Η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης έχει τρελάνει τους πάντες .

Αδιανόητα για το μέσο νου πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες εβδομάδες στη χώρα μας στα θέματα εσωτερικής ασφάλειας και εγκληματικότητας . Η αυτοαποκαλούμενη Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης , φαίνεται ότι έχει τρελάνει τους πάντες κυριολεκτικά σε βαθμό δέ τέτοιο που κάποιοι , μη μπορώντας να πιστέψουν αυτά που κάνει , τους χαρακτηρίζουν φαντασιόπληκτους

Οπαδός των αστυνομικών θεμάτων , κάτοικος για αρκετές ημέρες του κρεβατιού λόγο ίωσης , δεν άργησα να εντοπίσω αυτό το φαινόμενο αφού περνώ ώρες στο διαδίκτυο.

Ιδού κάποια από τα στοιχεία που συνέλεξα από διάφορα blog στο διαδίκτυο .

1)Σύλληψη 29χρονου αναρχικού Κωνσταντίνου Γ. από την αντιτρομοκρατική , υπαίτιο για την βόμβα πακέτο που παραλίγο να σκοτώσει τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και ηγετικό μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών.

Τέλη Μαΐου είχε ανακοινώσει η ομάδα αυτή για τη τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» στο άρθρο της με τίτλο «Ισχυρό το ενδεχόμενο η τρομοκρατική οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» να σχετίζεται με το ISIS με ότι αυτό σημαίνει » – { Από σήμερα 31/5/2017 μπήκε στο στόχαστρό μας , όπερ σημαίνει ότι ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψή τους }

Οι επιθέσεις με μολότοφ αναρχικών εναντίων αστυνομικών είχαν ενταθεί προς τα τέλη Οκτωβρίου . O κύβος ερρίφθη .

Στις 23/10/2017 αναρτά η ομάδα αυτή άρθρο με τίτλο «Αποκαλύπτουμε τους ανίκητους «μπαχαλάκηδες» ή «Καταζητούνται οι παρακάτω αναρχικοί» όπου , δημοσιεύει πρόσωπα με κουκούλες 28 αναρχικών τους οποίους καταζητεί.. Πιθανόν ένας εξ αυτών στις φωτο , να είναι και ο 29αχρονος συλληφθείς . Ακολουθεί σφοδρή επίθεση αναρχικών με μολότοφ στο Α.Τ Πεύκη

Στις 26-10-2017 , την επομένη της επίθεσης αναρτά όρθρο με το οποίο απευθύνεται στον Ρουβίκωνα «¨Δώστε¨ αυτούς που επιτέθηκαν στο Α.Τ Πεύκης , αλλιώς θα ¨κλείσουμε ¨ το ¨πολιτικό σας περίπτερο¨ στα Εξάρχεια » .Ακολουθεί δίωξη από την Εισαγγελία κατά του Ρουβίκωνα για όλες τις ενέργειές του.

Στις 28-10-2017 συλλαμβάνεται από την αντιτρομοκρατική ως υπαίτιος για την βόμβα πακέτο που παραλίγο να σκοτώσει τον Λουκά Παπαδήμο , στενός φίλος αναρχικού που κατηγορήθηκε για Συνωμοσία και σχέδιο “Φοίνικα” και γίνονται έρευνες σε καφέ μπαρ αναρχικών στο Ελληνικό . Την υπεράσπισή τους φέρεται να αναλαμβάνει ο γνωστός δικηγόρος των αναρχικών ποινικολόγος, Φραγκίσκος Ραγκούσης

Την ίδια ημέρα 28/10ου αναρτά άρθρο με θέμα «Όταν θα νιώθετε τις πλαστικές σφαίρες, να ξέρετε ότι θα είμαστε εμείς , αναλαμβάνουμε τους ψευτο-αναρχικούς , αποτύχατε » στο τέλος του άρθρου αναφέρει , «εξαιρούνται τα μέλη του Ρουβίκωνα » Ο λόγος είναι προφανής .Έδωσαν πληροφορίες (;)

2)Υπόθεση απαγωγής Λεμπιδάκη

Χαρακτηριστικό είναι το άρθρο της Μαρίας Κωνστάκη σε Κρητικά sites «Αποκάλυψη σοκ στην υπόθεση Λεμπιδάκη που πρέπει να διερευνηθεί . Κάποιοι ήξεραν τα πάντα από την αρχή και το δημοσίευαν»

Πράγματι την 25-8-2017 αναρτούν άρθρο με θέμα «”Τώρα αναλαμβάνουμε εμείς” » ή «Απαγωγή Λεμπιδάκη: «Αποτύχανε, αναλαμβάνουμε. Θα αντιμετωπίσουμε τους απαγωγείς ως τρομοκράτες »

Την 29-9-2017 , δύο ημέρες πριν τη σύλληψη των απαγωγέων ανακοινώνει «Απαγωγή Λεμπιδάκη: “Γνωστοί οι δράστες, πολιτικός σεισμός με την αποκάλυψή τους”» . Ακολουθεί έφοδος και σύλληψη των απαγωγέων που είναι όλοι τους σχεδόν Κρητικοί

3)Υπόθεση δολοφονίας Μιχάλ Ζαφειρόπουλου

Στις 13-10-2017 , την επομένη της δολοφονίας αναρτούν άρθρο με θέμα «Το τηλεφώνημα που προηγήθηκε της εκτέλεσης και οι ανοιχτές υποθέσεις» . Στο άρθρο αυτό αναφέρει ότι προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με άτομο το οποίο “προανήγγειλε” την επίσκεψη των δραστών.

