Βασίλης Λεβέντης: Οριστικό! «Θα παραιτηθώ, θα τους ξεφτιλίζω»!

Την «ειλημμένη» και «κατασταλαγμένη» απόφασή του να παραιτηθεί επιβεβαίωσε ο Βασίλης Λεβέντης! Βαριές κουβέντες από τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων.

Τη Δευτέρα από τη Θεσσαλονίκη θα ανακοινώσει ο Βασίλης Λεβέντης την απόφαση του να παραιτηθεί από βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και να παραμείνει μόνο πρόεδρος του κόμματος.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνομιλία που είχε με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, η απόφαση του αυτή είναι «ειλημμένη» και «κατασταλαγμένη», εάν αρνηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος να επιστρέψει το ψηφισθέν νομοσχέδιο για την νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου ώστε να ισχύει για άτομα άνω των 18 ετών και όχι από τα 15 έτη.

«Δεν θα παραιτηθώ από πρόεδρος κόμματος, θα παραιτηθώ από βουλευτής, γιατί πρέπει στην Ελλάδα κάποιος να θυσιαστεί για να ταρακουνηθεί αυτό το τέλμα. Ας χαίρονται τους μισθούς τους. Εγώ θα κυκλοφορώ και θα κάνω λαϊκές συγκεντρώσεις και θα τους ξεφτιλίζω όλους… εγώ είμαι «σκυλοντόγκ»», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης.

«Ο καθένας γράφει ιστορία με τη συμπεριφορά του. Είναι ειλημμένη απόφαση να παραιτηθώ. Εγώ ό,τι λέω, δεν το αλλάζω. Το πρώτιστο είναι ότι αηδιάζω εδώ μέσα. Τώρα μέχρι να βγω έξω, τα πόδια μου από κάτω είναι σαν ηλεκτρική καρέκλα, δεν μπορώ, δεν θέλω … Δύο χρόνια παλεύω για κάποια πράγματα. Να μειωθεί ο μισθός και ο αριθμός των βουλευτών, οι αποσπασμένοι, οι μετακλητοί υπάλληλοι … Αν κάνω πίσω θα βγει το συμπέρασμα στην Ελλάδα ότι κάθομαι για το μισθό μου», προσέθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Βασίλης Λεβέντης… εν εξάλλω για την αλλαγή φύλου

Στο σχόλιο δημοσιογράφου ότι για τα 15 έτη αποφάσισε η κοινοβουλευτική πλειοψηφία ο Βασίλης Λεβέντης αντέδρασε λέγοντας: «Ποια πλειοψηφία; Φύγανε 4, ήρθαν άλλοι 6, πηγαινοερχόντουσαν βουλευτές … Ήρθε ποτέ τέτοιο νομοσχέδιο στην ελληνική Βουλή αντίθετο εντελώς με την κοινωνική πλειοψηφία; Δεν είμαστε αντίθετοι να προστατευθούν τα δικαιώματα. Κάνεις όμως συνομιλία και με την Εκκλησία. Εδώ έχει λόγο ένας αθλητικός σύλλογος και δεν έχει η Εκκλησία;».Ο Βασίλης Λεβέντης εκτίμησε τέλος ότι τον Μάρτιο του 2018 θα γίνουν εκλογές- πριν, όπως είπε, η κυβέρνηση αναγκαστεί να κόψει, 2,5 δισ. ευρώ.

«Δηλαδή να κάτσω 5 ακόμη μήνες στη Βουλή; Έχω μια ευκαιρία να τα τινάξω όλα στον αέρα, η μπάνκα να τιναχθεί στον αέρα. Δεν είμαι και αρχομανής, έχω κουραστεί κιόλας λίγο», σημείωσε.
«Παλέψατε τόσα χρόνια να μπείτε Βουλή…», σημείωσε ο δημοσιογράφος για να εισπράξει την απάντηση: «Δεν πειράζει, θα ξαναμπώ, μην ανησυχείτε».
Από την πλευρά της, η ανεξάρτητη βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που είχε αποχωρήσει από την Ένωση Κεντρώων πριν λίγους μήνες, κάλεσε τον κ. Λεβέντη, «αν έχει σοβαρότητα η δήλωση του, να παραιτηθεί πριν τη Δευτέρα».
«Αμέσως θα πρέπει να συγκληθεί η κοινοβουλευτική ομάδα για την εκλογή νέου προέδρου και χάριν ενότητας του κόμματος να επιστρέψουν οι βουλευτές που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί», τονίζει σε γραπτή δήλωση της η κ. Μεγαλοοικονόμου και καταλήγει:
«Ο νέος πρόεδρος θα είναι μεταβατικός, με εντολή σύγκλησης συνεδρίου και σκοπό να καθοριστούν οι καταστατικές αρχές του κόμματος στο πλαίσιο της κεντρώας ιδεολογίας, καθώς και να καταστεί δυνατή η εγγραφή νέων μελών πανελλαδικώς, δεδομένου ότι είναι απαρχαιωμένο και δεν έχουν εγγραφεί νέα μέλη». 

loading...

