Βαριές καμπάνες σε δήμους αλλά και σε πολίτες επιφυλάσσει ο νέος νόμος για την ανακύκλωση

Χρόνια τώρα πετάω ελάχιστα σκουπίδια γιατί ζω σε μονοκατοικία . Τα περισσότερα μπαίνουν στον κομποστοποιητή, έτσι έχω το τέλειο λίπασμα δωρεάν, και τα υπόλοιπα μπαίνουν στον κάδο της ανακύκλωσης. Κάποια φορά είδα
το αποριμματοφόρο να αδειάζει τον κάδο της ανακύκλωσης στα σκουπίδια και πήρα αμέσως στο Δήμο. Μου είπαν ότι κάποιοι πετάνε στην ανακύκλωση και κοινά σκουπίδια με αποτέλεσμα η ανακύκλωση να μην μπορεί να τα πάρει. Επίσης κυκλοφορούν πολλοί Πακιστανοί με τρίκυκλα και μαζεύουν από τους κάδους όλα τα χαρτόνια. Τα πηγαίνουν κατευθείαν και τα πουλάνε χωρίς να πληρώνουν κανένα φόρο. Το ίδιο γίνεται και με τα αλουμίνια. Αυτό θα έπρεπε να σταματήσει με κάθε τρόπο, γιατί είναι αντικίνητρο για όσους είναι συνεπείς και ανακυκλώνουν.

αναγνωστης

loading...

1 thought on “Βαριές καμπάνες σε δήμους αλλά και σε πολίτες επιφυλάσσει ο νέος νόμος για την ανακύκλωση

  1. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΙΧΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΔΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΠΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΟΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΓΥΦΤΟΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΤΑ ΜΥΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΖΟΥΝ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ. ΤΟ ΝΑ ΡΙΧΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΜΕΤΑΛΑ Π.Χ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΟΠΩΣ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΤΡΕΛΗ ΧΟΝΤΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΕΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΘΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΣΙΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΥΕΙ Ε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ.

Comments are closed.