ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο Γιάννης Μουζάλας υπέβαλε την παραίτηση του στον Τσίπρα

O υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας έθεσε την παραίτησή του στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Πληροφορίες θέλουν να εξελίχθηκε ένας έντονος διάλογος μεταξύ του Γιάννη Μουζάλα και μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία κατηγορούσαν τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής για τους χειρισμούς του στο μεταναστευτικό. Δεν έχει διακριβωθεί αν μεταξύ των επικριτών του κ. Μουζάλα ήταν μέλη της κίνησης των 53 του Ευκλειδή Τσακαλώτου, ούτε αν η παραίτηση του υπουργού Μετανάστευσης έγινε δεκτή ή τελικώς αποσύρθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από αυτήν την εξέλιξη, τη διαχείριση του Μεταναστευτικό αναμένεται να αναλάβει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, με το υπουργείο Εσωτερικών να αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο.

Η υποβολή της παραίτησης του Γ. Μουζάλα συνδέεται με τη φημολογία που τον θέλει να προτείνεται από την κυβέρνηση για τη θέση του Επιτρόπου Μετανάστευσης.

loading...

3 thoughts on “ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ο Γιάννης Μουζάλας υπέβαλε την παραίτηση του στον Τσίπρα

  1. Ε και τι έγινε ; τώρα πρέπει να πενθήσει όλη η Ελλάδα που φεύγει ένας ανύπαρκτος Υπουργός …..

  2. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ.
    ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΠΩΜΙΣΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΡΙΞΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΙΣΤΡΟ ΣΑΣ.

  3. ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΜΝΟ ΜΕ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΛΑΘΡΟΚΑΥΛΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΧΟΝΤΡΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Ε ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!!!! ΛΙΓΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

    ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!

Comments are closed.