Μία Κάλιφα: Η πορνοστάρ που απειλούσαν οι τζιχαντιστές θα κάνει αθλητική εκπομπή

Μαζί της ως συμπαρουσιαστής θα είναι ο All-Star, των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Γκίλμπερτ Αρίνας

Μία από τις πιο διάσημες πορνοστάρ, η Μία Κάλιφα, που είχε γίνει πασίγνωστη στον πλανήτη, όταν άρχισε να δέχεται απειλές από τους τζιχαντιστές επειδή σε ένα κλιπ εμφανιζόταν με χιτζάμπ, έγινε γνωστό πως θα αναλάβει αθλητική εκπομπή! Είχε μια εφήμερη αλλά εμφατική καριέρα στην βιομηχανία πορνό, καθώς έγινε το όνομα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Pornhub, πριν αποσυρθεί, μετά από μόλις τρεις μήνες, τον Ιούλιο του 2016.

Τώρα θα συμμετάσχει στο talk show “Out of Bounds”, ένα καθημερινό πρόγραμμα, που θα προγραμματιστεί για πρεμιέρα στο κανάλι YouTube Complex News στις 13 Οκτωβρίου. Ο συμπαρουσιαστής της, δεν θα είναι άλλος από το διάσημο πρώην μπασκετμπολίστα και τρεις φορές All-Star του ΝΒΑ, με τη φανέλα των Ουίζαρντς, Γκίλμπερτ Αρίνας.

Η χυμώδης Κάλιφα, σε ερώτηση δημοσιογράφων είπε ότι «δεν μπορεί να περιμένει, για να προσβάλει ένα νέο fanbase», με αυτή την εκπομπή.

«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία από το Complex και για τον Γκίλμπερτ που θα είναι μαζί μου», ανέφερε η γεννημένη στον Λίβανο.

Οι παραγωγοί δήλωσαν ότι η έννοια του Out of Bounds πρέπει να είναι «το τμήμα των σχολίων στην πραγματική ζωή» και η Κάλιφα περιγράφει την ευκαιρία ως «όλα όσα ήθελε».

Η Κάλιφα ισχυρίζεται ότι οι ημέρες της ως πορνοστάρ είναι τώρα παρελθόν.

«Φαντάζομαι ότι ήταν φάση που έκανα την επανάστασή μου, δεν ήταν πραγματικά για μένα. Κάπως έγινα πιο έξυπνη και προσπάθησα να αποστασιοποιηθώ από αυτό», είπε.

loading...

1 thought on “Μία Κάλιφα: Η πορνοστάρ που απειλούσαν οι τζιχαντιστές θα κάνει αθλητική εκπομπή

  1. Μία Καλιφροκωλάθρα: Η πορνοστάρ που απειλούσαν οι τζιχαντιστές θα κάνει αθλητική εκπομπή

Comments are closed.