Χρυσή Αυγή Σαντορίνης Και Έλληνες Πολίτες Σταμάτησαν Παρέλαση Με Αλβανίδα Σημαιοφόρο – ΒΙΝΤΕΟ

Η νεολαία της Χρυσής Αυγής στην Σαντορίνη μαζί με κατοίκους του νησιού διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την επιλογή Σημαιοφόρων με κλήρωση, καθώς έλαχε την Ελληνική Σημαία να την κρατά μαθήτρια από την αλβανία.

Οι πολίτες διέκοψαν την παρέλαση, διαμαρτυρόμενοι έντονα για την προσβολή του Εθνικού Συμβόλου, τονίζοντας πως δεν θα επιτρέψουν τέτοια ανθελληνικά φαινόμενα στο νησί.
Όπως είπαν χαρακτηριστικά «Έλληνες έδωσαν το αίμα τους για αυτήν την Σημαία και Έλληνες πρέπει να την κρατάνε ψηλά!«

πηγη

loading...

45 thoughts on “Χρυσή Αυγή Σαντορίνης Και Έλληνες Πολίτες Σταμάτησαν Παρέλαση Με Αλβανίδα Σημαιοφόρο – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΕΠΑΝΔΡΩΣΑΝ ΤΙΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΤΡΟ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ.ΤΗΝΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Η ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΤΟ(ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ) ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ.ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ,ΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η Χ ΑΥΓΗ ,ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

  2. Λένε ότι οι Αλβανοί το 1940 πολέμησαν μαζί με τους ιταλοφασίστες εναντίον των Ελλήνων. Αυτό είναι αληθές ή ψευδές;

  3. Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά στην παρέλαση; Μήπως ονειρεύεστε;

  4. Μαζική αντιφασιστική κινητοποήση ενάντια στην κατάθεση στεφάνου

    Σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις σωματείων, συλλόγων και φορέων για το αίτημα της Χρυσής Αυγής να καταθέσει στεφάνι στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Καλλιθέας για την 28η Οκτωβρίου. Σήμερα μάλιστα πραγματοποιήθηκε μαζική αντιφασιστική παρέμβαση από οργανώσεις και φορείς.

    Στην κινητοποίηση καλούσαν τοπικά σωματεία, η Κ.Ο. Καλλιθέας του ΚΚΕ, η Ανταρσυα, η Λαΐκή Αντίσταση-ΑΑΣ, η Εργατική Λέσχη Καλλιθέας, η ΚΕΕΡΦΑ, κ.ά. Με πανό και συνθήματα όπως: «Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονία» και «Λαέ θυμήσου το χώμα που πατάς λευτέρωσαν με αγώνα ΕΑΜ-ΕΠΟΝ-ΕΛ.ΑΣ.», πλήθος αντιφασίστες είπαν ένα ηχηρό "ΟΧΙ" στον φασισμό και τον ναζισμό.

    Η δε Χρυσή Αυγή, παρά την επίσημη δήλωσή της για βουλευτή της που θα πήγαινε να καταθέσει στεφάνι, δεν εμφανίστηκε.

    Την Παρασκευή, το Δημοτικό Συμβούλιο είχε απορρίψει ομόφωνα την κατάθεση στεφάνου από το νεοναζιστικό μόρφωμα.

  5. Αυτά που λένε για τη Χρυσή Αυγή τα ξέρεις. Τα παρακάτω σου τα είπαν ποτέ;;

    1) Για τη Μακεδονία και τη Θράκη.
    http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

    2) Περί πατρίδος
    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/14.11.1935.jpg

    3) Για τον πόλεμο του 1941 της Ελλάδος εναντίον των ναζί
    http://www.greekalert.com/2015/10/40_27.html

    4) Για την μικρασιατική καταστροφή
    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/rizospastis12.07.1935.jpg

    5) Για την φιλία Στάλιν και Χίτλερ
    https://kokkonis.wordpress.com/πηγες-της-ιστορίας/σύμφωνο-ρίμπεντροπ-μολότοφ-1939/

  6. 1) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν έδειξε επιθετικές και κατακτητικές τάσεις
    (Κατάκτηση της μισής Πολωνίας, επίθεση στην Φινλανδία).

    2) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν κυβέρνησε δικτατορικά (δεν υφίστατο πολυκομματισμός).

    3) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν κατεδίωκε απηνώς τους πολιτικούς αντιπάλους.

