ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ; ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Κ.Α. …ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΒΡΑΪΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Από την ρεπούση …στον ραγκούση!
– Σαραγκούση ήταν το όνομα των Εβραίων που ήρθαν στην Θεσσαλονίκη από την Ισπανία τον 16ο αιώνα. Έτσι άλλαξαν στην συνέχεια τα Εβραϊκά ονόματα τους για να μην δίνουν στόχο.

Πόσοι γνωρίζετε ότι αυτός ο τέως πασόκος και νυν ανεξάρτητος Ραγκούσης, είναι εβραίος και το ονοματάκι του το εβραϊκό είναι Saragoussi. Mέσα λοιπόν στο μεγάλο πλήθος των κρυπτοεβραίων πολιτικών, ακόμη ένας που θέλει να μας «σώσει», ακριβώς όπως μας «έσωσαν» και οι προηγούμενοι. Οπότε σίγουρα τον εαυτό του θέλει να σώσει και να βρεθεί πάλι με την κουτάλα του Δημοσίου κορβανά στα χέρια του και να ξαναρπάξει όπως παλαιότερα με το ΠΑΣΟΚ.- (έχει κτίσει και δικιά του υπερπολυτελέστατη βίλα στην Πάρο από το τίποτα που είχε!)
https://youtu.be/g9DFMSs_1Ik

Μια κοπέλα από τις Κυκλάδες, η θεία του Γ.Ραγκούση που ζούσε στην Καλλίπολη του Πειραιά και πήγε στο «Αμέρικα»
Ένα πολύτιμο ντοκουμέντο από το αρχείο του Ellis island
Διαβάζουμε (αυτή είναι η θεία του Γ.Ραγκούση!)
Όνομα: Βικτωρία (Victoria)
Επώνυμο : Σαραγκούση (Saragousi)
Εθνικότητα: Αγγλική/Εβραϊκή
Τελευταία διαμονή: Καλλίπολη, Ελλάς
Ημ. Αφίξεως: 8 Σεπ.1920
Ηλικία : 23 ετών
Πλοίο :ΠΑΤΡΙΣ
Λιμάνι Αναχώρησης:Πειραιεύς

Συμπέρασμα. Μόλις πάτησε στην Αμερική, έβγαλε την κουκούλα της Ελληνίδας και από Βίκυ Ραγκούση, έγινε Βικτωρία Σαραγκούση (Victoria Saragousi)
Στο Άουσβιτς έχουμε δύο Σαραγκούσση
JO1995p12379-12388 Saragoussi Allègre né le 2 février 1910 à Salonique (Grèce) décédé le 14 novembre 1942 à Auschwitz (Pologne)
JO1995p12379-12388 Saragoussi Bitty né en 1909 à Salonique (Grèce) décédé le 14 novembre 1942 à Auschwitz (Pologne)
ΥΓ. Γιαννάκη, η θεία από το Αμέρικα έστελνε ντόλαρς στον παππού;
Ο Γιάννης ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ, πρώην Δήμαρχος Πάρου, πρώην Υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης φυσικά του Τζέφρι Παπανδρέου του ΠΑΣΟΚ.

Ας δούμε τώρα και τι πιστεύει η Google για τον Ραγκούση…Είναι κι αυτός Εβραίος; Άρα και “πατριωτάκι” του αβάπτιστου Τζέφρι Παπανδρέου, και έτσι εξηγείται πως τον μάζεψε από άσημο και ασήμαντο Δήμαρχο και τον έφερε στη κεντρική πολιτική σκηνή!

Όπως όλοι όσοι μπαίνετε στο google για να ψάξετε κάτι γνωρίζετε, καθώς πληκτρολογείτε σας βγαίνουν οι παρεμφερείς αναζητήσεις που έχουν γίνει. Ας δούμε λοιπόν τι σας προτείνει η google να δείτε όταν πληκτρολογείτε το όνομα κάποιου “αστέρα” της δημόσιας ζωής, θα έχει πολύ ενδιαφέρον…

Επειδή υπάρχουν και ορισμένοι-σπάνιοι που αντιδρούν και λένε ότι το επίθετο Ραγκούση …δεν είναι εβραϊκό! Όμως παρακάτω αποδεικνύουμε ότι ο Γ. Ραγκούσης είναι εβραίος και υποστηρίζει φανατικά τα εβραϊκά συμφέροντα και τις προπαγάνδες τους!!!

Η απόλυτη απόδειξη ότι ο ραγκούσης είναι εβραίος!
http://www.antinews.gr/action.read/Πολιτική/Το-Ισραήλ-τιμά-την-Ελληνική-Γενοκτονία-/2.44530

Ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Ραγκούσης, με το με Α.Π. 76756/23-12-2009 «Εξαιρετικά Επείγον» έγγραφό του προς τους Νομάρχες Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Μαγνησίας, Ιωαννίνων, Τρικάλων, Ευβοίας, Κέρκυρας, Δωδεκανήσου, με θέμα «Εκδηλώσεις για την 27η Ιανουαρίου, ημέρα μνήμης των Ελλήνων Εβραίων μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος», επιτάσσει «…την οργάνωση των σχετικών εκδηλώσεων … ώστε να δοθεί στον εορτασμό της ημέρας αυτής η πρέπουσα λαμπρότητα».

Ο Υπουργός εφαρμόζει τον Νόμο 3218/2004.

Ερωτάται και αυτός και όλο το Ελληνικό πολιτικό σύστημα :

Το Ισραήλ και ο εβραίος ραγκούσης τιμά την Ελληνική Γενοκτονία;

Πότε η Ελληνική Πολιτεία θα τιμήσει «με την πρέπουσα λαμπρότητα» τα εκατομμύρια των Ελλήνων μαρτύρων και ηρώων της Ελληνικής Γενοκτονίας;

Και πότε θα απαιτήσει από το κράτος του Ισραήλ, δεδομένου ότι ενώ τυπικά τιμούνται μόνο οι Έλληνες Εβραίοι-θύματα ουσιαστικά τιμάται η Γενοκτονία όλου του εβραϊκού πληθυσμού, στη βάση της αμοιβαιότητας να τιμήσει αντίστοιχα τα θύματα της Ελληνικής Γενοκτονίας;

Περισσότερες πληροφορίες και αποδείξεις στην ιστοσελίδα…:
http://www.antinews.gr/action.read/Πολιτική/Το-Ισραήλ-τιμά-την-Ελληνική-Γενοκτονία-/2.44530

Γ. Ραγκούση: κρυπτοεβραίος από το Σαραγκούση, ισπανοεβραίο επίθετο.

Γ. Ραγκούσης βουλευτής για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ψήφισε τα δύο πρώτα μνημόνια; (και όχι μόνο!)

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι καινούριοι, κάνουμε μια ιστορική αναδρομή, λίγο πριν ψηφιστεί το τέταρτο μνημόνιο.

Καθώς φαίνεται να οδεύουμε ολοταχώς προς μία δεκαετία μνημονίων, καλό είναι να θυμόμαστε όλους αυτούς που με περισσή χαρά και ακόμα περισσότερη άγνοια (Χρυσοχοΐδης: δε διάβασα το μνημόνιο), σήκωσαν το χεράκι τους και είπαν ΝΑΙ ΣΕ ΌΛΑ, είτε με την πρώτη, είτε με τη δεύτερη, είτε με την τρίτη ευκαιρία. Καμιά φορά δε, σε όλες τις ευκαιρίες…

Να σημειώσουμε, πως παρόλο που τα τρία μνημόνια που έχουν ψηφιστεί, ίσως είναι τα σημαντικότερα νομοσχέδια που έχουν ψηφιστεί αυτή τη χιλιετία στο ελληνικό κοινοβούλιο, το να βρεις τα ονόματα των βουλευτών που ψήφισαν ΝΑΙ δεν είναι καθόλου εύκολο, παρόλο που οι ψηφοφορίες ήταν ονομαστικές. Ενδέχεται να έχουμε λάθη στη λίστα μας και γι’ αυτό αν βρείτε κάποια να μας ενημερώσετε να τις αλλάξουμε. Επίσης δεν προσθέσαμε σε αυτή τη λίστα όσους ήταν απόντες (όπως σχεδόν όλη η κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑΟΣ στο 2ο Μνημόνιο) και όσους επέλεξαν απλά να κρυφτούν μέσα στη μάζα δηλώνοντας παρόντες. Ακόμη, μερικά ονόματα βουλευτών είναι υπογραμμισμένα, αφού ψήφισαν ΝΑΙ επί της αρχής, αλλά καταψήφισαν συγκεκριμένο άρθρο (όλοι καταψήφισαν ένα άρθρο, διαφορετικό για τον καθένα).

1ο Μνημόνιο
ΠΑΣΟΚ
Ραγκούσης Νικολάου Ιωάννης

2ο Μνημόνιο
ΠΑΣΟΚ
Ραγκούσης Νικολάου Ιωάννης

3ο Μνημόνιο
Στο τρίτο μνημόνιο δεν ήταν ο ραγκούσης βουλευτής και δεν μπόρεσε να το ψηφίσει. Υπέρ όμως το ψήφισαν όλοι οι άλλοι βουλευτές του Πασόκ.

