ΑΥΤΗ είναι η ΜΥΣΤΙΚΗ πανάρχαια επίκληση λέμε εν αγνοία μας όταν λέμε την αλφάβητο

Τελικά πόσα ακόμη μυστικά μπορεί να κρύβει η Ελληνική γλώσσα;Η Ελληνική γλώσσα είναι η τελειότερη που έχει δημιουργηθεί στα χρονικά της ανθρώπινης ιστορίας.

Πρόκειται για μια γλώσσα που έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να έχει άμεση σχέση με τη μαθηματική γλώσσα και να περικλείει μια “αφανή αρμονία”.

Όπως έγραψε ο Ιάμβλιχος στα “Θεολογούμενα της αριθμητικής” (“Περί δεκάδος” 64-15,20): “Ακόμα η δεκάδα γεννά τον (αριθμό) 55, ο οποίος περιέχει θαυμαστά κάλλη. Εάν δε υπολογίσεις τα ψηφία της λέξης ‘εν’ (σ.σ.: ένα) σε αριθμούς, βρίσκεις άθροισμα 55″.

Οι πρόγονοί μας δεν χρησιμοποιούσαν ψηφία αλλά τα γράμματα της αλφαβήτουτονισμένα ως σύμβολα αριθμών (π.χ. α΄=1, β΄=2 κ.ο.κ.). Όπως είδαμε προηγουμένως, με αυτό τον τρόπο οι λέξεις μπορούν να αναλυθούν σε αριθμούς σχηματίζοντας τους “λεξαρίθμους”.

Έτσι καθετί προσλάμβανε ξεχωριστή σημασία μέσα από έναν συνδυασμό μαθηματικών και ονομάτων. Για παράδειγμα, ο αριθμός της χρυσής τομής προκύπτει από τους λόγους ΑΠΟΛΛΩΝ : ΑΡΤΕΜΙΣ, ΕΣΤΙΑ: ΗΛΙΟΣ, ΑΦΡΟΔΙΤΗ : ΖΕΥΣ.

Ωστόσο αυτό που αποδεικνύεται πράγματι ασύλληπτο είναι το γεγονός ότι το Ελληνικό αλφάβητο κρύβει μια μυστική επίκληση! Εάν πάρουμε τα γράμματά του και τα θέσουμε στη σειρά, ως δια μαγείας εμφανίζεται μια αρχαία προσευχή που εξυμνεί το Φως και την Ψυχή!

Έχουμε, λοιπόν:

“Αλ φα, βη τα Γα! Αμα δε Ελ, τα εψ ιλών. Στη ίγμα, (ίνα) ζη τα, η τα, θη τα Ιώτα κατά παλλάν Δα. (Ινα) μη νυξ η, ο μικρόν (εστί) πυρός δε ίγμα ταφή εψ ιλών, φυ (οι) Ψυχή, ο μέγα (εστί)!”

Η μετάφραση έχει ως εξής:

“Νοητέ ήλιε, εσύ που είσαι το φως, έλα στη Γη! Κι εσύ, ήλιε ορατέ, ρίξε τις ακτίνες σου στον πηλό που ψήνεται. Ας γίνει ένα καταστάλαγμα για να μπορέσουν τα Εγώ να ζήσουν, να υπάρξουν και να σταθούν πάνω στην παλλόμενη Γη. Ας μην επικρατήσει η νύχτα, που είναι το μικρόν, και κινδυνεύσει να χαθεί το καταστάλαγμα της φωτιάς μέσα στην αναβράζουσα λάσπη, κι ας αναπτυχθεί η Ψυχή, που είναι το μέγιστο, το σημαντικότερο όλων!”

Τη μυστική αυτή επίκληση μαθαίνουμε να κάνουμε όλοι ασυνείδητα από την ώρα που μαθαίνουμε το Ελληνικό αλφάβητο!

Επίσης έρευνες δείξανε πως οι μελέτη της αρχαιοελληνικής γλώσσας, διευρύνει τον νου!

Δεν είναι τυχαίο, που σε έρευνα Αμερικανών για την τεχνητή νοημοσύνη, διαπιστώσανε πως για να επικοινωνήσουν δύο υπολογιστές μεταξύ τους και να έχουν μία λογική συζήτηση, χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν την αρχαία Ελληνική γλώσσα και μόνο!

