Διχάζει ο κλεφτης που πήγε να ξαφρίσει-συγγνώμη απολλοτρίωσει το κατάστημα ενός παππού

Διχάζει ο κλεφτης που πήγε να ξαφρίσει-συγγνώμη απολλοτρίωση το κατάστημα ενός παππού που προφανώς με μόχθο κ θυσίες έχει καταφέρει να κρατήσει μέχρι τώρα. Διχάζει ο κλέφτης καθώς
ο παππούς έπρεπε να του ανοίξει κ την πόρτα του σπιτιού του. Ο μόνος διχασμός είναι που ένας νεος δεν έψαξε να βρει δουλειά κ περίμενε από τον τσίριζα να τον αποκαταστήσει κ στο τέλος έγινε κλέφτης κα αντί να τον πιάσει η άπταιστη αστυνομία του τόσκα τον έπιασε ο παππούς ο οποίος επειδή προστάτεψε την περιουσία του θα καταδικαστεί κι από πάνω. Διχασμός κ κουραφέξαλα, ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΠΠΟΥ. Αν έμπαινε κανένας σπίτι μου ή στο μαγαζί μου (κούφια η ώρα) δεν ξέρω τι θα έκανα στον κάθε αλητόβιο που θέλει να με βλάψει1

αναγνωστης

loading...

6 thoughts on “Διχάζει ο κλεφτης που πήγε να ξαφρίσει-συγγνώμη απολλοτρίωσει το κατάστημα ενός παππού

  1. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΝΩΡΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ‘ΧΟΥΝ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ!!! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ!!

  2. Ένας γύφτος λιγότερος καλά του έκανε ο παππούς και τον εφαγε

  3. Όλα δικαιολογημένα με τον παππού, εκτός από ένα, που δεν ήξερε κι ο φουκαράς ο κλέφτης!
    Ο παππούς έχει πολύ "ελαφρό χέρι" και τραβάει πολύ εύκολα τη σκανδάλη. Το 1996 είχε σκοτώσει και άλλον κλέφτη, με παρόμοιο τρόπο!
    Αχ, ρε φουκαρά κλέφτη…δεν ήξερες, δε ρώταγες;

  4. ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΤΟ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΕΙ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ Κ@ΛΟΧΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ..!..ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ.

  5. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΛΕΣΗ ΤΗΝ ΑΜΕΣΟΝ ΔΡΑΣΙ

  6. ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΛΘΕΙ Η ΑΜΕΣΟΣ ΔΡΑΣΙΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΘΑ ΕΙΧΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑΝ ΔΡΑΣΙΝ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΠΤΕΝ ΟΠΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΙΝ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΠΤΕΝ ΧΡΥΣΙΟΝ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΝ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΝ.
    ΕΙΘΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΙΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕΙ ΠΡΟΘΥΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΡΡΗΚΤΩΝ..

Comments are closed.