Ο ΚΑΒΓΑΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Το φύλο, οι εξωγήινοι και ο Καμμένος

Σκληρή αντιπαράθεση διεξήχθη στη Βουλή, λίγο πριν την πραγματοποίηση της ονομαστικής ψηφοφορίας για το νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου.

«Είστε γιαλαντζί φιλελεύθερος» ανέφερε ο πρωθυπουργός,
κατηγορώντας τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον κ. Μητσοτάκη να αναφέρει ότι ο ετερόκλητος κυβερνητικός συνασπισμός έχει ημερομηνία λήξης.
Τσίπρας: Προσβλητικό το παράδειγμα Μητσοτάκη

«Η επιλογή Μητσοτάκη να αναφερθεί σε ένα παράδειγμα, ότι τάχα ένας ψυχίατρος του είπε ότι δεν μπορούμε να δίνουμε τη δυνατότητα αλλαγής ταυτότητας φύλου στα 18 χωρίς ιατρική γνωμάτευση, γιατί κάποιος που ήθελε να το κάνει όταν τον ρώτησαν το λόγο είπε ότι πήγε στον Υμηττό και του το είπαν οι εξωγήινοι. Είναι ντροπή να υβρίζει μια κοινωνική κατηγορία και να λέει ότι τάχα χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης. Αναμένω τον αρχηγό της ΝΔ και να πάρει πίσω την υβριστική αναφορά απέναντι σε συμπολίτες μας. Άστοχη και ντροπιαστική η αναφορά» σημείωσε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

«Η συζήτηση έχει μια υποκριτική διάσταση. Αντί να συζητάμε για μια μεγάλη και ουσιαστική τομή που αφορά στοιχειώδη εκσυγχρονισμό και που 19 χώρες της ΕΕ έχουν εντάξει στο δίκαιό τους ανάλογες ρυθμίσεις, συζητάμε την υπόθεση που αφορά την ηλικία των 15 ετών. Πρόκειται για υποκρισία. Για τους ανήλικους διεμφυλικούς πολίτες 15 ετών, αυτό που θα έπρεπε να βαρύνει τη συνείδηση μας είναι αν θα τους δώσουμε τη νομική δυνατότητα να σταματήσει η δραματική συμπεριφορά που υφίστανται».

«Δεν αναφερθήκατε κ. Μητσοτάκη στο γεγονός ότι υπάρχουν δεκάδες απόπειρες αυτοκτονίας που κρύβονται κάτω από το χαλί, λόγω του ότι υπάρχει ένα θεσμικό πλαίσιο που δεν προσαρμόζεται για να δώσει διέξοδο. Λαϊκίσατε ότι είπατε ότι 15χρονοι δεν μπορούν να έχουν δίπλωμα οδήγησης. Το δίκαιο μας, καλό ή κακό, με βάση αυτό δίνουμε τη δυνατότητα γάμου στα 10 χρόνια με δικαστική απόφαση, στα 15 χρόνια με δικαστική απόφαση μπορούν να μπαίνουν φυλακή ανήλικοι, στα 12 δίνουμε την ταυτότητα στα παιδιά» πρόσθεσε και κατέληξε: «Φτιάχνουμε ένα πλαίσιο στο οποίο με τη συναίνεση των γονέων και ιατρική γνωμάτευση στα 15 μπορούν να έχουν τη δυνατότητα να πάνε και να αποκτήσουν την ταυτότητα που αρμόζει με την ύπαρξή του. Η συζήτηση διεξάγεται με όρους Μεσαίωνα. Βγαίνουμε μπροστά, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Να ανακαλέσετε το προσβλητικό παράδειγμα που επικαλεστήκατε».
Μητσοτάκης: Ο Καμμένος έβαλε την ουρά στα σκέλια

Αφού εισήλθε στην αίθουσα της Ολομέλειας, ο πρόεδρος της ΝΔ σύστησε στον πρωθυπουργό “να είναι λίγο πιο ψύχραιμος, να μη δείχνετε τόσο πάθος για ζητήματα που σας δημιουργούν μεγάλο πολιτικό πρόβλημα στην κοινοβουλευτική σας ομάδα”.

Όπως είπε, “για άλλη μια φορά δεν ήσασταν στην ομιλία μου, εγώ είμαι παρών στις δικές σας. Ο κ. Καμμένος που είναι; Και στον Άρη θα πήγαινε για να μην είναι παρών, αυτός που έλεγε θα ρίξει την κυβέρνηση, έβαλε την ουρά στα σκέλια για την καρέκλα και ψηφίζει τα αντίθετα από αυτά που πιστεύει».

Αναφερόμενος στο παράδειγμα με τον ψυχίατρο, σημείωσε ότι «είναι θλιβερό μια πραγματική ιστορία ένας άνθρωπος με 40 χρόνια ιστορία, να την ευτελίζετε με αυτό τον τρόπο. Είπα ένα παράδειγμα ότι υπάρχουν περιπτώσεις ανθρώπων που θέλουν να αλλάξουν φύλο. Χρειάζεται φίλτρο ασφαλείας και μία διάγνωση. Να πάει κάποιος σε έναν ειδικό.

