Ραχήλ Μακρή: «Να απαντήσει ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, ποιος έδωσε άδεια για την πραγματοποίηση ασκήσεων του τουρκικού ναυτικού με πραγματικά πυρά, μεταξύ Πάτμου – Ικαρίας - Μυκόνου - Νάξου»

Λίγες ώρες μετά την επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών στον Σουλτάνο και τις κοινές δηλώσεις με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τον γνωστό για τα περίφημα «τα Ίμια είναι τουρκικό έδαφος», οι Τούρκοι αποφασίζουν και επιχειρούν με υποβρύχια μέσα του πολεμικού τους ναυτικού την εξυπηρέτηση στρατιωτικών ασκήσεων ετοιμότητας των Τ.Ε.Δ. τους, σήμερα 25 Οκτ. 2017 και μέχρι αύριο 26 Οκτ. 2017, μεταξύ Πάτμου – Ικαρίας - Μυκόνου - Νάξου.

Ταυτόχρονα, και μόνο για σήμερα 25 Οκτ. 2017, βάλλουν με πραγματικά πυρά πλοία του Τουρκικού πολεμικού Ναυτικού τους, με υποστήριξη Αεροπορίας και μόλις 12 ν.μ ΒΒΔ της Λέσβου.

Το Μέτωπο Νίκης, καλεί τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, όπως μακιγιαριστεί και απαντήσει δημόσια και όπως οφείλει για ποιο λόγο και με ποιανού άδεια το τουρκικό πολεμικό ναυτικό πραγματοποιεί στρατιωτικές ασκήσεις με πραγματικά πυρά μεταξύ Πάτμου – Ικαρίας - Μυκόνου - Νάξου.Ραχήλ ΜακρήΟικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην ΒουλευτήςΕπικεφαλής του Μετώπου Νίκης

Μέτωπο Νίκηςwww.metoponikis.gr
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]