ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΑΝΝΑ ΚΟΜΝΗΝΗ) ΜΕΡΟΣ Β

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ























ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ-ΚΑΙΣΑΡΑ
ΝΙΚΗΦΟΡΟ ΒΡΥΕΝΝΙΟ ΣΤΑΘΗΚΕ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ
ΑΝΝΑ ΚΟΜΝΗΝΗ (1).

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ 
ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ.



ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΣΑΣ
ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΥΕΝΝΙΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΗΡΩΑΣ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΡΩΩΝ.

Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΗΤΑΝ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ  
ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΒΡΥΕΝΝΙΟΥ.
  

Ο αυτοκράτορας Αλεξιος Κομνηνος εκτιμώντας την μόρφωση και την μεγαλη γεναιοτητα του Bρυενιου για του  έδωσε ως σύζυγο την κόρη του Αννα Κομνηνη ενώ στην συνεχεια τον τίμησε με το αξίωμα του καίσαρος

Ο Νικηφόρος Βρυενιος πολεμομησε  γεναια όλα εκεινα τα χρονια, εναντια στους εχθρούς του Ελληνισμού.  

Μεταξυ αλλων  ηταν επικεφαλης στην άμυνα της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκρατοριας.εναντίον του στρατού του εωσφοριστη  Γοδεφρεικου της Μπουγιον κατά την διάρκεια της πρωτης Εωσφορικης σταυρονφοριας το 1097, επισης το 1116 μ.Χ.,  ηγήθηκε της εκστρατείας των Ελληνικων-Ρωμαικων στρατευμάτων  εναντίον του εωσφοριστη Σουλτανου του Ικονιου.


 Πολύ γεναιος Νικηφόρος Βρυεννιος πολεμησε μεταξυ πολλων αλλων εχθρων και τους εωσφοριστες Γερμανους, κατά την πρωτη εωσφορικη σταυροφορια.

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΩΤΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ.


Οι γερμανοι παρουσιαζουν μια ιστορικη συνεπεια 1700 ετων, σε γενοκτονίες ,πολεμους εις βαρος του Ελληνικου λαου.

Κατά την διαρκεια των σταυροφοριων, οι γερμανοι εσφαζαν ,εκαιγαν, εκλεβαν βιαζαν ,σκλαβωναν Ελληνιδες. 


Οι γερμανοι δεν σταματουσαν ουτε της ημερες της Μεγαλης εβδομάδας να σκοτωνουν και να καταστρεφουν, παρα τα παρακαλια του Αλεξιου του α, να σεβαστουν την Μεγαλη εβδομαδα, που είναι τα παθη του Σωτηρα Χριστου. 



Κατά την εισοδο τους στην Κωνσταντινουπολη, στις 13 Απριλιου του 1204 μ.Χ., όπως και σε ολη την Ελληνικη αυτοκρατορια, την οποια κατεκτησαν οι γερμανοι, κατεστρεψαν την Ελλαδα. 


Εκαψαν ναους, και μοναστηρια, εσφαξαν καλογερους, βιαζαν Ελληνιδες μοναχες μεσα στα ιερα των ναων, εκλεψαν τα παντα σε χρυσο νομισμα , εκλεψαν τα αγαλματα, ότι πολυτιμο ειχαν οι ναοι και τα εστειλαν στην γερμανια και την ιταλια




Κατά την διαρκεια των βιασμων, οσοι Ελληνες πηγαιναν να σταματησουν τους βιασμους των Ελληνιδων γυναικων τους εσφαζαν επι τοπου. Τρεις ολόκληρες μερες εσφαζαν βιαζαν, εκαιγαν, εκλεβαν ,και σκλαβωναν Ελληνιδες στην Βασιλευουσα.



Ο ΗΡΩΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΥΕΝΝΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΣΤΑ ΠΕΔΙΑ 
ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ.

ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ; 

Οι ηρωες Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, μαζι με τους εξωτερικούς, εχθρούς,ολους εκεινους τους αιωνες αντιμετωπιζαν και τους Εσωτερικούς εχθρούς.
Αυτοι ηταν οι Αλλοδαποι αξιωματούχοι, της πολιτικης “αριστοκρατιας” της Κωνσταντινουπόλεως.
Εκεινοι  χωρις να πολεμουν, ηθελαν να ασκουν των ανωτατη εξουσια, για να διαλυσουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Ηθελαν οι αλλοδαποι πολιτικοι ευνούχοι, πολιτικοι. να δινουν διαταγες από τα παλατια, την ωρα που οι Ελληνες ,ματωναν, εχαναν της ζωες τους, εμεναν αναπηροι ,και επεφταν αιχμάλωτοι ,στα πεδια των μαχων για την Ελλαδα.
Οι πολιτικοι αλλοδαποι αξιωματούχοι, της Βασιλευουσας, είναι οι προγονοι , αρκετων σημερινων “πολιτικων “.

Οι αλλοδαποι ευνούχοι της πολιτικης “αριστοκρατιας” εκαναν ολους εκεινους τους αιωνες, ότι περνουσε από το χερι τους,για να καταστρεψουν οριστικα την Ελληνικη αυτοκρατορια,και το Ελληνικο εθνος.

Ακομη μαζι με της προσπαθειες καταστροφης του Ελληνικου εθνους παντοτε  επιδιδοταν σε αδικο, σε παρανομο πλουτισμο, εις βαρος του Ελληνικου λαου.
Είναι φανερο ,ότι αυτό το εχει η φυλη τους,απο τα αρχαια χρονια, να πλουτιζουν αδικα.

Οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας σε καμια περιπτωση δεν δεχοταν να θυσιάζονται, επι τοσους αιωνες για την Ελλαδα και να τους κυβερνουν ανθέλληνες εβραιοι αλλοδαποι προδοτες,οι ευνουχοι πολιτικοι ¨αριστοκρατες” από την Κωνσταντινουπολη,οι οποιοι το μονον που ηθελαν ολους εκεινους τους αιωνες ηταν να καταστρεψουν ολοσχερως το Ελληνικο εθνος του μεσαιωνα, μαζι με την αυτοκρατορια του.
ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΟΥ Β, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ
(ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ
ΡΕΚΟΡ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.


Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο, μια αυτοκρατορια όπως η παγκοσμια Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια,με βασεις τον Πλατωνα , τον Χριστο, την ηθικη ζωη, να διαλυθει ολοσχερως μεσα σε 42 χρονια αριθμος ρεκόρ.
 Ολα αυτά μεσα σε 42 χρονια από τον θανατο του Βασιλειου του β.,οπου η Ελλαδα ειχε φτασει στο απογειο της δυνάμεως της ,από την ημερα που ειχε δημιουργηθεί το εθνος των Ελλήνων.
Η πολιτικη “αριστοκρατια”, ειχε διαλυσει ολοσχερως τον Ελληνικο στρατο ειχε αφαιρεσει την ανωτατη πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια από της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, κατεστρεψαν ολες της υποδομες του στρατου,και του κρατους. 
Εφτασαν μεχρι να βαλουν στον Ελληνικο αυτοκρατορικο θρονο έναν δικο τους τον Κωνσταντινο Δουκα. 
Όταν ανελαβε εκ νεου αυτοκρατορας ενας εκ των Ελληνικων      στρατιωτικών οικογενειων της Μικρας Ασιας, ο Ρωμανος ο δ Διογένης, βρηκε εντελως διαλυμενο τον Ελληνικο στρατο.
Οι στρατιώτες χωρις ασπιδες, χωρις σπαθια, χωρις αλογα, απληρωτοι, με σκισμένες σημαιες ,με κουρελιασμένες στολες.
Επισης η πολιτικη “αριστοκρατια” της Κωνσταντινουπόλεως ειχε καταστρεψει οικονομικα, κοινωνικα, επαγγελματικα μεσα σε 42 χρονια ,ολους τους φτωχούς Ελληνες με συνεπεια να μην μπορουν καποιοι εξ αυτων να πολεμησουν.
Αποτέλεσμα ολων αυτων ηταν να παρει ο Ρωμανος ο δ, Ελληνες στρατιώτες από την Καππαδοκια,και απο την Μακεδονια, επειδη όμως δεν επαρκουσε ο αριθμος αυτων των στρατιωτών , αναγκαστηκε να παρει μεχρι   αλλοδαπούς τουρκους μισθοφόρους, ως στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) αυτοκρατορικου στρατου.
Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου.
 Εδωσαν  τους πιο γεναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη,για την Ελληνικη αυτοκρατορια.
Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονιμος τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας, Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα, και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας.

Καποιοι από τους Ελληνες στρατιωτικούς της Μικρας Ασιας, εγιναν ακομη και βασιλεις (Φωκάδες, Κομνηνοι, Ρωμανος δ, Ρωμανος γ Αργυρος).

Οι Ελληνικες οικογενειες ηταν αυτές που διοικουσαν στρατιωτικα και πολιτικα το κρατος σε όλη την διαρκεια ζωης του.
Οι εκάστοτε στρατηγοι του κάθε θεματος, ηταν ταυτόχρονα και πολιτικοι διοικητες. 
Οι Ελληνικες οικογενειες αυτές ηταν οι Φωκάδες, οι Σκληροι, οι Αργυροι, οι Μελισσηνοι, οι Δαλασσηνοι, οι Κομνηνοι, οι παλαιολογοι, και πολλοι αλλοι. 
Ολες αυτές οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας στο περασμα των αιωνων εχασαν εκατοντάδες η και χιλιαδες συγγενείς στα πεδια των μαχων. 
Εκατοντάδες χιλιαδες μελη των οικογενειων αυτων πεθαναν αιχμάλωτοι στα χερια των Μωαβιτων (νεα ονομασια των Αγαρηνών.
Αυτό γινοταν διοτι, οταν ηταν αιχμάλωτοι, στα χερια των αγαρηνων, δεν δεχτηκαν ποτε να αλλαξουν πιστη, να αλλαξουν εθνικοτητα, οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, και από Ελληνοχριστιανοι, να γινουν Αραβοσαρακηνοι.
Για αυτό πεθαιναν στα χερια των εχθρων μας κατω από φρικτα βασανιστήρια.
Ποιος μπορει να ξεχασει για παράδειγμα τον μικροτερο αδερφο του Ελληνα αυτοκρατορα Νικηφορου του β Φωκα, τον Κωνσταντινο ο οποιος ηταν στρατηγος του θεματος της Μεσοποταμιας.
Σε μια μαχη κοντα στο Μαρας (Γερμανικεια), ο Κωνσταντινος , επεσε αιχμάλωτος ,στα χερια των ισμαηλιτων. Όταν όμως αρνηθηκε, να αλλαξει πιστη και εθνικοτητα, ξεψυχησε κατω από φρικτα βασανιστήρια στα χερια των Ισμαηλιτών.

Eπισης παρα πολλα ενδοξα μελη των Ελληνικων στρατιωτικων οικογενειων της Μικρας Ασιας, τραυματιστηκαν παρα πολυ βαρια ειτε εμειναν αναπηροι σε ολοι τους την ζωη.

Ολους εκεινους τους αιωνες, το ιδιο εκαναν χιλιαδες αλλοι Ελληνες από της στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, και αλλων Ελληνικων περιοχων,

.
 Ακομη όλα τα μελη των οικογενειων αυτών πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου, ολους εκεινους τους αιωνες.
Οσα από τα μελη των οικογενειων αυτων ηταν αρχιστρατηγοι (δομεστικοι των σχολων), και στρατηγοι επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιον χιλιαδων αντιπαλων για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδηθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Οι προγονοι μας για να επιβιωσουν εξαιτιας των αμέτρητων εχθρων, εκαναν συμμαχιες με ξενους λαους. Στα πλαισια των συμμαχιων αυτων παντρευοταν αλλοδαπες ηθικες χριστιανες γυναικες. 
Οι γαμοι μεταξυ Ελλήνων και αλλοδαπών είναι μια παναρχαια επιτυχημενη συνταγή, που βοηθα τα μεγιστα στην επιβίωση του Ελληνικου εθνους.
Με αυτους που εκαναν την μεγαλυτερη συμμαχια, οι προγονοι μας, ηταν οι αρμενιοι. Ενα μικρο μερος των αρμενιων, που ειχαν γινει χριστιανοι, για αρκετους αιωνες ηρθε εζησε μαζι μας, και πολεμησε γενναια διπλα μας στα πεδια των μαχων, για την ελευθερια, για την δοξα, για την προστασια,της Ελληνοχριστιανικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Μετα από τοσο καιρο διπλα μας οι Αρμενιοι, απεκτησαν το ερο δικαιωμα να κανουν γαμους με τα μέλη των Ελληνικών στρατιωτικών οικογενειών.
 Οι Αρμενιοι ειχαν αποδειξει επανειλημμένα, την γενναιοτητα τους στα πεδια των μαχων. 
Απο τετοιου είδους γαμους μεταξυ Ελλήνων και Αρμενιων ευγενών και αριστων πολεμιστων, προεκυψαν οι γνωστοι Ελληνοαρμενιοι, Ιωαννης Τζιμισκης, ανηψιος του Ελληνα αγιου του Νικηφορου του β Φωκα, και ο Βαρδας Σκληρος.
Ενας μερος των αρμενιων διαπιστωσε ότι είναι η μεγαλυτερη τιμη σε ολο τον κοσμο να γινεις χριστιανος  και να εισαι σύμμαχος και συμπολεμιστης των κορυφαιων του κοσμου των Ελληνων-ρωμαιων του μεσαιωνα.
Οι αρμενιοι πολεμώντας  γεναια διπλα στους Ελληνες, μην ξεχνατε ποσοι αρμενιοι σκοτωθηκαν, στα πεδια των μαχων διπλα στους Ελληνες εκεινη την επόχη, για να μπορουν να σταθουν διπλα στον Ελληνικο λαο,για να να αποκτησουν το δικαιωμα να κανουν γαμους να κανουν συγγενικούς δεσμούς με της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας.
Οι Αρμενιοι, το θεωρουσαν ως την μεγιστη τιμη που εχει γινει ποτε στην φυλη τους, ως την μεγαλυτερη ιστορικη επιτυχια ολων των εποχων για το αρμενικο εθνος.
Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες , εδιναν πολύ μεγαλη σημασια στο να κανουν γαμους μεταξυ τους, ωστε να εξασφαλισουν, οτι θα συνεχισουν να βγαζουν ηρωες στο περασμα των αιωνων.
Υστερα από αυτους τους γαμους των αριστοκρατικων Ελληνικων οικογενειων της Μικρας Ασιας, αναμεταξύ τους, ειχαμε όλα τα εχεγγυα, για την δημιουργια τοσων πολλών Ελλήνων ηρωων, διοτι εκτος από το αναλοιωτο dna, το οποιο προστατευαν ως κορη οφθαλμου, ειχαν πολύ σημαντικους συμμαχους οι Ελληνες εκεινης της εποχης, τον Χριστιανισμο μαζι με τον Πλατωνα.
Στα πλαισια της ιερης εθνικης επιβιωσεως το ιδιο ακριβως εκαναν και καποιοι Ελληνες αυτοκρατορες, οι οποιοι παντρευοταν αλλοδαπες ώστε να εχουμε συμμαχους και με αλλους λαους εκτος των αρμενιων, καθως οι εχθροι που μας επιτεθοταν ηταν αμέτρητοι.
Η απολυτη Ελληνικη διπλωματικη επιτυχια στην εξωτερικη Ελληνικη-ρωμαικη πολιτικη είναι η συμμαχια των Ελλήνων με τον αρμενικο λαο.
Ο τροπος ζωης με τον οποιο ζουσαν ολοι εκεινοι οι Ελληνες εξαιτιας του Χριστου και του Πλατωνα, μαζι με τα αριστα γονιδια, εδινε στην Ελλαδα το δικαιωμα να εξασφαλιζει μονιμα χιλιαδες ηρωες σε κάθε εποχη κατα τους μεσαιωνικους αιωνες.

