Οι οδηγίες δόθηκαν: ΚΑΝΕΙΣ δεν θα πειράζει τους “μετανάστες” (λαθροεισβολείς) και τους Ρομά (γύφτους) !!!!

Τις δημοκρατικές και τις κοινές αξιακές αρχές δικαίου, κάλεσε την Ελληνική Αστυνομία να υπερασπίζεται όταν
προσεγγίζει το ρατσιστικό έγκλημα, ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, στην εκδήλωση της ΕΛΑΣ για την 20η Οκτωβρίου, «Ημέρα της Αστυνομίας», στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

«Η βία κατά των μεταναστών, ο ανελέητος ξυλοδαρμός ανυπεράσπιστων ανθρώπων επειδή είναι αλλοδαποί, Ρομά ή απλώς διαφορετικοί, δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή από τα αστυνομικά όργανα», τόνισε ο υπουργός. Υπογράμμισε ότι ο στόχος της Προστασίας του Πολίτη, ξεκινά από τη ζωή του και την περιουσία του και φτάνει στα δικαιώματά του και ότι πρόκειται για στόχο που δεν μπορεί να κατατμηθεί.

Ο υπουργός σημείωσε, ότι παρά το σύνθετο πλαίσιο στο οποίο δρα η Αστυνομία, δεν μπορεί παρά να προσπαθεί «να ευθυγραμμίζεται με το γενικότερο επίπεδο της πολιτικής και κοινωνικής συνείδησης, πάντοτε εντός των ορίων των δημοκρατικών αρχών».

Αναμφισβήτητα, πρόσθεσε, όσο μεγαλύτερη είναι η απόκλιση της δράσης της Ελληνικής Αστυνομίας από την επικρατούσα κοινωνική αντίληψη, τόσο πιο αδύναμος είναι ο δεσμός της με την κοινωνία. Γεγονός το οποίο αποτελεί και πρόβλημα για την ίδια, καθώς γίνεται «αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης».

Οι απλοί Έλληνες πολίτες -ιδιαίτερα όσοι αντιδρούν- ωστόσο θα βρίσκονται πάντα στο περιθώριο, δίχως καμία πραγματική προστασία από το κράτος.

Τα παραδείγματα καθημερινά πολλά, η πικρή αλήθεια ωστόσο μόνο μία. 

loading...

8 thoughts on “Οι οδηγίες δόθηκαν: ΚΑΝΕΙΣ δεν θα πειράζει τους “μετανάστες” (λαθροεισβολείς) και τους Ρομά (γύφτους) !!!!

  1. Γάμω την αριστερά σας μαλακές που τους υποστηρίζετε ακομη

  2. Τελευταία φορά αριστερά και άντε στο διάολο λεχρίτες.

  3. Θα ήθελα να ακούω παράλληλα και αυτό:

    ''Η βία κατά των Ελλήνων δεν μπορεί να γίνεται ανεκτή από τα αστυνομικά όργανα''.

  4. ΓΕΜΙΣΤΑ ΦΩΤΙΟΥ ΚΑΙ ΡΕΤΣΙΝΟΛΑΔΟ ΡΑΨΑΝΗΣ 3ΑΑΑ

  5. Ραγιά κακόμοιρε!… αποπροσανατολισμένε καί πελαγωμένε Ραγιά!…, Οφείλεις να σέβεσαι την διαφορετικότητα όλων των άλλων, αλλά κανένας άλλος Δεν οφείλει να σέβεται την δική σου διαφορετικότητα!!!….., Εσένα όλοι θα σε πατάνε, θα σε βρίζουν, θα σε κλωτσάνε, θα σε πηδάνε καί δεν θα βγάζεις άχνα!!!…….. Εσύ Δεν είσαι διαφορετικός!…. Εσύ συνεχίζεις εδώ καί αιώνες να είσαι ''ίδιος'', ο ίδιος Μαλάκας καί Ψοφοραγιάς!!!……………… …Ε.

  6. ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΑΘΕΟΙ, ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ.

  7. Κατά χιλιάδες εγκαταλείπουν οι επιχειρήσεις την Ελλάδα με προορισμό τη Βουλγαρία και την Κύπρο, οι οποίες τα τελευταία χρόνια αντί να διώχνουν, προσελκύουν νέες επενδύσεις. Σύμφωνα με την "Καθημερινή της Κυριακής", οι χαμηλοί φορολογικοί συντελεστές και οι χαμηλές ασφαλιστικές εισφορές, σε συνδυασμό με μεταρρυθμίσεις και την αναγκαία πολιτική συναίνεση για την έξοδο από το μνημόνιο, κατέστησαν την Κύπρο πόλο έλξης για περίπου 5.200 ελληνικές επιχειρήσεις την τελευταία πενταετία.

    Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία, στην Κύπρο οι εγγραφές ελληνικών επιχειρήσεων ήταν αυξημένες κατά 77% στα τέλη του 2016 σε σύγκριση με το 2015, ενώ αυξητική είναι η τάση και για το τρέχον έτος.

    Στην περίπτωση της Βουλγαρίας, η παρουσία διεθνών τραπεζικών ομίλων και το περιβάλλον των χαμηλών επιτοκίων στην Ευρώπη εξασφαλίζουν στις επιχειρήσεις ρευστότητα που σε σύγκριση με την Ελλάδα είναι κατά τουλάχιστον 3% φθηνότερη. Υπολογίζεται ότι η γειτονική χώρα έχει αποτελέσει πόλο έλξης για 15.000 ελληνικές επιχειρήσεις. Η Βουλγαρία τα τελευταία χρόνια κερδίζει σταθερά έδαφος στην κατάταξη της σε σχέση με τον δείκτη ανταγωνιστικότητας του World Economic Forum, ανεβαίνοντας θέση- βρίσκεται στην 39η- για 6η συνεχή χρονιά το 2017, σε σχέση με την 87η θέση στην οποία υποχώρησε η Ελλάδα.

    Κοινό σημείο και των δύο χωρών, το σταθερό και ταυτόχρονα φιλικό περιβάλλον για την ανάπτυξη επιχειρηματικής δραστηριότητας, χωρίς αιφνιδιασμούς και υψηλό κόστος, που χαρακτηρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. ……

    ΕΔΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟΠΟΡΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΩΡΡΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΚΟΠΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 5-6 ΕΚΑΤ. ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΟΠΡΑΝΑ ΛΙΓΟΙ ΕΙΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΚΩΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΟΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΣΑΡΕΙ? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΕΞΩ ΟΛΑ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΟΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΒΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΩΣΕΙ Ο ''ΠΑΙΤΕΡΗΣ'' Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ.

    ΑΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΌΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΛΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ….

    ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΕ ΗΓΕΤΗ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕ!!!

  8. πωλουνται σε τιμες ευκαιριας μεταχειρισμενες σουφρες, περικλανιδια,επικλανιδια,πρωκτοι ολοκληροι σε κιτ,λαστιχενιοι σφηχτες,σφηνες για πρωκτο σε ολα τα μεγεθη,τσιμουχες φλατζες για στεγανοτητα σουφρας.
    ολα τα προιοντα μας ειναι εγγυημενα και σε καλη κατασταση,εχουν τεσταριστει απο Αφγανους ειδικους στην περισφηξη.
    για περισσοτερες πληροφοριες στα κεντρικα του ΣΥΡΙΖΑ,η στο μεγαρο Μαξιμου

Comments are closed.