Aποκάλυψη – σοκ: Οι ΗΠΑ προωθούν τον Γιάννη Ραγκούση; Γιατί βρε παιδιά; Για δημοτικό σύμβουλο Αντιπάρου;
Posted by olympiada – Απρίλιος 8, 2013

Συγκλονίζει η αποκάλυψη της Δημοκρατίας για την συμμετοχή του τέως υπερυπουργού Γιάννη Ραγκούση σε Αμερικάνικο πρόγραμμα που μεσουρανούσε στην εποχή του …ψυχρού πολέμου!
Για να είμαστε πάντως ειλικρινείς, ο κύριος Ραγκούσης ποτέ δεν συμμετείχε στην οπερέτα «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο» και «Έξω οι βάσεις και τα πυρηνικά, θέλουμε να ζήσουμε ειρηνικά».
Η απότομη εκτόξευση του όμως στο καθεστώς Παπανδρέου, όντως θα μπορούσε να εγείρει συνωμοσιολογικά σενάρια, σαν και αυτά που ακούστηκαν για την ψαροταβέρνα στην Καλογρέζα και τον Γιώργο Παπανδρέου.

https://olympia.gr/2013/04/08/αποκάλυψη-σοκ-οι-ηπα-προωθούν-τον-γιά/

Πρώην υπερυπουργέ Ραγκούση… “πιάσε” δυο μπιφτέκια και μια πατάτες!!!

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_06.html
Sep 6, 2010

Ο Ραγκούσης είναι ένα πρόσωπο “μυστήριο” στην ελληνική πολιτική σκηνή. Ένα πρόσωπο, το οποίο εξακολουθεί και παραμένει σχετικά άγνωστο, αν αναλογιστεί κάποιος την άκρως θεαματική “τροχιά” που ήδη έχει διανύσει στο πολιτικό μας στερέωμα. Ένας πραγματικά “πετυχημένος” άνθρωπος, που κανένας δεν γνωρίζει πώς ακριβώς και για ποιον ακριβώς λόγο “πέτυχε”. Ένας πραγματικά “προβεβλημένος” άνθρωπος, που κανένας δεν γνωρίζει για τι ακριβώς “προβλήθηκε”. Ένας “αλεξιπτωτιστής” της δημόσιας ζωής. Δεν γνωρίζουμε αν πρόλαβε να βγάλει τις σαγιονάρες του και να λύσει τη μαγειρική ποδιά του πριν αναλάβει τον κορυφαίο ρόλο του στην πολιτική μας σκηνή. Τόση ήταν η βιασύνη του Giorgo να τον αναδείξει.

… Για εμάς ο Ραγκούσης είναι ένα κοινό ΤΙΠΟΤΕ, που, προκειμένου να “διακριθεί”, θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε. Ένας κοινός καιροσκόπος, ο οποίος ανέλαβε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα, τα οποία μπορούσαν να τον εξυπηρετήσουν. Ένα διαβρωμένο μέχρι το μεδούλι κομματόσκυλο. Ένα αμετανόητο κομματόσκυλο ακόμα και στις εποχές που καταρρέουν τα κόμματα. Ένα κομματόσκυλο, το οποίο “εμπιστεύεται” απόλυτα το κόμμα του, χωρίς να υποπτεύεται καν ότι αυτό εξυπηρετεί αποκλειστικά το παρακράτος του Κολεγίου Αθηνών και τα αφεντικά της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Ένα κομματόσκυλο, που δεν κατάλαβε ότι κάποιοι τον έκαναν συνένοχο στη προδοσία τους.

Εδώ ακριβώς βρίσκεται και το μυστικό της “επιτυχίας” του. Η άγνοιά του ήταν το θεμέλιο της επιτυχίας του. Οι κολεγιόπαιδες σαν τον Giorgo, τον Παπακωνσταντίνου και τα άλλα τα “παιδιά” αυτό το γνώριζαν και το εκμεταλλεύτηκαν. Ο Πάγκαλος, η Διαμαντοπούλου και τα άλλα επιφανή μέλη της Λέσχης έψαχναν έναν πρασινοφουκαρά μέσα από τους κομματικούς μηχανισμούς, για να του φορτώσουν όλα τα επικίνδυνα και ανθελληνικά “νομοθετήματα” της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Να του φορτώσουν αυτά, τα οποία οι ίδιοι είχαν “δεσμευτεί” να επιβάλουν στον ελληνικό λαό. Να του φορτώσουν το πιο επικίνδυνο υπουργείο της εποχής του ΔΝΤ και της διάλυσης του ελληνικού κράτους. Σ’ αυτήν την πρόσκληση “τσίμπησε” ο Ραγκούσης….

Σύντομα θα κληθεί τόσο ο ίδιος όσο καί οι όμοιοί του να δώσουν εξηγήσεις για τις πράξεις τους. Βαδίζουμε ολοταχώς στο Τέλος αυτής της Εποχής. Η ιστορία σήμερα γράφεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς και σύντομα η “πένα” της θα πιάσει και τους σημερινούς απατεώνες “πρωταγωνιστές”.
“Αριστούχε” Ραγκούση …ξέχασα να σου πω… “πιάσε” και μια κόκα-κόλα !!

Περισσότερα στην ιστοσελίδα :
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/09/blog-post_06.html

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο – ΕΑΜ Β’

loading...

32 thoughts on “ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΙ; ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Κ.Α. …ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΒΡΑΪΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

  1. ΠΕΣ ΤΑ ΤΡΑΙΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ,ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ…

    ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…

    ΟΥΤΕ ΜΥΓΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ,ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ,ΜΕΧΡΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΤΕΙ ΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ,ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ….

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΜΕ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ??

  2. O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ
    ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ, ΙΣΑΑΚ…
    ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΜΕ
    ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΜΑΣ.

    "….τῶν ὁσίων καὶ θεοφόρων Πατέρων ἡμῶν, τῶν ἁγίων ἐνδόξων προπατόρων ἡμῶν Ἀβραάμ, Ἰσαάκ καὶ Ἰακώβ…."

    ΛΕΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ.

    ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ.
    ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ.

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ (ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ) ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    ΟΙ ΔΥΟ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ.

  3. ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ,ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΚΡΕΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ

    https://3.bp.blogspot.com/-NrmmStOHsD4/UMt1i8vctCI/AAAAAAAAALU/ZLYPMOHO2J0/s1600/!!!!!!6767_4330631008878_1257044876_n.jpg

    Οι περισσότεροι Έλληνες μέσα από την παραπληροφόρηση τής εκκλησίας και της ανθελληνικής πολιτικής εξουσίας, αγνοούν παντελώς το τρόπο επιβολής του χριστιανισμού στην πατρίδα μας..

    Αν τύχει και ρωτήσεις κανένα πιστό θα σου πει ότι οι "ειδωλολάτρες" Έλληνες έγιναν χριστιανοί με τον λόγο του Ιησού και με την διδασκαλία του Σαούλ!!

    Αυτό είναι μεγάλο ψέμα γιατί ο χριστιανισμός αφού κοπτοράφτηκε απτις Εβραϊκές διαδόσεις κι επιβλήθηκε δια τής βίας στους Έλληνες και τους Ρωμαίους πολλά χρόνια μετά τον θάνατο του Ιησού τους ο οποιος -λενε- σταλθηκε για να σωσει τα πλάσματα του απτην κατάρα του πατέρα του!!
    Θα δούμε παρακάτω τα ιστορικά ντοκουμέντα που αποδεικνύουν όλη την αλήθεια..

    Θα ήθελα να σημειώσω εδώ ότι πολλά στοιχεία αποδείχνουν την άποψη είναι ότι ο Ιησούς είναι ένα μυθικό κατασκεύασμα του Ρωμαίου μαμόθρεφτου Αυτοκράτορα Βασιλιά Φλάβιου Βαλέριου Κωνσταντίνου που υπηρξε πατροκτόνος και συζυγοκτόνος κι ο οποίος διέταξε την Α' Οικουμενική Σύνοδο 325μχ προκειμένου να αποφασισει και να κοπτοράψει στοιχεία των Εβραιων και να καθορίσει την Χριστιανική θρησκεία..

    https://siriusanews.blogspot.gr/2016/04/blog-post_281.html

    1700 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗ Η ΕΛΛΑΣ…
    ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ..

    19.000.000 ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ..

  4. ΟΝΟΜΑ. ΠΟΥΤΣΟ
    ΕΠΩΝΥΜΟ. ΔΑΙΜΩΝ
    ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΗΣΗΣ . ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ
    ΤΟΠΟΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ. ΠΑΤΡΑ
    ΕΘΝΙΚΟΤΗΣ. ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ/ΑΘΙΓΓΑΝΙΚΗ
    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΑΠΑΤΕΩΝ/ΥΠΟΔΙΚΟΣ/ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ/ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ

  5. ΜΗΠΩΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ??

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…

  6. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ;;;

    ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ, ΕΚΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΩΘΗΚΑΜΕ.

    ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΟΙ "ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ", ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ, ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ "ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ"…

    ΟΙ ΠΟΝΗΡΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΑΣΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΡΥΦΑ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ…

    ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ, ΒΑΠΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ "…..ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΛΑΟΥ ΙΣΡΑΗΛ." ΠΑΝΤΡΕΥΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΗΣΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΝΕΚΡΩΣΙΜΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙ, Ο ΝΕΚΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣ "…ΤΑΣ ΑΓΚΑΛΑΣ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΑΒΡΑΑΜ" …

    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΩ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ Η ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΜΙΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΞΕ Η ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΤΩΝ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΩΝ ,ΤΩΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΑΡΙΩΝ…

  7. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΝΑΙΙ ΕΛΑ ΕΛΑ ΑΠΟ ΓΑΒΡΙΕΛΑ!!….ΜΠΑΑΑ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΩΡΓΟ?….Α ΧΑ ΧΑΑΑ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΥΝΗΜΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΣΚΑΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΑΚΡΑΤΩΣ…..ΑΝΤΕΕ? ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ?…ΝΑ ΑΚΟΥ ΑΚΟΥ ΜΕ ΠΑΤΣΑΔΕΣ Π@ΥΣΤΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΘΑ ΣΕ Χ@ΣΩ ΜΕΣ΄ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ!!!….ΑΑΑΑΑΑ ΩΧΧΧΧΧ ΤΑ ΝΕΦΡΑ ΜΟΥ ΧΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΩΩ ΘΕΕΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΤΙ ΓΕΛΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΩΧΧΧΧ…..ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΠΛΑΙΣΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΗ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕΛΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΠΟΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΝΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!!! ΑΛΛΑ ΕΣΥ 0ΠΑΛΙ ΕΧΑΣΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΕΧΘΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ…..ΝΑΙΙ? ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΤΙΙ?…ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΠΟΡΤΑ. ΚΥΤΤΑΖΩ ΣΤΟ ΜΟΝΙΤΟΡ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΨΗΛΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΕΤΣΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΩ ΚΑΙ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΥΛΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΠΟΤΕ ΑΦΟΥ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΜΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΗΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ 10αρικων ΚΑΙ ΤΩΝ 150αρκων ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΡΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΕΤΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ Κε ΚΑΘΗΓΗΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΙΜΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΙΝ ΛΕΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΛΚΛΗΡΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΝΤΕΣΜΟΝ Ε ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΟ-ΔΑΙΜΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ!!!!! ΑΝΤΙΟ ΣΑΣ !!!! ΚΟΚΚΑΛΟ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΛΗ ΑΛΑΤΟΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΝΑ ΤΡΕΛΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟΣΟ ΤΕΛΩΝΤΑ ΕΝ ΕΥΘΥΜΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΨΩΦΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ……. ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑ ΩΩ ΑΤΥΧΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΑΝΩ ΠΩΣ? ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ? ΠΟΥΤΣΟ-ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΑΤΡΙΝΟ? ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΘΕΕΜΟΥ ΓΕΛΩΤΑΣ ΑΤΕΛΕΥΤΗΤΟΣ ΑΧΧΧ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΩ ΑΧΧΧ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΤΕ….salom….salom..

  8. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΝΑΙ ΕΛΑ….ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΕ…ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΑΛΙ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ?….ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΧΘΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΑzΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΗΛΘΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΗΘΕΛΕ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΗΛΘΕ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΙ??…ΕΕΕ ΜΕ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝΤΕ…ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Η ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 10.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ Η ΤΣΙΒΙΚΗ Η ΚΥΠΕΡΙΚΙΑ ΓΑΙΔΑΡΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΡΑΤΗΣΟΥ ΓΕΡΑ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ''ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ'' ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΟΡΙΣΤΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΑΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΦΗΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΡΗΞΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΩΩΩΩ ΩΩΧΧΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΑΑΑ ΧΑΑΑΑΑ ΡΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ!!!…ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΕΛΑΓΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ…ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΤΗΣ ΑΠΗΝΤΗΣΕ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ?….ΚΥΤΤΑΞΕ ΕΙΝΑΙ ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΠΕ ΕΑΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΕ Ο ΓΙΟΥΦΤΟΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ…..Α ΕΤΣΙ ΕΙΠΕ Ε? ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΤΡΑΜΟΚΩΛΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ!!!….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΠΕΡΙΠΙΠΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΣ ΓΕΛΩΤΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΙΑΝ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ Ο ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ…..ΧΑΑΑ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΙΠΤΩ ΕΙΣ ΓΕΛΩΤΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΥΤΕΡΙΑΤΙΚΑ ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΝΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΥΦΤΕΙΚΑ – ΤΣΙΒΙΚΕΙΚΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΛΗΞΕΙ ΑΝΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ salom….salom..

  9. εαμ β' υδροχοος του παναγιωτη τραιανου μισα ψεματα μισες αληθειες μας παροτρυνε να ψηφισουμε συριζα τον ακουσα ο μαλακας.

  10. Πατεράκη ότι και να λες ότι και να γράφεις έχεις βαπτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος και στον Ατλαντικό να πέσεις να πνιγείς δεν θα φύγει το βάπτισμα. Μόνο αν ακολουθήσεις το παράδειγμα του Ιούδα. Αλλά τι λέω αυτός είχε τσίπα!

  11. Απαντήσεις προς τον Giannis Paterakis

    Πριν σου απαντήσω πρώτα-πρώτα θα σου πώ ότι αυτό όλο το συνολικό κείμενο παραπάνω το έχω γράψει και στοιχειοθετήσει εγώ, απλά έβαλα συν και τις πηγές ιστοσελίδες και ευχαριστώ και την συγκεκριμένη ιστοσελίδα "Ξυπνήστε" για την ανάρτηση τους. Ο Παναγιώτης Τραϊανός που λες δεν έγραψε όλο το κείμενο-άρθρο παραπάνω αλλά απλά μόνο το τελευταίο κείμενο στο τέλος του άρθρου όπου αναφέρεται και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα-πηγή του! Όπως και εγώ έτσι και ο Παναγιώτης Τραϊανός είμαστε Χριστιανοί παρόλο που εσύ Giannis Paterakis μπορεί να είσαι μάλλον διαφορετικός! (Μην ξεχνάς ότι έχεις Giannis (Γιάννης) και Χριστιανικό όνομα εκτός και αν θέλεις να το αλλάξεις!) Αλλά θα σου απαντήσω στις παραπάνω συκοφαντίες των νεοπαγανιστών από όπου πήρες-αντέγραψες ανερεύνητα τις ψεύτικες συκοφαντίες αυτές!

  12. Σκυθόπολη – η πραγματική αλήθεια και όχι τα ψεύτικα παραμύθια των νεοπαγανιστών.

    Προτείνω να διαβάζετε σωστά πράγματα και όχι ψευτο “έρευνες” τύπου ρασσιά, αμυρά και υσεε…παραχαράκτες της ιστορίας.

    Άλλο ένα ψέμα τών Νεοπαγανιστών κατά τών Χριστιανών, τού Βλάση Ρασσιά και τού Υσεε, σχετικά με υποτιθέμενους διωγμούς ειδωλολατρών από… δήθεν Χριστιανούς στη Σκυθόπολη! Προφανώς ο Ρασσιάς και οι ψεύτες νεοπαγανιστές νόμιζαν ότι μπορούν να λένε τα παραμύθια τους χωρίς αντίλογο. Νόμισαν ότι οι Χριστιανοί τα τρώνε όπως οι αμαθείς ειδωλολάτρες ομόθρησκοί του, τους οποίους εξαπατά με τέτοιες ανύπαρκτες ιστορίες!
    Α. Κουίζ: Μαντέψτε την χρονολογία!
    1. Για την Σκυθόπολη ο Ρασσιάς και οι άλλοι νεοπαγανιστές δεν δίνουν κανένα στοιχείο (αποδεικτικό, ιστορικό ή άλλο) γιά όσα ισχυρίζονται. Δεν είναι περίεργο;…
    2. Μας αναφέρει ότι πρόκειται για τα πρώτα στρατόπεδα θανάτου στη χρονολογία 359, ενώ μας λέει το ίδιο πράγμα και πιό κάτω, στο 385-388! Μια διαφορά 30 χρόνων για το ίδιο θέμα; Ή μήπως η ιστορία επαναλαμβάνεται (ως φάρσα άραγε);
    3. Για το ίδιο θέμα, άλλοι ομόθρησκοί του αναφέρουν τις χρονολογίες: 341-361. Ποιός έχει δίκιο; Αυτοί ή ο Ρασσιάς; Και αν λέει αλήθεια αυτός και οι άλλοι ομόθρησκοί του είναι οι ψεύτες, τότε σε ποιά από τις δύο διαφορετικές ημερομηνίες που δίνει ο Ρασσιάς λέει ψέμματα; Μήπως και στις δύο; Είναι προφανές εν πρώτοις ότι εδώ δεν πρόκειται για κάποιο νεοφανές ιστορικό, εξωτικό επιστημονικό πόρισμα x-file(!) που αποσιωμήθηκε, αλλά για αυθαίρετο υποκειμενικό ισχυρισμό που αναπαράγεται άτεχνα (“χαλασμένο τηλέφωνο”) και πέφτουν σε κραυγαλέες αντιφάσεις!
    Θα περίμενε κανείς τα φερέφωνα τουλάχιστον να συντονίζονται και να σταθεροποιήσουν τη χρονολογία γιά όσα υποστηρίζουν. Μόνο πρέπει να βρούν και την κατάλληλη χρονολογία. Βλέπετε, στη Σκυθούπολη δεν ήταν Χριστιανοί, αλλά Αρειανιστές, όπως ο Κωνστάντιος ο αυτοκράτορας, και όπως ο καθαιρεμένος Αρειανιστής επίσκοπός της Σκυθόπολης Πατρόφιλος, του οποίου το κρανίο οι ομόθρησκοι των νεοΕθνικών, ειδωλολάτρες, το μετέτρεψαν σε λυχνάρι μετά την βεβήλωση του τάφου του, επί του αυτοκράτορα Ιουλιανού (Πηγή: Πασχάλιον Χρονικόν, Βόννη 546).

