Η « αλλαγή φύλου » ψηφίστηκε για να μην επιβαρυνθούν τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι για την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων.

Ο Νόμος αυτός θα πρέπει οπωσδήποτε και δοθείσας της ευκαιρίας, να ΑΚΥΡΩΘΕΙ για τον επιπλέον λόγο ότι αποβαίνει σε βάρος των ατόμων για τους οποίους ψηφίστηκε , κύριοι.

Η εγχείρηση που απαιτείτε για την <αλλαγή φύλου> διαφυλική ή και transexual και που ασφαλώς γίνεται , ανήκει στις μη αναστρέψιμες , και όντως ¨αποκρουστική ¨, συνίσταται στα εξής :

Οι χειρουργικές επεμβάσεις «Άρρεν προς Θήλυ» περιλαμβάνουν ορχεκτομή, εκτομή του πέους, κοπλοπλαστική, κλειτοριδοπλαστική, χειλεοπλαστική, Οι επεμβάσεις «Θήλυ προς Άρρεν» περιλαμβάνουν την υστερεκτομή, εκτομή σαλπίγγων και ωοθηκών, κολπεκτομή, μετοϊδοπλαστική, οσχεοπλαστική, ουρηθροπλαστική, τοποθέτηση ορχικών προθέσεων και φαλλοπλαστική

Χρειάζεται συνήθως 2 μέρες νοσηλεία και υψηλό κόστος το οποίο επιβαρύνει το ταμείο του ¨ασθενούς ¨ , αν εγκρίνεται , ή τον ίδιο.

Το κόστος αυτό εκτοξεύεται σε πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ ακόμα , όταν μεγαλώνουν οι απαιτήσεις του ¨ασθενούς ¨ π.χ όταν επιθυμεί «Άρρεν προς Θήλυ» , να έχει κολπικά υγρά οπότε χρειάζεται επιπρόσθετα να γίνει χρήση έλικας εντέρου στον κόλπο.

Το 1ο συνεπώς που απαιτείται είναι το υψηλό κόστος με το οποίο θα επιβαρυνθεί το ταμείο του ¨ασθενούς¨ δηλαδή το κράτος ή ο ίδιος ο ¨ασθενής .

Το πρόβλημα όμως για το κράτος ανέκυψε εντονότερο όταν διαγνώστηκε ότι ένα σοβαρό ποσοστό των παιδιών ( γιαυτό και η επιμονή στα παιδιά ) που πάσχουν από «δυσφορία της έμφυλης ταυτότητας» έχουν ιατρική διάγνωση κάποιας μορφής αυτισμού, μίας ασθένειας η οποία, όπως είναι γνωστό στην επιστημονική και ιατρική κοινότητα, προκαλεί ανασφάλεια για την ταυτότητα του ατόμου και έναν άκαμπτο τρόπο σκέψης( εμμονή ) .

Η «ασθένεια » αυτή συνεπώς ως ασθένεια πλέον ,έπρεπε να τύχει της επιμέλειας του κοινωνικού κράτους , κάτι που θα σήμαινε εκατομμύριο ευρώ επιβάρυνση των ταμείων , για αλλαγές φύλου.

Κάτι τέτοιο , ούτε να το διανοηθούν ήθελαν οι αρμόδιοι εν μέσω οικονομικής κρίσης και έτσι , μαζί με ιατρικά λόμπυ , παρέσυραν και πολλούς πολιτικούς μας , τελικά.

Τι έκαναν πέραν του ότι αγνόησαν την παιδοψυχιατρική Εταιρεία και όλες τις σχετικές επιστημονικές απόψεις που κραύγαζαν ΟΧΙ ;

Ενώ υπήρχε ΚΑΙ η γνωστή διεθνής ανοιχτή επιστολή από φεμινίστριες, ομοφυλόφιλους και τρανς, που αγωνίζονταν κατά των νόμων «αυτοπροσδιορισμού της έμφυλης ταυτότητας» , { έχει υπογραφεί από πάνω από 650 γυναίκες και άντρες σε όλον τον κόσμο } τόσο προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας , όσο και προς το ελληνικό Κοινοβούλιο, με θέμα «ΜΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ», όπου αναφέρεται επίσης ( στην επιστολή αυτή το έξης συνταρακτικό και συνάμα αποκαλυπτικό ) «Ελληνίδες, προστατέψτε τα παιδιά. Μην δεχτείτε την στείρωση, τον ευνουχισμό και την αφαίρεση υγειών οργάνων των παιδιών. Οι επιφανέστεροι παιδίατροι και ψυχίατροι του δυτικού κόσμου ξέρουν και δημοσιεύουν επιστημονικές έρευνες που αποδεικνύουν πως η πλειοψηφία των παιδιών που πάσχουν από “δυσφορία έμφυλης ταυτότητας” το ξεπερνούν μεγαλώνοντας. »

Σε αντίθεση λοιπόν με αυτούς τους ίδιους τους συμπολίτες μας που ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ,ψήφισαν τον ποιο ανήθικο νόμο που ψήφισε ποτέ η Ελληνική βουλή . Με μια αίτηση ο ενδιαφερόμενος να απαιτεί από την κοινωνία να αναγνωρίζεται στο άλλο φύλο από αυτό που ήταν όταν ήταν 2 μηνών .

