Γιαυτό ακριβώς Ευρωπαίοι και Αμερικάνοι θέλουν τον Τσίπρα.

Ο μόνος πρωθυπουργός που κατάφερε να απονευρώσει τον ελληνικό λαό, να περάσει τα πιο σκληρά μνημονιακά μέτρα και όλοι να τον κοιτάζουν και τον ακούν σαν χάχες χωρίς να έχει ανοίξει ρουθούνι.
Μπορεί να φανταστεί κανείς τι θα γινόταν αν μέρος μόνο των μέτρων αυτών επιχειρούσε να τα περάσει π.χ. η ΝΔ; Πού θα ξανάβρισκαν λοιπόν τέτοιο κελεπούρι οι δανειστές μας, κελεπούρι που τους εξασφαλίζει αποπληρωμή των δανείων τους προσφέροντάς μας μισθούς και συντάξεις πείνας και στραγγίζοντας τις όποιες καταθέσεις μας με την υπερφορολόγιση. Σίγουρα λοιπόν θα εξαντλήσει την 4-ετία και μετά... ας μην ελπίζουμε ότι θα απαλλαγούμε εύκολα απ' αυτόν. Και ας μην μας ξεγελούν οι δημοσκοπήσεις. Το σώμα των Ελλήνων ψηφοφόρων έχει αποδείξει πλέον ότι κατα 60+ τοις εκατό ψηφίζει με βάση τι του λέει όχι το μυαλό του, αλλά οποιοδήποτε άλλο όργανο μπορεί ο καθένας να φανταστεί.

αναγνωστης
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

 1. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ αυτός ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ έχει γίνει το ποιο υπάκουο ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ σε Αμερική και Ευρώπη και επειδή σήμερα τα ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ προστατεύονται από ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ για την μεγάλη δουλοπρέπεια που δείχνουν και τις λοιπές υπηρεσίες που τους προσφέρουν ,τα αφεντικά τους παρέχουν κάθε δυνατή υποστήριξη προκειμένου να διατηρηθούν στην εξουσία όσο χρόνο χρειάζεται μέχρι να πετύχουν όλους τους σκοπούς του και μετά τους πετάνε σαν στημένες λεμονόκουπες , αυτό θα πάθει και ο ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το Γιουσουφακι του. Δ Ν Τ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΙΤΙΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]