Κοντονής προς Χρυσή Αυγή: Για του Χριστού την Πίστη την Αγία σκοτώσατε τον Παύλο Φύσσα;

«Να μην εμπλέκετε την Θρησκεία με τις αθλιότητες σας και την δολοφονική σας δράση. Γιατί ο Χριστός και η Θρησκεία κηρύσσουν την Αγάπη και εσείς το μίσος»
είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης απευθυνόμενος στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Οξύτατη επίθεση στην Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου για την διόρθωση ταυτότητας φύλου στην Ολομέλεια της Βουλής προκαλώντας οργισμένες κραυγές από την πτέρυγα του φιλοναζιστικού μορφώματος.

«Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής είπε μάχεται για του Χριστού την Πίστη την Αγία. Για του Χριστού την Πίστη την Αγία σκοτώσατε τον Παύλο Φύσσα; Αυτό να μας πείτε και να μην εμπλέκετε την Θρησκεία με τις αθλιότητες σας και την δολοφονική σας δράση. Γιατί ο Χριστός και η Θρησκεία κηρύσσουν την Αγάπη και εσείς το μίσος» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Απάντηση επιχείρησε να δώσει ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος υποστηρίζοντας πως «ο υπουργός Δικαιοσύνης έκανε ακόμα μια ωμή παρέμβαση στην Δικαιοσύνη».
«Σώπα!» ακούστηκαν να φωνάζουν αρκετοί βουλευτές με ειρωνική διάθεση.

«Σώπα;» αντέδρασε ο κ. Μιχαλολιάκος ενώ οι βουλευτές του φώναζαν «σκάστε ρε λαμόγια».

Συνεχίζοντας ο γενικός γραμματές της ΧΑ είπε: «Μετά την απόφασή σας να καθαρογραφεί η απόφαση της Ηριάννας δεν έχετε δικαίωμα να μιλάτε. Δεν κάνετε το ίδιο με τον φτωχό μεροκαματιάρη. Εσείς προστατεύετε εγκληματίες τρομοκράτες». 

loading...

7 thoughts on “Κοντονής προς Χρυσή Αυγή: Για του Χριστού την Πίστη την Αγία σκοτώσατε τον Παύλο Φύσσα;

  1. …ειπε ο απογονος των συμμοριτων-δολοφονων γυναικοπαιδων Κοντονης ο συνοδοιπορος των φονιαδων της 17Ν

  2. Ο απόγονος των κατσαπλιάδων του ΕΛΑΣ και υπερασπιστής των Κουφοντίνα και Ξηρού μιλάει για σκοτωμούς!Έλεος!

  3. πειτε μαs κυριε χαραλαμπε νννννννιιιιι ποσο απεχει η κ@λοτρυπιs απ το μνι;καλε αφου δεν γεννατε πωs πολλαπλασιαζεστε ετσι;

  4. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΣΚΑΒΑΛΟ-ΤΑΙΣΘΕΙΣ ΕΝ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΩ ΚΟΜΜΟΥΝΟΑΠΛΥΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΟΝΤΟΝΙΕΣΚΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΑΡΩΝ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ''ΥΠΟΣΤΟΛΕΑΣ'' ΤΗΣ ΣΒΑΣΤΙΚΑΣ ΓΛΕΖΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΚΛΑΙΓΕ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΕΡΟΥ ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΓΡΟΝΘΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΩΦΙΜΙ ΤΟΥ ΚΙΜ ΙΛ ΣΟΥΝΓΚ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΡΕΑ.
    ΝΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ!!

  5. Έχω μια εύλογη απορία.
    Σύμφωνα με την αστυνομία
    ''το χρονικό διάστημα του Α’ εξάμηνου του 2016 συνελήφθησαν συνολικά (206.397) άτομα για αξιόποινες συμπεριφορές κακουργηματικού και πλημμεληματικού χαρακτήρα.
    Από τους συλληφθέντες, (28.294) ενέχονται σε
    α ν θ ρ ω π ο κ τ ο ν ί ε ς, ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις σπιτιών, αυτοκινήτων, καταστημάτων, ναρκωτικά, απάτες κ.λπ.''

    http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang&perform=view&id=65853&Itemid=1757

    Αυτοί οι δεκάδες χιλιάδες που διέπραξαν παράνομες ή εγκληματικές πράξεις δεν είναι ψηφοφόροι ή οπαδοί ή υποστηρικτές άλλων κομμάτων της ελληνικής βουλής;;;
    Κατηγορήθηκε κανένα άλλο κόμμα
    για ε γ κ λ ή μ α τ α των ψηφοφόρων του ή των οπαδών του ή των υποστηρικτών του;;;

    Μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα κάποιος αριστερός ή δεξιός τύπου Ν.Δ.;;;

  6. Σκότωσε κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής άνθρωπο; Ποιος βουλευτής;
    Ξέρει κανείς;

  7. Μπορεί ένας άθεος που δεν πιστεύει στην ύπαρξη του Χριστού να επικαλείται τον Χριστό;

Comments are closed.