Ο Γιώργος Παπανδρέου θα βραβευτεί για το έργο του ως πολιτικός και πρωθυπουργός

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, προκειμένου να
συμμετάσχει στο 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA), όπου θα τιμηθεί με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς της ILA, για το έργο του ως πολιτικός και Πρωθυπουργός της Ελλάδας την περίοδο 2009 – 2011. Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ.
“Η International Leadership Association στην απόφασή της να τιμήσει με το βραβείο Ηγεσίας, τον Γιώργο Α. Παπανδρέου, τονίζει:
«Ως Πρωθυπουργός της Ελλάδας από το 2009 έως το 2011, ο Γιώργος Παπανδρέου συνειδητοποίησε πολύ καλά τι σημαίνει να βρίσκεσαι στην ηγεσία μιας χώρας σε μια ταραχώδη περίοδο. Πολιτικός με πολύχρονη εμπειρία, όταν μετά την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση του 2007-2008, ανέλαβε την Πρωθυπουργία, είχε την εντολή αλλά και την αποφασιστικότητα να αυξήσει τη διαφάνεια και να μειώσει τη διαφθορά στην ελληνική διοίκηση καθώς και τη βούληση να εργαστεί για τον εξανθρωπισμό της παγκοσμιοποίησης και τις οικονομικές της επιπτώσεις στους Έλληνες πολίτες.
Αντιμέτωπος με την πίεση του χρόνου και των παγκόσμιων χρηματοπιστωτικών αγορών, πήρε τη δύσκολη απόφαση να προχωρήσει σε προγράμματα λιτότητας και περικοπών στο πλαίσιο της Ευρωζώνης.
Για το έργο του το 2010, «προσπαθώντας να κάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε το χειρότερο έτος για την Ελλάδα», το περιοδικό Foreign Policy τον ενέταξε μεταξύ των Top 100 Global Thinker. Οι εμπειρίες του στις πρώτες γραμμές της κρίσης στην ευρωζώνη, είναι σημαντικές για την κατανόηση της Ευρώπης σήμερα και για τον συνεχιζόμενο αγώνα, σε παγκόσμιο επίπεδο, για την οικοδόμηση πιο ανθρώπινων οικονομιών.
Σήμερα, ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, μια παγκόσμια οργάνωση προοδευτικών πολιτικών κομμάτων, ο Παπανδρέου συνεχίζει να εργάζεται για τη συνέργεια των δημοκρατικών θεσμών, ώστε να αντιμετωπισθούν οι παγκόσμιες οικονομικές και θεωρητικές προκλήσεις που εμποδίζουν έναν δικαιότερο κόσμο.»
Ο Ρόναλντ Χάιφετς, ιδρυτής του Center for Public Leadership του Harvard Kennedy School, υπογράμμισε για τη θητεία του Γιώργου Α. Παπανδρέου, ως Πρωθυπουργού, και νωρίτερα ως Υπουργού Εξωτερικών:
«Η αντιμετώπιση δύσκολων προκλήσεων και ο χειρισμός τους είναι αυτό που αναδεικνύει τις ηγετικές ικανότητες. Με θάρρος, λογική, πειθαρχία και πάθος για έναν δικαιότερο κόσμο, ως Υπουργός Εξωτερικών το 1999, ο Παπανδρέου πέτυχε μια ιστορική προσέγγιση με την Τουρκία, επιτρέποντας στην Ελλάδα να επανεξετάσει τις προτεραιότητες της και να ανοίξει την πόρτα για την υποψηφιότητα της Τουρκίας στην ΕΕ. Ως πρωθυπουργός, ο Παπανδρέου οδήγησε όχι μόνο την πατρίδα του να αντικρίσει θαρραλέα τις προκλήσεις που ανέδειξε η παγκόσμια οικονομική κρίση, αλλά οδήγησε και την Ευρώπη να αναπτύξει νέους θεσμούς και τρόπους αντιμετώπισης».
Η Cynthia Cherrey, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ILA, δήλωσε:
«Ο Γιώργος Παπανδρέου ενσαρκώνει τις αξίες της ILA και αποτελεί ένα εμπνευσμένο παράδειγμα για όλους εμάς που προσπαθούμε να κάνουμε θετικές αλλαγές προς όφελος του κάθε ανθρώπου και της παγκόσμιας κοινότητας»” επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, δήλωσε για την απόφαση της International Leadership Association να τον τιμήσει με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς για το 2017:
«Το βραβείο αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα. Αποτελεί καθήκον κάθε πολιτικού που βρίσκεται σε θέση εξουσίας να δίνει το παράδειγμα, επιλέγοντας θαρραλέες αποφάσεις όταν πρόκειται για το κοινό συμφέρον. Οι αγώνες που πρέπει να δώσουμε σε αυτήν τη δύσκολη εποχή, είναι πολλοί. Θα συνεχίσουμε.»
Ο κ. Παπανδρέου, θα τιμηθεί σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στο πλαίσιο του 19ου Συνεδρίου της Διεθνούς Ένωσης για την Ηγεσία.
Τα συγχαρητήρια της Φώφης Γεννηματά
Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά δήλωσε:
“Η απόφαση της International Leadership Association να τιμήσει με το βραβείο Ηγεσίας, τον Γιώργο Παπανδρέου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Ελλάδα και το Διεθνές Σοσιαλιστικό Κίνημα. Σε μια περίοδο εξαιρετικά δύσκολη, ο Γιώργος Παπανδρέου, ως Πρωθυπουργός και η παράταξη μας έδωσαν σκληρό αγώνα να κρατήσουν την Ελλάδα στην Ευρωζώνη.
Αν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στέκονταν στο ύψος των ευθυνών τους, η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει ξεπεράσει την κρίση.
Η Εθνική, Ευρωπαϊκή και Διεθνής διαδρομή του Γιώργου Παπανδρέου, ως Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, αποτελεί διαρκή συμβολή στην αντιμετώπιση των μεγάλων προκλήσεων της παγκοσμιοποίησης, της άμβλυνσης των ανισοτήτων, της εμβάθυνσης της Δημοκρατίας.
Γιώργο θερμά Συγχαρητήρια!”