    4) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν έδειξε την αντιπάθεια του προς τους ομοφυλόφιλους
    (ποινικοποίησε την ομοφυλοφιλία το 1930).
    http://www.10percent.gr/periodiko/teyxos28/1626-2010-01-30-16-26-56.html

    5) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν, δυστυχώς, έδειξε κι αυτός τάσεις αντισημιτισμού
    Αναζήτησε σε google με τη φράση:
    Ο ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ centurycamerareturn

    Προς επίρρωσιν αναζήτησε σε google με τη φράση:
    Προδομένες αυταπάτες: Η Αριστερά και οι Εβραίοι

    6) Όπως και ο Χίτλερ, ο Στάλιν εξόντωσε εκατομμύρια ανθρώπων στο όνομα μιας ιδεολογίας.

    7) Ο Χίτλερ και ο Στάλιν συνδέθηκαν μεταξύ τους το 1939 με φιλία και συμμαχία
    με το σύμφωνο Μολοτοφ-Ρίμπεντροπ.

  7. ……………………………………..
    Π ρ ο κ α λ ώ οποιονδήποτε
    σ τ α λ ι ν ι σ τ ή να παρουσιάσει μία (μόνο μία !!) ανακοίνωση των σταλινιστών εναντίον των ναζί, όταν επιτέθηκαν στην Ελλάδα το 1941,
    ή κατά την διάρκεια της κ α τ ο χ ή ς της Ελλάδος υπό των Γερμανών μέχρι την επίθεση του Χίτλερ εναντίον της Σοβιετικής Ένωσης (22 Ιουνίου 1941).

    Ντοκουμέντο:
    http://www.greekalert.com/2015/10/40_27.html
    …………………………………….

  8. @10.56
    Αμάν σε έχω βαρεθεί. Ενας είσαι που γράφεις και τα άρθρα και τα σχολια και γράφεις όλο τα ίδια. Δες και συ την συμφωνία του Μονάχου.

  9. Ναι, τώρα το είδα. ΄Οντως είκοσι χρυσαυγίτες επιτέθηκαν φραστικά και τραμπούκισαν μια μικρή μαθήτρια. Μπράβο ρε!! Μιλάμε για πολύ αντριλίκι. Μόνο που δε γράφετε για την αντίδραση των γονιών των παιδιών εκεί. Δεν την περιμένατε μάλλον τέτοια αντίδραση. Περαστικά σας.

  10. Επιτέθηκαν φραστικά και τραμπούκισαν μια αριστούχα μαθήτρια που κρατούσε την ελληνική σημαία επειδή είχε καταγωγή από την Αλβανία.

    Οι 20 ακροδεξιοί, κάποιοι εκ των οποίων φορούσαν μαύρες μπλούζες με το λογότυπο “Hellas Ultras”, επιχείρησαν να τη σταματήσουν. Φωνάζοντας ακατάληπτα φασιστικά συνθήματα και μιλώντας για προσβολή συμβόλου, τρομοκράτησαν τους γονείς που βρίσκονταν στο σημείο με τα παιδιά τους.

    Oί γονείς αποδοκίμασαν τους Νεοναζί ζητώντας τους να αποχωρήσουν, προκειμένου συνεχιστεί η παρέλαση των παιδιών τους. Ταυτόχρονα, οι καθηγητές, δημιούργησε αλυσίδα προστασίας για τα παρελαύνοντα παιδιά, ενώ κλήθηκε επίσης η Αστυνομία. Το κακό όμως, είχε ήδη συντελεστεί καθώς πολλοί γονείς μαθητών νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων, φοβούμενοι ενδεχόμενα επεισόδια, απέσυραν τα παιδιά τους για να τα προστατεύσουν

    Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με αφορμή τα επεισόδια που δημιούργησαν μέλη της Χρυσής Αυγής κατά τη διάρκεια της παρέλασης στο Εμπορειό της Σαντορίνης, δηλώνει:

    «Η σημερινή παρεμπόδιση της τελετής εορτασμού της εθνικής επετείου στο Εμπορειό Σαντορίνης που επιχείρησαν μέλη της Χρυσής Αυγής με πρόσχημα ότι ο σημαιοφόρος δεν ήταν ελληνικής καταγωγής αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της περιφρόνησης τους για την ηρωϊκή αντίσταση της πατρίδας μας στα φασιστικά και ναζιστικά στρατεύματα. Οι άνθρωποι αυτού του τόπου νίκησαν το φασισμό και θα το ξανακάνουν όποτε χρειαστεί. Τη σημαία έχουν δικαίωμα να κρατήσουν όλα τα παιδιά που μοιράζονται στα σχολεία μας "την ημετέρα παιδεία". Οι θρασύβουλες πράξεις πατριδοκαπηλίας δεν έχουν χώρο στην ελληνική κοινωνία και εκπαίδευση. Συγχαίρουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του Εμπορειού για την ψύχραιμη και υπεύθυνη στάση που κράτησαν. Οι σχολικές τους κοινότητες έχουν την πλήρη συμπαράσταση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε κινήσεις προστασίας τους σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο».

