«Ο Τσίπρας φεύγει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται» τονίζει στην εφημ. Παρασκήνιο ο Μ.Λαζαρίδης

«Εκλογές θα έχουμε μέσα στο 2018. Η ετερόκλητη κοινοβουλευτική πλειοψηφία βρίσκεται σε αποσύνθεση και η Κυβέρνηση σε αποδρομή. Ο Τσίπρας φεύγει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται». Αυτό τονίζει
με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παρασκήνιο», ο  κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Αναφερόμενος στο ταξίδι του κ. Τσίπρα στις Η.Π.Α., ο κ. Λαζαρίδης υπογράμμισε: «Πρώτα απ’ όλα – και είναι πασιφανές – το ταξίδι του κ. Τσίπρα στις Η.Π.Α. έγινε σε μια εξαιρετικά ευνοϊκή συγκυρία για τη χώρα μας. Την ώρα, δηλαδή, που υπάρχει αστάθεια στη Ν.Α. Μεσόγειο και οι σχέσεις των Η.Π.Α. με την Τουρκία αντιμετωπίζουν, εξαιτίας του Ταγίπ Ερντογάν, σοβαρά προβλήματα. Υπήρχε, δηλαδή, μια μοναδική ευκαιρία να πετύχει ο κ. Τσίπρας συγκεκριμένες δεσμεύσεις της αμερικανικής ηγεσίας για τα εθνικά μας ζητήματα – τα ελληνοτουρκικά, το Κυπριακό, τα Σκόπια, το μεταναστευτικό – αλλά και να διαμορφώσει έναν οδική χάρτη στρατηγικής σχέσης σε όλους τους τομείς ελληνικού ενδιαφέροντος, με έμφαση στην προσέλκυση επενδύσεων. Το μόνο συγκεκριμένο που ακούσαμε μετά την συνάντηση Τσίπρα – Τράμπ, είναι η συμφωνία για την αναβάθμιση των F-16 και οι αντιφατικές διαρροές του κ. Καμμένου για το κόστος και κάποια αντισταθμιστικά που γεννούν απορίες και είναι ανάγκη να ενημερωθεί άμεσα η Βουλή».

«Σε ό,τι αφορά γενικότερα τις επενδύσεις», σημειώνει σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, «είναι αυτονόητο πως δεν αρκεί μια κλεμμένη ρητορική. Ο κ. Τσίπρας – και σε αυτόν τον τομέα – εμφανίζεται με κεφάλι Ιανού. Άλλα λέει και άλλα κάνει. Και, δυστυχώς, το έχει επιβεβαιώσει σε πολλές περιπτώσεις. Στις Σκουριές, στο Ελληνικό, στη Ρόδο, στην Κέρκυρα. Από την αυταπάτη, πέρασε στην πολιτική απάτη. Και κάτι ακόμα: Επενδυτές, δεν έρχονται ακούγοντας λόγια, αλλά βλέποντας έργα. Και αυτό που βλέπουν σήμερα είναι μια Κυβέρνηση αναξιόπιστη, περιβάλλον εχθρικό, ληστρική φορολογία, μεγάλες ασφαλιστικές εισφορές, έλλειμμα ρευστότητας. Νέες επενδύσεις, όμως, και νέες επιχειρήσεις – κατ’ επέκταση και νέες θέσεις εργασίας – μπορούμε να έχουμε μόνο με μια τολμηρή, συνεπή και αξιόπιστη, μεταρρυθμιστική Κυβέρνηση. Και αυτό θα γίνει σύντομα με την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη».

Απαντώντας σε ερώτηση για το στίγμα της Νέας Δημοκρατίας ο κ. Λαζαρίδης τονίζει: «Η Νέα Δημοκρατία είναι, από την ίδρυσή της, φιλελεύθερη, ευρωπαϊκή, δημοκρατική, λαϊκή και πατριωτική παράταξη. Και αυτό ακριβώς εκφράζει σταθερά, με συνέπεια, αξιοπιστία και υπευθυνότητα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Δεν περιχαρακωνόμαστε σε ετικέτες του χθες, δεν αποκλείουμε κανένα δημοκράτη και δεν διχάζουμε. Απευθυνόμαστε στους παλιούς αγωνιστές της Παράταξης που μπορεί κάποια στιγμή να πικράθηκαν. Απευθυνόμαστε στους πολίτες που αποστασιοποιήθηκαν από την πολιτική. Απευθυνόμαστε στη νέα γενιά που πληρώνει τα λάθη του χθες. Απευθυνόμαστε σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, χωρίς να ρωτούμε τι ψήφισαν χθες. Όμως! Πρακτικές ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να πολώνει, να φανατίζει και να εξαπατά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πρόκειται να ακολουθήσει. Στο ταμπλό του Τσίπρα, το ταμπλό του μίσους και του διχασμού δεν παίζουμε».

loading...

