Η κυπριακή κυβέρνηση εξέταζε την περίπτωση Σώρρα για να σωθεί

Τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα όσα αναφέρει στο βιβλίο του ο πρώην Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Πανίκος Δημητριάδης, σε σχέση με τα όσα έγιναν το 2013 πριν την απόφαση του Eurogroup για κούρεμα καταθέσεων.

Η νέα κυβέρνηση υπό τον Πρόεδρο Αναστασιάδη αναζητούσε τρόπους δανειοδότησης της χώρας προκειμένου να αποφευχθεί το μνημόνιο και η κηδεμονία της τρόικας. Όπως αναφέρει ο κ. Δημητριάδης στο βιβλίο του, σε σύσκεψη πολιτικών αρχηγών, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013, ο τότε πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Πρόεδρος της Βουλής Μάριος Κάρογιαν, είπε ότι ξέρει κάποιον που θέλει να δώσει 30 δισ. ευρώ, τον… Αρτέμη Σώρρα.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σώρρας πριν τις προεδρικές εκλογές στη Κύπρο είχε επισκεφθεί το νησί με πρόσκληση του τότε Προέδρου Δημήτρη Χριστόφια.
Ο κ. Δημητριάδης γράφει στο βιβλίο του:

«”Αν,” είπε, ”ξέρω κάποιον που έχει 30 δισ. ευρώ που θέλει να δωρίσει για να σώσει την Κύπρο;” Όλοι ήθελαν να μάθουν ποιος ήταν αυτός. Είχα ενημερωθεί για αυτό ακριβώς πριν από τη συνάντηση. Ο Πρόεδρος (Αναστασιάδης) μου ζήτησε να ακούσω προσεκτικά την πρόταση του Καρογιάν και να το εξετάσω σοβαρά. Το όνομα αυτού του “γενναιόδωρου” προσώπου ήταν ο Αρτέμης Σώρρας (…) Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι αυτό συζητήθηκε ως σοβαρή πρόταση εκείνη την κρίσιμη στιγμή, αλλά οι πολιτικοί ηγέτες έδειχναν αρκετά απελπισμένοι για να εξερευνήσουν κάθε επιλογή για να αποφύγουν αυτό που είδαν ως άδικο πρόγραμμα από την ΕΕ και το ΔΝΤ, ακόμη και αν ακουγόταν γελοία».

Ενώ επέκειτο το κούρεμα καταθέσεων, κάτι που γνώριζαν πολύ λίγοι, ο συμπέθερος του Προέδρου Αναστασιάδη αποφασίζει να βγάλει εκτός Κύπρου πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Όπως γράφει ο Π. Δημητριάδης:

«Έλαβα ένα τηλεφώνημα από τον ασκούντα χρέη διευθύνοντος συμβούλου της Λαϊκής Τράπεζας: θα ήθελα να μιλήσω με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, καθώς ένας στενός συγγενής του ήταν έτοιμος να μεταφέρει πολλά εκατομμύρια ευρώ στο Λονδίνο από τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Αν και αυτό δεν ήταν παράνομο, θα έστελνε σίγουρα ένα κακό μήνυμα, είπε (σ.σ. το στέλεχος της Λαϊκής) σε μια εποχή που οι καταθέτες ήταν νευρικοί και ενώ ο Πρόεδρος δεσμευόταν προς το κοινό ότι δεν θα υπάρξει κούρεμα στις καταθέσεις. Ήμουν τρομοκρατημένος. Προσπάθησα να μιλήσω στον Πρόεδρο αλλά, μου είπαν ότι δεν ήταν διαθέσιμος. Μου προσφέρθηκε να μιλήσω με τον υφυπουργό στο Προεδρικό Μέγαρο τον Κωνσταντίνο Πετρίδη, και συμφώνησα. Εξήγησα στον κ. Πετρίδη ποιες ήταν οι ανησυχίες μου, οι οποίες ήταν αρκετά παρόμοιες με εκείνες του διευθύνοντος συμβούλου της Λαϊκής. Επιπλέον, ένιωσα ότι είχαμε καθήκον να προστατεύσουμε τον Πρόεδρο, στα μάτια των εμπορικών τραπεζών και του κοινού. Φάνηκε να έχει καταλάβει και είπε ότι θα μεταφέρει το μήνυμά μου στον Πρόεδρο.

Λίγες ώρες αργότερα έλαβα ένα μήνυμα στο κινητό από τον εκτελούντα χρέη διευθύνοντος συμβούλου της Λαϊκής, ο οποίος ανέφερε: “Όλα καλά, οι συγγενείς του Προέδρου αγοράζουν ακίνητο στο Λονδίνο”». 

loading...

63 thoughts on “Η κυπριακή κυβέρνηση εξέταζε την περίπτωση Σώρρα για να σωθεί

  1. Ε ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝΕ, ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ, Ε ΘΑΝΑΙ ΛΙΙΙΓΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΛΙΓΟ ΣΚΑΤΟ ΘΑΧΟΥΝΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΧΟΥΝΕ ΦΑΕΙ ΤΙΠΠΟΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑΧΕΙ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΘΕΤΟ ΕΕ ΣΟΡΥ Ο ΨΩΡΑΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΟΟΤΑ, Ο ΜΑΚΗΣ ΑΠΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο ΠΛΑΚΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΩΝΑΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΗΜΙΤΡΕΛΛΟΥ, ΟΝΟΜΑΤΙ ΒΩΖΝΥ, ΔΙΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΣΟΥΜΑΚΙ ΤΟΥΛΕΙΠΕ ΤΟΥ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ…. ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΣΑΡΕ ΣΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥ…
    ΚΕΝΑ ΚΟΥΙΖ…

    ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥΛΗΣΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ 3 ΤΡΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ?
    ΞΕΡΕΤΕ?

  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  3. ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΒΡΑΙΟΣΚΑΤΟ ΤΟ ΛΕΣ,ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ…

    ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ,ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΟΙΚ. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ ΚΙ'ΟΛΑΣ…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΡΙΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΕΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΥΡΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ…

    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ??

    ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ….

  4. ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΕΑΝΤΕΡΝΤΑΛ ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 600 ΔΙΣ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ Η ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ?
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΔΙΔΑΧΤΗΚΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ?ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ 600 ΔΙΣ ΑΝΤΙ ΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ Η ΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ!
    Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ Κ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ,ΚΑΘΕΣΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΡΕ ΓΥΦΤΙΚΗ ΜΟΥΝΟΤΡΙΧΑ Κ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΕΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Κ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ!ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ???!!!!