Παραγνώρισαν ακόμα πέραν της εκκλησίας , και σχετική δημοσκόπηση όπου η κοινωνία στο 71,7% , έλεγε ξεκάθαρα ΟΧΙ .

Μα , και η Μαρία που μόνιμα φοράει τακούνια και από 1,55 ¨φαίνεται¨ 1,70 επιθυμεί το ύψος της αυτό να αναγράφεται στην ταυτότητά της .

Γιατί το έκαναν λοιπόν , γιατί τόσο πολύ επέμεναν σε αυτό ; Για να μην επιβαρύνονται τα ταμεία με εκατομμύρια ευρώ , αναγκασμένα πλέον να καλύπτουν και τα έξοδα για τις εγχειρήσεις αλλαγής φύλου ως τμήμα της θεραπείας της ¨νέας¨ αυτής , επίσημης πλέον , ¨ασθένειας ¨

Αυτός είναι ο λόγος .

Τι θα γίνει στην Ελληνική κοινωνία με αυτήν την ¨οικονομική ρύθμιση¨;

Σε όλες ανεξαιρέτως τις χώρες όπου ψηφίστηκαν τέτοιοι νόμοι, ο αριθμός των «τρανς παιδιών» αυξήθηκε σε άκρως ανησυχητικά ποσοστά και μαζί με την αριθμητική αύξηση ΚΑΙ οι χειρουργικές επεμβάσεις αλλαγή φύλου τελικά .

Μια τρύπα στο νερό δηλαδή και από αυτήν την οπτική .

Στα μέλη της μη αναστρέψιμης αυτής «κοινωνία» , αντί να παρασχεθεί η ενδεικνυόμενη ψυχιατρική υποστήριξη και αγωγή αφού , ( ειδικά για τα παιδιά ) η πλειοψηφία αυτών που πάσχουν από “δυσφορία έμφυλης ταυτότητας” το ξεπερνούν μεγαλώνοντας , τους εγκαταλείπει το κράτος παγιδευμένους σε μια νέα ταυτότητα , σε μια νέα μορφή ύπαρξης , που αναπόφευκτα τους οδηγεί σε σύγκρουση με τον εαυτό τους , σε κατάθλιψη και τέλος στην αυτοκτονία .

Αντί να αυξηθεί ο βαθμός κοινωνικής αποδοχή τους π.χ μέσα από συμμετοχικές διαδικασίες , ¨εκβιάζεται ¨ η αποδοχή τους με αποτέλεσμα να δυσχεράνετε η προσαρμογή τους και να δείχνονται ¨δακτυλοδεικτούμενοι ¨

Να γιατί ο νόμος αυτός είναι πρωτίστως ΣΕ ΒΑΡΟΣ των ανθρώπων αυτών .

Για κάθε τέτοιο άτομο που θα αυτοκτονεί εφεξής κύριοι , για κάθε τέτοιο άτομο που θα επιδίδεται σε αποτρόπαια σεξουαλικά εγκλήματα ΕΣΕΙΣ θα φταίτε.

Εσείς θα έχετε υπογράψει την καταστροφή της ¨ιδιαίτερης ¨ αυτής κοινωνίας συμπολιτών μας , για οικονομικούς λόγους .

Εσείς θα είστε οι ηθικοί αυτουργοί .

Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι τα άτομα αυτά , να νιώσουν άνετα όπως θέλουν ,ανάμεσά μας

Μια πρότασή μας είναι η εξής :

Να προστεθεί σε παρένθεση στην αστυνομική ταυτότητα και κάτω από την ημερομηνία γέννησης η φράση επιλογής π.χ Τρανσς ή η φράση ( ταυτότητα διεμφυλικού)

Για όσους συμφωνούν με τα ανωτέρα , Συγνώμη που καθυστερήσαμε !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

[email protected]

loading...

1 thought on “Η « αλλαγή φύλου » ψηφίστηκε για να μην επιβαρυνθούν τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι για την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων.

  1. πωλουνται μεταχειρισμενα αιδεια απο πεθαμενες γυναικες,ολοι οι αλλαξοφυλλιασμενοι πουστηδες μπορουν να τα προμηθευτουν σε καλες τιμες απο την οδο Καραπαθιων 13

Comments are closed.