  13. Όμως πέραν από το ζήτημα της χρονολογίας, θα προχωρήσουμε πιό πέρα, στην βήμα προς βήμα απόδειξη ότι αυτός ο ισχυρισμός είναι 100% ψευδής και συκοφαντικός.
    Η Σκυθόπολη ήταν φυσικά τόπος εξορίας (και όχι εξόντωσης) και των Ορθοδόξων επισκόπων. «Ο Ευσέβιος, εκ Σαρδηνίας, αρχικά λέκτορας στη Ρώμη και μετά επίσκοπος στο Vercelli, εξορίστηκε από τον αρειανό αυτοκράτορα Κωνστάντιο στην Σκυθόπολη και αργότερα στην Καππαδοκία, εξ αιτίας της ομολογίας της πίστης του» (Άγιος Ιερώνυμος, De viris illustribus, 96)
    Όμως ενώ οι Χριστιανοί διώκονταν από τον Αρειανό αυτοκράτορα Κωνστάντιο, για τους Εθνικούς δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα εκεί. Απόδειξη είναι τα γεγονότα που παραδίδει ο Αμμιανός Μαρκελλίνος τον οποίο επικαλούνται οι Νεοπαγανιστές, ελπίζοντας ότι κανείς δεν θα κάνει τον κόπο να δει τι έγραψε στην πραγματικότητα αλλά θα καταπιεί αμάσητο ό,τι σερβίρουν. Έτσι η εφημερίδα “ελευθεροτυπία” αναφέρει πως ο Αμμιανός Μαρκελλίνος έγραψε το έργο του στα λατινικά (Res gestae) με πρότυπο το Ρωμαίο ιστορικό Τάκιτο, τον οποίο και συνεχίζει, καλύπτοντας τα γεγονότα των ετών 96 – 378.
    Έχει διασωθεί όμως μόνο το τμήμα που αφορά τα έτη 353 – 378 (Πηγή: Ιστορικά της Ελευθεροτυπίας Νο 135. 23 Μαϊου 2002 σελ. 37).

  14. Έτσι εντοπίζουμε ότι ο Αμμιανός μιλάει για την περίοδο του Αρειανού αυτοκράτορα Κωνσταντίου. Ας δούμε λοιπόν το κείμενο:
    Αμμιανού Μαρκελλίνου: «Rerum Gestarum Libri» 19 ΧΙΙ:
    1. Ωστόσο, εν μέσω όλων αυτών των φόβων, σαν να είχαν επιβληθεί από κάποιο αρχαίο έθιμο, αντί για εμφύλιους πολέμους οι σάλπιγγες ανήγγειλαν υποτιθέμενες περιπτώσεις υψηλής προδοσίας˙ και για
    να ερευνηθούν και να τιμωρηθούν αυτές, εστάλη ο κακόφημος κρατικός υπάλληλος ονόματι Παύλος, συχνά επονομαζόμενος «Ταρταρικός». Ήταν έμπειρος στην τέχνη της αιματοχυσίας και, όπως ένας εκπαιδευτής μονομάχων επιδιώκει όφελος και αποδοχές από τις κηδείες και τους αγώνες μονομάχων, έτσι κι αυτός από την θέση του δημίου.
    2. Επομένως, καθώς η αποφασιστικότητά του να κάνει κακό ήταν αμετάβλητη και επίμονη, αυτός δεν απείχε καθόλου από την κρυφή απάτη, επινοώντας θανατηφόρες κατηγορίες κατά αθώων προσώπων, υπό την προϋπόθεση ότι θα συνέχιζε την ολέθρια δραστηριότητά του.
    3. Επιπλέον, ένα μικρό και ασήμαντο γεγονός τού έδωσε την ευκαιρία να επεκτείνει τις έρευνές του κατά τρόπο ανεξέλεγκτο. Υπάρχει μια πόλη ονόματι Άβυδος, στο πιο απόμακρο μέρος της Θηβαϊδας˙ εκεί το μαντείο ενός θεού που στα μέρη εκείνα τον λένε Besa αποκάλυπτε το μέλλον και ήταν συνήθειο να τιμάται στις αρχαίες τελετές των παρακείμενων περιοχών.
    4. Και, μια που, μερικοί αυτοπροσώπως, ενώ ένα μέρος μέσω άλλων, στέλνοντας μια γραπτή λίστα με τις επιθυμίες τους, ρωτούσαν για τη θέληση των θεοτήτων, έχοντας αναφέρει ρητά τις επιθυμίες τους, τα έγγραφα αυτά που περιείχαν τις αιτήσεις τους και τις λίστες με τις επιθυμίες τους παρέμεναν, καμιά φορά, στον ναό του μαντείου, ακόμη κι όταν οι απαντήσεις του θεού είχαν δοθεί.

  15. 5. Μερικές από αυτές τις γραπτές λίστες με επιθυμίες στάλθηκαν, με κακό σκοπό, στον αυτοκράτορα, ο οποίος, παρόλο που κώφευε σε άλλα πολύ σοβαρά ζητήματα, στο σημείο αυτό ήταν «μαλακότερος από λοβό αυτιού», όπως λέει η παροιμία, και όντας ύποπτος και στενόμυαλος, άρχισε να μαίνεται. Αμέσως φώναξε τον Παύλο να έρθει στην Ανατολή, δίνοντάς του, σα να ήταν ηγέτης διάσημος για την εμπειρία του, την εξουσία να διεξάγει δίκες σύμφωνα με το κέφι του.
    6. Άδεια τέτοια δόθηκε επίσης στον Μόδεστο (εκείνη την εποχή κόμη στην Ανατολή), άνθρωπο που ήταν κατάλληλος για τέτοια ζητήματα. Διότι ο Ερμογένης του Πόντου, πραιτοριανός έπαρχος εκείνη την εποχή, απορρίφθηκε ως πολύ ήπιος στον χαρακτήρα.
    7. Έφυγε, όπως διετάχθη, ο Παύλος, με βιασύνη και όντας γεμάτος από θανατηφόρα μανία, και δεδομένου ότι η συκοφαντία ήταν ανεξέλεγκτη, άνθρωποι, ευγενείς καθώς και άσημοι, μεταφέρθηκαν από σχεδόν ολόκληρο τον κόσμο. Και μερικοί εξ αυτών σύρθηκαν υπό το βάρος των αλυσίδων˙ άλλοι αδυνάτισαν από την αγωνία της φυλάκισης.
    8. Καθώς διαλέχθηκε το θέατρο των βασανιστηρίων και του θανάτου, η Σκυθόπολη, μια πόλη της Παλαιστίνης, η οποία για δύο λόγους φάνηκε πιο κατάλληλη από οποιαδήποτε άλλη: επειδή είναι απομονωμένη και επειδή βρίσκεται στη μέση μεταξύ της Αντιόχειας και της Αλεξάνδρειας, των πόλεων εκ των οποίων προέρχονταν οι περισσότεροι άνθρωποι που κλήθηκαν να δικαστούν.
    9. Από τους πρώτους, τότε, που έφεραν, ήταν ο Σιμπλίκιος, ο γιος του Φιλίππου, πρώην Έπαρχος και Ύπατος, ο οποίος κατηγορήθηκε ότι (όπως ελέχθη) είχε ζητήσει να μάθει από το μαντείο για να κερδίσει το αυτοκρατορικό αξίωμα. Και από μια σημείωση του αυτοκράτορα, που σε τέτοιες περιπτώσεις δεν συγχωρούσε κανένα λάθος λόγω της αφοσιωμένης υπηρεσίας, διετάχθη να τον βασανίσουν. Αλλά προστατευμένος από καλή τύχη, εξορίστηκε.

  16. 10. Μετά, ο Παρνάσιος (πρώην Έπαρχος της Αιγύπτου),
    άνθρωπος με απλό χαρακτήρα, βρέθηκε σε τέτοιο κίνδυνο που δικάστηκε για τη ζωή του, αλλά κι αυτός εξορίστηκε. Είχε, αρκετά πριν από αυτά τα συμβάντα, συχνά ακουστεί πως έλεγε, ότι, όταν, προκειμένου να αποκτήσει κάποιο αξίωμα, εγκατέλειψε την Πάτρα, μια πόλη της Αχαϊας όπου είχε γεννηθεί και ζούσε, είχε ονειρευτεί πολλές σκιώδεις οπτασίες που τον συνόδευαν με τραγική ενδυμασία.
    11. Αργότερα, ο Ανδρόνικος, γνωστός για τις ελευθέριες
    σπουδές του και τη φήμη των ποιημάτων του, σύρθηκε στο δικαστήριο. Αλλά επειδή είχε καθαρή συνείδηση, δεν ήταν καθόλου ύποπτος, και με βεβαιότητα πιστοποίησε την αθωότητά του, αφέθηκε ελεύθερος.
    12. Επίσης ο Δημήτριος, ο επονομαζόμενος Κυθράς, ένας μεγάλης ηλικίας φιλόσοφος, πράγματι, αλλά με σκληραγωγημένο σώμα και νου, κατηγορούμενος ότι προσέφερε θυσία αρκετές φορές, δεν μπόρεσε να το αρνηθεί. Ωστόσο, διακήρυξε ότι έτσι έκανε από την νεότητά του με σκοπό να εξευμενίσει τη θεότητα, κι όχι για να αποκτήσει υψηλότερο αξίωμα. Διότι, δεν ήξερε κανέναν που είχε τέτοιες φιλοδοξίες. Γι’ αυτό, αφού βασανίστηκε πολύ καιρό, βοηθούμενος από την αμετάβλητη συνείδησή του, άφοβα απολογήθηκε το ίδιο, χωρίς να επιβεβαιωθεί η κατηγορία. Και τότε του επετράπη να επιστρέψει, χωρίς καμιά επιπλέον βλάβη στην γενέτειρα του πόλη, την Αλεξάνδρεια.
    13. Αυτούς και μερικούς άλλους η δίκαιη τύχη μαζί με την αλήθεια, τους έσωσαν από τον επικείμενο κίνδυνο. Αλλά καθώς αυτές οι κατηγορίες εκτείνονταν περισσότερο με την εμπλοκή παγίδων και δολωμάτων, μερικοί πέθαναν από την παραμόρφωση των κορμιών τους, άλλοι καταδικάστηκαν σε επιπλέον τιμωρία και δημεύθηκαν οι περιουσίες τους, ενώ ο Παύλος ήταν ο παρακινητής αυτών των σκηνών σκληρότητας, παρέχοντας, σαν από κανένα μαγαζί, κάθε είδος εξαπάτησης και σκληρότητας˙ και από το νεύμα του (σχεδόν, μπορώ να πω) εξαρτιόταν η ζωή όλων όσοι περπατούν τη γη.
    14. Διότι, αν κάποιος φορούσε στο λαιμό φυλακτό κατά του τεταρταίου ελώδη πυρετού ή οποιασδήποτε άλλης αρρώστιας, ή αν κατηγορούνταν βάσει της μαρτυρίας των κακώς διακείμενων ότι περνούσε από έναν τάφο το απόγευμα, επειδή ήταν έμπορος στα δηλητήρια ή ότι συγκέντρωνε όλα τα φρικτά των τάφων και τις μάταιες παραισθήσεις των φαντασμάτων που περπατούν εκεί, καταδικαζόταν σε αποκεφαλισμό και έτσι χανόταν.