16 thoughts on “«Ο Τσίπρας φεύγει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται» τονίζει στην εφημ. Παρασκήνιο ο Μ.Λαζαρίδης

  1. τι Λωζανη τι Κοζανη
    Ροτσιλντ η μια Ροτσιλντ κι αλλη

  2. λαζαριδάκο, τα 260 εκατομμυριάκια που χρωστάει το κόμμα σου, θα έρθουν μαζί με το γουρλό ή θα "μείνουν" (ξεχασμένα);

  3. Η Νου-Δούλα χρωστάει 200 μύρια, είχε πολλά χρόνια στην εξουσία και ταυτίζεται συνέχεια με αυτό που ο κόσμος σιχαίνεται …

    Δηλαδή την διαπλοκή, πρεζέμπορες και καναλάρχες.

    Γνωστές οι άρρηκτες σχέσεις της Οικογένειας Μιζοτάκη με τον Μαρινάκη.

    Τα πρόσωπα με τα οποία στελεχώνει την παράταξη ο Κυριάκος Μιζοτάκης έχουν ήδη απορριφθεί από το σύνολο του ελληνικού λαού.

    Δεν θα συμπορευθούμε εκ νέου, με τούς εφιάλτες της πολιτικής ζωής, τούς ανίκανους τους μιζαρπάκτες και τα Ντορολαμόγια…

  4. Νου-γόνο-Δούλα.
    Ένα κόμμα που διαχρονικά αποτελεί ιδιοκτησία συγκεκριμένων τζακιών και συνιστά συνώνυμο της οικογενειοκρατίας στην πολιτική ζωή του τόπου.

    Σήμερα τα απολειφάδια του Μητσοτακισμού και τα απομεινάρια της Ντοροφαυλοκρατίας, επιδιώκουν με κάθε τρόπο θεμιτό και αθέμιτο, μέσω της αρχηγίας της Νου – γόνο – Δούλας να αφαιμάξουν ξανά τον δύσμοιρο Ελληνικό Λαό.

    Αυτοί οι υποτακτικοί, οικονομισάριοι, υποστηρικτές της Ντορο-φαύλο-κρατιας είναι η γάγγραινα που μαστίζει την δεινοπαθούσα χώρα …

    Μας έρχεται κάθε σκατάς,
    θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    μα μόλις φύγει βλέπομε
    πως αποσκατωθήκαμε.
    (Σουρής ο αφορισμένος)

    Τα μεν άδεια ασκιά τα φουσκώνει ο αέρας, τους δε ανόητους ανθρώπους η αλαζονεία…

  5. Ωραίο άρθρο. Έρχεται ο Κυριάκος.
    Διαβάστε τι λέει ο Μακάριος ότι ο Τσίπρας γιόκ….
    Άδικο έχει ο άνθρωπος.
    Σωστά τα λέει για τον Κυπιάκο. Ειναι ο επόμενος πρωθυπουργός!!
    Εμείς θα τον ψηφίσουμε και με τα δύο χέρια

  6. Ο Κυριάκος είναι σίγουρα το μέλλον.Το θέμα όμως είναι να γίνουν εκλογές. Ο Τσίπρας τρελάθηκε πάει.
    Εκλογές τώρα να φύγουν. Όσο παραμένουν χρεώνουν f16 την χώρα…
    Ο Μακάριος τα λέει πολύ καλά!!

  7. Ωραία σκατά μας προσφέρετε ως σχόλιο.
    Βρωμάτε απο παντού με αυτα που λέτε.
    Ανόητος εείσαι εσύ. Εκτός αν τρολάρετε τον Τσίπρα.
    Γιατί εσείς δεν θα πεινάτε θα εργάζεστε στο Δημόσιο….
    Άντε να χαθείς απο εδώ…

  8. Λάθος φίλε. Η ανοησία σου σε βλάπτει σοβαρά.
    Το άρθρο λέει την αλήθεια. Εσυ όμως είσαι αλλού.
    Αρκετά μας τιμώρησες με τον Τσίπρα.
    Φτάνει πια τώρα ΚΥΡΙΑΚΟΣ!!

  9. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣ GAY;
    ΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΕΙΑ

  10. ΓΙΑ ΤΑ 100 ΔΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;

  11. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΣΥ.
    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

  12. Παιδιά μη σκάτε ο Κυριάκος είναι σίγουρα ο επόμενος.
    ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ…

  13. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ!

    ΨΩΦΟ

  14. Χρυση Αυγη για να ξεβρωμισει ο τοπος.

  15. Να ρωτήσεις τους συριζαίους γι΄αυτά σαρσεμάκο, όχι εμένα.

Comments are closed.