Τα σκοτεινά κέντρα που ήθελαν και θέλουν μια «ανεξάρτητη» Κρήτη

Μέχρι και πριν από μερικά χρόνια ακουγόταν ως αστείο. «Ακόμα κι αν η Κρήτη αποκλειστεί από την υπόλοιπη Ελλάδα θα μπορούσε να αυτοσυντηρηθεί»! Η συγκεκριμένη έκφραση ερχόταν απλά να επιβεβαιώσει αυτό που πολλοί λένε ακόμα και σήμερα, μεταξύ σοβαρού και αστείου, πως «τοπικιστικής είναι αυτός που θεωρεί τον τόπο του, καλύτερο από την Κρήτη»!

Και μπορεί κάποτε όλο αυτό να προκαλούσε γέλια και πειράγματα ανάμεσα στις παρέες, ωστόσο, πριν από λίγα χρόνια διάφορα σκοτεινά κέντρα που είχαν τη βάση τους κυρίως στο εξωτερικό, προσπάθησαν και σε κάποιο βαθμό πέτυχαν να φέρουν στην ατζέντα την ιδέα της ανεξάρτητης Κρήτης!

Αυτοί που μεθόδευσαν αυτή την απίθανη ιστορία προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αμάθεια ή ακόμα χειρότερα την ημιμάθεια προκειμένου να εμφανίσουν ένα ανύπαρκτο ζήτημα ως κάτι δεδομένο για το οποίο χρειάζεται να δοθεί… «άμεσα μια λύση».

Όπλα τους σε αυτή την προσπάθεια ήταν η σημαία της Κρητικής Πολιτείας και το υποτιθέμενο δημοψήφισμα που έπρεπε να γίνει το 2012, με την συμπλήρωση 100 χρόνων δηλαδή από την Ένωση της μεγαλονήσου με την Ελλάδα.

Και αν εκείνη η προσπάθεια απέτυχε και μάλιστα με πάταγο δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα και σήμερα προσπαθούν να αναζωπυρώσουν τη φωτιά προκαλώντας με τις ενέργειές τους.
Η Κρητική Πολιτεία και η Ένωση με την ΕλλάδαΑπό το 1898 (τυπικά από το 1896, βάσει της Συνθήκης του Βερολίνου που ακολούθησε την Κρητική Επανάσταση), και μέχρι την περίοδο 1912- 1913 η Κρήτη αποτελούσε αυτόνομο τμήμα της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας (με ταυτόχρονο έλεγχο των Μεγάλων Δυνάμεων), με το όνομα Κρητική Πολιτεία και πρωτεύουσα τα Χανιά.

Είχε δική της σημαία, βουλή, χωροφυλακή (υπό ξένη διοίκηση), σύνταγμα, ύμνο, νομίσματα, παράσημα, τα οποία ήταν, κατά βάση, παραλλαγές των αντίστοιχων του ελληνικού κράτους.Η διακυβέρνηση ασκούνταν από ένα μεικτό συμβούλιο, το οποίο απαρτιζόταν απ’ τα επιμέρους συμβούλια των Κρητών και των Μεγάλων Δυνάμεων με το τελευταίο να έχει το «πάνω χέρι» και να είναι αυτό που ουσιαστικά έκανε κουμάντο δεδομένου πως μπορούσε ακόμα και να διαλύσει το συμβούλιο των Κρητών και να το ξαναφτιάξει με μέλη της επιρροής του.

Εξαιτίας της υψηλής επικυριαρχίας του σουλτάνου στο νησί, δεν επιτρεπόταν η συγκρότηση στρατιωτικού σώματος και έτσι δημιουργήθηκε μια πολιτοφυλακή η οποία δεν είχε τον παραμικρό στρατιωτικό ρόλο.Επιπλέον, η Κρητική Πολιτεία δεν είχε δικαίωμα να κηρύξει πόλεμο σε κάποιο άλλο κράτος ενώ οι διμερής του σχέσεις έπρεπε πρώτα να έχουν την έγκριση των Μεγάλων Δυνάμεων (Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία, Ιταλία)!

Όλα αυτά μέχρι και τη συνθήκη του Λονδίνου και την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα
Το… ανύπαρκτο δημοψήφισμα για την ανεξαρτησίαΗ σημαία της Κρητικής Πολιτείας

Την 1η Δεκεμβρίου του 1913 η Κρήτη ενσωματώθηκε και επίσημα στο ελληνικό κράτος. Ακριβώς ένα μήνα νωρίτερα (1 Νοεμβρίου 1913), ο σουλτάνος Μεχμέτ ο 5ος είχε παραιτηθεί από κάθε δικαίωμα επικυριαρχίας επί της μεγαλονήσου.

Για να φτάσουμε εκεί, ωστόσο, είχε προηγηθεί η 30η Μαΐου 1913 όπου είχε υπογραφεί από τον σουλτάνο η συνθήκη του Λονδίνου που περιέγραφε όλα αυτά που θα γίνουν τους επόμενους μήνες και θα οδηγούσαν στην Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα.