Η δύσκολη απόφαση είναι να βγει από το σπίτι ένα αγόρι ντυμένο κορίτσι. Το ζήτημα έχει και ιατρική διάσταση, μην είστε ανεύθυνοι και μη μας κουνάτε το δάχτυλο. Αναγνώρισα και αναγνωρίζω το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό”.

Αποσύρτε το νομοσχέδιο και ψηφίστε την δικιά μας πρόταση νόμου αν θέλετε να συμφωνήσουμε. Θα διευκολύνετε και τον εταίρο σας να μην κρύβετε στη Βραζιλία. Ας είμαστε σοβαροί. Το ζήτημα δεν είναι μόνο ζήτημα ατομικών δικαιωμάτων, είναι και ιατρικό ζήτημα, μην εθελοτυφλείτε».
Τσίπρας: «Είστε γιαλαντζί φιλελεύθερος»

«Έχετε ένα πρόβλημα κατανόησης των επιχειρημάτων. Λέτε ότι είσαστε υπέρ του δικαιώματος στον αυτοπροσδιορισμό. Και την ίδια στιγμή λέτε ότι οι ενήλικες πολίτες πρέπει να πηγαίνουν να παίρνουν γνωμάτευση για να αποκτήσουν το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό. Έχετε χάσει τη μπάλα. Είστε γιαλαντζί φιλελεύθερος. Είστε νεοφιλελεύθερος. Δώσατε ένα ατυχές παράδειγμα. Καταλαβαίνετε τι κάνετε; Δίνετε την αίσθηση ότι ταυτίζετε μια ολόκληρη κατηγορία με όσους αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα» σημείωσε ο πρωθυπουργός απαντώντας στον κ. Μητσοτάκη.
«Έρχεστε με την καραμέλα των ΑΝΕΛ. Η ίδια η ζωή αποδεικνύει ότι οι ΑΝΕΛ, που τους κατηγορείτε ως ακροδεξιούς, με τον Καμμένο στην κυβέρνηση πέρασε το σύμφωνο συμβίωσης και περνάει τώρα το ν/σ για την ταυτότητα φύλου. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι σήμερα κάνουμε μια μεγάλη τομή. Το ν/σ αυτό θα περάσει με μεγάλη πλειοψηφία επί της αρχής και θα περάσουν και τα άρθρα» κατέληξε.
Μητσοτάκης: Δεν ψήφισε το σύμφωνο ο Καμμένος, εγώ το ψήφισα

«Ο κ. Καμμένος δεν είναι ακροδεξιός, είναι τυχοδιώκτης. Ας με διορθώσουν οι πρακτικογράφοι, δεν θυμάμαι να είχαν ψηφίσει το σύμφωνο. Δεν το ψήφισε ο Καμμένος, το ψήφισα εγώ και άλλοι 17 βουλευτές. Αυτός ο ετερόκλητος σχηματισμός θα έχει ημερομηνία λήξης. Θα καταδικαστεί στην αφάνεια ο Καμμένος, εκτός αν του δώσετε θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας», απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.

loading...

7 thoughts on “Ο ΚΑΒΓΑΣ ΤΣΙΠΡΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: Το φύλο, οι εξωγήινοι και ο Καμμένος

  1. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ,ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΜΕ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ…

    ΟΥΤΕ ΜΥΓΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ,ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΜΕ,ΜΕΧΡΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕΕ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΤΕΙ ΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ,ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ….

    ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΠΕΤΑ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΜΕ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟΥΣ ΟΠΛΟ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΒΟΛΙΔΑ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΜΗΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ??

  2. Ευριπίδης Μπίλλης
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΟ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ” ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕΣΩ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ, ΤΣΙΠΡΑ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΠΑΡΣΩΝ. ΖΟΥΡΑΡΙ (ΤΟΥ ΜΗ "ΑΝ. ΕΛΛΗΝΑ", ”ΈΑΜΙΚΟΥ”, ΤΩΝ ΡΑΧΟΥΛΩΝ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ. ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ "ΑΠΕΧΟΝΤΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ.

    • Ήθελαν να αυτοαποκαλούνται (και όσοι ίδιοι από τους ανωτέρω) “pride”. Δικαίωμα τους. Όμως δεν τους αρκούσε.

    • Προσπαθούσαν και προσπαθούν με ντιρεκτίβες της ΕΕ που εφαρμόζουν όλοι οι ανωτέρω κατοχικοί, να μεταστρέψουν όλην την Ελληνική κοινωνία σε “pride”. Με «παρουσιάσεις» στα σχολεία, παρελάσεις με επικεφαλής τον σκουλαρικοφόρο “νεαρό” δήμαρχο Θεσσαλονίκης κτλ. Και πάλιν δεν τους αρκούσε.

    • Μετέτρεψαν, με τους ανωτέρω “αντιρατσιστές” κατοχικούς πολιτικούς, το σύμφωνο συμβίωσης σε “γάμο”. Διαστρεβλώνοντας, αλλοτριώνοντας και μεταλλάσσοντας στα “γούστα” τους την ιερή έννοια του γάμου. Και πάλιν δεν τους αρκούσε.

