Δείτε τι αναφέρει λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε ο ποδηλάτης από αντιεξουσιαστές στην Καμάρα (ΦΩΤΟ)

‌‌‌‌Επίθεση σε άντρα που φορούσε μπλούζα με την φράση “Μολών Λάβε” έγινε, χθες το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή της Παναγίας Δεξιάς στην Καμάρα μέλη αντιεξουσιαστικού χώρου, επιτέθηκαν σε
έναν ποδηλάτη που φορούσε την μπλούζα με το σύνθημα, ρίχνοντας τον από το ποδήλατο του, τον ξεγύμνωσαν και αφού του πήραν την μπλούζα αποχώρησαν.

Τι αναφέρει ο Θεσσαλονικιός ποδηλάτης:

”Και ναι λοιπόν… Πήγαινα για μάθημα και φορουσα μια μπλούζα που έγραφε πανω “μολων λαβε”, δώρο της θείας μου από την Αθήνα… Πότε δεν είχα σχέση με πολιτικές παραταξεις κλπ…Η μπλούζα λοιπόν ήταν αρκετή για να μου την πέσουν όχι ένας ή δύο, αλλά περίπου 60 αναρχικοί και να με κάνουν όπως βλέπετε στη φωτογραφία… Διαβάζω 10 χρόνια για να καταφέρω “κατι” και κινδυνεψε η ζωή μου από ανθρώπους οι οποίοι βρήκαν ότι το δικό τους “κατι”, είναι να δερνουν ανθρώπους που πήγαιναν στη δουλειά τους, απλά επειδή φορούσαν “λάθος μπλουζα”… Κι έτσι νιώθουν ότι είναι σημαντικοί…
Τα χω δει όλα παιδιά… Όχι απ αυτό που έπαθα… Τα χω δει όλα απ τους ανθρώπους που περπατάνε στους ίδιους δρόμους που περπατάω κι εγώ κι εσείς… Μου ξέσκισαν ρε την μπλούζα στη μέση της Καμάρας…

thousandnews.gr/

loading...

4 thoughts on “Δείτε τι αναφέρει λίγες ώρες μετά την επίθεση που δέχθηκε ο ποδηλάτης από αντιεξουσιαστές στην Καμάρα (ΦΩΤΟ)

  1. Κάποιοι που ζουν στην Ελλάδα μισούν κάθε τι ελληνικό.
    Ας μην ξεχνάμε ότι και αποτρόπαιος Εφιάλτης στην Ελλάδα ζούσε.

  2. Αν έγινε χτες σήμερα που βγήκε στην τηλεόραση -στο σταρ συγκεκριμένα- δεν είχε σημαδια στο πρόσωπο. Χαμογελαστός είπε ότι του έσκισαν την μπλούζα αλλά είπε και το εξής περίεργο: "Στην πραγματικότητα δεν ήθελαν να μου κάνουν κακό. Αν ήθελαν να μου κάνουν κακό θα το είχαν καταφέρει". Καταδικαστέο βέβαια ότι του έσκισαν την μπλούζα χωρίς να τους προκαλέσει αλλά… και λίγο περίεργο περιστατικό.

  3. Καλόν είναι να προβληματίζεσαι. Εάν κάποιος είναι στοχοποιημένος, δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.
    Ένας φίλος μου έφαγε της χρονιάς, όπως λέμε, τον λήστεψαν κιόλας, αλλά δεν ήθελε με κανένα τρόπο να υποβάλει μήνυση.
    Μπορείς να φανταστείς το γιατί;

  4. Αν το κάναν ακροδεξιοί τα κανάλια θα μας είχαν πρήξει τα αρχιδια τώρα μούγκα στη στρουγκα

Comments are closed.