Με αυτους τους τροπους επιβιωναν οι ηρωες-αγιοι  προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, οι οποιοι πολεμουσαν καθημερινα παρα πολύ γενναια, ολους εκεινους τους αιωνες, για να ειμαστε ελευθεροι, και να εχουμε αυτοκρατορια.
Επανω λοιπον στον δρομο το οποιο χαραξαν οι προγονοι μας οι κορυφαιοι  του κοσμου οι Ελληνες της Ελληνικης (ρωμαικης ) αυτοκρατοριας επιθυμούμε να συνεχισουμε και εμεις κανωντας την δια ακριβως συμμαχια στην συγχρονη εποχη με τον Συριακο λαο.


Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΒΡΥΕΝΝΙΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ
ΓΕΝΑΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΛΟΓΙΟΣ.






Για αυτό εκτος από το να πολεμα γεναια στα πεδια των μαχων συνέχισε την ενασχολησή του με τα γραμματα, καθως εγραψε το ιστορικό έργο για τον Αλέξιο Κομνηνό, καθως και φιλοσοφικε και ρητορικές πραγματείες.

Το κυριοτερο εργο του είναι η Υλη Ιστοριας, χωρισμενη σε τεσσερα βιβλια.


Η ΨΥΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ ΒΡΥΕΝΝΙΟΥ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑ ΓΕΝΑΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕΣΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΜΕΓΑΛΗ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
 (ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ). 
Η Κωνσταντινουπολη όπως ηταν φυσικο ολους εκεινους τους αιωνες που ηταν σε Ελληνικα χερια δεν ηταν μονον παγκοσμιο πολιτικο, στρατιωτικο, οικονομικο, θρησκευτικο κεντρο,αλλα ηταν ταυτόχρονα πανω από όλα παγκοσμιο πνευματικο κεντρο. 



Στην Κωνσταντινουπολη με την ανοδο του πρωτου Ελληνα αυτοκρατορα (Ηράκλειος), στον Ρωμαικο θρονο, ανοιξαν αμεσως οι Φιλοσοφικες πανεπιστημιακες σχολες. 



Εκει διδασκοταν το μαθημα της φιλοσοφιας, ακριβως με τον ιδιο τροπο που διαδασκοταν στην αρχαια Ελλαδα, οπου οι σπουδαστες των πανεπιστημιακών σχολων Κωνσταντινουπόλεως διδασκοταν μουσικη,γεωμετρια, αστρονομια, φιλοσοφια, φιλολογια. 



Ξακουστες εμειναν οι ανωτατες φιλοσοφικες σχολες στην βασιλευουσα το πανδιδακτηριον, η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της Μαγναυρας,η ανωτατη φιλοσοφικη σχολη των Μαγγανων, κλπ ,με πρυτάνεις-καθηγητές της πολύ μεγαλες μορφες της μεσαιωνικης Ελληνικης φιλοσοφιας τον Στεφανο τον Αλεξανδρινο. 



Ο Στεφανος διδαξε μουσικη , γεωμετρια, αστρονομια. Παραλληλα ο Στεφανος εφραψε , μελετες για Πλατωνα , Αριστοτελη, Ιπποκρατη, Γαληνο. 



Ο Γαλλος καθηγητης της χημείας Berthelot Perrie σε λογο στην Γαλλικη ακαδημια , επιστημων (18 Μαιου 1900 μ.Χ.), ειπε ότι ο Στεφανος ηταν ο κορυφαιος επιστήμονας της εποχης του. 



Ο πρύτανης Λεων ο μαθηματικος, ηταν γεωμέτρης, αστρονόμος, φιλόσοφος. 



Ο Λεων προετοιμασε για να εκδωθουν εκ νεου τα εργα του Αρχιμηδη , του Ευκλειδη, του Απολλωνιου του Πυργαιου, του Πτολεμαιου. 


Τα Εργα αυτά βρίσκονται αυτην την στιγμη στο πανεπιστημιο της Οξφόρδης. 



Ο Ιδιος εγραψε της προσωπικες του παρατηρήσεις ,επανω στους Ευκλειδη και Αρχιμηδη. 



Ο Λεων, είναι ο πρωτος που εισηγαγε τα γραμματα στην Αλγεβρα, ενώ κατοπιν εντολης του ΜΙχαηλ του γ ,εφτιαξε τον πρωτο οπτικο τηλεγραφο, ο οποιος τοποθετηθηκε στην Ταρσο της Κιλικιας. 

Ο Λεων ειχε παει για πολλα χρονια σε μοναστηρι στην Ανδρο , οπου βρηκε και μελετησε , επι πολλα ετη σπανια βιβλια των Αρχαιων Ελλήνων Φιλοσοφων. 
Να μην ξεχναμε οτι στην ανωτατη φιλοσοφικη σχολη διδαξε ο μεγας Φωτιος, ενας ακομη πολυ σπουδαιος λογιος-πατριαρχης που λατρευε υπερβολικα την αρχαια Ελληνικη γραματεια.  

Φυσικα δεν υπαρχουν λογια για την ανωτατη φιλοσοφικη σχολη του καλογερου Νικηφορου Βλεμμυδη, στην Μικρα Ασια,οπου η αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια εφτασε στο απογειο της κατά την μεσαιωνικη εποχη. 


Αυτοκρατορας Ηρακλειος.

Ο Ελληνας αυτοκρατορας,δημοσιευσε της επιστημονικες εργασιες του με τιτλους, υπόμνημα εις την μεγαλην, του Πτολεμαιου, ενώ η δευτερη εργασια ειχε τιτλο,περι κατασκευης, σφαιρας του αρατου. Αξιος αναφορας μεταξυ αλλων και ο αυτοκρατορας Κωνσταντινος ο Προρφυρογεννητος, 
 


ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ
ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ.