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/koinonia/neonazi-hrysaygites-epitethikan-se-alvanida-mathitria-poy-kratoyse-tin-elliniki#ixzz4wpnWt7u7
    Follow us: @alfavita on Twitter | alfavita.gr on Facebook

  11. Υπήρξαν και Ελληνες οι ταγματασφαλήτες-πρόγονοι των χρυσαυγιτών- που πολέμησαν εναντίον των Ελλήνων στο πλευρό των ναζί.

  12. Α, και πού είσαι; Τη θέση του Μεταξά σου για την μικρασιατική εκστρατεία την ξέρεις; Μωρ' την ξέρεις πώς δεν την ξέρεις; Αλλά κάνεις τον ψόφιο ναζί. Α, και το θρήνο του για τον θάνατο του Κεμάλ Ατατούρκ τον ξέρεις; Μέχρι και γράμμα συλλυπητήριο έστειλε. Μωρ' το ξέρεις πώς δεν το ξέρεις; Αλλά κάνεις τον ψόφιο ναζί.

  13. Αύριο τι έχει το μενού χρυσαυγίτες; Θα τρομοκρατήσετε κανένα μωρό;

  14. Ωραίοι είστε ρε χρυσαυγίτες. Σταματάτε παρελάσεις που γίνονται για να γιορτάσουμε την νίκη κατά των ναζί. Ε, δεν περιμέναμε και τίποτα άλλο από σας. Πιστοί στην ιδεολογία σας.

  15. Χρυσή Αυγή Σαντορίνης Και Έλληνες Πολίτες… Χρυσή Αυγή Σαντορίνης Και Έλληνες Πολίτες… Χρυσή Αυγή Σαντορίνης Και Έλληνες Πολίτες… Και Ελληνες πολίτες. Δηλαδή χρυσαυγίτες μας λέτε ότι εκτός από σας αντέδρασαν και κάποιοι Ελληνες… Δηλαδή μας λέτε ότι εσείς δεν είστε ΄Ελληνες… Εντάξει.

  16. @10.47
    Πού να πατήσουν εκεί οι χρυσαυγίτες; Τολμάνε; Εκεί δε θα είχαν να αντιμετωπίσουν μόνο ένα μικρό κορίτσι…

  17. "ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ REAL GROUP ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
    REAL
    ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 31/5 12:30
    ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ REAL GROUP
    Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 215 ΜΑΡΟΥΣΙ"

    Εσυ ρε ξεφτυλισμενο κομμουνι πηγες;;;;;;

  18. 1) Απ' ότι γνωρίζω μέσω της Ιστορίας στο πλευρό των ναζί ήταν οι σταλινιστές. Οι ναζί είχαν μόνο δύο φίλους, τους ιταλοφασίστες και τους σταλινιστές !!!!!!
    (Βλέπε Σύμφωνο Μολότωφ-Ριμπεντροπ)

    2) Πες μας τα ονόματα των ταγματασφαλιτών – προγόνων των χρυσαυγιτών, για να σε πιστέψουμε. Η ιστορία δεν αναφέρει κανένα πρόγονο χρυσαυγιτών (η αλήθεια μιλάει με ντοκουμέντα, όπως το ανωτέρω Σύμφωνο που σου παρέθεσα).

