ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ Ή ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΜΥΘΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΓΑΤΡΟΥ; Τι κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του καρδιολόγου από τη Σητεία

Προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Τετάρτη ζήτησαν και πήραν ο 37χρονος Βούλγαρος και η 38χρονη συμπατριώτισσά του που κατηγορούνται για
τη στυγερή δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη, το πρωί του Σαββάτου στα Πιλαλήματα Σητείας.
Το «σατανικό» ζευγάρι που συγκλόνισε με την πράξη του την τοπική κοινωνία, οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου αργά το απόγευμα της Κυριακής.
Σε βάρος του 37χρονου αστυνομικού ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενώ η γυναίκα του καρδιολόγου διώκεται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία.
Να σημειωθεί ότι και οι δύο εμφανίστηκαν χωρίς δικηγόρο ενώ μέχρι την απολογία τους κρατούνται χωριστά, η γυναίκα στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης και ο άνδρας στον Άγιο Νικόλαο.
H αμύθητη περιουσία
O ο άτυχος γιατρός είχε μία… αμύθητη περιουσία τόσο κινητή όσο και ακίνητη αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Μάλιστα, εικάζεται πως αυτός ήταν και ο λόγος που η 38χρονη συμμετείχε στον σχεδιασμό της δολοφονίας του προκειμένου να πάρει στο… χέρι την περιουσία.
Η ίδια φαίνεται ότι διατηρούσε τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια ερωτικές σχέσεις με τον 37χρονο Βούλγαρο ωστόσο τον τελευταίο μήνα αποφάσισαν να προχωρήσουν στο σχέδιο της εξόντωσης του Χριστόδουλου Καλαντζάκη.
Όλα δείχνουν ότι είχαν σχεδιαστεί μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Ο 37χρονος αστυνομικός ήρθε αεροπορικώς στην Κρήτη, πριν μία βδομάδα περίπου, προκειμένου να δολοφονήσει τον γιατρό και στη συνέχεια να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Είχε ενημερωθεί εκτενώς από την 38χρονη για το δρομολόγιο που ακολουθούσε κάθε Σάββατο πρωί και χθες αποφάσισε να του στήσει το… καρτέρι θανάτου.
Πήρε την καραμπίνα του και πήγε στα Πιλαλήματα του Κουτσουρά Σητείας περιμένοντας να περάσει ο γιατρός. Μάλιστα, μέχρι να φανεί το αυτοκίνητό του ο 37χρονος υποδύθηκε τον κυνηγό.
Μόλις είδε το όχημα άνοιξε πυρ εναντίον του και το ακινητοποίησε ενώ μόλις βγήκε ο καρδιολόγος από το αυτοκίνητο τον πυροβόλησε τέσσερις φορές, τρεις στην πλάτη και μία στο κεφάλι.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σ’ ένα λευκό αυτοκίνητο κι έγινε… καπνός.
πηγή cretapost.gr, cretalive.gr

loading...