Απάντηση του Νομικού Δ.Μιχάκη προς Ζ.Κωνσταντοπούλου: "Και εσύ έχεις ευθύνες για τα μνημόνια του Σύριζα και το εθνικό ξεπούλημα. Δεν σου επιτρέπω να εμπαίζεις τον Ελληνικό λαό."

Ως Νομικός και εκπροσωπώντας την νέα γενιά των Ελλήνων που καταστρέφετε όλοι εσείς που θέλετε να λέγεστε πολιτικοί και απαρτίζετε ένα κύκλωμα διεφθαρμένων κομμάτων, σας στέλνω το μήνυμα ότι και εσείς πρέπει να εξετασθείτε από εξεταστική επιτροπή για τις ευθύνες σας για τα μνημόνια του σύριζα και για όλη την καταστροφική περίοδο του σύριζα, που χρέωσε την Ελλάδα με εκατοντάδες δις ευρώ επιπλέον χρέος!
Εάν κριθείτε ένοχη θα δημευθεί η περιουσία σας!


Καταπέλτης ο Πρόεδρος του κόμματος "ΕΛΛΗΝΕΣ", Δημήτρης Μιχάκης, καταρρίπτει με τα ερωτήματά του, την ... "παρθενογέννηση" της Ζωής Κωνσταντοπούλου.
Επιτέλους, κάποιος έπρεπε να μιλήσει στην ... "αγνή περιστερά", για την συμμετοχή της στην ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ - ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Θα είχαν ενδιαφέρον οι απαντήσεις της κυρίας, αν και πιστεύω πως δεν θα τολμήσει να απαντήσει...


Καλλιόπη Σουφλή

Υ.Γ. Ζωίτσα, δεν σου είπαν πως... δεν μιλούν για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου;;;
Γι αυτό, άσε τα κόμματα και τις δηλώσεις...
ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ!


29 Οκτωβρίου 2017
κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ως Νομικός και εκπροσωπώντας την νέα γενιά των Ελλήνων που καταστρέφετε όλοι εσείς που θέλετε να λέγεστε πολιτικοί και απαρτίζετε ένα κύκλωμα διεφθαρμένων κομμάτων, σας στέλνω το μήνυμα ότι και εσείς πρέπει να εξετασθείτε από εξεταστική επιτροπή για τις ευθύνες σας για τα μνημόνια του σύριζα και για όλη την καταστροφική περίοδο του σύριζα, που χρέωσε την Ελλάδα με εκατοντάδες δις ευρώ επιπλέον χρέος!
Εάν κριθείτε ένοχη θα δημευθεί η περιουσία σας!Διότι:
1. Ήσουν και εσύ βασικό στέλεχος και μάλιστα δεύτερο μετά τον Τσίπρα στην κυβέρνηση που χωρίς εθνικό σχέδιο σέρνατε την Ελλάδα σε άγνωστες οδούς με μεγάλους εθνικούς και οικονομικούς κινδύνους.


2. Ως συνάδελφός σου Νομικός γνώριζα από την πρώτη στιγμή μέσα από τα κείμενα που υπέγραφε ο Τσίπρας και εσύ δια της Κυβέρνησης που μετείχες ότι η χώρα θα οδηγηθεί στα χειρότερα μνημόνια και σε εθνικό ξεπούλημα. Εγώ ως Νομικός το δήλωσα από τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2015! Υπάρχει η έγγραφη ανακοίνωσή μου. Εσύ ως Νομικός δεν έλεγχες νομικά τα κείμενα τα οποία υπογράφατε; Η στοιχειώδης γνώση της Νομικής επιστήμης έδειχνε την καταστροφική πορεία που πήρε η Ελλάς! Εσύ δεν έλεγες κουβέντα παρά έκανες ψηφοθηρικά σόου στην βουλή.


3. Είσαι και εσύ μέρος της κυβέρνησης που από τον Ιανουάριο του 2015 γέμισε την Ελλάδα με χιλιάδες λαθρομετανάστες και εσύ δεν έβγαλες τσιμουδιά.


4. Είσαι εσύ που την υποτιθέμενη ρήξη την έκανες καθυστερημένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να περάσουμε σε φάση που θα ήταν σίγουρη η Κυβέρνηση ότι θα ψηφίσει το νέο μνημόνιο Συριζανέλ.
Γιατί δεν έκανες πολύ νωρίτερα την πραγματική ρήξη για να πέσει η Κυβέρνηση Συριζανέλ ωστε να μην προλάβουν να ψηφίσουν το μνημόνιο και το χειρότερο Εθνικό ξεπούλημα;


5. Είσαι και εσύ μέρος της κυβέρνησης Συριζανελ που ενώ παριστάνατε τους «επαναστάτες», αδειάσατε τα αποθεματικά των ταμείων παραδίδοντάς τα στους δανειστές και καταστρέψατε οικονομικά εθνικούς οργανισμούς, νοσοκομεία, σχολεία κ.α.


6. Είσαι και εσύ δεύτερο τη σειρά στέλεχος της Κυβέρνησης, που λόγω της απουσίας γνώσης και εθνικού σχεδίου οδηγήσατε την Ελλάδα σε εθνική και οικονομική καταστροφή.

7. Γιατί δεν μιλάς για την άνθηση της τρομοκρατίας και της εγκληματικότητας επί κυβέρνησης Συριζανελ;


8. Μήπως παίζεις κάποιο παιχνίδι σε σχέδιο με το Σύριζα που πάντα ανήκες;
Έχουμε κάθε δικαίωμα να είμαστε καχύποπτοι μετά από τα αντισυνταγματικά και παράνομα πεπραγμένα της Κυβέρνησης Συριζανελ, στην οποία εσύ λειτούργησες ως βασικό στέλεχος στην τραγική έναρξή της το 2015.
Αυτά είναι κάποια επιγραμματικά ερωτήματα στα οποία πρέπει να απαντήσεις και θα απολογηθείς.

Μην εξαιρείς τον εαυτός σου με φωνασκίες.

Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες γνωρίζουν και για εσένα.

Σου τα αναφέρω λακωνικά...τα υπόλοιπα στις νόμιμες διαδικασίες που θα ακολουθήσουν με μία νόμιμη κυβέρνηση.
Ο Πρόεδρος των ΕΛΛΗΝΩΝ
Δημήτριος Μιχάκης
Νομικός

Πηγή
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]