Προς Σαημίρ Ταχίρι . Δώσε τον ¨εγκέφαλο στην Ελλάδα ¨ της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου αλλιώς θα ¨τελειώσουμε Πολιτικά ¨ το αφεντικό σου.

Ζητάμε συγνώμη από την ΕΛ.ΑΣ , άλλωστε , είχαμε προειδοποιήσει πάλι . Τα στοιχεία και η συνδρομή μας δόθηκε σε ¨φίλους , μέλη ¨ της Ιταλικής αστυνομίας . Μπορείτε να το ¨τσεκάρετε ¨

Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι οι Ιταλικές αρχές είχαν ¨προχωρήσει¨ αρκετά στην εξάρθρωση Ιταλοαλβανικού κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών από Νάπολη σε Αλβανία , παρακλάδι του οποίου έφτανε και Ελλάδα .

Μετά τον πρώην συνεργάτη του Αλβανού πρωθυπουργού Ράμα, πρώην ΥπΕσ , τον (Saimir Tahiri ) και τον αστυνομικό διοικητή της Χιμάρας ( Δρυμάδες ) Sokol Bode που ως γνωστό κατηγορούνται ήδη ως ¨εγκέφαλοι¨ σε διεθνείς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών , σειρά έχουν Βουλευτής, μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία , μεγάλη γνωστή οικογένεια στην Χιμάρα , αλλά και έλληνες της Χιμάρα .

Το λάθος το έκανε τελικά ο ξάδελφος του Saimir Tahiri ( μπέρδεψε τα ¨μαύρα ¨ τηλέφωνα ) και τηλεφώνησε σε κινητό μας ¨δούρειο Ίππο ¨

Οι δολοφόνοι τους Ζαφειρόπουλου είναι πλέον γνωστοί και αναζητούνται . Αφού προμηθεύτηκαν από γνωστό Σούπερ Μαρκετ , τρόφιμα για αρκετές ημέρες , τρύπωσαν σαν τα ποντίκια.

Ο εγκέφαλος , ο εντολέας τους όμως , παραμένει ( προς το παρόν) άγνωστος

Συνεχίζεται ..

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΗΣ

omada.[email protected]

loading...

2 thoughts on “Προς Σαημίρ Ταχίρι . Δώσε τον ¨εγκέφαλο στην Ελλάδα ¨ της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου αλλιώς θα ¨τελειώσουμε Πολιτικά ¨ το αφεντικό σου.

  1. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΚΛΑΣΤΑΡΧΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΕΚΛΑΣΕ 3 Η 4 ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ. ΒΡΕ ΠΗΡΑΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥΣ ΑΨΗΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΞΑΝΑΠΗΡΑΝΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ.ΝΑ ΑΨΗΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΑΛΑΜΑ..

Comments are closed.