική αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος
«Υπάρχουν δύο τρόποι να αντιμετωπίσει κανείς τα στοιχεία αυτά. Μια φοβική αντιμετώπιση, γνώριμη στην δεξιά και την ακροδεξιά, θα εστιαζόταν στην “απειλή” που δήθεν αντιπροσωπεύει αυτή η ε εξέλιξη για το έθνος και θα κατέληγε σε (αναποτελεσματικές φυσικά) εκκλήσεις για άνοδο της γεννητικότητας των Ελλήνων.
Μια πιο ορθολογική αντιμετώπιση θα θεωρούσε ότι τα στοιχεία υποδεικνύουν ουσιαστικά τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η ελληνική μεταναστευτική πολιτική: ο αυξημένος αριθμός γεννήσεων παιδιών από μεταναστευτικές οικογένειες αποτελεί ευκαιρία για την Ελλάδα, που θα πρέπει να υιοθετήσει μια πιο ανοιχτή πολιτική για την ιθαγένεια των παιδιών των οικογενειών αυτών. Αν το ένα στα έξι παιδιά που γεννιούνται σήμερα είναι παιδί μεταναστευτικής οικογένειας, τότε η ελληνική πολιτεία οφείλει να το αντιμετωπίσει  ως μελλοντικό Έλληνα πολίτη, να εξασφαλίσει την δυνατότητα του να αποκτήσει πρόσβαση κτήσης της ελληνικής ιθαγένειας. Διαφορετικά, η ελληνική πολιτεία αναλαμβάνει την ευθύνη να διαμορφώσει μια γενιά νέων ανθρώπων, χωρίς πλήρη δικαιώματα στην χώρα. Οι κοινωνικές συνέπειες μιας τέτοιας προφανούς αδικίας και ανισότητας δεν μπορούν παρά να είναι σοβαρές και επώδυνες για την κοινωνία.
Ας σημειωθεί πώς η ανανέωση των ευρωπαϊκών κοινωνιών μέσα από την μετανάστευση-είτε με την μορφή των γεννήσεων, είτε με την μορφή της εισόδου νέων μεταναστών – είναι μια διαπιστωμένη ανάγκη. Σύμφωνα με την Πράσινη Βίβλο, στην ΕΕ τα 227 εκατομμύρια των οικονομικά ενεργών ατόμων θα μειωθούν σε 201 εκατομμύρια το 2025 και σε 160 εκατομμύρια το 2050, χωρίς τους μετανάστες. Την διατήρηση του ίδιου ορίου συνταξιοδότησης και την επιβίωση των ασφαλιστικών ταμείων από το 2010 έως το 2030 θα χρειαστούν 20 εκατομμύρια μετανάστες».

loading...

1 thought on “Τι κρύβεται πίσω από το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου;

Comments are closed.