Ποσες φορες μπορεις να κανεις δηλωση αλλαγης φυλλου;

Ποσες φορες μπορεις να κανεις δηλωση αλλαγης φυλλου; μπορω να δηλωσω γυναικα να απαλλαγω απο τον στρατο και μετα να ξαναγινω αντρας;
αν δηλωσω γυναικα μπορω να μπαινω στις γυναικειες τουαλετες κανονικα; επισης αν δηλωσω γυναικα και με χωρισει η γυναικα μου ποιος παιρνει την επιμελεια και την διατροφη των παιδιων; η κατασταση εχει φτασει σε καφκικα επιπεδα και αυτο το λεει ενας υπερμαχος της σεξουαλικης ελευθεριας.

αναγνωστης

loading...

5 thoughts on “Ποσες φορες μπορεις να κανεις δηλωση αλλαγης φυλλου;

  1. Ποσες φορες μπορεις να κανεις δηλωση αλλαγης φυλλου;
    οσες φορες ψηφηζεις ΣΥΡΙΖΑ

  2. Με τις τόσες μαλακίες και ψευτιές που λέει και κάνουν οι ΣΥΡΙΖΟ/ΑΝΕΛ κάθε μέρα,μας κάνουν αλλαγή όχι μόνο φύλου αλλά και αλλαγή χώρας

  3. Όλες αυτές οι μ@λ@κιες που ψηφίζουν οι συριζανελ είναι προαπαιτούμενα για να κλείσει η αξιολόγηση;
    Μας παίρνουν την πατρίδα, τα σπίτια και τις περουσιες, θέλουν με το ζόρι να γίνουμε και πισωγλεντηδες;

  4. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ…ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ;;;ΕΧΟΥΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ..!

  5. Ε ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ Ο ''ΚΟΝΤΟΝΙΕΣΚΟΥ'' ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕ ΚΑΣΚΑΒΑΛ (ΚΑΣΕΡΙ ΡΟΥΜΑΝΙΚΟ) ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ ΟΤΑΝ ΨΩΦΗΣΕ Ο ΣΑΠΙΟΣ ΔΙΚΑΤΑΚΤΟΡΑΣ ΟΠΩΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ''ΥΠΟΣΤΟΛΕΑΣ'' ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΚΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ (Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΓΡΟΝΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ? ΤΟΝ ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ!!!!! ….ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!!!!ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΝΑ ΨΩΦΗΣΕΙΣ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΨΩΦΟΓΕΡΕ ΨΕΥΤΗ!!!!! ΟΥΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΗ…..

Comments are closed.