«Θα σου κόψουμε το χέρι!»-Μέλη του Ρουβίκωνα τραμπούκισαν χειρουργό μέσα στον Ευαγγελισμό! Βίντεο σοκ!!!

Απίστευτο λαϊκό δικαστήριο από αγνώστους που λειτουργούν υπεράνω κράτους και νόμων -Κρύβουν το πρόσωπό τους και απειλούν γιατρό: «Θα σου σπάσουμε το κεφάλι!»

Ένα βίντεο με απειλές, σκαιούς χαρακτηρισμούς και προειδοποιήσεις ότι θα σπάσουν το κεφάλι και θα κόψουν το χέρι σε γιατρό του κρατικού νοσοκομείου ο «Ευαγγελισμός» δόθηκε στη δημοσιότητα από μέλη του «Ρουβίκωνα».

Το βίντεο έχει τραβηχτεί στο μικρό γραφείο του χειρουργού μέσα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου εισέβαλαν ανενόχλητοι οι νεαροί που αυτοπροσδιορίζονται σαν μέλη του Ρουβίκωνα.
Ουρλιάζοντας μέσα στο νοσοκομείο, οι νεαροί ξεκινούν να τραμπουκίζουν τον γιατρό λέγοντας: «Είμαστε απ’ τον Ρουβίκωνα» λες και στο μικρό τους μυαλό το γεγονός αυτό καθαγιάζει τις πρωτοφανείς πράξεις τους…

Κι αφού έχουν τρομοκρατήσει τον γιατρό με μόνη απόδειξη για τις καταγγελίες τους ότι κάποιος τους είπε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός παίρνει φακελάκια, τα μέλη του Ρουβίκωνα προειδοποιούν τον χειρουργό ότι θα τον διαπομπεύσουν βγάζοντας το όνομα και τη φωτογραφία του… Λες και στο βίντεο που ανήρτησαν οι αντιεξουσιαστές δεν δείχνουν το πρόσωπο του γιατρού που δίκασαν και καταδίκασαν λες και αυτοί οι Ρουβίκωνες έχουν συστήσει κάποιο έκτακτο… στρατοδικείο ειδικού τύπου με αποστολή να δικάζει και να καταδικάζει.

«Θα έρθουμε έξω από το σπίτι σου και θα σου σπάσουμε το κεφάλι. Κι αν μας πιάσουν και πάμε φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα βγούμε από τη φυλακή και θα σου ξανασπάσουμε το κεφάλι. Μη διανοηθείς, θα σου κόψουμε το χέρι. Θα σου βάλουμε τα λεφτά από το φακελάκι να τα φας. Συνεννοηθήκαμε;» κραυγάζουν οι Ρουβίκωνες τρομοκρατώντας τον γιατρό.

Λαϊκό δικαστήριο εξπρές με μεθόδους και φρασεολογία που τρομάζουν. Χωρίς αποδείξεις. Επειδή κάποιος τους είπε ότι παίρνουν φακελάκι… Ποιος; Πού είναι η απόδειξη; Αδιάφορο. Όπως επίσης τα μέλη του Ρουβίκωνα δεν απασχολούνται από το γεγονός ότι ο άνθρωπος που έχουν απέναντί τους και τραμπουκίζουν μπορεί να θεωρείται ένας από τους καλύτερους Έλληνες χειρουργούς.

Το γεγονός ότι ο άνθρωπος που απειλούν μπορεί να έχει σώσει χιλιάδες ανθρώπους και να συνεχίζει να δίνει την ίδια τη ζωή του για να θεραπεύσει ανθρώπους με βαριές παθήσεις; Αδιάφορο κι αυτό για τα μέλη του Ρουβίκωνα!