Αυτή τη συνθήκη είναι που επικαλούνται και οι υποστηρικτές της «ανεξάρτητης» Κρήτης καθώς όπως ισχυρίζονται μέσα σε αυτή υπάρχει ο όρος πως με τη συμπλήρωση 100 χρόνων οι Κρήτες θα καλούνταν να ψηφίσουν για το αν θέλουν να παραμείνουν στην Ελλάδα ή να ανεξαρτητοποιηθούν! Ο όρος αυτός είναι παντελώς ανύπαρκτος. Η Συνθήκη του Λονδίνου είναι σαφής και δεν αφήνει περιθώρια για παρερμηνείες.Τα σκοτεινά κέντρα που επεδίωξαν αυτό το δημοψήφισμα, ωστόσο, προχώρησαν ένα βήμα παρακάτω κάνοντας λόγο για ένα «ιδιωτικό συμφωνητικό» μεταξύ Ελλάδας και Κρήτης για τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, ενώ δεν δίστασαν να πουν πως σημαντικό ρόλο στη σύναψη του έπαιξε ο νεαρός τότε δικηγόρος Ελευθέριος Βενιζέλος!

Ένα τέτοιο «ιδιωτικό συμφωνητικό», όπως είναι φυσικό, ουδέποτε επιδείχθηκε δημόσια και παρέμεινε στη... σφαίρα του μύθου.
Η σημαία της Κρητικής ΠολιτείαςΦωτογραφία από τις πρόσφατες κινητοποιήσεις των αγροτών της Κρήτης στην Αθήνα

Πέρα από το υποτιθέμενο δημοψήφισμα, ωστόσο, ένα από τα «όπλα» των οπαδών της «ανεξάρτητης» Κρήτης είναι και η σημαία της Κρητικής Πολιτείας η οποία είναι η… απόδειξη πως η μεγαλόνησος υπήρξε (και το κυριότερο) θα ξαναυπάρξει ανεξάρτητο κράτος.

Η σημαία αυτή ήταν στην ουσία μία παραλλαγή της ελληνικής σημαίας του 1822. Ένας λευκός σταυρός χώριζε τη σημαία σε τέσσερα τετράγωνα, από τα οποία τα τρία ήταν γαλάζια, ενώ το πρώτο (πάνω αριστερά) ήταν κόκκινο με ένα λευκό άστρο στο κέντρο.

Η συγκεκριμένη σημαία, συμβόλιζε την υψηλή επικυριαρχία του σουλτάνου στο νησί και παράλληλα δήλωνε την παρουσία της μουσουλμανικής-τουρκικής μειονότητας που υπολογιζόταν στο 25% του πληθυσμού του νησιού.

Οι υποστηρικτές της «ανεξάρτητης» Κρήτης, ωστόσο, για να την παρουσιάσουν ως ένα σύμβολο ελευθερίας και όχι ως ένα σύμβολο υποδούλωσης έλεγαν και εξακολουθούν να λένε πως το κόκκινο τετράγωνο συμβόλιζε «το κρητικό αίμα που χύθηκε στους αγώνες για την απελευθέρωση»!Η σημαία αυτή άρχισε να ξανακάνει δειλά- δειλά την εμφάνισή της στις αρχές της νέας χιλιετίας οπότε και ξαναήρθε στην επιφάνεια το θέμα του υποτιθέμενου δημοψηφίσματος για την ανεξαρτησία.

Η σημαία της Κρητικής Πολιτείας έγινε… ξαφνικά της μόδας! Κυκλοφόρησε σε μπλουζάκια που έφτασαν ακόμα και στην Αθήνα κατά τη διάρκεια των συλλαλητηρίων που έκαναν Κρήτες αγρότες, έγινε αυτοκόλλητα σε αυτοκίνητα, ενώ κάποιοι δεν δίσταζαν να την κρεμάσουν και στα μπαλκόνια των σπιτιών τους.

Σάλος είχε προκληθεί όταν πριν από μερικά χρόνια (από το 2005 έως και το 2010) που η ιστορία της «ανεξαρτησίας» ήταν στα… φόρτε της, η σημαία της Κρητικής Πολιτείας εμφανίστηκε σε διαφημίσεις δύο μεγάλων εταιρειών, της Vodafone και της Ryan Air που μετά τις αντιδράσεις έσπευσαν άρον- άρον να τις αποσύρουν αλλά κι όταν μαθητές από την Κρήτη που έκαναν εκδρομή στην Αθήνα και επισκέφθηκαν τη Βουλή μπήκαν μέσα στο κοινοβούλιο φορώντας μπλουζάκια ανάλογου περιεχομένου.Στιγμιότυπο από τη διαφήμιση της Ryan Air

Το 2005 ιδρύθηκε η τοπική αεροπορική εταιρεία «Sky Express» με έδρα το Ηράκλειο και πρόεδρο έναν πρώην πιλότο της Ολυμπιακής, τον Μιλτιάδη Τσαγκαράκη. Η εταιρεία επέλεξε ως έμβλημά της τη σημαία της Κρητικής Πολιτείας την οποία τελικά αναγκάστηκε να αποσύρει έπειτα από σφοδρές αντιδράσεις.
Τα σκοτεινά κέντρα και περίεργα παιχνίδιαΑν κάποιος επισκεφθεί την Κρήτη και συνομιλήσει με ανθρώπους που ασχολήθηκαν με το θέμα θα ακούσει πολλά και διάφορα σενάρια (κάποια από αυτά αγγίζουν και τα όρια της θεωρίας συνωμοσίας) σχετικά με το ποιος ή ποιοι κινούν τα νήματα αυτής της ιστορίας.