  19. Ρε γελοιε κομμουνα για τους απληρωτους εργαζομενους του ΧΑΤΖΗΓΛΥΦΤΗ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΥ θα πεις καμμια κουβεντα;
    ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ

  20. στα παπαρια μας, οτι και να λετε οι αντυφα, οι πουστυφα κλπ λαθρολαγνα αριστεροπαραπηγματα
    η ψηφος θα παει στην χρυση αυγη
    οταν θα ξυπνησετε και θα καταλαβετε τι φιδια ζεσταινετε στον κορφο σας θα ειναι αργα
    το ιδιο επαθαν και οι κατοικοι των ακριτικων νησιων που υποδεχονταμν με ανοιχτες αγκαλες τους λαθροεισβολεις και τωρα εγκαταλειπουν οι ιδιοι τα νησια τους

    Ο ΧΑΡΤΗΣ – ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ… ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΡΑΜΑ: Δείτε την «Μεγάλη Αλβανία» με την Ηπειρο και την Κέρκυρα από την Ελλάδα

    http://www.triklopodia.gr/xartis-skandalo-tou8230-soultanou-rama-deite-megali-alvania-ipeiro-kerkira-ellada-eikona/

  21. Αν θα παει λεει;
    Κρατηστε χαρτομαντηλα πουστοφιλελεδες και συμμοριτες κατσαπλιαδες για τη νυχτα των εκλογων που θα κλαιτε με μαυρο δακρυ θα βλεπει ο κοσμακης τις σκατοφατσες σας πανικοβλημενες και θα γελαειχαχαχαχα

  22. Απάντηση για το Σ ύ μ φ ω ν ο του Μονάχου.
    1) Έγινε το 1938 και ήταν στιγμιαίο, δεν είχε διάρκεια. Με τη συναίνεση Βρετανών, Γάλλων και Ιταλών η Γερμανία προσάρτησε το γερμανόφωνο τμήμα της Τσεχοσλοβακίας στα εδάφη της.

    2) Κάτι παρόμοιο έγινε και με την Ρωσία, η οποία προσάρτησε ένα μέρος της Ρουμανίας (Βεσσαραβία) με τη συναίνεση των ναζί του Χίτλερ (1940).

    3) Με τη συναίνεση των ναζί η Ρωσία κατέλαβε, επίσης, τη μισή σχεδόν Πολωνία (1939).

    4) Αυτή είναι η αδιάψευστη ιστορία.

  23. Ναζί πολυ εκνευρισμένο σε βλέπω. Να πας να δεις το "τελευταίο σημείωμα" του Βούλγαρη να ξελαμπικάρει το μυαλό σου. Βόδι.

  24. Με την ίδια λογική και η συμφωνία μολότοφ ριμπεντροπφ δεν είχε διάρκεια. Μπούρδες μας λες. Και η Τσεχοσλοβακία δεν συμφώνησε ποτέ με αυτή την συμφωνία που έγινε ερήμην της. Κι ο Τσάμπερλαιν σ' αυτή τη συμφωνία συμφώνησε με το Χίτλερ για σχέδιο μη επίθεσης κι απ' τις δυο μεριές. Αλλά για την Αγγλία δε σε βλέπω να λες ότι ήταν φιλοναζί… Τυχαίο; Καθολου.

  25. Το "τελευταιο σημειωμα" του ΕΑΜοΒΟΥΛΓΑΡΗ εννοεις;;;;;;
    Μη φας εχουμε γλαροσουπα τσιρακι του Αφεντικου.

  26. Χα, εντάξει. ΄Αντε γεια. Νομίζεις ότι μιλάς με ομοϊδεάτη σου που μπορείς να τον δουλεύεις.

  27. 1) Τι εννοείς, όταν λες το Σύμφωνο Μολότωφ δεν είχε διάρκεια;
    2) Ποιες είναι οι μπούρδες; Εξήγησέ μας.
    3) Συμφωνεί κανένα κράτος με πατριώτες να του πάρουν εδάφη;
    Κοίτα εδώ, όμως:
    http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html
    4) Γιατί νομίζεις ότι τρέφω καμιά συμπάθεια για τους Άγγλους;
    Έκαναν κανένα καλό στην πατρίδα μου;
    5) Περίμενα να καταρρίψεις τις αλήθειες που περιλαμβάνει το σχόλιό μου, αλλά τίποτε. Τα ιστορικά γεγονότα δεν καταρρίπτονται.

  28. @12.17
    δεν ξέρω τι έφαγες σήμερα εγώ όμως αυριο αν θέλεις σου κάνω το τραπέζι με το φαγητό που σε αντιπροσωπεύει. Μπάμιες. Και κότα λυράτη. Bon apetit!!!

  29. Κι οι μπούρδες επίσης. Υποχωρώ. Ετσι είναι πάντα. Η λογική υποχωρεί όταν βρίσκει ντουβάρι.