H Ελληνικη Εκκλησία χρησιμοποιησε την πνευματική κληρονομιά της αρχαίας Ελληνικης φιλοσοφίας για τη διαμόρφωση της Χριστιανικής δογματικής διδασκαλίας και κατ επέκτασιν της Ελληνιικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Στο περασμα των αιώνων ο χριστιανισμος ειναι ο βασικοτερος παραγοντας που διαμορφώνει τον χαρακτηρα του Ελληνικου κρατους σε σχεση με τα αλλα εθνη. 


Ο παγκοσμιος χαρακτηρας της Ελληνορωμαικης
αυτοκρατοριας  εδραιωνεται σταθερα μεσα απο  την οικουμενικη χριστιανικη ιδέα.


Ο βασικος σκοπος των Ελληνων του ρωμαικου κρατους ειναι  η ενοποιηση του πληθυσμου της μεσω της χριστιανικης πιστεως, βασικο στοιχειο συνοχης της για να αντιμετωπισει τον μονιμο κινδυνο λογω των διαφορετικων λαων.

Η πολιτικη ιδεολογία της Ελληνικης – ρωμαικης αυτοκρατοριας θεμελιωθηκε επάνω στο αξιωμα της χριστιανικης οικουμενικότητας  και των ρωμαικων πολιτικων αξιωματων.





Η βασική αρχή της πολιτικης Ρωμαικης θωριας ηταν η Pax Romana, 
η αιωνια παγκοσμια Ρωμαική Αυτοκρατορία ένωσε ολη την οικουμένη και επεφερε την υποταγή των Βαρβάρων, κατάργησε τα σύνορα των εθνών και σχημάτισε την πατριίδα που γεννήθηκε ο Θεάνθρωπος.



Οι Ελληνες οι οποιοι ηταν οι κληρονομοι και οι συνεχιστες στην διοικηση της ρωμαικης αυτοκρατοριας από σεβασμο στον κληροδοτη και εθνικο ευεργετη τον αγιο Κωνσταντινο, οφειλαν  να χαράξουν την ιδια πολιτικη πορεία παντα  με βάση την ίδια αρχή, το ρωμαικο δικαίο, την ρωμαικη κρατικη οργανωση, και την Ελληνικη χριστιανική ηθική-πίστη μαζι με την πνευματική παράδοση του ελληνισμού.


Η ρωμαικη αυτοκρατορία συνεχισε τον ελληνιστικό πολιτισμό (παιδεια, λώσσα, ήθη, έθιμα), μεσα σε ένα κρατος με τα πολιτικά αξιωματα των Αρχαιων αλλοδαπών ρωμαιων της ιταλιας. 
Το ρωμαικο κράτος συνεχισε να υπαρχει εξαιτιας του Χριστου, του αγιου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, και των τριων ιεραρχων μαζι με τον αγιο γρηγοριο τον επισκοπο Νυσσης.
Φυσικα πανω από όλα η Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια ηταν η κοιτιδα ηταν το παγκοσμιο κεντρο  διάδοσεως της χριστιανικής θρησκείας, με στοχο την  εξάπλωση-διδαχη  των χριστιανικων ευαγγελίων και της σωτηρίας του ανθρωπίνου γένους.,
Οι Ελληνες είναι πλεον οι παγκόσμιοι ηγετες  όλων των άλλων εθνων. Αυτό σημαίνει πως όλοι οι λαοί όφειλαν σεβασμό στους παγκοσμιους Ελληνες και στον παγκοσμιο πολιτισμο τους (Pax romama-pax ellas).

Δεν υπαρχει καμια απολυτως υπερβολή όταν αναφερω ότι οι υπολοιποι λαοι από σεβασμο στα επιτεύγματα των Ελλήνων του μεσαιωνα, που από σκλαβοι εγιναν διοικητες του ρωμαικου κρατους χωρις να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο,με μοναδικα στηρίγματα τον Χριστο και τον Πλατωνα, με συνεπεια οι αγιοι προγονοι μας να προκαλον δεος-σεβασμο στα υπολοιπα εθνη τα οποια αναγνωρίιζαν ως ανωτατη παγκοσμια αρχη την ρωμαικη αυτοκρατορια.





Η αλλαγη του Χριστιανισμου από τον εβραικο στον Ελληνικο πολιτισμο εφερε την οικουμενικοτητα του Ευαγγελικού κηρυγματος. 


Συνεβαλε ο χριστιανισμος στην εκ θεμελιων μεταμορφωση του Ελληνικου πολιτισμού, που υπηρξε η κορύφωση της ανθρωπινης προόδου και ο οποιος καταστραφηκε από το εωσφορικο δωδεκαθεο.


Ο Χριστιανισμός μαζι με τον σωτηρα Ιησου Χριστο διαμορφωσαν ηθικα και πνευματικα ολοκληρο το Ελληνικο εθνος, διοτι εξ αρχης ο Χριστιανισμος ταυτισθηκε με τον Ελληνισμο.
Τρια απο τα τεσσερα Ευαγγελια γραφτηκαν απευθειας στα Ελληνικα, οπως επίσης οι πράξεις των Αποστολων, οι επιστολες του Αποστόλου Παύλου και τα πρωτα άρθρα πιστεως και χριστιανικης θεολογιας.
Την Ελληνικοτητα του ιερου-αγιου χριστιανισμου την διαπιστώνουμε μεσα από την ορθοδοξη Εκκλησια και την χρηση της Ελληνικής γλωσσας στις γραπτές πηγες της χριστιανικης πιστης όπως είναι η Αγια γραφή, και ολη η καινη διαθηκη κλπ
Η ιερη ιστορικη διαδρομή του αρχαιου Ελληνικου κοσμου θα ενωθει με τον Χριστιανισμο και την Εκκλησια ως σωμα Χριστου, οταν οι Ελληνες θα αναλάβουν την ηγεσία της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας και της αγιας ορθόδοξης Εκκλησίας.
Ο μεγιστος εκφραστής της κλασικής Ελληνικής Αρχαιότητας ο υπατος των φιλοσοφων ο Πλατων μαζι με τους τρεις Ιεραρχες θα δημιουργησουν της βασεις για την οικουμενικοτητα και την αιωνια διαχρονικοτητα του Ελληνισμού και της χριστιανικης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Τα περισσοτερα στοιχεια του αρχαιου Ελληνικου πνευματος θα είναι πλεον μεσα στην ορθοδοξη Ελληνικη πιστη και οικουμενικοτητα.

​Σε πνευματικο επιπεδο την εποχη του Ελληνικου-ρωμαικου κρατους, ολοι οι συμμετέχοντες είναι ταυτόχρονα και φορεις του ιερου αρχαιου​ Ελληνικου πνευματος.

Οι Αγιοι φωστηρες της τρισηλιου Θεοτητος με την εισαγωγή του υπατου των φιλοσοφων στην χριστιανικη διδασκαλια,​ ​αλλαξαν​ τον μεχρι τοτε εβραικο Χριστιανισμο σε Ελληνικο.