Οι περισσότεροι κάνουν λόγο για ξενοκίνητα σκοτεινά κέντρα που επιδιώκουν την ανεξαρτητοποίηση της (υπερπολύτιμης γεωγραφικά και στρατηγικά) Κρήτης για προσωπικό τους όφελος. Πρωταγωνιστές σε αυτές τις ιστορίες είναι κυρίως οι Τούρκοι, έπονται οι Ισραηλινοί και οι Αμερικανοί (πάντα με μια δόση από… Τζορτζ Σόρος), οι Γερμανοί (στους οποίους αποδίδεται η μαζική αποστολή… εξεγερτικών e-mail) ενώ κάποιοι εμπλέκουν οικονομικά συμφέροντα από την Ολλανδία «δείχνοντας» συγκεκριμένους επιχειρηματικούς ομίλους με αντικείμενο το real estate που «γλυκοκοιτάζουν» τη μεγαλόνησο.

Τέλος, για την ιστορία θα πρέπει να αναφερθεί πως ίσως η πρώτη «υπόγεια» προσπάθεια ανεξαρτητοποίησης της Κρήτης εκδηλώθηκε περίπου 30 χρόνια μετά την Ένωση! Ο οπλαρχηγός της κρητικής αντίστασης κατά των Γερμανών, καπετάν Μανώλης Μπαντουβάς, όπως ο ίδιος έχει αφηγηθεί, προσεγγίστηκε από τον πράκτορα των Βρετανικών Ειδικών Δυνάμεων, Μόντι Γουντχάουζ, που βρισκόταν τότε στο νησί και συνεργαζόταν με τις ντόπιες δυνάμεις, ο οποίος του πρότεινε να ηγηθεί αυτονομιστικής κίνησης με την οικονομική στήριξη της Αγγλίας και σε αντάλλαγμα να χριστεί ο πρώτος πρόεδρος της αυτόνομης Κρήτης!

Ο Μπαντουβάς αντέδρασε οργισμένα σε αυτή την πρόταση και λέγεται πως συνέλαβε επί τόπου τον Γουντχάουζ και λίγες ημέρες μετά τον διέταξε να εγκαταλείψει την Κρήτη.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

54 σχόλια :

 1. τι το καναμε εδω Καταλονια?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μακαρι να ανεξαρτητοποιηθει,ετσι θα σωθει η ελλαδα και θα παει μπροστα,οσο συμετεχουν αυτοι οι κολανθρωποι στις ψηφοφοριες ολο πισω θα πηγαινει η ελλαδα.αυτοι οι δειλοι ντεληκανιδες με τα μεγαλα υποδηματα και τις σουρωμενες μπαλωτιες,πρωτα δουλευουν για την παρτη τους,μετα για την κρητη και ποτε γθα την ελλαδα.μακαρι να ξεκουμπιστουν και να ξεκολυσουν,αλλα δεν θα το κανουν γιατι εχουν μαθει μονο να περνουν χωρις να δινουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΛΑ ΡΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΛΝΤΕΝΠΕΡΓΚ!

   Διαγραφή
  2. δεν ντρεπεσαι ανιστορητε ανθελληνα για κατσε μονο να δεις ποσοι Κρητες εχουν σκοτωθει στους αγωνες της πατριδας μας παλιοηλιθιε

   Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  4. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...

   ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΟΣΤΑ Η ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...

   200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΤΕ ΚΛΕΨΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΕΝΑ ΚΙΧ ΕΛΕΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΣΕ Γ@ΜΟΥΣΑΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΣΤΟΣΟΓΟ ΚΑΘΑΡΜΑ..

   Διαγραφή
  5. Ανώνυμος7 Οκτωβρίου 2017 - 2:42 μ.μ.
   ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΡΕ ΖΩΑ????
   ΕΔΩ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!
   ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ 12ΘΕΟΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ

   Ανώνυμος7 Οκτωβρίου 2017 - 2:51 μ.μ.
   ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΑ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΧΗΓΟ!!!!!!
   ΤΟ 12ΘΕΟ ΓΙΔΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΓΗΓΟΣ ΑΚΟΜΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!!!!

   Ανώνυμος7 Οκτωβρίου 2017 - 2:54 μ.μ.
   ΜΑΛΑΚΑ ΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Η ΒΙΚΗ Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΖΩΟ ΣΚΑΤΟΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΑ ΡΕΜΑΛΙ ΨΩΛΩΜΑΖΕΦΤΡΡΑ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ

   Διαγραφή
  6. ΤΟΣΟ ΓΕΛΑΔΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ;
   ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΖΑΒΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΜΟΝΟΚΟΥΚΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ.
   ΑΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟ ΒΟΔΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΟΤΙ Ο ΣΚΑΤΥΟΓΥΦΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ 20ΧΙΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ.
   ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.
   ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΦΟΣ.

   Διαγραφή
  7. ΠΟΙΑ Ε.ΣΥ. ΡΕ ΓΙΔΙ;
   ΠΑΕΙ Η Ε.γκληματικη ΣΥ.μμορια ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
   ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ.
   ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ.
   ΔΙΑΒΟΛΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ.
   ΑΠΟΘΑΝΕΤΩ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ

   Διαγραφή
  8. ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ...

   ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΕΒΡΕΠΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ, ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΕΤΙΕΣ ΕΤΣΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ...

   ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ..!!!!

   ΟΠΟΤΕ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...

   ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

   ΕΛΕΕΙΝΗ ΦΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΥΠΕΣ ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ...

   Διαγραφή
  9. ANTE KAI ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ. ΟΤΙ ΦΑΓΑΤΕ ΦΑΓΑΤΕ, ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΤΕ, ΚΙΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥ ΣΥΝΟΥΡΙ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΕΛΑ ΒΡΕ ΠΟΙΙΟΣ ΣΤΗ ΧΑΡΗ ΣΟΥ, ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ (ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ) ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΜΠΑΝΙΟ (ΜΕ ΚΡΥΟ ΝΤΟΥΣ), ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ ΣΚΑΤΟΜΠΙΧΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  10. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ...

   ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΓΙΑ "ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ" ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ ΘΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΟΥΝ...ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΤΗΡΟΥΜΕ...

   ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ 2300 ΧΡΟΝΩΝ....

   ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ...ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ..!!!

   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
   ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΒΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. (βίντεο)

   http://alfeiospotamos.gr/?p=29258


   ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ. ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ. (βίντεο)

   http://alfeiospotamos.gr/?p=29256

   Διαγραφή
  11. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ....

   ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ ΝΑΙ Η ΟΧΙ...???

   ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ??

   ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ Η ΟΧΙ??

   Διαγραφή
  12. ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ Ή ΕΣΥ ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ ;
   ΑΝΤΕ ΨΟΦΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΗΛΙΘΙΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΝΑΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

   Διαγραφή
  13. ΕΧΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,Η ΝΑ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΝΗΣΤΗΡΑ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟ??

   ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΣΒΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ,ΟΧΙ ΠΑΡΑΚΑΤΙΑΝΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟΥ 0.01% ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΜΙΛΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΓΑΖΑΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΟΧΙ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ..

   ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ,ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΠΛΕΟΝ,ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΛΛΑ,ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΔΟΛΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Μ/Π ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΠΕΣΑΝ ΣΑΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ ΚΛΕΙΔΙ..

   ΠΑΙΔΕΙΑ,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ,ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΑΞΙΕΣ,ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΞΕΚΟΛΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥΣ ΛΕΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΜΑ Η ΜΠΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΛΑΚΑ…

   ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙ’ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ..

   Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ,Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΗΣ,ΧΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ,ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ..

   ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΟΛΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΟΙΜΙΣΑΝ…

   ΕΚΑΝΑΝ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΡΙΞΕ ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΡΙΞΕΙ,ΠΕΡΑΣΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΝ,ΕΧΕΙ ΑΣΤΡΙΚΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ..!!!!

   Διαγραφή
  14. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ;
   Ο ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ Ο ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ;
   ΟΥΣΤ !!! ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ. ΜΑΓΑΡΙΣΑΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΕ ΖΩΑ.

   Διαγραφή
  15. ΑΚΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΕΞΗΣ…

   ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΦΟΡΙΑ Η ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΟ??

   ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΜΕ ΚΟΝΤΑ 100.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ,ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΕΜΕΝΑ,ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΣΩΡΡΑ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ Η ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΡΩΤΑΩ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ??

   ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ...??

   ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΙ ΒΟΥΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ….??

   ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΔΙΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ…??

   ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ…

   ΟΠΟΤΕ ΑΤΥΧΗΣ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΟΦΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??

   Διαγραφή
  16. ΩΞΩ ΡΕΜΑΛΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΠΕΡΑΣΕ Η ΩΡΑ, ΠΙΣΩ ΣΤΟΥ ΣΥΝΟΥΡΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ..

   Διαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  18. ΟΥΣΤ !!! ΡΕ ΓΙΔΙ
   ΟΥΣΤ !!! ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ
   ΟΥΣΤ !!! ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ
   ΟΥΣΤ !!! ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΑΛΑΚΑ
   ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΘΑΛΨΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

   Διαγραφή
  19. ΜΕ ΛΥΣΣΑ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟ ΜΙΑΣΜΑ...

   ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΖΗΛΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ, ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ...

   ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΖΑΡΙΑ...

   ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΤΟ "ΕΒΡΑΙΟΣ" ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΜΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΝ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕΜΠΤΟ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΛΕΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ...

   ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΩΖΟΥΝ...

   ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ/ΔΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ…. «Ε Β Ρ Α Ι Ο Σ»…!!!!

   ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ,ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΛΟΙ ΜΗΝΥΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΞΕΡΟΛΑ...ΔΕΙΤΕ...!!!

   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2015/06/11407079_940181702698787_3866888989518111399_n.jpg

   Διαγραφή
  20. ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΤΙΣ ΓΑΜΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΚΑΗΜΕΝΕ
   Ο ΓΥΦΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΕΛΟΜΕΝΟΙ ΠΙΑΝΟΥΝ Τ' @@ ΤΟΥΣ
   ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΝ ΣΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ
   ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.
   ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ;

   Ο Σώρρας είναι πάνω από τον Πούτιν και τον Ομπάμα...
   Καλογερόπουλος και Μπαλαντίνας σε παλαβομάρες για τα παγκόσμια καταπιστεύματα. Έλεος...

   https://www.youtube.com/watch?v=PtC8nvSzhEM

   Διαγραφή
  21. Ανώνυμος19 Σεπτεμβρίου 2017 - 8:17 μ.μ.
   ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΟ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ.
   ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ. ΜΕΤΑ Ο ΘΕΟΣ.

   ΚΑΤΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΣΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΨΕΥΤΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ
   ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ

   ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

   ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΣΟΥ:

   2012-1000-SLW-0010-0524

   ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ:

   2012-1000-SLW-0010-0524

   ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΑ. ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.
   ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΣΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΧΑΡΤΩΝ
   ΟΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΔΕΝ ΝΤΥΝΟΥΝ ΓΙΔΙΑ ΜΕ ΧΑΡΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΣ.
   ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΣ.
   ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ. Ή ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ Ή ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ. ΣΟΥ ΤΑΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
   ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΕ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

   Διαγραφή
  22. ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

   ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΔΟΥΛΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ....

   ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΟΥΝ,ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΜΕ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡ. ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΞΑΝΑ ΧΕΡΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ...

   ΑΠΟ ΤΟΤΕ Η ΕΛΛΑΣ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΣΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...

   Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΣΤΟ "ΦΩΣ" ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΩΜΕΝΟ,ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΥΠΤΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ..

   ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΒΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΦΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ...

   Διαγραφή
  23. ΟΥΣΤ !!! ΡΕ ΓΙΔΙ
   ΟΥΣΤ !!! ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ
   ΟΥΣΤ !!! ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ
   ΟΥΣΤ !!! ΡΕ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΜΑΛΑΚΑ
   ΟΥΣΤ !!! ΡΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΣΑΛΕΜΕΝΕ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗ
   Ή ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Ή ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

   Διαγραφή
  24. Ανώνυμος19 Σεπτεμβρίου 2017 - 7:04 μ.μ.
   ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.
   ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ.
   Ο ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ. ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΡΗΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗ.
   ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ.
   ΑΛΛΑ Ο ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΑ ΟΥΘΕ ΤΟΥ ΣΦΥΡΑΕΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΤΟΥ.
   ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΟΜΠΑΜΑ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙ Ν' ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Μ' ΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΡΕ ΒΛΗΜΑ;
   ΑΝΤΕ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ.
   ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΡΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΕ.


   Ο ΡΗΝΟΣ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΠΗΡΕ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ "ΚΑΚΗ ΤΟΥ" ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ.
   ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΟΤΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΙΣΟΒΙΑ.
   ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ
   ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

   Διαγραφή
  25. ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ 2012-1000-SLW-0010-0524 ΚΑΤΕΘΕΣΕΣ ΣΤΟ ΤΧΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ; ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΣΙΧΛΕΣ.

   ΑΥΤΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΑ ΜΑΝΤΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ.
   ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ (SLW - Stephen Louis Wozny)_ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ

   ΟΥ!!! ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΩΠΟΔΥΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.
   ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ
   ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ Η ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ.
   ΨΟΦΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ
   ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

   ΚΑΛΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΑΣ Ο ΦΕΣΑΤΖΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ ΠΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΧΙ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΓΙΑ Ν' ΑΛΛΑΞΕΙ;
   ΟΥΤΕ 50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΑΝ ΕΙΧΕ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥΦΡΩΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ;

   ΔΕΣΤΑ ΕΔΩ ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΑ ΧΑΪΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ ΜΗΝ ΞΕΜΥΤΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.
   ΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΑΟΥΛΟ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.


   Με πλαστά έγγραφα στο ΤΧΣ αγοράζεις τράπεζες;
   http://mignatiou.com/2017/02/i-megali-apati-tou-artemiou-sorra-ke-to-katathetirio-ton-600-dis-dolarion-ston-kanada/

   Διαγραφή
  26. ΟΣΟΥΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ,ΟΣΕΣ ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ,ΟΣΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΡΥΠΑΡΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΣΑΣ 200 ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...

   Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ...

   ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΣΑΣ ΤΡΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ…

   ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙΤΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ…

   ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ «ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ» ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ,ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΖΩΑΑΑΑΑΑ??

   ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΑΛΛΑ ΔΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑΧΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/13 ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΑΧΑ??

   ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ??

   ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΠΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΤτΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ, ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΑΝΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ,ΤΟΤΕ ΔΕΣΤΕ ΜΕ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ,ΑΝ ΟΜΩΣ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  27. • ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΝΩΣΗ..
   (αυτό για διαφορους καθεστωτικους σχολιαστες που κανουν παρελαση σε μπλογκς)

   ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Η ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΞΩ ΚΟΣΜΟ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ...

   ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΑ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΧΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ...

   ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΜΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΑΝ ΕΝΑΝ "ΑΠΑΤΕΩΝΑ",ΕΝΑ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ...

   ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ε.ΣΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ??

   ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΟΤΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΩΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ,ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ
   http://alfeiospotamos.gr/?p=19235

   ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ,ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΗΣΒΗΤΗΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ??

   ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΗΔΕΝ Η ΟΦΕΙΛΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.???

   ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ.
   ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ δε,ότι αν εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από της κοινοποιήσεως της παρούσης μου ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΟΣΟ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΟΥ και παρερχόμενης απράχτου της προθεσμίας αυτής,τεκμαίρεται αμαχήτως ότι σας έχω πλήρως και ολοσχερώς εξοφλήσει διατηρώντας συγχρόνως ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΩ ΠΡΟΣ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΑΛΛΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

   ΠΟΙΟΣ "ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ" ΘΑ ΤΟ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ.??

   Διαγραφή
  28. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ….
   ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΜΑΣ..
   ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ…
   http://alfeiospotamos.gr/?p=14193

   ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ Η ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ Η ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ…

   ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ..
   https://www.youtube.com/watch?v=T_4CSZ73t_w#t=767


   ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ… (Άρειος Πάγος, Βουλή, Βουλευτές, Πρωθυπουργός, Υπουργοί)

   ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ$..!!!!
   ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 28/9/2012 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ USD$600 BILLION DOLLARS ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ # 14092012CGAS / 3232 / ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ $600Δις ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ… ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΤΕ;;;

   ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟN ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ UCC1 ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΛΗΘΕΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ...

   … ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΣΕ 30.000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ …

   Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΤΩΡΑ..!!!!

   Τ Ω Ρ Α,ΟΧΙ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΛΟΙ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ..!!!
   ΟΠΟΤΕ,,,,,

   1=ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΑΣ ΜΕ ΔΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ..!!!

   2=ΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΔΕΣΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΜΙΚΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ,ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ,ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ,ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ...

