Ακριβά γούστα η Περιστέρα: Πόσο κόστισαν οι γόβες που φόρεσε στις ΗΠΑ. Πληρώνει ο λαός

Πόσο κόστισαν οι γόβες που φόρεσε η Περιστέρα στις ΗΠΑ;

Ειδικοί και μη αποθέωσαν την σύζυγο του πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα για τις στυλιστικές της επιλογές στην εμφάνισή της στον Λευκό Οίκο.

Το μάτι όλων έπεσε στις υπέροχες γόβες που φορούσε και ταίριαζαν υπέροχα με το λευκό ταγέρ με μαύρη ζώνη και την μαύρη τσάντα.

Οι γόβες λοιπόν που φόρεσε στον Λευκό Οίκο είναι του γνωστού οίκου Gianvito Rossi και αν τις αγοράσει κανείς online κοστίζουν 590 ευρώ.

Μπορεί η συνάντηση που περίμεναν πολλοί με τη Μελάνια Τραμπ να μην έγινε γιατί η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έλειπε από την Ουάσινγκτον, αλλά η Μπέτυ Μπαζιάνα κέρδισε ξανά τις εντυπώσεις. Της έκαναν αναγραμματισμό στο επώνυμο βέβαια, αλλά μικρό το κακό.

Όσο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συζητούσε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για επενδύσεις, F-16 και οικονομία, η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα έγινε δεκτή από τη σύζυγο του αντιπροέδρου, Κάρεν Πενς.

Αυτό άλλωστε επιτάσσει το πρωτόκολλο: όταν η Πρώτη Κυρία απουσιάζει, τα καθήκοντά της σε τέτοιες περιστάσεις εκπληρώνει η Δεύτερη Κυρία της χώρας. Εν προκειμένω, η Κάρεν Πενς.

πηγη

loading...

11 thoughts on “Ακριβά γούστα η Περιστέρα: Πόσο κόστισαν οι γόβες που φόρεσε στις ΗΠΑ. Πληρώνει ο λαός

  1. €590 δηλαδή περισσότερο από 1 επίδομα ανεργίας και 1 χαμηλή σύνταξη…πρώτη φορά αριστεραααααα

  2. ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΑΝΕ…..Δ Ε Ν ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝΕ Π Ο Τ Ε…..ΣΥΡΙΖΑ.

  3. ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ? ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΪΝΑΔΙΚΑ? ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕ, ΠΟΣΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ? ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΕΙ? ΜΕ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ Ή ΜΕ ΤΣΟΚΑΡΑ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΚΙΝΗ…… ΑΝ ΨΗΦΙΖΑΜΕ Ν.Δ. Ή ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΛΑΚΕΣ??????

  4. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΟΒΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΥΣΙΜΟ……
    ΜΙΑ "ΣΚΛΗΡΗ" ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ(ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ) ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΤΡΥΓΥΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΦΛΟΡΑΛ ΤΣΙΓΓΑΝΙΚΑ ΦΟΥΣΤΑΝΑΚΙΑ, ΑΘΛΙΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ,ΦΟΥΤΕΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΜΠΕΧΩΝΑ, ΑΒΑΦΗ, ΑΧΤΕΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ, ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ, ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΤΗΣ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗΣ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΡΑΙΝΕΙ………….ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΥΣΗ.
    ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ "ΑΠΕΝΑΝΤΙ" ΜΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΜΕΙΝΙΕ ΜΙΑ ΓΙΔΟΚΟΥΔΟΥΝΑ!!!!
    ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΨΗΦΙΣΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ-ΞΕΓΥΜΝΩΜΑ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , ΠΟΥ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΝΟΣΗΡΟ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ.-

  5. ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΑΘΗΤΕΣ ΕΙΣΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ Ή ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΗΣ? ΤΗΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ? ΕΣΥ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟ, ΦΟΡΟΥΣΕΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ? ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ, ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ? ΗΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΗΤΕ ΟΧΙ… Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΟΥΛΗ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!! ΕΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!!!

  6. ΚΙ ΕΣΥ 8:59 ΠΡΟΣΕΧΕ!!! ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΚΛΙΣΕΙΣ ΜΕΝΟΥΝ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΑΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ!!

  7. τωρα ειναι γυναικα πρωθυπουργου; ενω αν ηταν η νατασα ποιος ξερει τι θα της εσουρνες ετσι ειναι στους αριστερους ολα επιτρεπονται ενω για αλλους ειναι παρανομα .ρουλα .

  8. ΚΑΝΕΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΝΑΤΕ……..
    ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ , Η ΑΠΟΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ, ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ.-

  9. ΡΟΥΛΑ….ΑΡΙΣΤΕΡΟΒΕΡΕΜΕΝΗ…. ΑΝ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ… ΤΡΑΒΑ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΣΟΥ ΜΑΚΡΥΝΟΥΝ! ΜΑΘΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ! ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ… ΕΙΝΑΙ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΣ!!! ΕΣΥ ΡΟΥΛΑΚΙ ΑΝ ΗΣΟΥΝ Η ΤΣΙΠΡΑΙΝΑ ΤΙ ΘΑ ΦΟΡΟΥΣΕΣ?? ΑΡΒΙΛΕΣ????

  10. γιδι εισαι και φαινεσαι οχι ρε δεν θα φορουσα αρβυλες αλλα ξερεις τι με πειραζει οτι οταν μερικοι γουσταρετε τρεχει μελι το στομα σας ,αντιθετα οταν δεν χωνευτε κοποιον τον θαβετε .ρουλα .αλλα πως φαινεσαι οτι σε πειραξε .,και δεν ειμαι αριστερη για τον απλο λογο τα κομμουνια σκοτωσαν τον παππου μου μονο χρυση αυγη και αν σ' αρεσει

Comments are closed.