Έξω από την Ελληνικη Ορθοδοξία αφησαν οι αγιοι Ιεραρχες το δωδεκαθεο τον εβραικο παγανισμο ως εωσφορικο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. 

Προσθεσαν στον χριστιανισμο μονον ότι καλο ειχε ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος μεσα από τα αξιωματα-διδαδματα του υπατου των Φιλοφοφων του Αριστοκλή.

Το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο, δεν υπηρξε το μοναδικο, ουτε ηταν το καλυτερο στοιχειο της αρχαιοελληνικης παιδείας και του αρχαιου Ελληνικου κοσμου.

Οι Πατέρες της εκκλησιας προωθουν και συνεχιζουν σε ολους τους τομεις την Ελληνικη παιδεια, των αρχαιων Ελληνων φιλοσοφων, επιστημόνων.

 Επισης αντιγραφουν την ιστορια, ποιηση, τεχνη, αφαιρώντας μονον την ασέβεια και την ανηθικότητα των δαιμονων του δωδεκαθεου.

Οι ιεραρχες διδαξαν μετα τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους-σοφιστες ότι ο αληθινος Ελληνας δεν μπορει να ειναι εωσφοριστης, οπως δεν ηταν και οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι.

Ο χριστιανισμος δεν εβλαψε τον Ελληνισμο, αλλα τον διεσωσε απο την παρακμη και του εδωσε νεα πνευματική δύναμη, για να συνεχισει την πορεια του.

Ο εκχριστιανισμός τωμ διαδασκαλιων του υπατου των φιλοσοφων Πλατωνα από τους αγιους ιεραρχες είναι η μεγαλυτερη αποδειξη ότι οι Ελληνες φιλσοφοι ηταν μονοθειτες και ότι δεν ειχαν καμια απολυτως σχεση με το εωσφορικο εβραικο δωδεκαθεο.

Για τους Αγιους Ιεραρχες, η αρχαια Ελληνικη γραμματεια-πολιτισμος είναι η σπουδαιοτερη από όλες τις αρετές. Για αυτο θεωρουν την παιδεία ως το μεγαλυτερο δωρο προς τον ανθρώπο, ενω επιτίθονται λεκτικα εναντία σε ολους τους εχθρους της αρχαιας Ελληνικης παιδειας.


Οι ευαγγελικες αξιες ενωνονται με τα ιερα αξιωματα του Πλατωνα.
Με την εισοδο του Πλατωνα, ο ορθοδοξος Χριστιανισμος, εκτοξευτηκε στα υψη, ενώ ταυτόχρονα εγινε πολύ ευκολα κατανοητος και αποδεκτος από ολους τους Ελληνες.

Με τον Πλατωνα και τα φιλοσοφικα του αξιωματα, ο χριστιανισμος όχι μονον γινεται η κορυφαια θρησκεια σε ολο τον κοσμο, αλλα ταυτόχρονα θωρακίζεται χωρις να κινδυνευει από της αμέτρητες αιρεσεις που δημιουργουσαν,ολους εκεινους τους αιωνες οι εωσαφοριστες με σκοπο να διαλυσουν τον Χριστιανισμο.

Μεσω του υπατου των Ελλήνων φιλοσοφων του Αριστοκλη ασφάλισαν την πίστη, όρθωσαν φραγμούς στις αιρέσεις και παρερμηνείες και σφυρηλάτησαν την πανοπλία, με την οποία αμύνονται παλιοί και νέοι πρόμαχοι της ορθόδοξης πίστης.

Ηταν τοσο φοβερες οι διωξεις σε καθημερινη βαση ολους εκεινους τους αιωνες, που παρα τον ερχομο, τα θαυματα, τα μαρτυρια και την ανασταση του Θεανθρωπου, ηταν τελειως αδυνατον να επιβιωσει ο Χριστιανισμος, χωρις τον Πλατωνα.

Ταυτόχρονα μεσα από τα πλατωνικα διδαγματα και τα ηθικα αξιωματα, ο Χριστιανισμος εγινε πολύ ευκολοτερα αποδεκτος από τους Ελληνες, καθως τους φανηκε από την αρχη, ότι ο Χριστιανισμος είναι κατι πολύ οικειο, προς εκεινους.

Το αποτέλεσμα ηταν να εχουμε πολύ μεγαλη εξαπλωση του Χριστιανισμου, στην αυτοκρατορια.


Μονον οσοι ηταν αγραμματοι δεν εγιναν χριστιανοι, ειτε δεν μπορεσαν να διεισδυσουν στα ουσιωδη νοηματα της χριστιανικης διδασκαλιας.
Οι Ελληνες Χριστιανοί της εποχής, δεν καταφεροταν εναντια στον θαυμαστο και ανεκτιμητο αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο.

Αντιδρούσαν όμως σε ένα σύνολο από πολυ ακραιες εωσφορικες εκδηλωσεις των σατανιστων του δωδεκαθεου όπως οι ανθρωποθυσιες, μερος των οποιων ηταν και η σπλαγχνομαντεια, δηλαδη αποσπουσαν τις κοιλιες των θυματων και τελουσαν γαστερομαντεια παρατηρωντας μεσα σε αυτην τα μελουμενα.

Oλοι οι Ελληνες χριστιανοι ηταν παντοτε καθετα αντιθετοι στα εωσφορικα βασανιστηρια, στους αυτοβασανισμους, στους ευνουχισμους στις σεξουαλικες ανωμαλιες,προς τιμην του εωσφορου, στις μυήσεις με χρηση φόβου και ναρκωτικων ουσιων (βλεπε ως παράδειγμα εωσφορικα Ελευσινια μυστηρια).

Οι ενστασεις ​ολων των γνησιων Ελληνων​ σχετικα με το δωδεκαθεο είναι πολύ συγκεκριμενες. Πρωτον διοτι είναι ξενοφερτο (Ηρόδοτος, Αριστοκλής, Ισοκράτης, Εκαταίος κλπ).

Δευτερον γιατι εχθρευεται θανάσιμα τον Ελληνισμο. Τριτον γιατι όλα αυτά ανθρωποθυσίες, σεξουαλικες ανωμαλίες, κλπ, προκαλουν ανομια, αταξια και καταστροφή σε κάθε εποχη για το Ελληνικο εθνος.
Κυριολεκτικα οι συνεπειες είναι τραγικες. Μην ξεχνατε πανω από όλα οι ιδιοι οι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, σοφιστες κλπ, καταδικαζαν το δωδεκαθεο ως εωσφορικο , αστειο και αναξιο του αρχαιου Ελληνικου πολιτισμου. (1) 
Ειχαν απολυτο δικιο οι αρχαιοι προγονοι μας. 
Διοτι οι αδικες ανθρωποθυσίες, το φαγωμα των θυσιασμένων, η δια της βιας εκπορνευση των Ελληνιδων γυναικων εναντι αδρας αμοιβης , την οποια εισεπραταν οι μαστροποι εωσφοριστες ιερεις των δαιμονικων θεων.
 Όπως επισης οι ευνουχισμοι ανδρων, οι θυσιες ζωων ,οι λιτανειες του φαλλου, και οι σεξουαλικες ανωμαλίες , οι τελετες μαυρης μαγειας, όλα αυτά δεν ειχαν κατι το ηθικο, το δικαιο, το λογικο,το αξιολογο. Αντίθετος ολες αυτές της ενεργειες από τα αρχαια χρονια μεχρι σημερα της κανουν ολοι οι λαοι οι οποιοι πιστευουν στον εωσφορο.