  30. Οι ομοϊδεάτες μου, δηλαδή οι Έλληνες πατριώτες, ξέρουν τις θέσεις του Μεταξά. Ο Μεταξάς εξέφραζε πάντοτε πατριωτικές θέσεις. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ τον Μεταξά να λέει ''χάρηκα για την ήττα στην Μικρά Ασία'' ή ''θα επιδιώξω την ανεξαρτητοποίηση της Μακεδονίας''.

    http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

    http://knossopolis.com/images/21.Apriliou.1967/rizospastis12.07.1935.jpg

  31. Τι ακριβώς είπαν; Με τι λόγια την τραμπούκισαν;
    Πληροφόρησέ μας επιτέλους.

  32. 12:26
    Μπα,εισαι απλοχερης κανεις και τραπεζια…εσενα σε πληρωνει δλδ ο Γλυφτης!
    Μην εισαι σπαταλος,θα ξυπνησεις μια μερα και το μαγαζι θα ειναί κλειστο.Μετα θα εισαι και συ κατω απο το πανο των απληρωτων και θα τον βριζεις τον καβουρα τον μπαταχτση τον χατζηηλαλακη.

  33. ρε παπαρα νευρολογε, απο χιλιομετρα σε μυριζομαι απο την απλυσια, εμενα μου αρεσει το ΒΙΕΤΝΑΜ του Βουλγαρη

    ΗΛΙΑ ΡΙΧΤΟ

    ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ – FULL MOVIE (ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ)
    https://www.youtube.com/watch?v=GdXWJi0VSWs

  34. ωραια τα λετε ολοι σας αλλα ξεχνατε η δεν ξερετε η κανετε πως αγνοειτε το γεγονος οτι πισω απο οοοολα αυτα,οτι πισω απο τον κομμουνισμο και τον φασισμο και τους πολεμους κλπ,κρυβεται καλα και αθεατα η μαφια των παγκοσμοιποιητων,δηλαδη Ροτσιλντ Ροκφελερ και αλλα ευαγη ιδρυματα οπως ο σιωνισμος διαφορες πολυεθνικες εταιρειες κλπ,οποτε ειναι ακυρο να φιλονικειτε για θεματα τεχνητα και επιπλαστα που δεν απορρεουν απο τις κοινωνιες ως αποτελεσμα ζυμωσεων που εξηχθησαν απο αυτες,αλλα απο χειραγωγημενες κοινωνικες καταστασεις που αλλοι φροντησαν να δημιουργησουν φυτευοντας ιδεες στα μυαλα των ανθρωπων τοτε που ακομα ηταν σχεδον ολοι ανυποψιαστοι για τον ρολο των εταιρειων του χρηματος της ενεργειας και της βιομηχανιας,οι οποιες εταιρεις πλουτησαν απο την δυστυχια των ανθρωπων και εξασφαλησαν μακροχρονη χειραγωγηση και μακροχρονη κατασκευη οπαδων εως και σημερα,διοτι αυτα που συμβαινουν σημερα δεν ειναι προιον του παροντος αλλα του παρελθοντος σχεδιασμενα με σατανικη λογικη ωστε να εξασφαλησουν δια παντος την αρρωστημενη τους εξουσια μεσω των εμφυτευμενων ιδεων,μεσω των πολιτικων και πληθους αλλων οπαδων που νομιζουν οτι αυτο που κανουν ειναι δικη τους επιλογη οι κακομοιροι.

  35. Αυτο για τουs….αμνημονεs.Εμειs εχουμε μνημη.
    Φωτογραφια ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ κατα την περιοδο τηs Κατοχηs οπου εμφανιζει σε αναμνηστικη φιλικη φωτογραφια τουs Διοικητεs τηs Γκεσταπο των πολεων τηs Τριπολεωs και τηs Σπαρτηs μαζι με τουs ΕΛΑΣιτεs Καπετανιουs(απο δεξια)Μαρινακη,Μπαρμπαλια και Γιατρα,σε κοινεs επιχειρησειs κατα των ανταρτικων ομαδων που αποτελουνταν απο εθνικοφρονεs!
    ixnos.blogspot.gr/2017/10/blog-post_643.html
    Καρατζαφερηs ο ΕΛΑΣιτηs ο << κουμμουνιστοληστοσυμμοριτηs ΕΑΜοβουργαροσλαβοs ψειροκατσαπλιαs >> μπαρμπαs του Γεωργιου Κ.
    Ερχουνται ερχουνται
    οι συμμοριτεs με τον
    Κατριβανο απ΄το Λιονταρι
    Ερχουνται ερχουνται
    κι ο Καρατζαφερηs απ΄
    την Ποταμια!!!!!!!
    xyzcontagion.wordpress.com/2011/03/02/karatzaferis-o-katsaplias/
    βρωμοκουμ μουνιδια ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!