Βλέπετε αυτοί θεωρούν πλέον ότι είναι υπεράνω των νόμων. Δεν ελέγχονται ούτε από την αστυνομία, ούτε από τη δικαιοσύνη. Ξεδιάντροπα το λένε: «Ακόμη κι αν μας πιάσουν και πάμε φυλακή, ξέρεις τι θα κάνουμε; Θα βγούμε από τη φυλακή και θα σου ξανασπάσουμε το κεφάλι. Μη διανοηθείς, θα σου κόψουμε το χέρι»!

Ανεξέλεκτοι. Τιμωροί. Αυτόκλητοι δικαστές που στήνουν λαϊκά δικαστήρια των 60 δευτερολέπτων, τα βιντεοσκοπούν και ανεβάζουν το βίντεο στο διαδίκτυο παραδίδοντας το θύμα τους βορά στον όχλο. Αφού το λέει ο Ρουβίκωνας ότι ο γιατρός αυτός είναι λαμόγιο και παίρνει φακελάκια, τι, λένε ψέματα;

Δείτε το τρομακτικό βίντεο με τα μέλη του Ρουβίκωνα να τραμπουκίζουν χειρουργό, στο γραείο του οποίου εισέβαλαν, μέσα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Και το χειρότερο; Οι νεαροί βγήκαν από το νοσοκομείο και έφυγαν για να συνεχίσουν τις… παρεμβάσεις τους ανενόχλητοι,όπως ακριβώς μπήκαν στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, ανάμεσα στους ασθενείς, τους χειρουργημένους, τους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες…

loading...

30 thoughts on “«Θα σου κόψουμε το χέρι!»-Μέλη του Ρουβίκωνα τραμπούκισαν χειρουργό μέσα στον Ευαγγελισμό! Βίντεο σοκ!!!

  1. Ρε τι τρομακτικο και τριχες,το τρομακτικο ειναι οτι ακομα αυτα τα λαμογια που λεγοντα γιατροι περνουν φακελακια αυτο ειναι το ζητημα…..

  2. ΕΝΩΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ??

  3. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

  4. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  5. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

  6. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΙΣΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΦΕΡΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΚΡΗ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΛΕΠΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ…

    ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ…

    ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΙΘΗΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ??

  7. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΜΠΙΧΛΑΣ ΒΡΩΒΜΙΑΡΗΣ ΤΟ ΧΟΜΠΙΤ, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΤ Ο ΥΠΠΟΘΕΤΟ, ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΝΤΕ ΕΞΩΔΙΚΑ, ΑΜ ΔΕ……
    ΟΙ ΕΧΟΝ ΤΕΣ ΛΕΦΤΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΝΟΣ ΙΜΗΤΡΕΛΟΥ ΨΩΝΙΟΥ, ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΑΓΟΡΑΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ…..
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕς ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .!!!
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΠΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΒΤΑΙ ΣΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝΕ ΟΤΙ ΦΑΓΑΝΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ, ΜΝΟΝΟ ΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙ ΕΝΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΕΝΑΣ ΛΕΧΡΙΤΗΣ ΕΝΑΣ ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΕΝΑΣ ΡΕΜΠΕΣΚΕΣ ΕΝΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ, ΘΑ ΚΡΥΒΟΤΑΝΕ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΙΣΟΙΥΤΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΟΥΛΟΥΜΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.