Τελευταία καταμέτρηση μάλιστα έδειξε πως η Ελληνική γλώσσα συν της αρχαιοελληνικής, περιέχει πάνω από 6.000.000(!) λέξεις και πολλές που ακόμα δεν γνωρίζουμε ενώ π.χ. η Αγγλική φτάνει μόλις τις 40000.

Τελικά πόσα ακόμη μυστικά μπορεί να κρύβει η Ελληνική γλώσσα; Πολύ περισσότερα από όσα πιστεύουμε και σίγουρα ακόμα περισσότερα από όσα μπορεί να χωρέσουν στις σελίδες ενός αφιερώματος.

loading...

12 thoughts on “ΑΥΤΗ είναι η ΜΥΣΤΙΚΗ πανάρχαια επίκληση λέμε εν αγνοία μας όταν λέμε την αλφάβητο

  1. ασε τα υπολοιπα θα μας τα πουν ο Αδωνις ο Πλευρης και αλλοι μνημονιακοι μασωνοι αρχαιολατρες του κωλου

  2. ΚΑΙ Ο ΕΥΚΛΑΝΙΟΣ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΣ ΕΠΙΣΗΣ. ΡΕ ΔΩΣΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΑΒΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΧΩΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΘΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΞΕΠΤΕΤΑΞΕ ΔΙΣΚΟΙΛΙΩΤΗΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΙ ΕΒΑΖΕ ΜΕΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΙ ΕΜΠΟΤΙΖΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ ΚΑΙ ΟΗΓΑΙΝΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΟΑΓΑΝ ΤΑ 150αρια ΣΤΟ ΜΝΙ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΣ

  3. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΤΡΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ??

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ…

    ΕΝΑ ΚΙΧ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΡΑΒΒΙΝΙ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΔΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΓΑΜΟΦΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΛΕΞΗ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΗ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΒΡΑΙΟ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ,ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΙ,ΟΠΟΥ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ…

  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  5. ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ 100% ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ…

    ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΚΟΜΗ,ΑΓΝΟΙΑ,ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΘΕΩΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,5-10-20 % ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΛΟΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…

    ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΧΙ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ,ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ (ΦΟΡΕΑ ΕΘΝΙΚΟ,ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ…

    ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΠΡΟΣ ΣΩΡΡΑ ΜΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ…

    ΟΠΟΤΕ ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ,Η ΕΒΡΑΙΟΙ Η ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΛΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΨΥΧΗ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ,ΑΣ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ…!!!

  6. Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ "ΑΓΡΥΠΝΑ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ..!!!

    ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΑΚΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΝΤΑΡΙΟ ΚΑΝΑΔΑΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ Ε-ΡΕΥ-ΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Η ΙΔIΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΩΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗ…

    Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ Α. ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Δ-Ε-Ν ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΥΝΤΟΜΑ!!!

    Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΔΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ 500.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΤΗΝ ΦΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ 100% ΟΤΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΡΘΑ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΜΑΧΗΤΑ!!!

    ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΟΥ ΓΗΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.'' ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟ ΜΗΝΟΣ ΙΔΡΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΙ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΟΙΩΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΑΞΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    VIDEO:https://www.facebook.com/evangelos.konstantakakos.9/videos/1244722322339858

  7. ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΝΗΜΕΙΑ, ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΤΑΛΑΝΤΑ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ….

    ΑΡΚΕΤΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ??

    1700 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣΗ Η ΕΛΛΑΣ…
    ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ..

    19.000.000 ΣΦΑΓΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΤΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΑΣ..

  8. ΌΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΆΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΕΛΕΤΆΣ.

    ΜΈΧΡΙ ΈΧΘΕΣ ΕΊΧΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΊ ΣΚΛΑΒΟΣ….

  9. ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

    ΜΕ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΌΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ.

    ΌΧΙ ΑΠΌ ΧΘΕΣ ..

    ΑΠΟ ΌΘΩΝΑ

  10. Ο "ελληνας" μογγολογυφτας εχει δικαστει για αρχαιοκαπηλια πλαστογραφιες απατες εκβιασμους και εκκρεμουν 4 κακουργηματα ενω ειναι και φυγοποινος!!!!!! Γι'αυτο κανουν συνεδριο για να τον κυνηγησουν

  11. κοιτα την σαπιλα της αφεβτια σου ζωο που σε εχουν ετοιμο για κλωτσιες στο συνεδριο

  12. γιαρι οι εβραιοι σε αφηνουν να ποσταρεις ακομα νεοπαγανιστη?

Comments are closed.