  17. 15. Στην πραγματικότητα, το ζήτημα αντιμετωπίστηκε ακριβώς σαν να είχαν πολλοί άνθρωποι ζητήσει από το μαντείο του Κλάρου, από τις βελανιδιές της Δωδώνης και το διάσημο κάποτε μαντείο των Δελφών, το θάνατο του αυτοκράτορα.
    16. Γι’ αυτό εκείνοι οι αυλικοί του παλατιού, που είχαν διαβολικά κατασκευάσει τις μεθόδους της κολακείας, διακήρυτταν ότι ο αυτοκράτορας θα είχε ανοσία στις συνηθισμένες αρρώστιες, αναφωνώντας δυνατά ότι το πεπρωμένο του ήταν πάντα ισχυρό και αποτελεσματικό στο να εξοντώνει όσους συνωμοτούσαν εναντίον του.
    17. Το να γίνεται αυστηρή έρευνα δεν το θεωρεί λανθασμένο κανείς σωστός άνθρωπος. Διότι, δεν διαφωνούμε πως η ασφάλεια ενός νόμιμου ηγεμόνα, του προστάτη και του υπερασπιστή των καλών ανθρώπων, από τον οποίο βασίζεται η ασφάλεια των υπολοίπων, πρέπει να διασφαλίζεται από την κοινή επιμέλεια όλων μας. Και, προκειμένου αυτός να υποστηριχθεί εντονότερα, όταν υπερασπίζεται η παραβιασμένη μεγαλειότητά του, οι Κορνήλιοι νόμοι δεν απαλλάσσουν κανέναν, αδιακρίτως τάξης, από ανάκριση με βασανιστήρια, ακόμη και από το χύσιμο αίματος.
    18. Αλλά δεν είναι ευπρεπές για έναν ηγεμόνα να χαίρεται πέρα από το μέτρο με τέτοια λυπηρά γεγονότα, ώστε να μη φανεί ότι οι υπήκοοί του κυβερνώνται από το δεσποτισμό κι όχι από έναν νόμιμο ηγεμόνα. Και το παράδειγμα του Tully πρέπει να ακολουθείται, ο οποίος, όταν είχε την εξουσία να βλάψει ή να αθωώσει, όπως ο ίδιος μας λέει, έψαχνε δικαιολογίες για να συγχωρεί παρά ευκαιρίες για να τιμωρεί˙ σε αυτό έγκειται η αρμοδιότητα ενός ήπιου και διακριτικού υπαλλήλου.

  18. Συμπέρασμα:
    Σχόλια στο κείμενο του Μαρκελλίνου:
    -Τα δικαστήρια της Σκυθόπολης δεν στήθηκαν για να εξολοθρεύσουν τους Εθνικούς ή όποιον ήταν Εθνικός, αλλά για να δικάσουν εκείνους τους συγκεκριμένους πολίτες που ζήτησαν χρησμό από κάποιο συγκεκριμένο μαντείο της Ανατολής, στέλνοντας σε αυτό γραπτές λίστες με τις επιθυμίες τους να αποκτήσουν ανώτερα κρατικά αξιώματα. Συνεπώς φάνηκαν ύποπτοι ότι συνωμοτούσαν κατά του αυτοκράτορα. (Βλέπε παράγραφο 3, 9)
    -Δηλαδή το πρόβλημα δεν ήταν οι θυσίες και οι χρησμοί αυτοί καθεαυτοί, αλλά αν όλα αυτά έγιναν κατά του αυτοκράτορα, με σκοπό την ανατροπή του! Δεν αποτελούν δηλαδή δίκες/διωγμούς κατά Εθνικών, αλλά κατά πιθανών συνωμοτών. Αν ήταν διωγμός κατά Εθνικών, δεν θα προσάγονταν να δικαστούν ΜΟΝΟ αυτοί που έστειλαν τις γραπτές πολιτικές επιθυμίες τους σε ένα μαντείο, αλλά όλοι οι αλλόθρησκοι από τους Χριστιανούς Εθνικοί . Η προσαγωγή έγινε λοιπόν βάσει της υποψίας μήπως οι εν λόγω πολίτες, έστω και Εθνικοί, ήταν συνωμότες˙ δεν υποπτεύθηκε ο αυτοκράτορας όλους τους Εθνικούς. Άρα είναι
    Μέγιστη Ηλιθιότητα να αποκαλούν οι Νεοπαγανιστές «στρατόπεδα θανάτου των Χριστιανών» τις δίκες κατά πιθανών συνωμοτών στη Σκυθόπολη.
    -Οι γραπτές επιθυμίες προς το μαντείο των κατηγορουμένων δόθηκαν στον αυτοκράτορα Κωνστάντιο. Αλλά από ποιους; «Μερικές από αυτές τις γραπτές λίστες με επιθυμίες στάλθηκαν, με κακό σκοπό, στον αυτοκράτορα», όπως ρητά γράφει ο Αμμιανός, χρησιμοποιώντας παθητική φωνή. Δεν είναι απαραίτητο λοιπόν ότι οι καταγγελίες έγιναν από Χριστιανούς˙ αλλά από αντίζηλους προς τα πρόσωπα αυτά, Εθνικούς και μη (βλέπε παράγραφο 5).
    Εξάλλου, το λογικό είναι ότι μόνον οι Εθνικοί είχαν πρόσβαση εντός του μαντείου, όπου υπήρχαν οι γραπτές επιθυμίες, και όχι οι Χριστιανοί. Ώστε οι Εθνικοί που φθονούσαν Εθνικούς είναι οι ηθικοί αυτουργοί για όλη αυτή την ιστορία.
    -Ο αυτοκράτορας όρισε κάποιον Παύλο να διεξάγει ΔΙΚΕΣ κατά των υπόπτων, κι όχι «να ξεκινήσει γενοκτονία», όπως ξεδιάντροπα ισχυρίζονται οι Νεοπαγανιστές (βλέπε παράγραφο 5). «Δίκη» σημαίνει «κάποιοι αθωώνονται», «κάποιοι καταδικάζονται». Δεν σημαίνει «γενοκτονία», ενώ δεν γνωρίζει κανείς τι θρήσκευμα ήταν ο Παύλος.