……..
Οι Τρεις Ιεραρχες σπουδασαν την Αρχαια Ελληνικη φιλοσοφια και Ρητορικη, στην Αθηνα. Οι Τέσσερις κατ ουσιαν ιεραρχες (Γρηγοριος Νυσσης), εγιναν για λιγο χρονικο διαστημα , επαγγελματιες ρητορες. 

Για οσους δεν γνωριζουν η συμβολη του αγιου Γρηγοριου Νυσσης ειναι τεραστια στην εισαγωγη της Πλατωνικης διδασκαλιας στον χριστιανισμο.

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.


Οι Τέσσερις ιεραρχες , εχωντας πολύ υψηλες γνωσεις επανω στον Πλατωνα , εκαναν το αυτονοητο. 


Ενωσαν δηλαδή, τα εκ φυσεως ενωμενα, τα οποια είναι ο αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος , με τον Χριστιανισμο. 


Αυτό συνεβη διοτι ειχαν της ιδιες ηθικες αξιες, της ιδιες ιδεολογιες. 


Εάν οι ιεραρχες, δεν εβαζαν τον Πλατωνα , μεσα στον Χριστιανισμο, ο χριστιανισμος θα παρεμενε μια απλη ασημαντη θρησκεια. 



Όλα αυτά διοτι ,την μοναδικη αληθινη θρησκεια , ολους εκεινους τους αιωνες , την κυνηγουσαν αλύπητα οι Εωσφοριστες “νεοταξιτες “,με στοχο να την εξαφανισουν, ειτε να την περιορισουν, Με την εισοδο των Πλατωνικων ιδεων ο Χριστιανισμος , εγινε αμεσως κατανοητος και αποδεκτος από ολους τους Ελληνες.



 Ο χριστιανισμος όχι μονον γινεται η κορυφαια θρησκεια του κοσμου, αλλα ταυτόχρονα θωρακίζεται δια παντος χωρις να κινδυνευει από της αμέτρητες αιρεσεις που δημιουργουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες (μερχι σημερα) οι εωσαφοριστες.

Το παράδειγμα των τριων ιεραρχων,ακολουθουν παρα πολλοι επισκοποι και ιερεις,όπως για παράδειγμα ο Αμφιλόχιος ο επισκοπος Ικονιου, που σπουδασε κοντα στον Λιβανιο. 



Σε παρα πολλους πατερες της Εκκλησιας είναι φανερη η επιδραση του Πλατωνα, και του Προκλου στον δρομο που χαραξαν οι τρεις ιεραρχες.

Ακομη και ο πατριάρχης Αλεξάνδρειας Κυριλος,που ηταν εκ των ηθικων αυτουργών του θανατου της Υπατιας,εντούτοις δεν μπορεσε να αποφυγει της επιδράσεις των διδασκαλιων των αρχαιων Ελλήνων, για αυτό ο Κυριλος θα κανει αναφορες στον Πινδαρο,στον Ευριπιδη,στον Σοφοκλη,στον Πλουταρχο, στον Πλωτινο,στον Πορφυριο. 



Στην εποχη λοιπον του μεσαιωνα οι Ελληνες συνεχιζουν με αμειωτο ρυθμο τον ρολο τους ως διδασκαλοι, της ανθρωπότητας.
Ποιος μπορει να ξεχασει έναν εκ των κορυφαιων πατριαρχων σε αγαπη για το αρχαιο Ελληνικο πνευμα,καθως σε κάθε λειτουργια,την ωρα που ηταν στον αμβωνα , ζητουσε από τους Ελληνες μαζι με της γραφες του Χριστου,να μελετουν και Πλατωνα. 

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
ΒΡΥΕΝΝΙΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΚΑΙ ΗΡΩΑΣ ΠΕΘΑΝΕ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΑΡΩΣΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΚΟΥΧΙΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ.



(1)
ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΡΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ 
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ 
ΗΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝΝΑ ΚΟΜΝΗΝΗ.


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ 
ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΑΝΝΑ
ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΝΑ 
ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ 
ΤΩΝ ΚΟΜΝΗΝΩΝ.

Οι πραγματικες Ελληνιδες, ειναι για ολους τους γνησιους Ελληνες το πιο σημαντικο πραγμα μετα τον Χριστο και την πατριδα. 

Για ολους εμας οι Ελληνιδες γυναικες ειναι κατι ιερο. 


Οι γυναικες ειναι πανω απο ολα παντοτε κορες, αδερφες, φιλες και μετα ειναι ερωμενες.   


Το γυναικειο σωμα αναλογα με την εμφανιση αποτελει ενα ανεκτιμητο εργο τεχνης. 

Δεν ειναι λιγες οι φορες οι οποιες στεναχωριεμαι πολυ που δεν ειμαι ενας εκ των κορυφαιων ποιητων ωστε να υμνησω καταλληλα, το γυναικειο φυλο. 


Για παρα πολλους αιωνες οι Ελληνιδες υπηρξαν τα πολυ ισχυρα θεμελια του Ελληνικου εθνους. 


Δυστυχως αυτην την εποχη υπαρχουν πολυ λιγες Ελληνιδες και τα αποτελεσματα ειναι πολυ ασχημα.

Η μονογαμικη Ελληνιδα Αννα Κομνηνη , μεγαλωσε μεσα στην εκκλησια καθως ακομη και στο παλατι κάθε ημερα σε συγκεκριμένες ωρες ειχαμε εκκλησιαστικους ψαλμούς.
Η πριγκιπισσα Αννα απεκτησε πολύ υψηλη Ελληνοχριστιανικη παιδεια και ειχε ως προτυπο τους γεναιους και ηθικούς Ελληνες ανδρες.
Ειναι απολυτως σιγουρο οτι η Αννα Κομνηνη ειναι μια πολυ αδικημενη ιστορικη προσωπικοτητα.
Η Αννα ειχε πολυ υψηλα ηθικα πρωτυπα με βαση τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο και τον Χριστιανισμο.

Εκεινες τις εποχες την μεγαλυτερη αξια ειχαν οσοι Ελληνες πολεμουσαν για την Ελληνικη-ρωναικη αυτοκρατορια.

Ενδεικτικο είναι ότι μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο τον Α, να μην τιμωρησει πολύ σκληρα τον Αλεξιο Μουσελε (αρμενιος) διοτι ηταν γεναιος πολεμιστης.
Για τους ιδιους ακριβως λογους η Πριγκιπισσα Αννα επιθυμουσε τον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο δια τον συζυγον της τον Νικηφορο Βρυενιο.

Ο Νικηφορος Βρυενιος ηταν ενας παρα πολυ γεναιος Ελληνας αξιωματικος.

Για αυτο η Ελληνιδα πριγκιπισσα αξιωνε την βασιλικη εξουσια για τον πολυ γεναιο συζυγο της,

Η πολύ ηθικη αυτή γυναικα σεβοταν παρα πολύ τον συζυγο της για αυτό τον αποκαλουσε ως κυριος της και αφεντη της στο πολύ σημαντικο εργο της Αλεξιαδα.