  5. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ….
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ 24 ΩΡΕΣ ΡΗΝ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΓΥΦΤΙΚΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΡΙ ΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑ!
    ΑΛΛΑ ΡΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΡΕ ΓΙΔΙ ΣΡΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ? ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΒΩΣΝΥ Η ΤΑ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ?

  6. 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ??

    ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΑΜΕ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ,ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ,ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ,ΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ…

    ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ….

  7. ρε πρωτογονε πιθηκε ρε διανοητικα καθυστερημενε αθιγγανε σου ειπε κανεις οτι εαν καθεσαι 24 ωρες την ημερα να ποσταρεις γυφτικες αρχιδιες ενω εκκρεμουν ενταλματα συλληψης φυλακισεις απολλογιες κλπ θα πιστεψουν οτι εισαι σωτηρας?
    ρε γελοιο χωο ανθυποπιθηκε πηγαινε απολλογησου και εαν λες αληθεια ολοι μαζι σου.τι κρυβεσαι ρε ζωο και βριζεις τους παντες και τα παντα καο απειλεις κιολας απο πανω?

  8. ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ (ελπιζω για λιγο ακομη) Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΕΣ ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΕΣ ,ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΙΣΟΤΗΤΕΣ ΚΛΠ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΟΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ Μ/Α ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ 4,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.

    ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΡΕΧΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΖΑΝ,ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΚΡΙΣΗ,ΑΥΤΟΙ ΣΦΥΡΙΖΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΟΥΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ…

    ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΕ ΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΧΡΕΟΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ.ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΑΝΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΚΟΜΗ,ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ…

    ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΩΡΑ, ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΚΟΚΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ..

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΕΞΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΜΕ ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΟΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ,ΟΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ,ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΣΑΣ…

    ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ…!!

  9. Giannis Paterakis16 Οκτωβρίου 2017 – 8:41 μ.μ.
    ΠΡΟΗΝ ΤΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ…

    ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΜΕ ΩΜΕΓΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΟΗΛΙΘΙΕ ΥΠΟΨΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

  10. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΑΓΝΟΙΑ,ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,5-10-20 % ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…

    ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ (ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΟ,ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ…

    ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…

    ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,Η ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!!!

  11. ΓΙΑΤΙ ΤΡΩΜΕ ΤΟ ΤΥΡΑΚΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ,ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΡΗΝΟΥΣ «ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ» ΝΑ ΠΗΔΑΝΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??

    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ??..ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΣΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΕ ΑΠΟ ΡΙΝΟΚΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΗΚΙΑ…??

    ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ…

    ΕΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ??
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ??

    ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ Μ@ΛΑΚΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ??
    ΦΥΓΕ ΡΕ ΦΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1/1/2017 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ON LINE 84 ΧΩΡΕΣ??

    ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΕΧΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΩΩΩΩΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

    ΕΛΑ ΕΔΩ ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΩΡΑ,ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΑΙ..!!!

  12. ΤΩΩΩΩΡΑ, ΠΑΕΙ Ο ΨΩΡΑ ΨΩΟΦΗΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ, ΤΟΝ ΕΘΑΨΕ Η ΒΙΚΗ, ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

  13. νώνυμος15 Οκτωβρίου 2017 – 6:26 μ.μ.
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΣΟΥ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΟΥ ΖΩΟ ΝΣ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ.

    Ανώνυμος15 Οκτωβρίου 2017 – 6:30 μ.μ.
    ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΡΙΞΑΝ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΖΩΟ?
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ 600 ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΖΩΟ

  14. Που' ναι τα λεφτά; –
    Που 'ναι τα λεφτά; ε; ε; Που 'ναι;
    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που' ναι Σώρρα τα λεφτά; ε; ε;

    Να 'χα 600 δις
    τι θα έκανα να δεις
    θα ξεχρέωνα τη χώρα
    όχι λόγια, σαν τον Σώρρα

    Που 'ναι, που 'ναι τα λεφτά;

    Θα αγόραζα το χρέος
    που' μαι μάγκας και ωραίος
    τα χαράτσια τους δασμούς
    και τους πλειστηριασμούς –

    -Πού 'ναι τα λεφτά;
    -Πού 'ναι τα λεφτά; ε;

    άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

    Θα άφηνα το μπλα, μπλα, μπλα
    και θα έπραττα απλά
    θα 'τρεχα για να τα χώσω
    κι όλους να σας ξεχρεώσω!

    -Που' ναι τα λεφτά;
    -Που 'ναι τα λεφτά;

    Και το ΔΝΤ να τρέμει
    τον ασίκη τον… Αρτέμη!
    Όλο …λόγια …αγαπητέ
    και δεν κάναμε σεφτέ άιντεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!

    Άιντε ρε να μου χαθείς!
    που 'ναι τα 600 δις?
    ή μας κάνεις καλαμπούρια
    ή έχει η τσέπη σου καβούρια!

