ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ



ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κώστας Λαπαβίτσας και ο Διονύσης Χιόνης τεκμηριώνουν την απώλεια εθνικής ανεξαρτησίας και λαϊκής κυριαρχίας με…
οικονομικούς όρους.

 Η Γερμανική κυριαρχία συνοδεύεται με απώλεια της εθνικής κυριαρχίας τω άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Η κατάντια της χώρας από την προδοτική εφαρμογή των μνημονίων η μετατροπή της σε αποικία της Γερμανίας και αποθήκη μεταναστών. Η σύγκλιση πατριωτικής δεξιάς και αριστεράς για την σωτηρία της χώρας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

ΔEΙΤΕ TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

6 thoughts on “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

  1. το ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ μπορει να μην ειναι ικανη, αλλα ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ.!! Tο νομισμα απηχει ΣΧΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΣΧΕΣΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΙΣΧΥΟΣ, ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ. !! Αν δεν λυσουμε το ΜΕΓΑ θεμα του ποιος εκδιδει το νομισμα, το ποιος ελεγχει τη νομισματικη κυκλοφορια, ολα τα μεσα παραγωγης να παρεις στα χερια σου, δεν εχεις ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.!!!

    Σύμφωνα με την λογική των "Ευρώ πάση Θυσία" πρέπει να παραμείνουμε γιατί:
    1) θα αγριέψουν οι βιαστές της Ελλάδας και θα προσπαθήσουν να την ξαναβιάσουν
    2) θα μας κρύψουν τον Ήλιο και δεν θα μπορούμε να καλλιεργήσουμε την γη μας
    3) θα μας κάνουν πόλεμο και τι θα κάνουμε άμα σκίσουμε το καλσόν.

    Ειλικρινά ρε παιδιά. Από πότε δεν πας στον πόλεμο για την ανεξαρτησία σου και την ελευθερία σου, επειδή οι κατακτητές διαφωνούν; Ή μήπως ξέρουμε κάποια περίπτωση που οι κατακτητές μετάνιωσαν και "χάρισαν" την ελευθερία στον κατακτημένο; Πότε η καλή διαγωγή των σκλάβων τους ελευθέρωσε;
    Πείτε ξεκάθαρα ότι το μόνο που σας νοιάζει είναι να έχετε το κεφαλάκι σας (για να μην πω τίποτα πιο πρόστυχο) και ας είμαστε δούλοι, τουλάχιστον να ξέρουμε τι λέει ο καθένας.
    Αντί να πετροβολάτε όσους μιλάνε για προοπτικές ανεξαρτησίας, σφίξτε καλύτερα τις αλυσίδες που σας αρέσουν και αφήστε τις συμβουλές κατά μέρος. Ή απλά διαβάστε τον Πλάτωνα και την Αλληγορία του Σπηλαίου, τουλάχιστον να καταλάβετε τι λέτε και γιατί.

  2. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ.!!!!

    Χρειαζομαστε επειγοντως μια δημοκρατικη πατριωτικη κυβερνηση….

    Για σκεφτειτε το, τα πραγματα είναι εξαιρετικα απλα. Αρκεί μονο οι πιο συνειδητοι και πιο αξιοπρεπεις πολιτες να πουν οτι η κατασταση δεν παει αλλο. Κι αν το πουν μαλιστα με την ψηφο τους, βαζοντας το Ε.ΠΑ.Μ. στη Βουλη, τοτε θα δειτε ποσο γρηγορα ανατρεπονται τα παντα. Μεσα σε λιγους κιολας μηνες.
    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ για να διατηρησουμε ζωντανα τα οποια ιδανικα μπορει να εχουμε, και τα οποια θα καταστραφουν αν επιλεξουμε να μην τα υποστηριξουμε με την απαραιτητη σοβαροτητα .!!!
    Η απελευθέρωση της χώρας από χρέος και ευρώ σε 15 βήματα…
    https://www.youtube.com/watch?v=hxoEvF1jxUM

  3. ΑΚΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΦΟΡΙΑ Η ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟ??

    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΕΜΕΝΑ,ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ??

    ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΙ ΒΟΥΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ….??

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…??

    ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ…

    ΟΠΟΤΕ ΑΤΥΧΗΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

  4. ΝΕΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ Νο2 ΠΟΥ ΣΚΙΖΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΟΤΙ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤ’ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΕΔΙΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΕ ΜΑΣΟΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΙΩΘΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΔΟΣ ΦΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΠΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΟΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΟΥ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ,ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΕ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ GOLDMAN SACHS
    ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΣΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΑΓΟΡΩΝ,ΚΟΡΑΚΙΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΙΣΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ…

    ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ,ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ,ΕΙΡΩΝΙΕΣ,ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ,ΨΕΜΑ,ΠΡΟΑΙΩΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ,ΤΑΡΑΧΕΣ,ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΠΟΥΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ,ΑΘΩΟΤΗΤΕΣ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ..

    ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΟ ΣΕ Ρ/Σ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΦΩΝΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΘΗΝΑ,ΤΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΓΕΝΝΗΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ…

    ΑΥΤΗ Η ΜΗΧΑΝΗ ΔΟΥΛΕΨΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ…

    ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΟΝΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΖΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΨΕΜΑ,ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ,ΠΟΤΕ..!!

    ΕΛΕΕΙΝΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΑΖΑΚΗ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ 30.000 ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΓΙΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΕΣ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ…

  5. Κάτι άλλαξε, δεν ξέρω πόσοι το πρόσεξαν. Μέχρι τώρα γράφαμε "Την ΕΛΛΑΣ", τώρα έγινε "ΕΛΛΑΔΑ" !!!

  6. Εχεις δίκιο. Ποιος σας καλύπτει;

Comments are closed.