    • Δεν ήθελαν όμως παρά το “pride” (που πολλοί από τους ανωτέρω, δικαίωμα τους, έφεραν το σήμα του στη βουλή) να αποκαλούνται ομοφυλόφιλοι με “pride”.

    • Έτσι τώρα θέλουν, με τη βοήθεια των ανωτέρω κατοχικών, να καταργήσουν τα φύλα και να μετατρέψουν όλους τους Έλληνες σε “pride”. Στοχεύοντας εναντίον των Ελληνόπουλων.

    • ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ “ΑΝΤΙΡΑΣΤΙΤΣΙΚΑ”, ΜΠΟΥΛΙΚΑ ΚΤΛ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ, "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ" ΑΜΑΡΤΙΑΙΣ

  3. ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟ ΜΠΟΡΕΙ.!!!!

    Προσυνεδριακός Διάλογος του Ε.ΠΑ.Μ. – 15 Οκτωβρίου 2017

    Το Ε.ΠΑ.Μ διοργανώνει προσυνεδριακό διάλογο για δημόσια συζήτηση της πρότασής του για μία Ελλάδα κυρίαρχη, ανεξάρτητη και δημοκρατική.
    Πρόταση που μόνον μία Πατριωτική, Δημοκρατική, Κυβέρνηση μπορεί να ακολουθήσει και να δώσει άμεσα λύση.

    Μέλη ​και φίλοι που επιθυμούν να συμβάλουν στον προσυνεδριακό διάλογο, προσκαλούνται να προσέλθουν στην ανοικτή συζήτηση με τις προτάσεις τους για να ανταλλάξουμε απόψεις.

    Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, ώρα 11.00
    Ξενοδοχείο "Royal Olympic", Αίθουσα "KALLIRROHE"
    Οδός Αθανασίου Διάκου 28, Μακρυγιάννη (Απέναντι από στύλους Ολυμπίου Διός, σταθμός «ΜΕΤΡΟ Ακρόπολη») Αθήνα https://www.facebook.com/metopo/photos/a.245672588783231.79839.235274089823081/1893181480698992/?type=3

  4. Ποιος,ποιοι ειναι πισω απο τον πρωην κουμουνιστη Καζακη.
    Θα ειναι ολοι εκει στο,προσηνενοημενοι γιατι θα εχουν παρει εντολη απο τη στοα,ιεχωβαδες,ευαγγελιστες,ροταριανοι,λαϊονς και βάλε.Θα τους καταλαβεις,ειναι γεματουληδες κουστουματοι με ελαφρια μουσια και στις μεταξυ τους χειραψιες κανουν βαθιες υποκλισεις.Πηγαινε κοροϊδαρα να δεις ενα εργο στημενο μονο για σενα εγω τα χω φαει με το κουταλι.
    Ναι βρε κοροϊδαρα βαλε κι αλλο μασωνο στη βουλη γιατι πιστευεις πως μονο αυτος θα σηκωσει το αναστημα του σε ολα τα Ευρωπαϊκα κορακια τα λεει ωραια και εχει δικιο.

  5. αμα εχιες ταρχιδια πανε και ρωτα Ο ΙΔΙΟΣ…

    ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ. Τετάρτη​ 1​1 ​Οκτωβρίου 2017, 14:00 – 16:00, στον διαδικτυακό σταθμό "e-roi", ο Γ.Γ. του Ε.ΠΑ.Μ. Δημήτρης Καζάκης​
    και ​​ο​ δικηγόρος, συγγραφέας Φώτιος – Σπυρίδων Μαζαράκης, ​θα σχολιάσουν την επικαιρότητα. ​
    Συντονιστείτε καθημερινά στον διαδικτυακό σταθμό "e-roi" :
    http://www.e-roi.gr/
    http://eroigr.listen2myradio.com/
    http://eroigr2.listen2myshow.com/ (χαμηλού κόστους)
    Τηλέφωνο Εκπομπής : 210- 3428676
    e-mail Eκπομπής : [email protected]
    H εκπομπή μεταδίδεται απ' ευθείας
    από το "Radio Marconi 96,1 FM" (Βόλος)
    https://epamhellas.gr/

  6. Δεν χρειαζεται να ρωτησω καλε μου φιλε απλα σκιαγραφησα τη προσωπικοτητα του και αναγνωρισα γνωστες τακτικες.
    Οσο για αρχιδια,δεν εχουν αυτοι που προσπαθουν να σε πεισουν εγω τα πιανω τωρα και ειναι στη θεση τους.
    Σε προειδοποιησα.

  7. αυτες τι μαλακιες να τι θυμασαι ΚΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΕΙΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΑΥΑΙΟΣ..ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΓΕΛΟΙΟΙ κλπ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΙΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ….ΑΠΑΓΕΝΕ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΡΟΔΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΜΟΝΑΧΑ ΑΜΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΑΠΤΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.!

Comments are closed.