  15. ΑΝΩ ΤΩΝ 43 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ Η ΑΠΑΤΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 41 ΜΕΓΑΛΟ-ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ Είναι δεδομένο πως κανείς από αυτούς που έστειλαν το τραγελαφικό εξώδικο Σώρρα στις εφορίες, τις τράπεζες, τους ασφαλιστικούς φορείς και όπου αλλού, δεν πρόκειται να γλιτώσει από τις δαγκάνες των εισπρακτικών μηχανισμών. Δυστυχώς, το εξώδικο είναι ένα μνημείο ασυναρτησιών και ηλιθιοτήτων, που δεν έχει την οποιαδήποτε αξία και σίγουρα δεν έχει την παραμικρή νομική βάση. Η χρησιμότητά του εξωδίκου είναι ότι οι μεγάλοι οφειλέτες και οι εταιρείες που χρωστάνε εκατομμύρια και που συνεχίζουν να μην πληρώνουν από τη δεκαετία του 1990 έως σήμερα, προσπάθησαν να οχυρωθούν πίσω του και να κερδίσουν και άλλο χρόνο, σε βάρος του κοινωνικού συνόλου, μέχρι η Εφορία να καταλάβει την κομπίνα και να σχεδιάσει την αντίδρασή της. Το σίγουρο είναι πως και μετά το Σώρρα, οι περισσότεροι από τους οφειλέτες κάτι άλλο θα σκαρφιστούν, αλλά προς το παρόν «δεν τους χαλάει» η πολιτική διάθεση του «άφραγκου» ηγέτη. Τους διασκεδάζει και τους συμφέρει παράλληλα! ApantisiEforias Επίσημη απάντηση της Ε’ ΔΟΥ Θεσσαλονίκης με την οποια απαντάει πως δεν δέχεται την αποπληρωμή οφειλών με τα “κόλπα” Σώρρα. Η συγκεκριμένη προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού Δημοσίου, μονάχα από τους 41 που απέστειλαν το εν λόγω εξώδικο, συνολικά αφορά ποσό άνω των 43 εκατομμυρίων ευρώ και ειδικότερα 43.208.207,87 ευρώ. Στο ποσό αυτό δεν συμπεριλαμβάνονται τα υπόλοιπα εξώδικα που απέστειλαν περίπου 6000 πολίτες, ούτε τα ποσά που δεν έχουν πληρωθεί σε ασφαλιστικούς φορείς. Είναι σαφές λοιπόν ότι έχει δημιουργηθεί μια «φάμπρικα αποστολής εξωδίκων», που χρησιμοποιείται από απλούς συμπολίτες μας, πολλοί από τους οποίες δεν είχαν καταλάβει το σφάλμα τους. Ταυτόχρονα, το «κόλπο» έχει γίνει «άσφαιρο όπλο» στα χέρια των συνήθων υπόπτων των φορολογικών αρχών, πολλοί από τους οποίους για να μην πληρώσουν θα δέχονταν ότι ο Σώρρας είναι ο υιός του Απόλλωνα και ήρθε από τον πλανήτη Σείριο με διαστημόπλοιο. Για όσους ευκολόπιστους έπεσαν θύματα της απάτης και με καλή πίστη δεν κατάλαβαν ότι συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο έγκλημα, τα αποτελέσματα θα είναι οδυνηρά και για αυτό αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν πάει στις κατά τόπους εφορίες και έχουν αποσύρει το εξώδικο που απέστειλαν. Η συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού είναι και ο λόγος που συνεχίζεται η έρευνα η δική μου, αλλά και των περισσότερων δημοσιογράφων όπως είναι η Δέσποινα Βλεπάκη του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» και η Αναστασία Παπανικολάου του «Star», των οποίων το εύστοχο ρεπορτάζ παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή καθημερινά. Αν ο δημοσιογραφικός κόσμος καταφέρει ένα μεγάλο ποσοστό από τα πραγματικά θύματα να μη χάσει το σπίτι του και την περιουσία του, λόγω της συμμετοχής στην απάτη της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα, θα είναι κέρδος για τον Τύπο και τη Δημοκρατία μας, σε πολύ δύσκολους καιρούς, στους οποίους οι θεσμοί υπολειτουργούν και επιτρέπουν σε φαύλα φαινόμενα να λυμαίνονται τις οικονομίες των πολιτών. Παρά τα παραμύθια του Σώρρα και της ομάδας του όμως, η επαπειλούμενη ζημία κατά του Ελληνικού Δημοσίου από τη δράση της εγκληματικής οργάνωση είναι πραγματική, όπως ρεαλιστική είναι και η ζημία την οποία θα υποστούν οι συμμετέχοντες που δεν έχουν εμπειρία σε τέτοιου είδους «κόλπα». Για αυτό δεν υπάρχει άλλος χρόνος να χαθεί και η δικαιοσύνη μαζί με τις διωκτικές αρχές οφείλουν να επιτελέσουν το έργο τους με γοργούς ρυθμούς.

    Πηγή: 41 μεγαλο-οφειλέτες του Δημοσίου, λαθρέμποροι και επιχειρηματίες συνεργάστηκαν με τον Σώρρα http://mignatiou.com/2017/03/41-megalo-ofiletes-tou-dimosiou-lathrempori-ke-epichirimaties-sinergastikan-me-ton-sorra/

  16. ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ, ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…

    ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΖΑΡΙΑ…

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΜΠΤΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ…

    ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ…

    ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ/ΔΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ…. «Ε Β Ρ Α Ι Ο Σ»…!!!!

    ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΞΕΡΟΛΑ…ΔΕΙΤΕ…!!!

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

  17. Υπόθεση Σώρρα: Τέρμα τα δίφραγκα

    Ο Αρτέμης Σώρρας μπορεί να υπολείπεται κάπως σε ύψος, ωστόσο κατέχει πλεόνασμα επιμονής και θράσους, τόσο ώστε να μπορεί να πουλήσει ακόμη και πάγο σε Εσκιμώους.

    Ανασκόπηση

    Σύμφωνα με έγγραφο της Τράπεζας της Ελλάδος προς τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας με ημερομηνία 15.12.2016, η κεντρική τράπεζα απέστειλε μέσα στον Νοέμβριο επιστολή προς τις τράπεζες Attica Bank, Alpha Bank, Eurobank, Εθνική, Πειραιώς, ζητώντας να ενημερωθεί για τα «αμύθητα ποσά» που, σύμφωνα με διαφημιστικά έγγραφα της οργάνωσης Σώρρα, είναι κατατεθειμένα σε αυτές και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποπληρωμή κάθε είδους χρέους. Τα έγγραφα αναφέρουν την ύπαρξη –με συγκεκριμένους αριθμούς λογαριασμού– 115,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Οι απαντήσεις ήταν όλες αρνητικές.

    Και πως θα μπορούσαν άλλωστε να είναι κάτι διαφορετικό δεδομένου πως τα μυθικά καταπιστεύματα φέρουν τις πλαστές υπογραφές κρατικών αξιωματούχων.

    Το βαρύ πυροβολικό της ομάδας Σώρρα δεν είναι τίποτα περισσότερο από τη δικαστική απόφαση του 2013, η οποία βασισμένη σε ψευδή στοιχεία και μαρτυρίες, διακύρηξε αυθαίρετα πως τα $600 δις υπάρχουν. Μια λίγο πιο προσεκτική εξέταση των στοιχείων όμως στέλνει αυτή την απόφαση-παρωδία στο κάλαθο των αχρήστων.

    Είχε προηγηθεί βέβαια ο ισχυρισμός πως τα χρήματα προέρχονται από πώληση αρχαίας ελληνικής (διαστημικής) τεχνολογίας στον Ομπάμα, αλλά όταν άρχισαν να γελάνε και τα ντουβάρια, ο Αρτέμης σταμάτησε αυτό τον ισχυρισμό.

    Με τη πάροδο του χρόνου, η έρευνες αποκάλυψαν πως τόσο τα $326 τρις (!) παγκοσμίων καταπιστευμάτων που ανήκουν στους Έλληνες δεν είναι τίποτα περισσότερο από αέρας κοπανιστός, όπως είναι και τα $600 δις, που ο Σώρρας διαδίδει ψευδώς ότι εγγράφηκαν στο προϋπολογισμό του Κράτους.