   Διαγραφή
  29. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙ,ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΚΙ'ΕΣΥ ΜΗ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

   ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ

   Διαγραφή
  30. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΕΒΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑΣ
   ΟΙ ΒΙΚΕΣ ΟΙ ΣΟΥΛΕΣ Ο ΚΑΡΑΦΛΟΓΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ.
   ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΙΣ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑΠΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΕ Η ΛΟΡΔΑ. ΤΟΥΣ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΝΤΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΑΛΕΨΕ.

   Διαγραφή
  31. Ο ψυχοπαθης μαλακας ανεβαζει συνεχεια σχολια γιατι δεν μπορει να μας πει ποτε ρευστοποιησε ο γυφτος τα ομολογα,ουτε πως πηραν λεφτα οι τραπεζες απο κρατικο λογαριασμο χωρις εγκριση απο το υποικ
   Απάντηση
   Απαντήσεις

   Ανώνυμος18 Σεπτεμβρίου 2017 - 1:06 μ.μ.
   γιατι ξερει τι ειναι ομολογα????????? ελα τωρα, αυτο το πραμα ειναι ο,τι πρεπει για να τον βαλεις να πιστευει ακομα και στον σουπερμαν, χαχαχααχαχαα

   Ανώνυμος18 Σεπτεμβρίου 2017 - 1:15 μ.μ.
   ειναι αυτο που λεμε "Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ"._

   Διαγραφή
  32. ΟΣΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟ ΓΙΔΙ Ο ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
   ΠΟΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ...

   ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ APOSTILLE ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΜΠΖΑΡ ΜΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ;

   ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΙΔΙ ΕΙΣΑΙ...
   ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΔΥΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΑΛΛΑ Η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.
   ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ; Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

   ΑΝΤΕ ΣΠΑΣΕ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕ ΓΕΛΟΙΕ ΓΥΦΤΟΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ Η ΚΑΖΟΥΡΑ.

   ΡΕ ΜΠΑΤΗΡΟΜΑΛΑΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ, ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΓΕΛΟΙΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΡΕ ΠΩΣ ΓΕΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
   ΡΕ ΜΠΑΤΗΡΟΜΑΛΑΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ, ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΓΕΛΟΙΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΡΕ ΠΩΣ ΓΕΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ
   ΡΕ ΜΠΑΤΗΡΟΜΑΛΑΚΑ. ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ, ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ ΛΕΜΕ, Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΓΕΛΟΙΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΡΕ ΠΩΣ ΓΕΛΑΜΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥΟΥΟΥΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

   Διαγραφή
  33. ΕΤΣΙ ΠΡΑΒΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΤΟΥ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟ,ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΥ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

   ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥΜΠΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΟΤΙ ΛΑΣΠΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ Η ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΙΓΟΥ,ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ..

   ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΩΟΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΕΞΟΔΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ,ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΕΙ..

   Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ...ΔΕΙΤΕ.!!
   http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

   ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ...
   http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

   «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
   1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
   2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
   3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

   ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΚΥΡΙΟ,ΟΜΩΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΨΕΜΑΤΑ

   ...ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΤΟΥΣ..!!!

   Διαγραφή
  34. ΡΕ ΒΑΛΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΨΟΦΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΛΩΠΟΔΥΤΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙΣ Τ ' @@
   ΓΕΛΟΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.

