Γελάνε τα δισέγγονα του Γκέμπελς.

Αλέξη άστα. Δεν σηκώνονται τα ποσοστά ούτε με Βιάγκρα. Άρχισε ταξίδια. Μόνο με τον Τραμπ προκοπή δεν γίνεται. Αν και τώρα που το σκέφτομαι και το World Party να παρουσίαζες μια από τα ίδια θα είχαμε.
Απορία. Αν πριν τέσσερα χρόνια που η διαφορά στα γκάλοπ ήταν μισή με μια μονάδα και στο τέλος κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ με επτά, τι θα κάνει ο Κυριάκος στις εκλογές άραγε όταν ήδη προηγείται με δεκατρείς? Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Αλλά ξέχασα. Θα έρθει όπου ναναι η ανάπτυξη και ο κόσμος θα το εκτιμήσει. Γελάνε τα δισέγγονα του Γκέμπελς.

αναγνωστης
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΗΝ ΔΕΝ ΛΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΡΙΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΟΔΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ''ΠΟΝΟ'' ΟΙ ΚΟΥΜΜΟΥΝΟΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ 7 ΑΝΤΕ 7.5% ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΚΕ ΜΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 5% ΑΝΤΕ ΜΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ 5.3 ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ ΠΟΙΟ? ΤΟ ΔΟΞΑΣΜΕΝΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΜΕΡΜΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΝΤΡΟΠΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]