Όταν ο Καμμένος φοβάται την Δικαιοσύνη

Μπορεί ο Πάνος Καμμένος να εμφανίζεται λαλίστατος κάθε φορά που ψεύδεται ασύστολα (όπως εσχάτως στην Βουλή για το ταξίδι του στο Λονδίνο) ή επιχειρεί να πετάει λάσπη σε
όσους του ασκούν ενοχλητική κριτική, ωστόσο, όταν έρχεται η ώρα να βρεθεί αντιμέτωπος με τις πράξεις του το ρίχνει στην… τρελή.
Βλέπετε, αισθάνεται άνετα να επιδίδεται στους γνωστούς τσαμπουκάδες και τις ψευτομαγκιές του μόνο εκεί που τον παίρνει, όπως για παράδειγμα στις… δημοσιογραφικές ζούγκλες όπου συναντά τους ομοίους του. Αντιθέτως, όταν πρόκειται να βρεθεί μπροστά στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ Δικαιοσύνη και να απολογηθεί για τα πεπραγμένα του, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να ξεφύγει.
Εξάλλου, σ’ αυτό το πεδίο δεν μπορεί να βγάλει μπροστά ούτε την σύζυγό του, έστω κι αν είναι δικηγόρος και συχνά τον υπερασπίζεται στις δικαστικές του περιπέτειες, ούτε βεβαίως την εκπρόσωπο του κόμματός του όπως έκανε τις δύο προηγούμενες εβδομάδες όπου βρέθηκε σε τρικυμία εν κρανίω μετά τις αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του στην Γηραιά Αλβιώνα.
Το ίδιο συνέβη και σήμερα, Πέμπτη, όπου ήταν προγραμματισμένο να λάβει χώρα στα Δικαστήρια της Ευελπίδων η ακροαματική διαδικασία για αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του ο εκδότης των «Π», Γιάννης Κουρτάκης.
Όμως, όσο θάρρος επέδειξε ο υπουργός πάνω από την ρουλέτα του καζίνο που επισκέφθηκε στην βρετανική πρωτεύουσα, άλλη τόση ήταν η αγωνία του να αποφύγει την σημερινή δίκη για τις συκοφαντίες εναντίον του Γ. Κουρτάκη.
Για να καταλάβετε για το μέγεθος της… λεβεντιάς του συγκυβερνήτη, προκειμένου να κερδίσει αναβολή για το… μοιραίο που αργά ή γρήγορα θα επέλθει, επικαλέστηκε την «ανάγκη» να δώσει το «παρών» ως επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων σε σειρά στρατιωτικών επιδείξεων! Καλά όλα αυτά, μόνο που ο… γενναίος Πάνος λησμόνησε, ή έκανε πως λησμόνησε, ότι επρόκειτο για αστικό δικαστήριο και ως εκ τούτου δεν ήταν αναγκαία η παρουσία των διαδίκων (και ο εκδότης των «Π» είχε υποχρεώσεις και ήταν απών, αλλά η πλευρά του ζήτησε μετ’ επιτάσεως να γίνει κανονικά η δίκη).
Ποιος ξέρει; Ίσως η απάντηση για το γεγονός ότι ο υπουργός έκανε κανονικά τον… Κινέζο, βρίσκεται στην εμφατική καταδίκη του για την -μέσω τηλεοράσεως, αλλά και twitter- κατασυκοφάντιση του Γ. Κουρτάκη, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο της πρόσφατης συζήτησης στο Κοινοβούλιο για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής αναφορικά με τις συνομιλίες Καμμένου-Γιαννουσάκη.
Με δεδομένο λοιπόν ότι και η σημερινή διαδικασία αφορούσε άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα της λάσπης που εκτοξεύει συστηματικά ο Καμμένος κατά του εκδότη των «Π» μέσω του twitter, είναι απολύτως λογικό να θέλει να αποφύγει δικαστές που δυστυχώς για τον ίδιο δεν καταλαβαίνουν ότι από ψεύδη, ούτε από δικαιολογίες, ούτε από οφίτσια… Πολλώ δε μάλλον σε μια περίοδο που βρίσκεται πολιτικά ηθικά και νομικά υπόλογος…

parapolitika.gr

loading...

2 thoughts on “Όταν ο Καμμένος φοβάται την Δικαιοσύνη

  1. Ο Καμμένος είναι γνωστός σε όλους τους κατοικούν τες πέριξ της Ιερουσαλήμ , φωνακλάς , ψεύτης , θρασύδειλος, εξουσιομανής , γενικά ένα άτομο που κανείς δεν επιθυμεί να έχει συνεργασία και σχέσεις μαζί του , αλλά δυστυχώς σήμερα του ικανοποιούνται όλες οι αρρωστημένες του φιλοδοξίες είς βάρος του Ελληνικού λαού

  2. θα αλλαξει φυλλο και δεν θα τον πιανει ο νομος,θα γινει Καμμενη πρωκτοτρυπιδα

Comments are closed.