   Διαγραφή
  35. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΙΛΑΜΕ...
   Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:32 π.μ.
   ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΟ ΜΑΛΑΚΑ..
   ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΠΑΜΕ ΠΛΑΚΑ...
   ΠΑΤΕΡΑΑΑΚΗΗΗΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΑΑΛΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΧΑΖΟΒΙΟΛΗ ΤΑΡΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
   ΣΤΟΥ ΣΥΝΟΥΡΗ, ΣΤΟΥ ΣΥΝΟΥΡΗ ΤΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  36. Το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος για την κατάθεση των 600 δις μιλάει για «απάτη». Για το παραπάνω πόρισμα, το οποίο αναδημοσιεύτηκε από την εφημερίδα Έθνος, τόσο η εφημερίδα όσο και η Τράπεζα της Ελλάδος μηνύθηκαν από το Σώρρα, ωστόσο απαλλάχθηκαν, γιατί η αρμόδια Εισαγγελέας Πρωτοδικών απέρριψε την έγκληση ως αβάσιμη, υπογραμμίζοντας μεταξύ των άλλων πως «τα όσα αναφέρθηκαν στην επιστολή δεν αποδεικνύονται ότι είναι ψευδή». Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΛΑ ΕΞΥΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΑΓΟΒΟΥΝΟΥ Τα παραπάνω αποτελούν μονάχα την κορυφή του παγόβουνου για τη συγκεκριμένη απάτη. Η πραγματικότητα δυστυχώς είναι κατά πολύ χειρότερη και οι εμπλεκόμενοι στην απάτη είναι γνωστοί στην «πιάτσα» για τη συμμετοχή τους σε παρόμοιες «ομορφιές» κατά το παρελθόν. Σε αυτό το άρθρο δεν θα χρειαστεί να αναφερθώ στο ένδοξο παρελθόν της εταιρείας Diamond + Diamond Merchant Banking Group του Ελληνοκαναδού Αντώνη Διαμαντόπουλου ή κατά κόσμον Anthony Diamond. Είναι αυτός που θα μας «τιμωρήσει» και που εμφανίζεται από την εγκληματική οργάνωση σαν ο δήθεν διευθυντής του ηλεκτρονικού εγκλήματος στον Καναδά, αν και είναι φυλακόβιος για παρόμοιες απάτες στο παρελθόν. Βίντεο. Μόνο 25 δις έχει στο portfolio του ο Αντώνης Διαμαντόπουλος με τους 256 βοηθούς. Φυσικά είναι και αξιωματικός στον τομέα…. Συγνώμη πνίγηκα! Μάλιστα, ο Αντώνης Διαμαντόπουλος έχει γίνει περίγελος στους νομικούς κύκλους παγκοσμίως γιατί καταδικάστηκε για το ίδιο παράπτωμα δύο φορές, αφού επί 5 χρόνια το παίζει «τρελίτσα» και δεν ομολογεί που έκρυψε τα χρήματα που έκλεψε από επιχειρηματίες που έπεσαν θύματά του και του κατέβαλαν έξοδα δανείου πριν λάβουν το δάνειο από χρεόγραφα. Φυσικά, δάνειο δεν είδαν ποτέ, αν σας θυμίζει κάτι… (Πηγή: http://www.lawtimesnews.com/201210012084/headline-news/court-punishes-man-twice-for-same-contempt-order). Για το Διαμαντόπουλο όμως θα τα πούμε σύντομα και θα αναλύσουμε το ρόλο του στην απάτη αυτή, εκτός φυσικά από τη συμμετοχή του σε Πυραμίδες (όχι του Χέοπα, τις «άλλες»). Θα δούμε όμως την κατάθεση των 600 δις στο «ιδιωτικό καταθετήριο» του Greg Pappas λίγο πιο προσεκτικά. Ποια είναι τα σημεία που θα μας έκαναν λίγο πιο προσεκτικούς; 1) Στον τίτλο του εγγράφου αναφέρεται η ονομασία της εταιρείας που φυλάει τα 600 δις ως «Federal Stock Transfer & Custody Agents Inc». Η σφραγίδα της λέει κάτι διαφορετικό. Στη σφραγίδα στο τέλος του εγγράφου, το όνομα της εταιρείας γίνεται «FEDERAL STOCK TRANSFER & CUSTODY AGENT INC.». Οι πολλοί «Agents» μόλις έγιναν ένας «Agent». Μα πως δεν το έλεγξε αυτό η δικηγόρος Χαλκίδας κυρία Αθανασία Γεωργοσοπούλου; 2) Υπάρχουν τρεις «τιτανοτεράστιοι» φορείς που επιβλέπουν τα 600 δις και αποφασίζουν την τύχη των χρημάτων, όπως και το χρόνο που αυτά θα αποδοθούν στους λευκούς κατοίκους αυτής της αφρικανικής χώρας. Εκτός από την εταιρεία του Διαμανόπουλου, υπάρχει και η «END Nationa Debt, New York, NY». Ας ξεκινήσουμε από τα εύκολα, λείπει ένα γράμμα από το «Nationa». Κάποιος ήθελε να γράψει «National». Μα πως δεν το έλεγξε αυτό η δικηγόρος Χαλκίδας κυρία Αθανασία Γεωργοσοπούλου;

   Πηγή: Η μεγάλη απάτη του Αρτέμιου Σώρρα και το καταθετήριο των 600 δις δολαρίων στον Καναδά! http://mignatiou.com/2017/02/i-megali-apati-tou-artemiou-sorra-ke-to-katathetirio-ton-600-dis-dolarion-ston-kanada/


   Ανώνυμος15 Σεπτεμβρίου 2017 - 10:48 μ.μ.
   ΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΟΥ ΕΝΟΣ ΑΓΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ.

   ΕΚΔΟΣΕΙΣ 'ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ'

   Διαγραφή
  37. 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΠΑΙΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ??

   ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΞΕΦΕΥΓΑΜΕ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΟΥΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ,ΑΠΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑ ΤΟ ΛΑΟ ΑΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ…

   ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΕΡΝΑΙΑ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΗΣ,ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ,ΟΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΟΥΛΟΥΝ...

   ΟΜΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΑΔΙΑΦΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΑΚΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟ…

   ΟΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ….

   Διαγραφή
  38. ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΤΠ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΖΟΥΣΑΜΕ ΚΙ’ΟΛΑΣ….

   ===ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ…

   ===ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ,ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ..

   ===ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΗΚΟΟΟΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΜΙΛΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ…

   ===ΕΔΩ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…
   ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΑΦΜ ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ…

   ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ «ΜΕΛΗ»,ΟΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ,ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ,ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ,ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΔΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΝΤΠ ΟΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ….

   ===ΓΙ’ΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΥΣΣΑΛΕΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΟΥΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ….

   Διαγραφή
  39. η πρωην λεκανοχυστρα Γιωργοs Π του ψευτομποντυμπιλντερ βαψωμαλλια ερωτυλου παρ'ολιγο διγαμου τηs ΑΝΝΟΥΛΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ κατα κοσμον ο περιστερομπουρδοπορδοτσιρλοπρωκτοχεσμενοs ο κολλαγονοs o πρωκτογλυφτηs του παπαδημιου-γλυψ@ρχιδαs του γκαπ...
   καυλε κ μπατηροξευτιλοψωρογιδο εκεινο που μπαινει σκληρο και βγαινει μαλακο τι ειναι;

   απορούμε χαζο και αναξιο λογου πλασμα, γιατί ασχολείσαι ρε βλητο ακόμη με αυτόν τον δισεκατομμυριούχο μαλάκα, έλεος δηλαδή, γελάνε και οι πέτρες.. ΜΑ ΠΟΣΟ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ????????????
   ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΜΠΑΤΗΡΗ ΡΕ ΒΛΗΜΑ ???????