Η Αννα Κομνηνη παρα τις οποιες παρεκτροπες παρεμεινε μονογαμικη, χωρις ποτε να υποπεσει στο βαρυτερο και αισχροτερο των αμαρτημάτων, την σεξουαλικη διαφθορα,

Η Αννα ηταν μια παρα πολυ δυναμικη Ελληνιδα και πριν από την γεννηση του αδερφου της Ιωαννη του β Κομνηνου επρόκειτο να γινει η δευτερη κατά σειρα παγκόσμιος γυναικα η οποια θα γινοταν αυτοκρατειρα της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Αυτο ηταν κατι το οποιο αρεσε παρα πολυ στην εφηβη τοτε πριγκιπισσα Αννα Κομνηνη.
Η Ελληνιδα πριγκιπισσα μεγαλωσε με το ονειρο οτι θα καθησει στον Ελληνικο-ρωμαικο θρονο. 




Οπως εχω αναφερει αυτη ηταν και η αρχικη αποφαση του πατερα της του Αλεξιου του α Κομνηνου.
Στην συνεχεια όχι από φιλοδοξια αλλα από ηθος και σεβασμο προς τον συζυγο της,διεκδικει τον Ελληνικο-Ρωμαικο θρονο με μοναδικο σκοπο να γινει αυτοκρατορας ο συζυγος της ο πολύ γεναιος Νικηφόρος Βρυεννιος.
ΜΟΝΟΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ HΘΕΛΕ Ή ΑΝΝΑ ΚΟΜΝΗΝΗ ΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,
Εντουτοις ο Αλεξιος ο α Κομνηνος επελεξε τελικα τον Ιωαννη Κομνηνο για αυτοκρατορα.

Το γεγονος αυτό στεναχωρησε παρα πολύ την Αννα που ηταν μια γυναικα γεματη ζωη και διαθεση για δημιουργια -προσφορα.

Εξαιτιας αυτου του γεγονότος η Αννα σε μια στιγμη αδυναμίας εχασε τον αυτοελεγχο της με αποτέλεσμα να διοργανωσει την δολοφονια του αδερφου της, ώστε να αποκαταστησει την αδικια που εγινε από τον πατερα της.       

Ολοι οι ανθρωποι εχουν δικαιωμα να κανουν λαθη, αρκει να τα αναγνωριζουν και να προσπαθουν να τα διορθωσουν.
Ειναι γεγονος οτι η Ελληνιδα Αννα Κομνηνη εμοιαζε πολυ σε δυναμισμο, την πρωτη γυναικα αυτοκρατειρα ολων των εποχων την Ελληνιδα Ειρηνη,

Ειναι απολυτως βεβαιον οτι η Αννα ειχε ως πρωτυπο την μεγαλυτερη Ελληνιδα ολων των εποχων την αυτοκρατειρα Ειρηνη.

Η πριγκιπισσα Αννα όμως είναι η ιδια γυναικα η οποια απεκτησε παρα πολύ μεγαλη παιδεια.

Η παιδεια της Αννας ξεπαρασε κατά πολύ ,την παιδεια ολων των υπολοιπων γυναικων του μεσαιωνα.

Η Αννα εμαθε όλα όσα μπορούσαν να μαθευτούν στην εποχή της, την ρητορική την φιλοσοφία, την ιστορία την λογοτεχνία, την γεωγραφία την μυθολογία, την ιατρική.
Το σπουδαιοτερο ολων ειναι οτι η πριγκιπισσα Αννα παρεμεινε σε ολη της την ζωη μια παρα πολυ ηθικη και μονογαμικη γυναικα-συζυγος και δεν υπεπεσε στο αισχιστο των αμαρτηματων την σεξουαλικη διαφθορα

Επισης διάβασε ολους τους μεγάλους ποιητές της αρχαιότητας, τον ‘Ομηρο, τους λυρικούς, τους τραγικούς και τον Αριστοφάνη

Ακομη διαβασε τους ιστορικούς όπως τον Θουκυδίδη και τον Πολύβιο, τους ρήτορες όπως τον Ισοκράτη και τον Δημοσθένη

Πανω από όλα όμως η Αννα Κομνηνη διάβασε ολα τα εργα του Αριστοτέλη και τους διαλόγους του υπατου των φιλοσοφων του Πλάτωνα .

Από την επαφή αυτή με τους περίφημους φιλοσοφους διδάχθηκε την τέχνη της σωστής ηθικης, της παιδειας- έκφρασης, για αυτό εγραψε αυτό το πολύ σπουδαιο ιστορικο εργο την Αλεξιαδα.

Η πριγκιπισσα Αννα ηταν σε θεση να απαγγείλει με πολυ μεγαλη άνεση Ορφέα, Τιμόθεο, Σαπφώ και Πίνδαρο κλπ.

Η Αννα Κομηνη αναδιοργανωσε της Αριστοτελικες σπουδες, στην ανωτατη φιλοσοφικη σχολη της πολης..


ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ 
ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΑΛΕΞΙΑΔΑ Η ΑΝΝΑ ΚΟΜΝΗΝΗ 
ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟ 
ΒΡΥΕΝΙΟ ΩΣ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΗ ΤΗΣ.

Αντιθετα στην εποχη μας εξαιτιας της σεξουαλικης διαφθορας ,σβηνουμε αργα και σταθερα. 
Παρανομα μνημονια, αυτόκτονιες, ορφανα παιδια εξαιτιας των αυτοκτονιων , ανεργοι, αστεγοι,αδικημενοι, μαζικη ειβολη και καταληψη της Ελλαδος ,κατά γενικη ομολογια.

Ελληνες να μην ξεχνατε ότι οι κορες Χριστου, είναι ευλογια για την Ελλαδα, είναι ευλογια για την κοινωνια. 

Στον αντιποδα οι πορνες του εωσφορου, με την μοδα, με τις σεξουαλικες ανωμαλιες είναι σκλαβια, μνημονια, απωλεια της εθνικης κυριαρχιας, αυτοκτονιες, ορφανα παιδια, ανεργοι, αστεγοι, καθως είναι αιτια για κάθε είδους αδικια και καταστροφή. 
Οι γυναικες οι ηθικες, και όχι οι εξαθλιωμένες πορνες συμβολίζουν την αγία Εκκλησία και ο άνδρας τον Χριστό.

Όπως η Εκκλησία υποτάσσεται στον Χριστό, το ιδιο και η γυναίκα οφείλει να ακούει τον άνδρα και να μην τον περιφρονεί. 

Όλα αυτά για να υπαρχει ταξη Θεου, και μηδεν αγαν των αρχαιων Ελλήνων φιλοσοφων, για να εχουμε ταξη, δικαιοσυνη, ειρηνη, αγαπη, λογικη, στην Ελληνικη κοινωνια, για να μπορει να επιβιωσει το Ελληνικο εθνος. 
Βεβαίως αυτό δεν είναι καθόλου υποβιβαστικό για τη γυναίκα, διότι ο άνδρας ειναι υποχρεωμένος να την αγαπάει, να την φροντιζει, να της φερεται καλα, όπως ακριβώς ο Χριστός αγαπάει την Εκκλησία.

Ακομη δεν θα πρεπει να ξεχνάμε ότι ο Χριστός θυσιάστηκε για την Εκκλησία.

