Αποδέχτηκε την επίσημη πρόσκληση που επέδωσε ο Κοτζιάς και Έρχεται στην Αθήνα ο Ερντογάν τέλη Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου

Προς τα τέλη Νοεμβρίου ή το αργότερο μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου θα επισκεφτεί την Αθήνα ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρεντζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποδεχόμενος επίσημη πρόσκληση της Ελλάδας
που επιδόθηκε στην τουρκική πλευρά από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά που βρέθηκε στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης στην Άγκυρα.

Ο Νίκος Κοτζιάς είχε πει συγκεκριμένα την Τρίτη: «Και επίσης θα σας το πω από τώρα, αν και δεν είναι ίσως κομψό: θα απευθύνουμε σήμερα και επίσημη πρόσκληση στον Πρόεδρο Ερντογάν, που είναι καλοδεχούμενος. Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, κ. Προκόπης Παυλόπουλος, τον περιμένει με μεγάλη χαρά και φιλία».

Την επικείμενη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε συνέντευξη Τύπου εφ΄ όλης της ύλης που παραχώρησε στους Έλληνες διπλωματικούς συντάκτες.

Ειδικότερα ο κ. Κοτζάς ανέφερε ότι στο πρόσφατο ταξίδι του στην Άγκυρα συμφωνήθηκε να επισκεφθεί ο κ. Ερντογάν την Ελλάδα το τελευταίο δεκαήμερο του Νοεμβρίου ή στις αρχές Δεκεμβρίου, όπως είναι μέχρι στιγμής οι αρχικές σκέψεις.

Σύμφωνα με ασφαλή πηγή που μίλησε στο newsbeast.gr, μέχρι στιγμής η σχετική είδηση δεν έχει απασχολήσει τα τουρκικά ΜΜΕ.

loading...

2 thoughts on “Αποδέχτηκε την επίσημη πρόσκληση που επέδωσε ο Κοτζιάς και Έρχεται στην Αθήνα ο Ερντογάν τέλη Νοεμβρίου ή αρχές Δεκεμβρίου

  1. Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΡΘΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ, ΕΙΠΕ :" ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ!!"

    ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΚΝΩΣΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΥΞΥΛΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ !

    Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ, Τ Ι Π Ο Τ Α ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ " ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ" ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ !

    ΤΩΡΑ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ…..

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ, ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΕΝΩ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ " ΣΙΔΕΡΕΝΙΑΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ", ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΡΑΤΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΤΟΥ.

    ΑΛΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !

    ΠΡΟΣΕΧΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…… Η ΘΡΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ! ΕΜΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ- ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣ- ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΕΤΣΙ ?

    ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ Ο ΠΙΣΙΝΟΣ !

    ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ, ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!

    ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ! ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ……

    ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΕΣΥ ΕΡΝΟΓΑΝ, ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΕΨΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΛΙ , ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΤΥΧΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ??

    ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΩΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΦΥΣΙΚΑ,ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ……

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ?

    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΛΕΓΟΜΕΝΟΙ
    " ΜΕΓΑΛΟΙ", ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ !

    ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΘΥΜΙΣΩ…….

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΑΤΕ ΤΟ 1974 ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΣΤΥΧΗ ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ, ΚΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ……

    ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΠΟΥ Σ' ΕΝΟΧΛΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ, ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΕΝΩ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ…..

    ΑΪΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.