  36. Όπως έγινε αντιληπτό οι σταλινιστές δεν έχουν επιχειρήματα, για να δικαιολογήσουν την φιλοναζιστική τους συμπεριφορά κατά το παρελθόν.
    Αντίθετα κατηγορούν άλλους ως ''φιλοναζιστές'' χωρίς να τεκμηριώνουν την καταγγελία με ιστορικά στοιχεία.
    Επιχειρούν δηλαδή να μεταβιβάσουν τις ενοχές τους σε κάποιους άλλους.

  37. Ένα φοβερό ερώτημα παραμένει αναπάντητο.
    Οι σταλινιστές, όταν οι Γερμανοί κήρυξαν το πόλεμο στην Ελλάδα το 1941, ήταν υπέρ των ναζί ή εναντίον των ναζί;
    Θα μας δώσουν μια ξεκάθαρη απάντηση;
    Περιμένουμε.

  38. TO ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ. ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΗΤΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ, ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙΚΕΣ-ΚΑΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΑΖΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΕΟΝΑΖΙ ΟΥΓΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ- ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ. ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ. ΑΠ' ΤΑ ΠΟΛΥ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ.

  39. ΑΠ΄ΌΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑΥΓΊΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΎΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΆΝΤΡΑΚΛΕΣ ΕΙΝΑΙ. θΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ή ΘΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ;

  40. Οι 600 περίπου κρατούμενοι κομμουνιστές της Ακροναυπλίας στέλνουν υπόμνημα στην κυβέρνηση με το οποίο καταδικάζουν τη φασιστική εισβολή και ζητούν να σταλούν στο μέτωπο για να πολεμήσουν.
    Οι μεταξικές αρχές, όχι μόνο αρνούνται, αλλά και μετά την έλευση των Ναζί, παραδίδουν τους κρατούμενους κομμουνιστές στις δυνάμεις κατοχής, οι οποίοι θα τους χρησιμοποιήσουν ως όμηρους και θα τους εκτελεστούν ως αντίποινα για τη δράση του ΕΛΑΣ. Κάποιοι εξ αυτών ωστόσο θα καταφέρουν να δραπετεύσουν και να ενταχθούν στην ΕΑΜική Εθνική Αντίσταση.
    https://www.902.gr/timeline

    ΄Οχι ότι νιώθω την υποχρέωση να σου απαντώ και μάλιστα τώρα ναζι, που αποδείξατε ότι τα βάζετε και με μικρά παιδιά. Στο λιν κ που σου βάζω υπάρχει και το γράμμα. Φυσικά θα το βγάλεις ψεύτικο αλλά αυτό ποσώς ενδιαφέρει. Σου στέλνω λοιπόν αυτό το λινκ για το ποια ηταν η στάση των κομμουνιστών στον ελληνοϊταλικό πόλεμο. Για τους ναζί γερμανούς να ρωτήσεις σε Καισαριανή, Καλλιθέα, Κοκκινιά. Και να διαβάσεις για το ΕΑΜ τον ΕΛΑΣ και την ΕΠΟΝ. Και να δεις το "τελευταίο σημείωμα".

  41. Α, και πού είσαι; στο ίδιο λινκ υπάρχει μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτο του Μεταξά σου. Μ' έναν πολύ καλό του φίλο. Φαίνεται και απ' τα χαμόγελά τους.

  42. Ο επι χρονια στενοs συνεργατηs τηs Λ.Κανελη Γιωργοs Μπαχαs δημ.διευθυντηs συνταξηs στο περιοδικο Νεμεσιs συνεληφθη συμφωνα με επισημη ανακοινωση τηs Ελληνικηs Αστυνομιαs ωs"μελοs εγκληματικηs ομαδαs"που διεπραττε πλαστογραφιεs"πινακων ζωγραφικηs γνωστων Ελληνων δημιουργων τουs οποιουs πωλουσε σε ανυποψιαστουs αγοραστεs αποκομιζονταs παρανομο οφελοs!!!!
    τον πλαστογραφο κυδωνιατη-μπουγατσα-ρωποπερπηρηθρα την φυγοστρατη αστρατευτη τρυπια κυλοτα τι το εχειs βρωμομπολσεβικικο ελεεινοκουμ μουνιδιο βοδι;

Comments are closed.