ΕΟΕ: Συναινετικός ο Σπ. Καπράλος, ζήτησε εκλογές την επόμενη εβδομάδα

Ο κ. Καπράλος δήλωσε πώς αποδέχεται με ικανοποίηση την επιστολή του κ. Κούβελου στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και, στο πλαίσιο της συναίνεσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΟΑ, προτείνει να
στελεχωθούν με στελέχη της αντίπαλης παράταξης τρεις από τις σημαντικότερες και πιο νευραλγικές θέσεις της ΕΟΕ.

Το ενωτικό κλίμα που ζήτησε ο Ισίδωρος Κούβελος να υπάρξει στους κόλπους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής προσυπέγραψε ο Σπύρος Καπράλος.
Με σημερινή ανακοίνωση, ο κ. Καπράλος εκφράζει την ειλικρινή βούλησή του για συνεργασία των δύο παρατάξεων, ώστε με αμοιβαίες υποχωρήσεις και αλληλοκατανόηση να σταματήσουν οι δικαστικές και άλλες αντιδικίες, προς όφελος των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών.
Ο κ. Καπράλος δήλωσε πώς αποδέχεται με ικανοποίηση την επιστολή του κ. Κούβελου στον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και, στο πλαίσιο της συναίνεσης, για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΟΑ, προτείνει να στελεχωθούν με στελέχη της αντίπαλης παράταξης τρεις από τις σημαντικότερες και πιο νευραλγικές θέσεις της ΕΟΕ.
Πρόκειται για τις θέσεις του α΄ αντιπροέδρου, του προέδρου της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και του προέδρου της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Καπράλος ζήτησε από το επίτιμο μέλος της ΔΟΕ, Λάμπη Νικολάου, να προκηρύξει εκλογές στην ερχόμενη εβδομάδα, ώστε να δοθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της ΕΟΕ, που «μόνο προβλήματα έχει προκαλέσει, τόσο στην εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό, όσο και στην εύρυθμη προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει των μεγάλων διεθνών διοργανώσεων», όπως αναφέρεται.

loading...