    Στη πορεία ανακαλύψαμε και άλλα «μαργαριτάρια» όπως τη δυνατότητα του Μ. Αλεξάνδρου να καμπυλώνει το χωροχρόνο, αλλά και το τρόπο εξαπάτησης ιδιοκτητών καταστημάτων με χρέη για να τα παραχωρήσουν δωρεάν στην οργάνωση με την απατηλή υπόσχεση πως θα προστατευθούν από πλειστηριασμούς. Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει διότι έχουν υπάρξει περιπτώσεις εντολών κατασχέσεως. Το καλύτερο όλων ωστόσο ήταν το πλαστό ρωσικό μετάλλιο που ο Σώρρας παρουσίασε στη τηλεόραση με θράσος χιλίων πιθήκων και αποκαλύφθηκε από τα Ελληνικά Hoaxes.

    Η τελευταία αποκάλυψη από τη τηλεόραση του Alpha έχει να κάνει με το «φέσι» της κας Χαραλάμπους (6,8 εκ. ευρώ), εκ των βασικών συνεργατών του Σώρρα. Η ίδια ζήτησε ρύθμιση για το κόκκινο δάνειο και το ερώτημα είναι γιατί δε πήρε αυτό το «ευτελές» ποσό από τα ταμεία του Σώρρα…

    http://www.factchecker.gr/index.php/2017/03/16/sorras-freud/

  18. ΑΥΤΑ ΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΡΑΒΒΙΙΝΟΣ ΝΑ ΛΕΣ Η Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ??

    ΟΥΤΕ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ "ΑΓΡΥΠΝΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ..!!!

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΣ ΡΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚ.ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΤΡΩΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22406183_474551406264692_8424312443572159360_n.jpg?oh=194004eb8344d525cc521a8527287012&oe=5A3ACD92

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ,ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ
    http://alfeiospotamos.gr/?p=11990

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ “ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ” ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ…

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1244722322339858

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1246327242179366/

    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$

    https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/vb.100006405637501/1841691796054324/?type=2&theater

  19. • ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ:

    ''Τσιμουδιά'' ο Κάρολος Παπούλιας σε ερώτηση που δέχτηκε από πολίτη στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης! (Βίντεο)

    ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Όχι απλά δεν απάντησε αλλά κοιτούσε πως να σηκωθεί να φύγει ο Κάρολος Παπούλιας νωρίτερα στην εκδήλωση για τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, του έγινε ερώτηση από τον κ.Στούμπο τον εκπρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα στην Καστοριά ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ…!!! (καθαρματα)

    Δείτε το παρακάτω βίντεο:

    http://www.svouranews.gr/2016/07/blog-post_70.html
    ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ….

    https://4.bp.blogspot.com/-HXkKYOWMEGA/VtIVRtB7ARI/AAAAAAAABiY/F3jDwF7bi9w/s640/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ…!!!

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

  20. ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΠ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΖΟΥΣΑΜΕ….

    ===ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ…

    ===ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ,ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ..

    ===ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΗΚΟΟΟΣ ΜΑΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ…

    ===ΕΔΩ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…
    ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ…

    ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ,ΟΛΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ,ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΠ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ….

    ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΥΣΣΑΛΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙΚΕ

  21. Τα $326 τρις κοπανιστού αέρα του Σώρρα στη Παγκόσμια Τράπεζα

    Η Παγκόσμια Τράπεζα είναι διεθνές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα το οποίο παρέχει οικονομική και τεχνική βοήθεια σε αναπτυσσόμενες χώρες για αναπτυξιακά έργα. Κάπου εκεί μέσα, κρύβονται περί τα $326 τρις σε καταπιστεύματα που ανήκουν στους Έλληνες σύμφωνα με το κο Σώρρα. Ψάξαμε λοιπόν για να δούμε που βρίσκονται.

    Τι είναι Καταπίστευμα ;

    Κατά το ουσιαστικό δίκαιο καταπίστευμα (καθολικό κατά το ρωμαϊκό δίκαιο) υπάρχει όταν ο διαθέτης υποχρεώσει τον κληρονόμο να παραδώσει την κληρονομιά που απέκτησε ή ποσοστό αυτής σε άλλο πρόσωπο, μετά την πάροδο ορισμένου χρόνου ή την πραγματοποίηση κάποιου γεγονότος. Εάν ο διαθέτης όρισε η κληρονομιά (καταπιστευτέα) να παραμείνει στην ίδια την οικογένειά του ή στην οικογένεια του κληρονόμου, πρόκειται για οικογενειακό καταπίστευμα.

    Ο κληρονόμος, ο οποίος φέρει το βάρος και την υποχρέωση να παραδώσει την κληρονομιά σε άλλον καλείται «βεβαρημένος», ενώ εκείνος στον οποίο θα περιέλθει τελικά η κληρονομία (μετακληρονόμος) καλείται «καταπιστευματοδόχος».

    Ουσιαστικά είναι η σχέση που δημιουργείται κατά τη διάρκεια ζωής ενός ατόμου ή εις θάνατο, από ένα πρόσωπο (ο Ιδρυτής), ο οποίος διαθέτει περιουσιακά στοιχεία υπό τον έλεγχο άλλου προσώπου (ο Διαχειριστής) προς όφελος τρίτου (ο Δικαιούχος).

    Τα περιουσιακά στοιχεία δεν μπορούν να είναι μέρος της ίδιας περιουσίας του διαχειριστή και θα πρέπει να αποτελούν ένα ξεχωριστό «κεφάλαιο».

    Ο τίτλος των περιουσιακών στοιχείων της εμπιστοσύνης είναι στο όνομα του διαχειριστή.

    Που είναι κρυμμένα τα $326 τρις;

    Μήπως στη Παγκόσμια Τράπεζα;

    Όπως προκύπτει από τις οικονομικές καταστάστεις της Παγκόσμιας Τράπεζας για το έτος 2014, διαπιστώνουμε πως το συνολικό ενεργητικό της δε ξεπερνά τα $359 δις (Προσοχή: δις, όχι τρις)

    Άρα τα $326 τρις του Αρτέμη δεν είναι εδώ.

    Μήπως στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο;

    Not even close!

    Μήπως στη Federal Reserve Bank;

    Ούτε η μεγάλη και τρανή FED έχει στη διάθεσή της τέτοια ποσά.

    Μήπως σε λογαριασμούς σε διάφορες τράπεζες του πλανήτη;

    Όλα τα χρήματα που διακινούνται καθώς και όλες οι καταθέσεις, δε ξεπερνούν τα $80.9 τρις. Την ίδια στιγμή, το παγκόσμιο Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν, ανέρχεται στα $91,6 τρις. Αν μπορούσαμε να μετατρέψουμε όλες τις κεφαλαιαγορές του πλανήτη σε χρήμα, θα είχαμε περί τα $70 τρις. Το παγκόσμιο χρέος είναι στα $199 τρις. Μέχρι τα 326 του Σώρρα, έχουμε ακόμη πολύ δρόμο.