  19. -Παρ’ όλο που στην παράγραφο 7 ο Αμμιανός Μαρκελλίνος γράφει ότι οι κατηγορούμενοι «ήρθαν από κάθε γωνιά του κόσμου», στην παράγραφο 8. αναφέρει ρητά ότι οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους προέρχονταν από την Αντιόχεια και την Αλεξάνδρεια. Αυτό ενισχύει την άποψη πως δεν επρόκειτο για «διωγμό κατά Εθνικών όλης της αυτοκρατορίας», αλλά για δίκες κατά συνωμοτών μιας περιοχής. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος που επιλέχτηκε η Σκυθόπολη: ήταν στο μέσο της απόστασης Αντιόχειας-Αλεξάνδρειας. Αν επρόκειτο για διωγμό κατά όλων των Εθνικών, τότε ο Α.Μ. δεν θα έλεγε ότι οι περισσότεροι κατηγορούμενοι κατάγονταν από τις δύο αυτές πόλεις. Λογικό είναι, βέβαια, ότι κάποιοι που ζήτησαν χρησμό από το συγκεκριμένο μαντείο προέρχονταν κι από άλλες περιοχές της Αυτοκρατορίας. Αλλά ούτε «διωγμός κατά των Εθνικών της περιοχής» μπορεί να θεωρηθεί, διότι δικάστηκαν μόνο όσοι Εθνικοί της περιοχής είχαν ζητήσει χρησμό από ένα μαντείο, και όχι όλοι οι Εθνικοί της περιοχής. Σχετικά με την αφηγητική τακτική του Αμμιανού να ΓΕΝΙΚΕΥΕΙ το λόγο του, παραθέτουμε ως παράδειγμα τη φράση του στο 13: «και από το νεύμα του (σχεδόν, μπορώ να πω) εξαρτιόταν η ζωή όλων όσοι περπατούν τη γη». Φυσικά όπως ήδη είχε πει ο ίδιος (παρ.5), δεν είχε ο Παύλος εξουσία σε όλη τη γη, ούτε καν σε όλη την αυτοκρατορία, αλλά μόνο στην Ανατολή.
    Ας μην ξεχνά κανείς πως η Αλεξάνδρεια και η Αντιόχεια ήσαν πόλεις όπου ο χριστιανισμός είχε το προβάδιμα και δεν είχαν καμιά σχέση με τις τότε καθαρά ακόμη παγανιστικές πόλεις της Πελλοπονήσου, όπως π.χ. η Ολυμπία.
    -Πολλοί επώνυμοι κατηγορούμενοι (όπως λ.χ. ο πρώην έπαρχος Σιμπλίκιος, ο πρώην έπαρχος Παρνάσιος, ο ποιητής Ανδρόνικος, ο φιλόσοφος Δημήτριος Κυθράς) που δικάστηκαν, είτε αθωώθηκαν είτε εξορίστηκαν. (βλέπε παράγραφο 9,10, 11, 12) Σε ένα «στρατόπεδο θανάτου» βέβαια ούτε γίνεται λόγος για αθώωση ή εξορία. Μόνο για εκτέλεση. Ο Δαυλός, όπως και ο Ρασιάς, χρησιμοποιεί εξ επίτηδες λανθασμένη ορολογία. Εν γνώσει του παραποιεί την αλήθεια. Ενώ διαβάζει ότι αθωώθηκαν κατηγορούμενοι, επιμένει να είναι ψεύτης
    και να αποκαλεί «στρατόπεδα θανάτου» τα δικαστήρια. Παραβλέπει όμως πως στην αρχαία Ελλάδα οι θρησκευτικά αντιφρονούντες φιλόσοφοι και βασανίζονταν και εκτελούνταν.

  20. -Αλλά ακόμη και για τους υπόλοιπους -που ίσως έγιναν κατηγορούμενοι έπειτα από συκοφαντίες εχθρών τους- δεν θανατώνονταν απαραιτήτως. Κάποιοι εξορίζονταν, κάποιοι θανατώνονταν, άλλων η περιουσία δημεύονταν (βλέπε παράγραφο 13). Σε ένα «στρατόπεδο θανάτου» δεν υπάρχει (πλην άλλων) δήμευση περιουσίας (αλλά όχι θάνατος) και εξορία (δηλαδή όχι θάνατος). Υπάρχει μόνο θανάτωση. Αλλιώς δεν είναι «στρατόπεδο θανάτου», όσο κι αν το αποκαλούν έτσι οι Νεοπαγανιστές.
    -Το ότι ΜΕΡΙΚΟΙ μόνο εξ αυτών δέθηκαν με αλυσίδες, δεν σημαίνει τίποτα ιδιαίτερο. Το να φοράει κάποιος υπόδικος αλυσίδες ήταν πολύ συνηθισμένο, όπως φορούσε ο Παύλος όταν είχε συλληφθεί από τους ειδωλολάτρες και περίμενε τη δίκη του, και παρ’ όλα αυτά του επέτρεπαν να δέχεται επισκέψεις και να στέλνει επιστολές (Πράξεις 28/κη΄ 20. Β΄ Τιμόθεον 1/α΄ 16. 2/β΄ 9. Εφεσίους 6/ς΄ 20 κλπ).
    -Είναι επίσης ενδιαφέρον, να πούμε ότι σύμφωνα με τον Αμμιανό, «άλλοι αδυνάτισαν από την αγωνία της φυλάκισης». Δεν αδυνάτισαν λόγω κακοπέρασης, αλλά από την αγωνία τους ότι θα φυλακισθούν! Και αυτό σημαίνει δύο πράγματα. Αφ’ ενός ότι δεν υπήρχε κακοπέραση όπως θέλουν να την παρουσιάσουν οι Νεοπαγανιστές, και αφ’ ετέρου ότι δεν φοβόντουσαν τον θάνατο ή τα βασανιστήρια, αλλά τη φυλάκιση. Αν ήταν στρατόπεδα θανάτου όπως το θέλουν οι ψευδοκατήγοροι, θα φοβούνταν τα χειρότερα και όχι τη φυλάκιση.
    -Αυτοί που εκτελούνταν ήταν κυρίως έμποροι φαρμάκων και γητειών και μαύροι μάγοι που επικαλούνταν πνεύματα (βλέπε παράγραφο 14). Αλλά είναι πασίγνωστο ότι και οι Παγανιστές αυτοκράτορες και οι αρχαίοι Έλληνες τιμωρούσαν τη μαύρη μαγεία με νόμους και ποινές.
    -Φυσικά και γινόντουσαν βασανιστήρια κατά ορισμένων κατηγορουμένων (όχι όλων, βλέπε παράγραφο 9). Όμως ο ίδιος ο παγανιστής Α.Μ. όχι μόνο δικαιολογεί τον ηγεμόνα που διατάσσει βασανιστήρια όταν απειλείται η εξουσία του, αλλά μάς πληροφορεί ότι υπήρχαν οι (παγανιστικοί) «Κορνήλιοι νόμοι» (Lex Cornelia maiestatis) ήδη από τα προχριστιανικά χρόνια, τους οποίους «βελτίωσε» ο Ιούλιος Καίσαρ (Lex Iulia maiestatis), και οι οποίοι επέτρεπαν τη χρήση βασανιστηρίων στην ανάκριση προκειμένου να αποκαλυφθούν συνωμοσίες κατά του ηγεμόνα (βλ. παράγραφο 17). Γνωστά πράγματα και στην αρχαία Ελλάδα μέσα στην πόλη – κράτος.

  21. Έτσι λοιπόν,
    1. ούτε «στρατόπεδα θανάτου» ήταν τα δικαστήρια στη Σκυθόπολη, 2. ούτε στρέφονταν κατά των Εθνικών βάσει της θρησκείας τους, 3. ούτε τοπικός διωγμός κατά Εθνικών ήταν, 4. ούτε απαραιτήτως θανατώνονταν από αυτά οι κατηγορούμενοι. 5. Ούτε κάλυπτε την αυτοκρατορία η εξουσία του Παύλου για την συγκεκριμένη έρευνα, ούτε και ο Παύλος γνωρίζουμε αν ήταν Χριστιανός ή εξιουδαϊσμένος Έλληνας ή Εβραίος. 6. Ούτε διώχθηκαν οι κατηγορούμενοι για μόνη τη χρήση θυσιών. 7. Ακόμα και τα βασανιστήρια που υπέστησαν ΜΕΡΙΚΟΙ μόνο εξ αυτών, έγιναν ΜΕ ΒΑΣΗ αρχαιότερους νόμους ψηφισμένους από ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ και θεσμισμένους από τους ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟΥΣ “θεούς” ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.
    8. Ούτως ή άλλως ο αυτοκράτορας Κωνστάντιος ήταν αιρετικός Αρειανός κι όχι Ορθόδοξος Χριστιανός, και μάλιστα εξόρισε στην Σκυθόπολη (στο «στρατόπεδο θανάτου»!) τον Χριστιανό Ορθόδοξο Άγιο Ευσέβιο. Οι νεόκοποι τυμβωρύχοι παραχαράκτες της ιστορίας (τύπου Ρασσιά, Αμυρά, Υσεε) να μην συκοφαντούν ψευδώς τους Ορθοδόξους και την Ορθοδοξία, με τις πράξεις των διωκτών τους!
    Φρικτότεροι υπήρξαν οι τελευταίοι διωγμοί του Δ΄ αιώνα κατά τους οποίους μαρτύρησαν ο αναγνώστης Ιεροσολυμήτης Προκόπιος στην Σκυθόπολη, ο Αλφειός και ο Ζακχαίος, διάκονος Γαδάρων, ο Τιμόθιος, ο Αγάπιος και η Θέκλα στην Γάζα, ο φοιτητής των νομικών Απφιών στην Καισάρεια (2 Απριλίου 306), ο αδελφός του Απφίωνος που είχε φιλοσοφική μόρφωση, έτερος Αγάπιος που ρίφθηκε στα θηρία, η παρθένος Θεοδοσία στην Καισάρεια το 307. Πολλοί χριστιανοί εξορίστηκαν στα μεταλλεία χρυσού στην Φαινώ της Παλαιστίνης. Μεταξύ αυτών υπήρξε και ο Επίσκοπος Σιλβανός (5 Νοεμβρίου 307). Ο γνωστότατος σε όλη την Παλαιστίνη Δομνίνος ρίφθηκε ζωντανός στην πυρά ενώ ο γέροντας Αυξέντιος ρίχτηκε στα θηρία. Πολύκροτο υπήρξε το μαρτύριο του πρεσβύτερου Πάμφιλου που ίδρυσε την βιβλιοθήκη της Καισάρειας. Κατά τους πρώτους μήνες του308 στην Ασκάλων ο Πρόμος (ή Πρόβος) και ο Ηλίας αποκεφαλίστηκαν, ο δε Άφης κάηκε ζωντανός. Στις 13 Νοεμβρίου του 308 μαρτύρησε στην Καισαρεία ο Αντωνίνος, ο Γερμανός, ο Ζεβινάς και η Ενναθώς. Το επόμενο έτος ο Ουάλης, διάκονος της Ιερουσαλήμ ο οποίος γνώριζε από στήθους όλη της Αγία Γραφή και πολλοί άλλοι, έως ότου ο Μ. Κωνσταντίνος έθεσε τέρμα στους ανηπέστατους διωγμούς.

