Τσιάρτας: ‘Να γίνουν οι πρώτες αλλαγές φύλου, στα παιδιά αυτών που τις ψήφισαν’

Ο Βασίλης Τσιάρτας προκάλεσε αντιδράσεις, με post για το νομοσχέδιο επιλογής φύλου, από την ηλικία των 15 χρόνων. μάλιστα προέβη και σε διευκρίνιση.
Τονίζει “Ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα. Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση”

Το νομοσχέδιο για το δικαίωμα στην επιλογή φύλου, από την ηλικία των 15 χρόνων (με βασική προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη των γονέων τους και τη γνωμάτευση ειδικού ιατρικού συμβουλίου που θα συσταθεί στο νοσοκοκμείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού) θα τεθεί προς ψήφιση από την Ολομέλεια.

Να θυμίσουμε πως υπέρ του νοιμοσχεδίου τάχθηκαν στην αρμόδια επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗ.ΣΥ, ΑΝ.ΕΛ και Ποτάμι με τη ΝΔ και την Ένωση Κεντρώων να επιφυλάσσονται. Αρνητική ήταν η ψήφος των ΚΚΕ και Χρυσής Αυγής, με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας, Νικόλαο να είναι εκ των πρώτων που αντέδρασαν. Χαρακτηριστικά, δήλωσε “έχουν βαλθεί να κάνουν την Ελλάδα, κράτος αμαρτίας”.

Στη λίστα με όσους είχαν να εκφράσουν την αντίθεση τους, προς αυτήν την εξέλιξη, προστέθηκε και ο Βασίλης Τσιάρτας. Ο βετεράνος διεθνής ποδοσφαιριστής (και κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA Pro, όπως αναφέρει στη σελίδα του στο Facebook) έγραψε αυτό που θα διαβάσετε ακολούθως.

Το post του μοιράστηκε 68 φορές από τους “φίλους” του στη συγκεκριμένη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ 700+ τάχθηκαν υπέρ του, με like.
Πριν λίγα λεπτά, ακολούθησε νέο σχόλιο επί του θέματος. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι “Με ξεπερνάει βέβαια το οτι θέλουν να εχουν κ παιδιά οπως επισης κ το να βγαίνουν δημόσια να το επιδυκνείουν. Στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει”.
Τα σχόλια δικά σας.
loading...

8 thoughts on “Τσιάρτας: ‘Να γίνουν οι πρώτες αλλαγές φύλου, στα παιδιά αυτών που τις ψήφισαν’

  1. ποιος ειναι αυτος ο ηλιθιος?

  2. Το ευχόμαστε όλοι

  3. ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ..!

  4. Συγχαρητήρια στον Τσιάρτα, κι εγώ το ίδιο εύχομαι.

  5. ΜΕΓΑΛΕ ΒΑΣΙΛΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΟΥΛ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΝΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΓΗΣ ΦΥΛΟΥ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΩΜΑΛΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΤΕΣ

  6. ΕΣΕΙΣ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΙΕΡΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΑΡΤΑ Η ΘΑ ΨΕΛΙΣΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ , ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΕ ΓΙΑΛΙΑ ,ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΘΕ ΚΡΥΦΑ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ , ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΕ ΕΣΑΣ ΑΡΧΗΓΟ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΙ ΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΣΑΣ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΟ ,ΞΕΧΑΣΑ ΕΧΕΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΠΟΥ ΚΡΙΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΞΕΧΝΑΑΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  7. «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

    «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
    Τζορντάνο Μπρούνο

    «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
    Τζορτζ Ουάσινγκτον

    «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
    Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

  8. ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Comments are closed.