    Άλλα ενδιαφέροντα μεγέθη

    Το παγκόσμιο ΑΕΠ είναι 91,6 τρις $ (2016), της Ευρώπης 15 τρις$(2016), της Ελλάδας 176δις ευρώ (1ο 3μηνο 2016) (τα ποσά ανά χώρα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ, και τα σύνολα ΕΔΩ)

    Βάσει έκθεσης του IIF, το παγκόσμιο χρέος στο πρώτο 9μηνο του 2016, ήταν στα 217 τρισ. δολάρια.

    http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1190225/iif-sto-325-tou-aep-to-pagkosmio-xreos

    Τι απομένει;

    Σε άρθρο του κυρίου Ελευθέριου Ρήνου που έχει κάνει έρευνα για τα »Παγκόσμια Καταπιστεύματα» διαβάζουμε:

    Είναι άλλη μία συνωμοσιολογική απάτη την οποία χρησιμοποιούν παγκοσμίως ένας τυχοδιώκτης που ζει στην Ινδονησία, ο Neil Keenan, και μια μαφιόζικη οργάνωση με την επωνυμία Office for International Treasury Control (OITC), η οποία διαφημίζει πως συνδέεται με τα Ηνωμένα Έθνη, χωρίς φυσικά κάτι τέτοιο να ισχύει. Η OITC, διαχειριζόμενη την απάτη των Παγκόσμιων Καταπιστευμάτων, εμφανίστηκε στο προσκήνιο ουκ ολίγες φορές.
    …………………………………………….
    http://ellinikahoaxes.gr/2017/01/15/sorras-world-bank/

  22. 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ??

    ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΑΜΕ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ,ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ,ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ,ΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ…

    ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ….

  23. ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΥΗΜΕΡΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ….

    ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΥΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ,ΦΕΚ 325/1945
    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

    ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΔΟΜΕΣ,ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ..

    ΔΕΙΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ,ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…

    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΧΕΙ ΕΥΜΑΡΕΙΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΣ,ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΤΕ Η ΜΟΝΗ ΕΓΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΝΕ,ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ,ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΟΥΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ..

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΖΑΡΙΑ "Φ Α Ν Η Κ Ε",ΣΑΝ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ..!!!

    ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ..
    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  24. 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ??

    ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΑΜΕ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ,ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

    ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ,ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ,ΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΛΟΥΝ…

    ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ…

    ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ….

  25. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ Ο ΨΩΡΡΑΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ….!!!
    ΚΑΙ Ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ 20ΧΙΛΙΑΡΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΥΤΣΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ
    ΡΕ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  26. ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΝΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΔΑΓΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ,ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΟΥ…

    ΑΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΝΕΣΗ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ…

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΟΙ ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ…

    ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 1/1000 ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΑΝ ΟΧΙ, ΣΚΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΛΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΜΜΕ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ,ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΕ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ…

    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ??

    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ..!!!

  27. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΚΟΥ 326 Τ Ρ Ι Σ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ !!!!!
    ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΤΡΙΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ.
    ΜΥΑΛΟ ΑΜΟΙΒΑΔΑΣ Ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  28. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ….ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤΗ….ΑΧΧ ΝΑΙ? ΤI ΕΓΙΝΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΛΑ ΠΕΣ?….ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΈΙΩΣΕ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΛΔΗΛΩΤΙΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑ ΛΙΓΟ ΣΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΞΜΟΝΕΣ ΕΙΣ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΛΟΠΟΝ ΤΩΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΕΧΕΙ ΤΑΛΑΙΠΩΤΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΠΥ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΑ ΔΥΧΤΤΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ? ΤΙ?…..ΑΑΧΧΧΧ ΘΑ ΜΕ ΣΚΑΣΕΙΣ ΤΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΥΤΗΣΕ ΑΝΤΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΑΘΩ?…..ΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΟΥ ΚΟΠΡΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΞΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΟΠΡΑΝΟΥ (ΕΙΠΕ) ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΓΦΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 21,000 ΣΕΛΊΔΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΤΗΡΙΟΥ ΛΟΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ''ΧΛΙΟΥΥΤΣΣ'' ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΕΙ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ!!!!!….ΑΑΑΑΑ ΧΧΧΧ Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΩΩ ΚΑΛΕ ΘΕΕ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΩΧΧΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ…..ΝΑ ΟΛΟΙ ΕΚΠΛΑΓΗΚΑΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ'ΟΛΑ ''ΑΝΘΡΩΠΟΣ'' ΕΙΝΑΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΕΛΑΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΥΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ…..Ε ΒΕΒΑΙΑ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΡΥΠΤΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΣΑΘΕΙΣΑ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΙ? ΙΣΟΒΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΝΔΡΙΚΕΣ ΑΥΤΗ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥΥ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΤΣΑΠΕΛΑ ΤΣΑΠΕΛΑ ΚΡΑ ΚΡΑΑΑΑ……ΚΑΛΑ ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΩ ΑΛΛΟ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ … salom…salom..

  29. ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ )ΚΑΙ ΤΟ Ν. 4174/2013 ( ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ,ΤΟΙΟΥΤΟΤΡΟΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ, ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΧΥΟΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑΣ, ΚΑΘΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟΥ ( ΕΠΙΤΑΓΗΣ / ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ),ΠΟΥ ΚΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΕΙΣΠΡΑΞΗ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΕΡΙΜΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ !!

    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕ, ΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΙΖΟΜΕΝΟ ΑΞΙΟΓΡΑΦΟ Η/ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΟΣΟ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ, ΝΟΘΕΥΜΕΝΟ Η ΚΛΑΠΕΝ,ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΥΝ, ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ, ΕΝΤΟΣ ΠΕΝΘΗΜΕΡΟΥ, Ν' ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑ ΤΩ ΝΟΜΩ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΗΤΟΙ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ, ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ Η ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΥΤΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ, ΠΛΑΣΤΗΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΗΣ ΕΠΙΤΑΓΗΣ
    (ΑΡ. 208 & 386 Π.Κ.).

    ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η' ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΟΥ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΔΟΘΕΙΣΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΗΜΕΡΩΝ,
    ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΑΜΑΧΗΤΩΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ, Η' ΑΠΕΙΛΗ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,

    Η' Η ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ,ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΥΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ Ν' ΑΞΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΑΠΟ ΑΔΙΚΟΠΡΑΞΙΑ ΚΑΤ. ΑΡΘ. 914, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘ. 330 Α.Κ. ΕΙΣ ΑΝΟΡΘΩΣΙΝ ΚΑΘΕ ΘΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΙΚΗΣ ΖΗΜΙΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΥΠΟΣΤΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ Η' ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟΥ/ ΔΗΜΟΥ/ ΥΠ. ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΩΦΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΜΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΥΡΟΥ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ, EX LEGE !!!!

    ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΡΙXΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΙΕΘΥΝΤΗ ΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΕΡΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 100.000 ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΑΝ,ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΔΑΚΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΕ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΣΩ ΦΤΟΥ ΚΙ'ΑΥΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ…

  30. Ρίγη συγκίνησης διατρέχει τα σώματά μας, χαρά και ευφορία πλημμυρίζουν τις καρδιές μας με αυτά που διαβάζουμε, αδέρφια, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    Αυτός ο «τιτάνας» της ελληνικής πολιτικής, ταξίδεψε, μαθαίνουμε, στις Βρυξέλλες, όπου – κρατηθείτε! – βραβεύεται από το 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA), με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς για το έργο του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας την περίοδο 2009 – 2011…

    Ν.Βραχος

  31. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?…ΕΕΠ ΕΛΑ….ΠΩΣ ΠΑΕΙ ΤΕΕΙΩΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?….ΕΛΑ ΝΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΕΝ ΥpΑΡΧΕΙ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΥpΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ Κο ΚΑuΗΓΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ ΕΧΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΤΟΥ ''ΑΝΘΡΩΠΟΥ''!!! …Ε ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΕΤΡΑΝΥΧΟΣ ΤΩΝ ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΞΕΖΟΥΜΗΣΕ Η ΓΥΦΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΝ ΤΙΜΙΟ ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΕΜΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ ΣΥΜΒΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ 21,000 ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ….ΠΩΩΩ ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΟΥΦΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥ ΣΤΟ ΑΙΜΑΤΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΛΛΑ ΒΓΗΚΕ ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΟΝ ΣΑΝ ΥΠΟΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΜΠΑ ΣΕ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΩΡΑΙΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΣΑ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ…ΝΑΙ ΝΑΙ Ε ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΗΛΑΞ ΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΡΗΛΑΞΑΡΩ ΛΙΓΟ….ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΡΗΛΑΞΑΡΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΥΠΟΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΖΕΣΤΑ ΝΕΡΑ….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΑΝΤΕ ΦΕΥΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟΝ ΓΕΛΩΤΑ ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ… salom….salom..

  32. ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΓΙΔΟΞΟΥΡΙ Ο ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ Ο ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 326 ΤΡΙΣ…!!!
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ 'ΞΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΕ ΤΙ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΖΩΩΩΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ.

  33. ΔΕΝ ΓΕΛΟΥΣΕ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΟΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΕ 115 ΤΡΙΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΝΙΚΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ???

    • ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ:

    ''Τσιμουδιά'' ο Κάρολος Παπούλιας σε ερώτηση που δέχτηκε από πολίτη στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης! (Βίντεο)

    ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Όχι απλά δεν απάντησε αλλά κοιτούσε πως να σηκωθεί να φύγει ο Κάρολος Παπούλιας νωρίτερα στην εκδήλωση για τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας, του έγινε ερώτηση από τον κ.Στούμπο τον εκπρόσωπο του Αρτέμη Σώρρα στην Καστοριά ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ…!!! (καθαρματα)

    Δείτε το παρακάτω βίντεο:

    http://www.svouranews.gr/2016/07/blog-post_70.html
    ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΛΛΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ….

    https://4.bp.blogspot.com/-HXkKYOWMEGA/VtIVRtB7ARI/AAAAAAAABiY/F3jDwF7bi9w/s640/%25CE%259A%25CE%2591%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%25A5%25CE%2595%25CE%259C%25CE%2591%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%259F%25CE%25A3.jpg

    ΕΔΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ…!!!

    http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/2014/04/blog-post.html

  34. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΕΡΝΑΣ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ Κ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΑΥΤΟΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΛΙΤΩΣΑΝ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΓΥΦΤΟΣΑΡΟΥΧΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ ΣΑΝ Κ ΕΣΑΣ!ΟΟΟΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΒΡΩΜΟΣΚΟΥΛΗΚΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ !!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΛΗ "ΑΛΗΘΕΙΑ" Κ ΤΑ ΠΟΛΛΑ "ΛΕΦΤΑ" ΠΟΥ ΛΕΣ,ΕΧΕΙΣ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΓΥΦΤΟΠΟΝΤΙΚΟ!!!!!!

  35. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΤΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΧΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ Η Ο ΑΛΛΟΣ…

  36. Σας παρακολουθω καιρο και εχω ξεχωρισει μια σοφια και μια μεγαλοπρεπεια στον αστειρευτο λογο σας που μονο σε μεγαλους φιλολογους και φιλοσοφους παρατηρει κανεις που πρεπει να ειστε τελειοφοιτος του πανεπιστημιου της Οξπορδης,με αυτη την ανεση λογου που σας διακρινει..!

    Ειμαι εκδοτης και θα ηθελα να συνεργαστουμε αν βεβαιως κι'εσεις συμφωνησετε να περασουμε σε ενα τυπικο συμβολαιο για να εχουμε αποκλειστικοτητα στην μοναδικη αυτη λογοτεχνια σας…

    Μου εχει μιλησει ο Καζακης για σας σε μια συναντηση που ειχαμε στη στοα,για την κουκουλα και τη μολοτωφ, ομως δεν με πειραζει,κι'εγω Ελληνας δεν ειμαι..

    Ενα θελω απο εσας,να μου πειτε αν δεχεστε και συγνωμη για την εφνιδιαστικη αυτη αναφορα μου και περιμενω με αγωνια απαντηση σας..
    Ευχαριστω…

    ΥΓ
    Ξαχασα να αναφερθω στην γνωριμια μου με τον Καζακη,ειχαμε βρεθει σε ενα πανελ και τον λυπηθηκα τον ανθρωπο οταν τελειωσε,ειχε τασεις αυτοκτονιας,τον πηρα σε ενα μπαρακι και μου εξομολογηθηκε οτι ειναι προσφυγας απο Βορεια Κορεα και το πραγματικο του ονομα ειναι Κλα-νια-ρι με ορκισε ομως μη το πω πουθενα,Δειτε στο βιντεο τι μαρτυριο περασε ο ανθρωπος…

    http://www.youtube.com/watch?v=pT9VluQGYzQ

  37. ΣΟΥ 'ΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ 1.40(ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΑΤΑΣΗ) ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΑ Κ ΘΑ ΒΓΕΙΣ 1.10?????!!!!!!ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΜΑΛΛΙΝΑ ΣΤΟΥΣ 90 ΒΑΘΜΟΥΣ ΖΟΥΜΠΑ!!!!ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ!!!!!!ΜΑΛΑΚΟΓΥΦΤΟΥΛΑ!!!