  22. Και Giannis Paterakis στα τελευταία σχόλια σου δεν εμφανίζεις ούτε μία απόδειξη παρά μόνο ύβρεις! Λοιπόν έστω και έτσι θα απαντήσω σε ορισμένες εάν χρειαστεί. Επίσης δεν είναι εβραϊκή μυθολογία αλλά μία πραγματικότητα που αφορά όλο τον Κόσμο και γι'αυτό δεν είναι τυχαίο που τα 2/3 του Κόσμου πιστεύουν στις αλήθειες αυτές που ο Θεός έχει δώσει και καθόλου δεν είναι αυτή καθόλου μία ιδιοκτησία των "εβραίων" αλλά ανήκει σε όλο τον Κόσμο. Τα Ελληνικά ιδεώδη, φιλοσοφία και αρετές ουδέποτε έλλειψαν, ούτε ελαχιστοποιήθηκαν στο παραμικρό στην Ελλάδα. Αυτό θα σου το πούνε και όλοι οι Έλληνες καθηγητές, επιστήμονες και φιλόσοφοι κ.α. σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε όλο τον Κόσμο που όλοι το αναγνωρίζουν ΕΚΤΟΣ από εσένα και κάποιους εθελότυφλους νεοπαγανιστές. Τυφλώθηκες από άθεους και μασόνους όχι απλά νεοπαγανιστές αλλά και αντίχριστους, αυτοί καταστρέψανε και αποδομήσανε δυστυχώς την Ελλάδα ως τώρα. (Βλέπε και άθεο-σύριζα, κ.α.). Και δεν υπάρχει "ιουδαιοχριστιανισμός"(sic) μία ψευτο-ορολογία που δεν υπάρχει σε λεξικά και χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ οι νεοπαγανιστές και όσοι έχουν μανιακή εχθρική μισαλλοδοξία προς τον Χριστιανισμό και τους Χριστιανούς. Αλλά ονομάζεται ως επί το πλείστον στην Ελλάδα, ΕλληνΟρθοδοξία ή ΕλληνοΧριστιανισμός ή παγκοσμίως ως Χριστιανισμός. Άλλωστε η λέξη αυτή "Χριστιανισμός" "Χριστός" είναι και προέρχεται από ΜΟΝΟ Ελληνικής προελεύσεως και καταγωγής λέξη και σημαίνει ο "Κεχρισμένος" ψάξε και σε όλα τα λεξικά να δεις!

  23. Επίσης δεν υπάρχει "εβραιοχριστιανισμός" μιας και ο Χριστιανισμός και είναι απόλυτα μισητός από τους εβραίους και οι Χριστιανοί μισούν απόλυτα την εβραϊκή ψευτοθρησκεία ακόμα και οι Οικουμενικοί κανόνες τις Εκκλησίας απαγορεύουν στους Έλληνες Χριστιανούς να έχουν σχέσεις με όλους αυτούς τους αντίχριστους εβραίους.
    Η παρακμή της Ελλάδας άρχισε και ξεκίνησε αποδεδειγμένα μετά την πτώση της Χούντας το 1974 (δεν είμαι καθόλου χουντικός απλά αυτά αναφέρουν και οι σύγχρονοι ιστορικοί μας) και έπειτα από τους μασόνους και από τους αθεοκομμουνιστές που κυβερνάνε τώρα εδώ και πάνω από 2,5 χρόνια που δυστυχώς την αποτελειώνουν. Άσε τις ψεύτικες συκοφαντίες. Η σημερινή οικονομική παρακμή από τους μασόνους και τους αθεοκομμουνιστές ξεκίνησε και κατέλληξε συν τα κοράκια και τα τσιράκια της Ν.Τ.Π. και των εξωτερικών δυναστών μας όποιοι και αν είναι αυτοί που την κατάντησαν και όχι ψευδώς και συκοφαντικώς να λες η Εκκλησία και οι Χριστιανοί που δεν έχουν κοσμική και κρατική εξουσία! Μην αναφέρεις για ψεύτες που κάνουν δήθεν τους "χριστιανούς" και που κάνουν δήθεν τους "ευσεβείς" στον κόσμο, μόνο και μόνο για τους ψήφους και τις καρέκλες τους και για τίποτε άλλο!

  24. Πάμε και στο άλλο που συκοφαντείς και τελείως εσκεμμένα παρερμηνεύεις:
    «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών έστιν η βασιλεία των ουρανών». Ναι, έτσι είπε ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός. Μα αυτό συ το μπερδεύεις. Συγχέεις επίτηδες την «πτωχεία του πνεύματος», που εξυμνεί ο Χριστός, με την χαζομάρα! Αλλά όχι! Καθόλου δεν έχεις δίκιο.
    Είναι η συναίσθηση της πτωχείας μας μπρος στο μεγαλείο του Θεού – η συναίσθηση της μικρότητός μας μπροστά στην απέραντη δύναμη του Κυρίου και Θεού μας.
    Αυτό σημαίνει πτωχεία πνεύματος. Να μην έχεις την εμπιστοσύνη σου στο θέλημα σου. Αλλά στο θέλημα και στην Αλήθεια του Θεού.
    Πτωχεία του πνεύματος σημαίνει, να λες αυτό που έλεγαν οι επιστήμονες, όπως ο Νεύτων: «Αυτά που αγνοώ, είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που ξέρω».
    Ή και σε αυτό που έλεγε ο φιλόσοφος Σωκράτης "Εν οίδα, ότι ούκ οίδα", δηλαδή είπε: "Ένα γνωρίζω (ξέρω), ότι δεν ξέρω τίποτα"!
    Μηπώς κανείς τα ξέρει όλα; Μήπως εσύ τα ξέρεις όλα; Όχι καθόλου! άλλα ο Παντοκράτορας και παντογνώστης Θεός. Αυτό λέει, εννοεί και σημαίνει ότι να συναισθάνεσαι και να ομολογείς την "πτωχεία του πνεύματός σου" ΜΟΝΟ προς τον Θεό Παντοκράτορα.
    Μικρόμυαλο και ανόητο να θεωρείς όχι εκείνον, που λέγει ότι οι γνώσεις του είναι περιορισμένες, αλλά εκείνον που κομπάζει και που μιλάει νομίζοντας και τα ξέρει ΟΛΑ! Από αυτή την μεγάλη ηλιθιότητα και ανοησία να ψευτο-ψωρο-υπερηφανευόμαστε, θέλει να μας γλιτώσει ο Χριστός!
    Γι΄αυτό μας εδίδαξε ότι: «Μακάριοι είναι οι πτωχοί τω πνεύματι». Έχοντας δηλαδή την Αυτογνωσία σε αυτό.

  25. Όσον αφορά για απογόνους του Δευκαλίωνα. Να αναφέρουμε ότι η ιστορία του Δευκαλίωνος είναι σχεδόν ίδια με την ιστορία του Νώε και με τον κατακλυσμό. Όμως το ότι πάλι υπάρχουν κάποια στοιχεία αρχεγόνων θρησκειών, άρα και τού δωδεκαθέου, που φαίνονται ότι συμπίπτουν με στοιχεία σχετικά με την περί δημιουργίας τού κόσμου, τού κατακλυσμού κλπ. όπως τα διδάσκει η Εκκλησία τού Χριστού, αυτό δεν σημαίνει δάνειο τού Χριστιανισμού από την ειδωλολατρία. Οι διαφορές και οι ομοιότητες στις διηγήσεις της Π. Διαθήκης και των ειδωλολατρών περί δημιουργίας τού κόσμου, περί κατακλυσμού όπως π.χ. το έπος τού Γιλγκαμές ή ο κατακλυσμός τού Δευκαλίωνος κλπ. δεν σημαίνει ότι η Π. Διαθήκη αντιγράφει τις ειδωλολατρικές διηγήσεις. Απλούστατα όλες αυτές προέρχονται από πανάρχαια κοινή παράδοση, η οποία ιστορεί αληθινό γεγονός και προέρχεται από την περιοχή της Χαλδαίας, δηλαδή από τη χώρα καταγωγής τού Αβραάμ. Και εις μεν την Π. Διαθήκη η κοινή αυτή παράδοση διατηρήθηκε ανόθευτη και καθαρή, στην δε Βαβυλωνιακή διήγηση ή σε άλλες διηγήσεις αναμείχθηκε και παραμορφώθηκε από άφθονα μυθικά και εντυπωσιακά στοιχεία.

  26. Απαντήσεις προς τον Giannis Paterakis

    Πριν σου απαντήσω πρώτα-πρώτα θα σου πώ ότι αυτό όλο το συνολικό κείμενο παραπάνω το έχω γράψει και στοιχειοθετήσει εγώ, απλά έβαλα συν και τις πηγές ιστοσελίδες και ευχαριστώ και την συγκεκριμένη ιστοσελίδα "Ξυπνήστε" για την ανάρτηση τους. Ο Παναγιώτης Τραϊανός που λες δεν έγραψε όλο το κείμενο-άρθρο παραπάνω αλλά απλά μόνο το τελευταίο κείμενο στο τέλος του άρθρου όπου αναφέρεται και η συγκεκριμένη ιστοσελίδα-πηγή του! Όπως και εγώ έτσι και ο Παναγιώτης Τραϊανός είμαστε Χριστιανοί παρόλο που εσύ Giannis Paterakis μπορεί να είσαι μάλλον διαφορετικός! (Μην ξεχνάς ότι έχεις Giannis (Γιάννης) και Χριστιανικό όνομα εκτός και αν θέλεις να το αλλάξεις!) Αλλά θα σου απαντήσω παρακάτω στις ψεύτικες συκοφαντίες των νεοπαγανιστών από όπου πήρες-αντέγραψες ανερεύνητα τις ψεύτικες συκοφαντίες αυτές!