  8. Εγω παντως που τον ακουσα τον μπατηρογυφτο τον βρισκω πολυ πεσμενο.
    τωρα θελεις οι τσαπελες που του δινει ο Ραββινος θελεις το σκατο του υπονομου που κρυβετε τον εχει καταβαλλει πανε εκεινα τα μπερεκετια που γυριζε και μαζευε τα 10αρικα και τα 150αρικα πεθαναν.
    Βρεθηκε και αυτος ο Λεπιδας παναθεματον χλααατςς τουριξε μια και εκει που γυριζε ο απατεωνας τουρκογυφτος και εκανε τις διαφορες απατες του σφυριξε που λες 8 χροναρες φυλακη συν ενα χρονο επιπροσθετο γιατι δεν παρουσιαστηκε στο δικαστηριο ποσο μας κανουν? 9 χρονακια του τραβηξε το δικαστηριο και αλα 4 χροναλακια στερηση πολιτικων δικαιωματων που παει να πει ο δολοφονος κωλομπαρας ισοβιτης θα μπορει να ψηφισει μεσα στην φυλακη στις εκλογες που ερχονται και εδω ολκληρος αρχηγος των πολεμιστων της Ελληνων Συνευρεσης δεν θα εχει το δικαιωμα αυτο!!
    Τα ιδια αρπαξε και η απατεωνισα συμβια του 9 χοντρα χοντρα χρονακια στην μπουζου ουυ τετραπαχη α βγει απο εκει μεσα ειδικα μολις τον τσιμπησουν και τον ταραξουν στα ισοβια γιατι τα κακουργηματα ειναι 4 και οι σελιδες της δικογραφιας 21,000 !!!
    Ακου φιλε μου εγκληματικη συμμορια 21 χιλιαδες σελιδες εγκληματα που θα πει δις ισοβια και θα ειναι και λιγα.
    ε ετσι θα πανε και οι δυο τους θα σαπισουν στην φυλακη.
    Ηδη οι συντροφοι τους απατεωνες αρχισαν να τα ριχνουν ολα τα βαρη σε αυτον αφου ο βασιλης και η ντουλαποκωλη Τσιβικη προσελαβαν δικηγορο τον Λεπιδα καταλαβαινεις τι εχει να γινει!!!!
    Χαα χα χα χααααα περιμενουμε την στιγμη για την μεγαλη δικη να απαλλαγει η ΕΛΛΑΣ απο αυτα τα εγκληματικα κοπρανα…

  9. ΕΙΜΑΙ Ο ΨΩΡΡΑΣ!! ΕΝΑ ΓΙΟΥΦΤΑΚΙ ΤΟΥ 20στου ΑΙΩΝΑ.. (ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ)….ΕΙΔΑ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ !! ΞΑΦΝΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΤΡΕΞΕ ΨΩΡΡΑ ΤΡΕΞΕ ΜΠΟΥΚΑΡΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!! ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΔΩ …ΩΧΧΧ ΤΡΕΞΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΟΥΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΒΟΥΤΑ…. ΩΩ ΔΙΑ ΜΠΑΣΟΒΓΑΛΤΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΛΑΤΑ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ…ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΛΑΤΕ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ? 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΑΠΟΥΤΣΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
    ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΩΣΤΕ 150 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΘΑ ΨΩΦΗΣΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟ!! ΠΙΟ ΠΕΡΑ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΝΟΛΟΓΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΥΤΤΑΖΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΧΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΣΙΧΑΣΙΑΣ ΠΟΙΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑ…ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ…
    ΠΑΜΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΟΦΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΠΑΜΕ…

  10. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΑΡΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΝΙΞΕΙ ΤΑ ΧΤΙΚΙΑ…

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΑΚΙ,ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥΣ😀😀😀

    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΩΡΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΦΟΥΣΤΙΔΩΝ,ΕΚΕΙ ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ,ΟΧΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΕΣ"..!!!

  11. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  12. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ….

    1=ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ,ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΗ,ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ,ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟ….

    2=ΕΝΑ ΑΜΥΘΗΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΝΟΗΣ,ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΧΩΝΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΔΟΛΟ,ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΑΞΑΠΑΤΗΣΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ…

    3=ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΑΓΩΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΕΤΣΙ ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΞΕΧΡΕΩΣΕΣ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ…

    ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ,ΕΦΟΡΙΑ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΤΕΛΗ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ…….

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ,ΜΜΕ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ,ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ,ΣΕ ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ…ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!!

    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΛΕΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΙΣΕΙ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=16VtEMdTcJI

  13. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Ε.ΣΥ. ;;;

    ΞΑΝΑ…..ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ….

