ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ!

H ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΕΠ-ΑΝΑ-ΣΤΑΣΗ
Γράφει ο Γιώργος Βολουδάκης
Βαρέθηκα! Να γράφω ή να διαβάζω άρθρα επί άρθρων επί παντός επιστητού, εναντίον του οποίου έχει επιτεθεί η νέα τάξη πραγμάτων,

θέλοντας ως δαιμονική λαίλαπα να καταλύσει εκ θεμελίων ό,τι επί χιλιετηρίδες δημιούργησε η ανθρωπότητα.

Βαρέθηκα να υποστηρίζω το αυτονόητο και να κατακεραυνώνω το παράλογο και το αδιανόητο! Βαρέθηκα να περικυκλώνω το τετράγωνο επειδή δεν μπορώ να τετραγωνίσω τον κύκλο!
Βαρέθηκα να γράφονται σεντόνια που κρύβουν τα μαξιλάρια πάνω στα οποία κοιμόμαστε!
Επί τέλους και στο δια ταύτα!
Όλα όσα περνάνε από την “βουλή” άνευ βουλήσεως του λαού, περνάνε με την εντολή του μαμωνά, με την δύναμη της εξουσίας που έδωσε ο καθένας μας στο χρήμα!
Εφ΄ όσον οι κάποτε σκοτεινές εξουσίες που σήμερα έγιναν ολοφάνερες, ελέγχοντας και εκδίδοντας το παγκόσμιο χρήμα, κατόρθωσαν να μας πείσουν ότι η «οικονομία των αγορών» (δηλαδή το εργαλείο της εξουσίας τους) είναι υπεράνω όλων (γερμανιστί über alles) άρα και υπεράνω αυτής ταύτης της ανθρώπινης ζωής, όλα επιτρέπονται!
Το 1790 ο Anselm Bauer (Rothschild) είπε: ” Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω το χρήμα ενός έθνους και δεν με ενδιαφέρει ποιός φτιάχνει τους νόμους”. Αυτό είναι το δυσαγγέλιο του μαμωνά (η άρνηση του Ευαγγελίου του Χριστού) που σήμερα κυβερνά τον κόσμο…
loading...

1 thought on “ΑΛΛΑΓΗ ΦΥΛΛΟΥ ΠΟΡΕΙΑΣ!

  1. Οταν ο Θεός μεθ ημων ουδείς καθ ημων

Comments are closed.