  38. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ??????ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑ!!!ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕ ΠΑΛΙ!!!

  39. ΕΒΡΑΙΟΙ Κ ΝΑΖΙΣΤΕΣ,ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΑΘΙΓΓΑΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ.

  40. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΛΕΧΡΙΤΗ ΤΟΜΑΡΙ ΗΜΙΤΟΝΟΕΙΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΓΥΦΤΑΚΙ, ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΑΤΑΤΑΣ, ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΚΟΙΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΥΠΗΞΡΕΤΕΙΣ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΆ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΥΦΤΟΠΟΝΤΙΚΕ ΞΑΔΕΡΦΕ ΤΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΠΙΧΛΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΙΔΥΛΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΙΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΑΠΟΠΑΤΟ ΣΟΥ…..

  41. ΟΟΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΓΑΜΙΟΛΗ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΚΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΟΥΝΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΟΝΤΥΝΕΙ ΚΙΑΛΛΟ, ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΤΙΣ ΛΕΣ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΟ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕΜΩΡΗ ΤΡΟΜΠΑ ΓΑΜΙΟΛΗ ΧΕΣΤΗ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΚΛΑΝΕΙΣ ΜΕΝΤΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΡΕ ΚΟΥΤΟΡΝΙΘΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΜΠΑΝΑΝΑΣ ?????????????????????
    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΜΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΣΤΗ ΧΩΣΕΙ ΤΗΝ ΨΩΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΑΝΤΕΡΟ ΤΟΜΑΡΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΘΙΚΙ ΑΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΟ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΕ ΚΑΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ
    ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑ ΡΕ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΙ ΣΤΟΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ??????????????????????
    ΡΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ…..

  42. Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΜΩΡΗ ΨΩΡΑΡΠΑΧΤΡΑ ΜΠΑΤΗΡΟΠΟΥΛΕ, ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΔΝΕ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?????
    ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΤΟ ΘΑ ΠΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΣΟΥ ΓΑΛΙΑΝΤΡΑΑΑΑΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

  43. ΔΥΣΛΕΞΑΡΑ μου ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ..
    Giannis Paterakis
    τα ΕΒΑΛΕΣ… ΤΡΕΛΕΓΚΟ
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΡΗ ΛΟΥΚΡΑ

  44. ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΣΑΝ ΑΥΓΟ ΤΟΝ ΞΕΦΛΟΥΔΙΣΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ
    ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ.
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΤΗΣ Γ΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΛΑΣΗΣ…

    Ο Δ.Καζάκης (Ε.ΠΑ.Μ.) για τα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ Σώρρα στις 25 Φεβ 2013
    https://www.youtube.com/watch?v=gXeDToMwuCE

  45. Ρε που καταντήσαμε ,σε κάθε ανάρτηση που αναφέρετε το όνομα αυτού του απατεώνα ακολουθούν καμιά πενηνταριά και βάλε σχόλια.Εντάξει το εμπεδώσαμε,ο Σώρρας είναι ένας φυγόποινος άθλιος απατεώνας και ο (η) πατεράκης η χαρά της ψωλής του γύφτου,χέστε τους και τους δυό και όλη τη συμμορία τους όσπου να τους τακτοποιήσουν αρμοδίως οι εισαγγελείς.Οσο γιά τα χαιβάνια της ΕΣΥ εχουν κάθε δικαίωμα στή μαλακία,ας τους το αναγνωρίσουμε

  46. https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΕΔΩ ΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ Κ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΟΣΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΥΟΕΓΓΡΑΦΑ Κ ΨΕΥΤΟΜΑΡΤΥΡΕΣ!

  47. ΕΔΩ ΚΟΙΤΑΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΤΙ ΨΩΛΙΕΣ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ!!!!!
    και μιας και πολλοί έχουν χαζομάρα … τα 600 δις του κόκκινου πάνθηρα … που <> ο Σώρρας … ακυρώθηκαν και από τον Βόζνυ και άρα δεν υπάρχει καμιά κατάθεση 🙂

    The following IBOEs issued on UCC Financing Statement 2004-226-4606-3 to Red Panther Limited, c/o PO Box 707, 3rd Floor,
    Capital City Building, Independence Avenue, Victoria, Mahe, Republic of Seychelles, are canceled and the sum amount is added
    back to the original UCC-1 filing. IBOEs 2009-3000-SLW-0010-0209 ($3,000,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0211 ($1,000,000,000),
    2009-3000-SLW-0010-0212 ($1,000,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0213($1,000,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0214 ($1,000,000,000),
    2009-3000-SLW-0010-0217 ($500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0218 ($500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0219 ($500,000,000),
    2009-3000-SLW-0010-0220 ($2.500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0221 ($2.500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0222 ($500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0225 ($500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0226 ($500,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0227 ($500,000,000),
    2009-3000-SLW-0010-0228 ($5,000,000,000), 2009-3000-SLW-0010-0229 ($5,000,000,000), 2012-100-SLW-0010-0440, 2012-100-SLW-0010-0441, 2012-100-SLW-0010-0442, 2012-100-SLW-0010-0443,
    2012-100-SLW-0010-0444, 2012-100-SLW-0010-0445, 2012-100-SLW-0010-0446, 2012-100-SLW-0010-0447, 2012-100-SLW-0010-0448, 2012-100-SLW-0010-0449, 2012-100-SLW-0010-0450, 2012-100-SLW-0010-0451, 2012-100-SLW-0010-0452, 2012-100-SLW-0010-0453, 2012-100-SLW-0010-0454, 2012-100-SLW-0010-0455, 2012-100-SLW-0010-0456, 2012-100-SLW-0010-0457, 2012-100-SLW-0010-0458, 2012-100-SLW-0010-0459, 2012-100-SLW-0010-0460, 2012-100-SLW-0010-0461, 2012-100-SLW-0010-0462, 2012-100-SLW-0010-0463, 2012-100-SLW-0010-0464, 2012-100-SLW-0010-0465, 2012-100-SLW-0010-0466, 2012-100-SLW-0010-0467, each in the sum total of $100,000,000,000 (One hundred Billion USD), and 2012-100-SLW-0010-0468, in the amount of $48,926,500,000.00. The sum total amount of all these IBOEs is $2,874,426,500,000.00 (Two trillion eight hundred seventy four billion four hundred twenty six million five hundred thousand USD) which is added back into the original filing

    Date of Filing : 08/01/2012
    Time of Filing : 07:26:00 PM
    File Number : 2012-214-3242-1

    https://fortress.wa.gov/dol/ucc/filingDetail.aspx..