    Nikos Lemonidis
    30 Αυγούστου

    ΑΛΗΘΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ …
    -Η ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ..
    ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ
    -ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ
    ΤΟΥ ΛΕΩ..
    ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ

    -ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΕΦ ΟΣΟΝ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΨΕΥΔΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ
    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ
    ΤΟ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΕΣΜΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΦ ΟΣΩΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΑ; ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ;

    ΣΕ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΗΞΕΡΕ ..
    ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ..
    ΚΑΤΣΕ ΕΣΥ ΑΝΟΗΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΕΤΑΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟ
    Η ΑΣΧΕΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ
    ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ ΠΟΡΣΕ ΤΟΥΣ
    ΝΑ ΣΕ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ..
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ..
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ..
    ΕΓΩ ΤΟ ΕΖΗΣΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ
    ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ…
    ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΨΩΡΟΜΥΑΛΟΙ
    ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ

    Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ
    ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ Η ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

  14. ΔΥΝΑΜΗ ΚΛΑΝΙΑΣ ………………………………..

  15. Μέσα σε ένα αυτοκίνητο βρίσκονται ένας Αλβανός, ένας Ρωσοπόντιος και ένας Πακιστανός. Ποιος οδηγάει? Ο μπάτσος!!!

  16. Ειδήσεις σε ποντιακό κανάλι: Τραγικό δυστύχημα. Διθέσιο αεροπλάνο έπεσε σε νεκροταφείο. Έχουν βρεθεί 3000 νεκροί και οι έρευνες συνεχίζονται

  17. Πως λένε οι Θεσσαλονικιοί το αντρικό εσώρουχο? – Μπουγάτσα με πουλί.

  18. Κατεβαίνει ένας Κρητικός στον Πειραιά, παίρνει ένα ταξί και λέει του ταξιτζή τον Giannis να τον πάει στην Ομόνοια. Μόλις μπαίνουν στην Πειραιώς, βγάζει ένα κουμπούρι ο Κρητικός και λέει του ταξιτζή (τον Giannis) : – »Τράβα μια μαλατσία.» »Μα τι λες άνθρωπε μου είσαι σοβαρός?» » Είπα τράβα μια μαλατσία.» Τι να κάνει κι ο ταξιτζής ο Giannis τραβάει μια μαλακία. Στα 1000 μέτρα του λέει πάλι ο Κρητικός: »Τράβα μια μαλατσία.» Μα τι λες τώρα πάλι? Δεν μπορώ.» Είπα τράβα μιά μαλατσία γιατί θα σου παίξω μια. Τι να κάνει κι ο ταξιτζής ο Giannis τραβάει κι άλλη μια μαλακία. Στα 1000 μέτρα του λέει πάλι ο Κρητικός: – »Τράβα μια μαλατσία.» – »Πάλι? Δεν μπορώ άλλη ρε μεγάλε δεν μπορώ.» – »Είπα τράβα μιά μαλατσία.» Ζορίζεται ο ταξιτζής ο Giannis, πιέζεται τραβάει άλλη μια με πολύ ζόρι. Φτάνουν στην Ομόνοια οπότε λέει ο Κρητικός: – »Πάμε πίσω στον Πειραιά.» Λίγο πριν τον Πειραιά λέει ο Κρητικός: – Τράβα μια μαλατσία.» – »Μα τι λες ανθρωπέ μου, δεν μπορώ άλλο, σκότωσε με άμα θέλεις ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.» »Καλά αφού δεν μπορείς άλλο μπορείς να πάρεις την κόρη μου και να την πας στην Θεσσαλονίκη.»

  19. Μια μέρα μπαίνει ο Τοτός σε ένα ταξί και λέει στον ταξιτζή :
    ”Κύριε ταξιτζή, πηγαίντε με σπίτι μου παρακαλώ.”