loading...

22 thoughts on “Ο Γιώργος Παπανδρέου θα βραβευτεί για το έργο του ως πολιτικός και πρωθυπουργός

  1. Φυσικά θα βραβευτεί ,έκανε την δουλεία του τέλεια για να δεσμεύσει την χώρα

  2. Ως παγκόσμιο ζαβό πότε θα βραβευθεί;

  3. ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ??

    ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΒΡΑΒΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…????

    ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΣΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ", ΟΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ 2000 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΠΩΣ ΖΟΥΣΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??

  4. Είναι ο πολιτικός που τάσσεται υπέρ της Παγκοσμιοποίησης.

  5. ''Αν δεν στηρίξεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει''.

  6. Αν δεν βραβεύσουν τον δικό τους άνθρωπο, ποιον θα βραβεύσουν;;

  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  8. Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ "ΑΓΡΥΠΝΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ..!!!

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΣ ΡΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚ.ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΤΡΩΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22406183_474551406264692_8424312443572159360_n.jpg?oh=194004eb8344d525cc521a8527287012&oe=5A3ACD92

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ,ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ http://alfeiospotamos.gr/?p=11990

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ “ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ” ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ…

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1244722322339858

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1246327242179366/

    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$…
    https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/vb.100006405637501/1841691796054324/?type=2&theater

  9. Μας δουλεύουν οι ξένοι , ενώ τους έδωσε δις τώρα προσπαθούν να μας τον πασάρουν σαν μέγα ηγέτη , σου λένε αυτοί εκεί ηλίθιοι και χορτοφάγοι είναι, αφού πίστεψαν τον ΤΣΙΠΡΑ γιατί μην πιστέψουν και εμάς για τον ΓΙΩΡΓΑΚΗ

  10. ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ….. Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΑΒΕΥΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙ- ΜΑΦΙΟΖΟ ΑΛΗΤΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ?

    ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ ΜΕ ΔΥΟΜΙΣΥ ΔΙΣΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ.

    ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ & ΑΧΡΕΙΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ, Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΑΥΤΟ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΑΝ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ 10% ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ….