  48. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΩΡΗ ΤΡΟΜΠΑ? ΕΓΙΝΕΣ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΛΕΕΙ?? ΕΚΟΨΕΣ ΛΑΣΠΗ ΛΑΜΟΓΙΟ ΟΛΚΗΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ? ΕΠΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΩΚΤΟΥ??? ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

  49. ΣΩΣΤΑ ΦΙΛΤΑΤΕ, ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΟΥΔΕΙΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑ

  50. ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΜΕ ΛΑΣΠΕΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ…

    Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ "ΑΓΡΥΠΝΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ..!!!

    ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ Κ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΑΣ ΡΩΤΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ.ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ.ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Κ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ.ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚ.ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΜΗΤΡΩΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/22406183_474551406264692_8424312443572159360_n.jpg?oh=194004eb8344d525cc521a8527287012&oe=5A3ACD92

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ,ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ
    http://alfeiospotamos.gr/?p=11990

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ “ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ” ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ…

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1244722322339858

    https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1246327242179366/

    ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$

    https://www.facebook.com/angelo.irakleides/videos/vb.100006405637501/1841691796054324/?type=2&theater

  51. ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΝΟΙΑΣ ΑΓΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΩΧΡΗΣ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΛΟΒΟΥ ΣΟΥ, Ο ΔΕΞΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΧΑΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΑ

  52. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΣΟΝΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ Η ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ Η ΑΠΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ….

    ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ….

    ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ???

    ΕΝΤΑΞΕΙ,ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο "ΘΕΟΣ",ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ,ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ,ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΘΕΟ" ΚΡΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ,Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..

    ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΑΚΗ ΑΠΟΞΕΧΑΣΤΗΚΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΑΓΡΙΟΦΩΝΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΜΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ "ΘΕΟ"?? ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΑΚΗ,ΔΕΣ..!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=tOBugICklXg

    Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κ. ΜΑΡΟΥΠΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ..

    ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ "Ε" Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΟΥΠΑ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Ο "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ" ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

    ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ Κ. ΜΑΡΟΥΠΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ" ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΑΤΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ.

    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ..!!!:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZxlH9UceYNI

    ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΠΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΝΙΓΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ,ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ..!!

    ΤΙΜΗ ΜΟΥ Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ…!!!

  53. ΔΥΣΛΕΞΑΡΑ ΠΑΛΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ μια μεγαλα κ ΑΠΑΝΤΑΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ?????
    ΧΑΧΑΧΑ
    όσπου….όσπου…όσπου
    χαχαχα
    ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΕ ΛΟΥΤΚΡΑ >>>
    ώσπου
    χαχαχα

  54. ΠΟΙΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΡΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΠΩΣ Κ ΠΩΣ ΟΧΙ ΕΔΩ!!!!ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΟΠΥΡΟΤΟΥΒΛΟΥ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΘΕΑΤΡΑ Ε ΘΕΑΤΡΑ!!!!

  55. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΛΥΟΜΕΝΟ,ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???!!!!!ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ!!!ΓΕΛΑΝΕ Κ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!!!!!

  56. ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  57. ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΛΟΥΤΣΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΧΑΧΧΑΧΧΑ ΕΥΘΥΜΗΣΑΜΕΝ ΠΑΛΙΝ!!!!

  58. φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα φρουραααα

  59. ΑΧΑΧΑΧΑ

    Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΑΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΓΥΦΤΟΓΙΔΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΒΟΣΝΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΨΩΡΡΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΨΩΡΡΟΓΙΔΟΥ.

    ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΩΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ Ο ΓΥΦΤΟΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΟΣΝΥ :

    "… Ο ΓΟΥΩΣΝΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΑΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ…"
    ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΛΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΑ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ.
    ΑΠΟ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ.

    https://www.youtube.com/watch?v=OptNmlQaHu8

  60. αχαχαχα
    ετσι "γραφετε…"
    σαλαγατα ρε γιδι, επεσαν στο μποτσανι, που κανεις και παρατηρησεις στους αλλους

  61. ΤΙΠΟΤΑ Ο 10.40 ΕΧΕΙ ΣΚΙΣΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΟΜΑΛΟ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΕΦΑΓΕ ΜΙΑ ΨΩΛΑΡΑ 45 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΥΓΔΑΛΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ…ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ

  62. ΔΑΦΝΙ ΔΑΦΝΙ ΔΑΦΝΙΙΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΠΟΥΤΣΡΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟ?

  63. Εκδοσειs Μανωλιδηs Μητρουλαs!
    "o αρτεμηs η βαιτσα και η αννουλα…"
    Αυτο κυρ φωτη μαs δεν ητανε σωστο
    την κ@λοτρυπιδα τουs την εκανεs
    αυγο!!!
    Και τωρα κολυμπανε μεσα στο σκατο….
    Και τωρα ο αρτεμηs φοβαται απο τον
    υπονομο για να βγει την π@υτσα του
    κυρ φωτη πωs θα την αισθανθει!!!!!!
    Κι η βαιτσα η καυμενη με την φαρδεια
    κ@λοτρυπιδα τηs τωρα πια ξεχειλωμενη
    τωρα κλαιει και θρηνει και ολο λεει
    αχ κυρ φωτη τι ψ@λη ηταν κι αυτη!!!!!!!
    Τον βλεπει τον αρχιαπατεωνα ξεδοντιαρη
    μποντυμπιλντερ βαψωμαλλια μαυριδερο κοντο
    και του λεει..κοιταξε τον κ@λο μου και πεs
    μου ειναι κ@λοs αυτοs;;;τι τοθελεs ρε π@υστη
    μπατανοβγαλμενε με πετσινα να παs να τον
    πληρωσειs δεν ητανε καλυτερα την κ@λοτρυπιδα
    σου να δωσειs;;;Δεν ακουσεs και τ'αλλουνου
    βαψωμαλλια ψευτομποντυμπιλντερ πωs του τον
    εκανε τον κ@λο η αννουλα;ολο με τα σκατα
    ειχεs να κανειs!και τωρα τιs π@υτσεs απο τιs
    κ@λοτρυπιδεs μαs πεs μου πωs θα τιs βγαλειs;
    τι να μαs κανει και ο γιαννηs με δυο'ν'που
    καθε φορα που γραφει του κανουνε την κ@λο-
    τρυπιδα του ταψι σαν του Γιωργου Π!
    Και η καυμενη η αγγελικουλα προσπαθει μα
    @ρχιδια & ψ@λεs ρουφαει κι αυτη……..

Comments are closed.