    Ο ταξιτζής τον ρωτάει : ”Και που είναι το σπίτι σου μικρέ;”
    Ο Τοτός του απαντάει : ”Κάτω από της αδερφής μου.”
    ”Και που μένει η αδερφή σου;”
    Ο Τοτός απαντάει : ”Μα πάνω από το δικό μου σπίτι φυσικά.”

  20. Μικρός ο Giannis Paterakis ήθελε να γίνει αστροναύτης όμως η μητέρα του είπε να μην κάνει όνειρα γιατί σταμάτησαν να στέλνουν μαϊμούδες στο διάστημα …..

  21. Ένα πεντάχρονο παιδάκι κάνει βόλτες μαζί με τη μαμά του και ξαφνικά ο μικρός βλέπει ένα γαϊδούρι που του είναι σηκωμένη.
    Ρωτάει τη μητέρα του: “Μαμά, τι είναι αυτό το μακρύ που κρέμεται από το γαϊδούρι;”
    Tου λέει η μητέρα του: “Είναι το πουλάκι του παιδί μου και έχει μεγαλώσει”.
    “Τόσο είναι μαμά και του μπαμπά μου;” ρωτάει ο μικρός…
    Και η μαμά του απαντάει: “Όχι, του μπαμπά σου είναι μικρό όμως του γαϊδουριού τώρα που το σκέφτομαι, είναι ότι πρέπει…”

  22. ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Ο Τοτος ειναι με την αδελφη του στο δωματιο τους……
    Τοτος:Αδελφουλα βγαλε σε παρακαλω το μπλουζακι σου θελω να δω κατι
    Αδελφη:Μα Τοτο τι λες;
    Τοτος:Αδελφικα αδελφουλα,αδελφικα…
    Το βγαζει η αδελφη του
    Τοτος:Αδελφουλα δεν βγαζεις και το παντελονι;Να δω κατι θελω
    Αδελφη:Μα ρε Τοτο τι λες;
    Τοτος:Αδελφικα αδελφουλα,αδελφικα…
    Το βγαζει το παντελονι η αδελφη του
    Τοτος:Δεν βγαζεις και το σουτιεν;
    Αδελφη:Μα…
    Τοτος:Αδελφικα αδελφουλα,αδελφικα
    Τι να κανει η αδελφη του βγαζει και το σουτιεν
    Τοτος:Βγαλε και το κυλοτακι σου αδελφουλα
    Αδερφη: Τοτο!!!!
    Τοτος:Αδερφικα παντα αδερφικα
    Βγαζει το στρινκ η αδελφη του,ορμαει ο Τοτος πανω της τη βαζει κατω και της πεταει τα ματια εξω
    Μετα απο λιγο….
    Αδελφη:…αχ Τοτο το κανεις οπως ο μπαμπας
    Τοτος:Ναι,το ξερω,αυτο μου ειπε και η μαμα

  23. ΓΥΦΤΟΕΦΙΑΛΤΗ ΨΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ ΕΑΝ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ?ΕΙΝΑΙ Η RED PANTHER LIMITED ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΡΕ ΓΥΦΤΟΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ?
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΗ ΚΕΡΚΥΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΓΥΦΤΟΠΡΟΔΟΤΗ

  24. σου εδωσε η red panther limited πληρεξουσιο οτι εισαι διαχειριστης καφαλαιων 600 δις δολ. που της ανηκουν?????????

  25. η πρωην αμετακλητη λεει οτι εισαι διαχειριστης κεφαλαιων 600 δις δολ. που ανηκουν στην αλλοδαπη εταιρεια red panther limited να η οχι?????
    η red panther limited ειναι θυγατρικη τη ςmaan guarantee holdin anonim tuksavul ναι η οχι?

  26. η maan guarantee holdin anonim tuksavul ανηκει στους τουρκους
    mehmet ali tuksavyl και nezih umut tuksavul ναι η οχι εφιαλτη που ανεβαζεις αλλα σχολια για να κρυψεις την προδοσια σου μουνοπανο?

Comments are closed.