Οι πραγματικες Ελληνιδες, όχι οι ραγιαδοπουλες,κερδιζουν την εκτιμηση, την φροντιδα, και την αγαπη των Ελλήνων ανδρων, μεσα από την ηθικη τους, την πραοτητα τους, και την γλυκυτητα του χαρακτήρα τους.

Μια αληθινη Ελληνιδα γυναικα δεν εκβιαζει, και δεν απαιτει. 

Όπως κανουν οι σαπισμένες ραγιαδοπουλες της νεας ταξης. 
Οι γυναικες Ελληνιδες οφειλουν να σεβονται και να υπακουν συμφωνα με τους νομους του Χριστου, τους γνησιους Ελληνες ανδρες.

Με την σειρα τους απαραιτητος ολοι οι πραγματικοι Ελληνες ανδρες, πρεπει να τις αγαπουν να τις σεβονται και να της φροντιζουν. 

Σε καμια των περιπτωσεων δεν οφειλουν οι Ελληνιδες γυναικες, να υπακουν, να σεβονται ανανδρους, δειλους, ραγιαδες.
 Οπως υπο­γραμμίζει ο Απόστολος Παύλος στην περικοπή της προς Εφεσίους Επιστολής που διαβάζεται κατά τη διάρκεια της ακολουθίας τού γάμου: «Οι άνδρες αγαπάτε τάς γυναίκας εαυτών, καθώς καί ο Χριστός ηγάπησε τήν εκκλησίαν»

 Οι πραγματικες Ελληνιδες χριστιανες, πρεπει παντοτε να βαδιζουν στον δρομο του Χριστου. Έναν δρομο που χαραξε η Αυγουστα Αγια Ελενη και ακολουθησαν εκατομμύρια άλλες Ελληνιδες.

Η ΑΝΝΑ ΚΟΜΝΗΝΗ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑΙΑ ΒΑΣΗ

ΣΤΗΝ  ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΕΣ.

Η πιο μορφωμενη και εξυπνη γυναικα του μεσαιωνα, ειχε κατι κοινο με ολες τις υπολοιπες Ελληνιδες γυναικες εκεινων των αιωνων. ΄


Η ορθοδοξη εκκλησια αποτελουσε τροπο ζωης για της γνησιες Ελληνιδες και τους Ελληνες. Ακομη πηγαιναν σε εσπερινούς ,αγρυπνιες κλπ.

Ολους εκεινους τους αιωνες , κάθε εβδομαδα, γιατι οι ανδρες απουσιαζαν μονιμος στα πεδια των μαχων, οι Ελληνιδες εκαναν παντοτε φιλανθρωπιες.


 Πηγαιναν συνεχεια σε νοσοκομεια με φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν κανεναν απολυτος συγγενή. Εκει τους εκαναν παρεα, ενώ τους εδιναν παντοτε ελεημοσυνη. 



Για τους ιδιους λογους, πηγαιναν στα φτωχοκομεία, εκαναν παρεα στους φτωχους και τους εδιναν ελεημοσυνη. 


Επισης πηγαιναν σε κρατουμενους.


 Από αυτές της εξαιρετικες, μονογαμικες, ηθικες Ελληνιδες, γεννηθηκαν τα εκατομμύρια των Ελλήνων ηρωων αυτοκρατορων, στρατηγων, ανωτατων αξιωματικων, στρατιωτών του μεσαιωνα.

Για αυτό τοτε είμασταν παγκοσμια αυτοκρατορια. 




Αντιθετα στην εποχη μας εξαιτιας της σεξουαλικης διαφθορας ,σβηνουμε αργα και σταθερα. 


Παρανομα μνημονια, αυτόκτονιες, ορφανα παιδια εξαιτιας των αυτοκτονιων , ανεργοι, αστεγοι,αδικημενοι, μαζικη ειβολη και καταληψη της Ελλαδος ,κατά γενικη ομολογια. 




Ο θεος εδωσε στην γυναίκα την επιπονη και δυσκολη αποστολη να γεννα, να τρεφει, να μεγαλωνει, να αγαπα, να εκπαιδευει παιδια, να προστατευει και να κανει ευτυχισμενα τα ατομα που την περιβαλλουν και να φερει σε περας όλες τις ευθύνες σχετικα με την επιβίωση του Ελληνικου εθνους.
Ειναι απολυτη εθνικη αναγκη να δημιουργηθουν οι νεες γνησιες Ελληνιδες, μεσα απο την 
Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 


Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” , και τα προδοτικα κομματα.
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων. Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος. 
Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου. 
οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 





Ολα τα προαναφερομενα θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.









Είναι πολύ σημαντικο να γνωριιζετε ότι οι Ελληνες των προηγουμενων αιωνων ηταν γνήσιοι Ελληνες και όχι σαπισμένοι νεοραγιαδες, διοτι ολοι αυτοι οι αγιοι προγονοι ζουσαν πολυ ηθικα, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. και μονον με τις α   πραξεις τους σε καθημερινη βαση τιμουσαν τον Χριστο και την πατριδα και όχι με ασκοπες θεωριες όπως κανουν οι σημερινοι ραγιαδες.
loading...

3 thoughts on “ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΑΝΝΑ ΚΟΜΝΗΝΗ) ΜΕΡΟΣ Β

  1. μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
    μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

    ψωρρας

  2. ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΕΡΣΕΡΗΣ ΒΕΛΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΟΡΤΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ

  3. Ανώνυμος5 Οκτωβρίου 2017 – 9:17 π.μ.
    ΚΑΛΑ ΡΕ ΓΙΔΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΚΛΕΙΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΦΒ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ?ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΑΛΑΚΑ

    Ανώνυμος5 Οκτωβρίου 2017 – 9:26 π.μ.
    ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΝΑΙ? ΕΛΑ….ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΥΛΑΚΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ?…ΚΑΥΛΑΚΑΚΗ? ΚΑΥΛΑΚΑΚΗ ΜΜ ΜΠΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΥΛΑΚΑΚΗ??….ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΜΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΘΑ ΦΡΙΞΕΙΣ….ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΓΙΑ ΛΕΓΕ ΤΙ? ΤΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ?…ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ!! ΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΒΤΑΙΟΣ ΓΕΝΗΜΜΕΝΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝΕ ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΕΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΑΒΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΤΟΝ ΑΖΥΜΟ ΑΡΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΗΛΘΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΑΝΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΜΕ ΑΖΥΜΟ ΑΡΤΟ ΠΕΠΑΙΛΩΜΕΝΟ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΦΕΡΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΙΦΑ!!!…..ΩΩΩΩ!! ΜΕΝΩ ΕΚΘΑΜΒΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΥΛΑΚΑΚΗ?….ΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΑΜΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟ ΚΙΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ!!….ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Ε?….ΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ 21.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΛΛΙ ΤΟΥ…..ΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ! Ε ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΚΟΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ….ΝΑΙΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΥ ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ 2100 ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΡΙΣΜΑ 21.000 ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ?…ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΗΟ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΣΑΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ….ΣΩΣΤΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ ΛΟΠΟΝ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΟΤΚΑ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΤΕ salom….salom..

Comments are closed.