   Διαγραφή
  40. ΜΠΑΤΗΡΟΠΠΟΥΛΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.....ΧΑΧΑΧΧΑΑΑΑ

   Διαγραφή
  41. ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΕ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΑΛΤΕΡ,ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ???

   ΕΝΤΑΞΕΙ,ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ Ο "ΘΕΟΣ",ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΥΝΑ,ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΛΗ,ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΘΕΟ" ΚΡΥΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΟΥ,Ο ΜΑΚΗΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..

   ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΑΚΗ ΑΠΟΞΕΧΑΣΤΗΚΕΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΑΓΡΙΟΦΩΝΑΡΕΣ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΟΠΗΚΑΝ ΜΑΧΑΙΡΙ,ΕΧΑΣΕΣ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΜΑΚΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ ΣΤΟ "ΘΕΟ"?? ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΜΑΚΗ,ΔΕΣ..!!!!

   https://www.youtube.com/watch?v=tOBugICklXg

   Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Κ. ΜΑΡΟΥΠΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ..

   ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ "Ε" Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΡΟΥΠΑ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Ο "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ" ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΟΥ ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΣΑΜΠΑΝΗ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΟ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΝΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.

   ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΞΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ Κ. ΜΑΡΟΥΠΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΦΑΚΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ" ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

   ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΑΤΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ.

   ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΜΦΡΑΓΜΑ..!!!:
   https://www.youtube.com/watch?v=ZxlH9UceYNI

   ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΤΡΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΠΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΠΝΙΓΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΕΓΝΟΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ,ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ..!!

   ΤΙΜΗ ΜΟΥ Η ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ...!!!

   Διαγραφή
  42. ΕΛΑ ΒΡΕ ΕΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΤΣΑΠΟΕΛΟΦΑΓΟ! ΕΝΑΝ ΧΑΣΙΚΛΑ ΠΑΛΑΒΟ ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΣΑΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΤΡΕΛΑΝΑΤΕ.

   ΑΦΗΣΤΕΤΟΝ ΚΑΡΑΦΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟ0Σ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΕΘΙΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΚΕΙ Η ΜΑΥΡΩΚΥΛΩΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Η ΝΤΟΥΛΑΠΟΚΩΛΑ ΚΥΠΕΡΙΚΙΑ ΓΑΔΑΡΑ ΑΛΟΓΟΚΕΦΑΛΗ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΧΤΙΚΙΑΣΕ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΩΣ ΜΗ ΕΧΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΠΙΝΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΑΦΝΙ ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ''ΠΟΣΘΗ''΄ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ Ο ΤΡΕΛΟΠ0ΥΣΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΑΦΝΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ!!

   Διαγραφή
  43. ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ
   ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗΣΑΤΕ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΩΟ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΧΑΡΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΦΡΙΖΕΤΕ.
   ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ.
   ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.
   ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΘΑ 'ΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΟΥ.

   Διαγραφή
  44. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ,100 ΦΟΡΤΗΓΑ ΛΑΣΠΕΣ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

   ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ...!!!!

   Διαγραφή
  45. ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΣ...
   ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ 20ΧΙΛΙΑΡΑ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ

   ΜΑ ΠΟΣΟ ΓΙΔΙ ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

   Διαγραφή
  46. ΚΑΛΑ ΜΩΡΗ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΣΑ ΠΟΣΟ ΖΩΟ ΕΙΣΑΙ????? ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ ΣΤΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΙ ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΖΗΓΟ ΣΡΟ ΣΥΝΕΣΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΔΙΑ ΠΙΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!
   ΚΙ'ΕΣΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΣ ΕΞΩΔΙΚΩΝ????
   ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΑΣ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ,ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΒΙΚΗ ΣΑΝ ΜΑΡΟΥΛΙΑ !!!!!

   Διαγραφή
  47. ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ Η ΒΙΚΗ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΟΦ ΣΟΡ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΟΡΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΧΕ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΒΓΗΚΕ ΕΞΩ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΓΙΔΙΑ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΧΙΤΛΕΡ ΕΤΣΙ????

   Διαγραφή
  48. ΠΑΛΙΟ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!!ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΜΟΓΓΟΛΟΓΥΦΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΩΝΑΣΗΔΕΣ ΜΕ ΚΛΕΜΕΝΑ!!!!

   Διαγραφή
  49. ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΓΥΦΤΟΖΕΥΓΑΡΟ!!!!!!
   ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΗΓΑΤΕ ΡΕ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΜΠΑΤΗΡΙΔΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ ΓΚΙΟΣΑ!!!!!ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΩΡΑ ΓΙΔΙΑ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΗΓΙΛΙΚΙΑ

   Διαγραφή
  50. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ...

   ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΓΙΑ "ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ" ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΑΟΥΛ ΘΑ ΤΟΝ ΛΙΩΣΟΥΝ...

   ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ,ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΙΣ ΤΗΡΟΥΜΕ...

   ΕΚΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ 2300 ΧΡΟΝΩΝ....

   ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΗΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ...ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ..!!!

   ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ,ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ,ΑΣ ΠΛΕΚΟΥΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ....

   1ον ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
   ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΒΙΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. (βίντεο)
   http://alfeiospotamos.gr/?p=29258

   2ονΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
   ΔΕΥΤΕΡΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΨΥΧΩΝ. ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ. (βίντεο)
   http://alfeiospotamos.gr/?p=29256

   3ονΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
   ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΕΣΕΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ.
   http://alfeiospotamos.gr/?p=29269

   Διαγραφή


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]