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΙΖΕΣ, ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ !

    ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ Γ. Α .Π ΣΩΘΗΚΕ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΓΕΡΡΜΑΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΟΥΦΗΞΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ.

    ΑΛΗΤΗ & ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟ 2018- 2019 ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΜΟΝΟΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !

    ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ Η ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΣΟΥ, ΑΛΗΤΗ Γ. Α. Π ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΘΑ ΦΑΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΛΩΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΘΝΗ,ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΗ ??

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ….ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ 1-2 ΜΕΛΗ ??

    ΠΑΛΙΟ – ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΜΙΖΑΔΟΡΕ, ΣΚΟΥΛΗΚΙ, ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ ΚΑΙ ΤΡΕΜΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΕΙΣ ΚΙ' ΕΣΥ ΕΤΣΙ ?

    ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΕ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  11. Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ "ΑΓΡΥΠΝΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ..!!!

    ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
    500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΝΙΚΗ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ
    ΣΥΝΔΙΑΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΜΗΠΩΣ;;

    https://www.youtube.com/watch?v=XpKkeE7vYlg

  12. Ένας πατριώτης ελεύθερος σκοπευτής χρειάζεται μόνο γιά νά πάνε τέτοια καθήκια εκεί πού τούς αξίζει!

  13. ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΚΤΗΝΑΥΝΑΝΙΖΟΜΕΝΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΝΥΜΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΣΚΑΤΟΚΑΡΑΦΛΑ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΟΥΝΕ ΜΕΣΑ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΙΓΔΑ ΚΑΡΑΦΛΗ

  14. ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΕΙΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΖΩΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΣΟ ΕΞΥΠΝΑ ΕΙΝΑΙ…???

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ..

  15. ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΡΟΣ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΧΑΣΙΚΛΗΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΣΩΡΡΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΗΔΗ ΜΕ 9 ΧΡΟΝΑΡΕΣ (ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ) ΦΥΛΑΚΗ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ ΣΥΝ 4 ΧΡΟΝΑΛΑΚΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΘΑ ΨΗΦΙΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΔΕΝ!! ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ…..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΟΠΡΙΤΗ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΝΑ ΝΑ ΝΙΑΝΙΑ ΜΙΚΡΑ ΜΙΚΡΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΞΩ ΜΕ 10.000 ΕΥΡΩ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΥΡ ΑΣΤΥΝΟΜΕ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ!!

  16. Σκασε ρε μαλακα γυφτο Σωρρα. Δεν εχεις δικαιωμα να ομιλεις. Εχεις 4 χρονια στερηση πολιτικων δικαιωματων φυγοποινε καταζητουμενε για 4 ακομα κακουργηματα. σκασμος επιτελους κωλογυφτε μαυριδερε!

  17. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΠ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΣΟΥ Η ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ Η ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑ ΕΒΡΑΙΕ…

    ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΒΑΡΙΕΣΑΙ??
    ΤΟΝΟΥΣ ΛΑΣΠΕΣ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΟΠΛΑ,ΠΑΡΑΔΙΝΕΣΑΙ ΔΗΛΑΔΗ..??/

  18. ΟΣΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ,ΟΣΕΣ ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ,ΟΣΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΑΣ 200 ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ…

    ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ…

    ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ «ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑ??

    ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΔΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑΧΑ??

    ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ??

    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ…

  19. ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΤΡΙΛΟΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΟΚΑΥΛΗ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΤΡΕΛΗΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ-ΣΗΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ….ΚΑΡΑΗΛΙΘΙΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ .!!

  20. ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΤΣΟΛΙ ΜΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ

  21. ΤΙΣ ΕΔΩΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΥΦΤΕ? ΤΙ ΜΑΣ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΕΜΑΣ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΕΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΘΩΩΣΕΙ!!!!!!
    ΤΟΛΜΑΣ ΡΕ ΠΙΘΗΚΑ?

  22. ΕΣΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕΣ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΙΘΗΚΑ? ΤΙ ΤΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΜΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥΝ???

Comments are closed.