  27. Πάμε και στο άλλο. ΠΟΥΘΕΝΑ στην ακολουθία της Βάπτισης δεν γράφει και δεν λέει "εις δόξα του λαού Ισραήλ" όπως ψευδώς λες και γράφεις και σε προκαλώ να το βρείς. Πρόσεξε λέω ακριβώς όλη αυτήν την φράση που είχες γράψει και που έχω μέσα στα εισαγωγικά!
    Και όσον αφορά για την έννοια και την χρήση της λέξης “Ισραήλ”. Απαντήσεις: Τι άλλο μπορεί να συμπεράνει κανείς για τους νεοπαγανιστές, πέραν του ότι πλέουν σε βαθιά πελάγη, αν όχι γλωσσικής, τουλάχιστον πνευματικής αγνοίας; Αυτά είναι τα σημεία της άγνοιάς τους:
    α. Μια λέξη στο πέρας του ιστορικού χρόνου μπορεί να αλλάξει νόημα. Άλλο ο «συκοφάντης» στην αρχαία Αθήνα, άλλος ο «συκοφάντης» σήμερα.
    β. Κάθε λαός – κοινωνία, δίνει σε κάθε λέξη την δική του σημασία. Έτσι άλλο η λέξη «Ισραήλ» για τους Ισραηλίτες και άλλο η λέξη «Ισραήλ» κ.α. για τους Χριστιανούς.
    γ. Ειδικά η Ορθόδοξη θεολογία έχει δική της ερμηνευτική και ορολογία. Έτσι λ.χ. το «κοιμήθηκε» εκτός Ορθοδοξίας σημαίνει ότι κάποιος πηγαίνει για ύπνο, ενώ εντός Ορθοδοξίας σημαίνει αυτήν την κατάσταση που για τους άλλους αντιπροσωπεύει ο «θάνατος».
    Καθώς και πολλές άλλες διαφορετικές ερμηνίες ίδιων λέξεων.
    Ο ΙΣΡΑΗΛ
    Ήδη από τον Β΄ αιώνα μ.Χ. ο φιλόσοφος και Απολογητής Κλήμης ο Αλεξανδρινός διατυπώνει την εξής θέση: «Οὐκ ἔγνω τὸν Κύριον ὁ λαὸς ὁ πεπλανημένος, οὐ περιέτμηται τὸν λογισμόν, οὐ πεφώτισται τὸν σκοτιμόν, οὐκ εἶδε τὸν Θεόν, τὸν Κύριον ἡρνήσατο, ἀπώλεκε τὸ εἶναι Ἰσραήλ. ἐδίωξε τὸν Θεόν, καθυβρίζειν ἤλπισε τὸν Λόγον, καὶ ὂν ἐσταύρωσεν ὡς κακοῦργον, ἀνέστρεψεν ὡς βασιλέα.» [Μτφρ: Δεν εγνώρισε τον Κύριο ο πλανώμενος λαός (1), δεν έκαμε περιτομή του λογισμού (2), δεν εφωτίσθηκε στο σκοτισμό του (3), δεν είδε τον Θεό, αρνήθηκε τον Κύριο, έχασε την ιδιότητα του να είναι Ισραήλ, εδίωξε τον Θεόν, ήλπισε ότι θα εταπείνωνε τον Λόγο, κι’ αυτόν που εσταύρωσε ως κακούργον, τον εστεφάνωσε ως βασιλέα] (4). Με άλλα λόγια υποστηρίζει την θεολογική άποψη, ότι εφόσον Ισραήλ καλείται εκείνος ο λαός ο οποίος ενισχύεται από τον Θεό (5), δεν μπορεί να καλείται πλέον Ισραήλ, ο άλλοτε ονομασθείς κατά αυτό τον τρόπο λαός, εφόσον αυτός απόρριψε τον Υιό του Θεού, και δηλαδή τον Χριστό. (6)
    Ισραήλ πλέον ως λαός είναι μόνο ο Χριστιανικός λαός. Ο Κλήμης δεν κάνει τίποτα άλλο παρά να μεταλαμπαδεύει την αλήθεια που εκφράζει ο απόστολος Παύλος «οὐ γὰρ πάντες οἱ ἐξ Ἰσραήλ, οὗτοι Ἰσραήλ» (7) , διότι ο Χριστός περίφημα δίδαξε πως οι του (πνευματικού) Ισραήλ, δεν είναι απαραίτητα ΟΙ του (κατά σάρκα) Ισραήλ (8)
    Αυτά επαναλάμβάνουν και οι άλλοι Μεγάλοι Πατέρες της Ορθοδόξου Εκκλησίας.
    Ο Ωριγένης (185-250 μ.Χ.) γράφει ότι «με το βάπτισμα περάσαμε στον κόσμο του Θεού και αναδειχτήκαμε ο νέος και αληθινός Ισραήλ» και όχι οι εβραίοι (12). Η Εκκλησία (13) δεν είναι μόνο ο νέος, αλλά και ο πραγματικός Ισραήλ, σύμφωνα με την διδασκαλία αυτού του μεγάλου Χριστιανού συγγραφέα της αρχαίας εκκλησίας της οποίας θεμέλιος λίθος είναι ο Ιησούς Χριστός (14).

  28. Επίσης στους γάμους ΠΟΤΕ δεν γίνεται και δεν χορεύουν οι νιόπαντροι (όπως ψευδώς νομίζουν) το χορό του "εβραίου" Ησαΐα γιατί απλά το νιόπαντρο ζευγάρι δεν χορεύει, κάνει μόνο ορισμένες κινήσεις-κύκλους και όχι χορό και λέει ο ιερέας απλά το "Ησαΐα χόρευε…" και όχι δεν λέει να χορέψουν οι ίδιοι οι νιόπαντροι στους γάμους! (να σου θυμίσω ότι ο λεγόμενος "εβραίος" Ησαΐας δολοφονήθηκε άγρια και απάνθρωπα από τους εβραίους που τον πριόνισαν και τον τεμάχισαν ζωντανό με ξύλινο πριόνι!! Καταλαβαίνεις για τι απόλυτα άγριο και απάνθρωπο μαρτυρικό θάνατο βρήκε από τους εβραίους, ο προφήτης Ησαΐας!

  29. Η Εκκλησία δεν λέει ότι ο νεκρός Έλληνας να πάει απλά στα "αγκάλας" του πατριάρχη Αβραάμ. Αλλά λέει ως επί το πλείστον: "μετά πνευμάτων ΔΙΚΑΙΩΝ, τετελειωμένων, τας ψυχάς των δούλων σου Σώτερ ανάπαυσών" και άλλα τέτοια αντίστοιχα τροπάρια και ύμνους.
    Που εφόσον μιλάει πολλές φορές για δίκαιους, τετελειωμένους, κεκοιμημένους, κ.α. λογικό είναι ότι θα πάει μεταθάνατον και στους αρχαίους ήρωες κ.α. στον Λεωνίδα, και στον Μέγα Αλέξανδρο, κ.α., αλλά καθώς επίσης και σε όλους τους Ορθόδοξους Χριστιανούς Έλληνες ήρωες εδώ και 1700 χρόνια και βάλε όπως τον Κολοκοτρώνη, Καραϊσκάκη, Μακρυγιάννη, κ.α. επίσης και όλους τους μαχητές, τους πολεμιστές και ήρωες του 1821 και του 1940-1944, κ.α. Καθώς επίσης και σε όλους τους σεσωσμένους ανθρώπους κ.α. του αιωνίου Παραδείσου του Θεού.

  30. Έχουν αποδείξει ότι οι περισσότερες χρηματικές δωρεές και σε είδη η Εκκλησία είναι δεύτερη σε δωρεές στην Ελλάδα μετά το Ελληνικό κράτος και την Ελληνική Οικονομία στις προσφορές και στις ελεημοσύνες υπέρ των φτωχών και καταπονεμένων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Αποδεικνύοντας την μεγάλη προσφορά της Εκκλησίας προς το Ελληνικό κράτος και τους Έλληνες. Αν και ευτυχώς και από προσωπική πείρα και από συνεχή έρευνα, αποδεδειγμένα οι πολλοί περισσότεροι παπάδες – ιερείς στις εκκλησίες επιτελούν μεγάλο συνεχές κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, συν τις υποχρεωτικές προσευχές που πρέπει να κάνουν αγιαστικώς και υπέρ της σωτηρίας του έθνους και υπέρ της σωτηρίας των ανθρώπων.
    ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΕΣΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΕΠΙΤΗΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΛΗΡΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ !
    Άλλωστε η Εκκλησία της Ελλάδος εκτός ότι δεν έχει τέτοια περιουσία που γράφεις σχεδόν ολόκληρη την περιουσία η Εκκλησία σε συνεργασία με την σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ την δίνει στο κράτος και η απόδειξη είναι επίσης ότι αναγράφεται και στην πρόσφατη εφημερίδα της κυβερνήσεως όπου ανακοινώθηκε και με νομοδιάταγμα η μεγάλη δωρεά της Εκκλησίας στο Κράτος.
    Ξέρεις κανένα άλλο που να το κάνει αυτό;;!

  31. Καλά περιμένεις απάντηση από μαϊμού;

Comments are closed.