Στις 15-10-2017 αναρτά άρθρο με θέμα «Με αφορμή τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου . Θα «διαλύσουμε» όπως εμείς ξέρουμε την Ελληνοαλβανική μαφία διακίνησης ναρκωτικών»

Στις 18-10-2017 αποκαλύπτεται στα Αλβανικά ΜΜΕ ότι ο αστυνομικός διοικητής στην Χιμάρα είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών όπως και ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του Ράμα .

Στις 19-10-2017 αναρτούν άρθρο όπου αναφέρουν «Προς Σαημίρ Ταχίρι . Δώσε τον ¨εγκέφαλο στην Ελλάδα ¨ της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου αλλιώς θα ¨τελειώσουμε Πολιτικά ¨ το αφεντικό σου» . Αναφέρουν επίσης «Ζητάμε συγνώμη από την ΕΛ.ΑΣ , άλλωστε , είχαμε προειδοποιήσει πάλι . Τα στοιχεία και η συνδρομή μας δόθηκε σε ¨φίλους , μέλη ¨ της Ιταλικής αστυνομίας . Μπορείτε να το ¨τσεκάρετε»

Στις 28-10-2017 ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας και πρώην πρόεδρος της χώρας, Σαλί Μπερίσα, κατηγορεί την αλβανική κυβέρνηση ότι έχει τον άμεσο έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών στην Αλβανία, όπως γράφει η σκοπιανή εφημερίδα ‘Βέτσερ

Στις 28-10-2017 γίνονται προσαγωγές της ΕΛ.ΑΣ ύποπτων για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ανάμεσα τους βρίσκονται δύο Αλβανοί ενώ οι Αρχές εξετάζουν σοβαρά ένα κινητό τηλέφωνο που είχαν στην κατοχή τους

4)Υπόθεση προς Anonymous Greece .

Στις 24-9-2017 οι Anonymous χτύπησαν την Ελλάδα – Έριξαν τη σελίδα των πλειστηριασμών. Ενώ συνέχισαν τις απειλές τους .

Στις 26-9-2017 με άρθρο της η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης προειδοποιεί «Προς Anonymous Greece. Σταματήστε γιατί θα σας ¨ακυρώσουμε ¨ »

Στις 26-9-2017 , λίγες ώρες μετά , οι Anonymous Greece διέρρευσαν επίσημα έγγραφα , όμως η ΤτΕ αναφέρει , ήταν δημόσια στοιχεία .έτσι κι αλλιώς .

Στις 27 -9-2017 αναρτά άρθρο όπου αναφέρει «Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης προς Anonymous Greece . Σας προειδοποιήσαμε , δεν μας ακούσατε !! »

Αυτά που κατέγραψα είναι ελάχιστα εάν σκεφτεί κανείς ότι δρα τουλάχιστον για τρία χρόνια και όχι μόνο σε αστυνομικά θέματα , ενώ , αναρτά τη δράση της σε πολλά sites

Εάν κάποια μόνο από τα ανωτέρω είναι όπως φαίνονται , τότε έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα ζωντανό θρύλο ,από άτομα υψηλής νοημοσύνης , που όμοιας της δεν έχει υπάρξει ποτέ τουλάχιστον στην Ελλάδα .

Είναι αδύνατον να υπάρχουν σε τόσα συνεχόμενα θέματα , απίστευτες συμπτώσεις . Όπως επίσης αδύνατον είναι να δρουν σε όλα τα μέρη της Ελλάδας μόνο λίγα άτομα .

Ας εξηγήσει κάποιος από τους υπευθύνους , ποιοι είναι γιατί δρουν αόρατα χωρίς να διεκδικούν τα εύσημα και εάν πρόκειται για μια νέα αστυνομική υπηρεσία , ή υπηρεσία του Υπουργείου εσωτερικών.

Γιατί η επίσημη ΕΛ.ΑΣ σιωπά ;

Με εκτίμηση στα sites που έχουν αναρτήσει άρθρα της , Λένα Ατματζίδου συγγραφέας .

210 4101676

troxaia-atiximata.gr / [email protected]

loading...

1 thought on “Η Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης έχει τρελάνει τους πάντες .

  1. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΨΗΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΗΘΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΛΑΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΥΥΤΣ ΣΟΥ ΚΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ (ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΑΙΔΟΙΟ ΔΕΝ ΕΥΡΕΘΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΄΄ΚΛΑΣΤΕΙ'') ΚΑΙ ΦΡΟΥΥΥΠ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ…ΒΡΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΨΗΛΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΝΟΥΣ 2.05 ΥΨΟΣ ΣΤΕΙΛΛΑΝΕ 2.08, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ 2.10 ΤΙΠΟΤΑ Ο ΚΛΑΣΤΑΡΧΙΔΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΥΕΓΕΙ!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ Η ΑΨΗΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ!!! ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΥΡΑΥΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ''ΜΑΚΕΔΩΝ'' ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΝΕ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ 'ΈΣΠΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ΄΄ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟΣ!!! ΨΑΞΑΝΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΕ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΩΝ ΥΠΗΡΞΕ/ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΑΠΑΝΟΑΡΧΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΠΥΡΑΥΛΟΣ…ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ!!!!

Comments are closed.