6 thoughts on “Βασίλης Λεβέντης: Οριστικό! «Θα παραιτηθώ, θα τους ξεφτιλίζω»!

  1. ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ.ΦΤΑΝΕΙ, ΩΣ ΕΔΩ .!!

    Προσυνεδριακός Διάλογος του Ε.ΠΑ.Μ. – 15 Οκτωβρίου 2017
    Το Ε.ΠΑ.Μ διοργανώνει προσυνεδριακό διάλογο για δημόσια συζήτηση της πρότασής του για μία Ελλάδα κυρίαρχη, ανεξάρτητη και δημοκρατική.
    Πρόταση που μόνον μία Πατριωτική, Δημοκρατική, Κυβέρνηση μπορεί να ακολουθήσει και να δώσει άμεσα λύση.
    Μέλη ​και φίλοι που επιθυμούν να συμβάλουν στον προσυνεδριακό διάλογο, προσκαλούνται να προσέλθουν στην ανοικτή συζήτηση με τις προτάσεις τους για να ανταλλάξουμε απόψεις.
    Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, ώρα 11.00
    Ξενοδοχείο "Royal Olympic", Αίθουσα "KALLIRROHE"
    Οδός Αθανασίου Διάκου 28, Μακρυγιάννη (Απέναντι από στύλους Ολυμπίου Διός, σταθμός «ΜΕΤΡΟ Ακρόπολη»)
    Αθήνα https://www.facebook.com/metopo/photos/a.245672588783231.79839.235274089823081/1893181480698992/?type=3

  2. ΣΙΓΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΕ! ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ! ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΕΣ (ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ…. ΚΑΘΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ???) ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΕΚΛΑ!!! ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!

  3. ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ??

    ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΤΗΝ ΕΛΕΕΙΝΗ ΣΟΥ ΦΑΤΣΑ ??

    ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΔΩΡΟ ?

    ΚΑΙ Θ' ΑΦΗΣΕΙΣ ΟΡΦΑΝΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΟΥ ?? ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ……

    ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ. ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ.

    ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ! ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ- ΕΝΑΣ ΝΑ ΨΟΦΑΕΙ, ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΑΡΜΠΑ ….

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  4. ΕΛΑ ΡΕ , ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ Ή ΥΠΟΣΧΕΣΗ???????? ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ

  5. ΣΚΑΣΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΡΧΙΔΙ

  6. Ο ΣΥΝΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

    Η παιδεία των ψυχών των υιών του φωτός…
    με φως την συνουσία σπερματοζωαρίου με κόπρανα….ως το Καθαρό DNA της πνευματικής κατάντιας των Ελλήνων …
    Η ξύλινη γνώση που διδάσκει την αυτεξούσια κατάρα της ανθρωπιάς της φύσης του θεανθρώπου από τους θνητούς εν συνειδήση ανωμάλους απατεώνες διδασκάλους της χούντας των κατοχικών δυνάμεων του αντιχρίστου βασιλείου στο κράτος των Ελλήνων.

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    Ως εικόνα και ομοίωση Θεού Υιός ο Άνθρωπος.
    Από μικρό παιδί σου κλέψανε το πνεύμα της ανθρωπιάς Σου και σου γαλουχούν ανώμαλοι ψυχασθενείς στα βήματα μιας παιδείας μακριά να ζεις,
    στην ξενιτιά της ανθρωπιάς σου.
    Άρσεν και θήλυ είναι της φύσης μας το Εγώ θεός. Ωάριο σπερματοζωάριο και το εγώ σου είναι ο Λόγος που είσαι ο Λόγος, είναι ο Θεός η ανθρωπιά σου και η Αγάπη που δημιουργεί ζωή…την ψυχή Σου.

    …Και όχι ο συνουσιασμός του θανάτου μέσα σε κόπρανα της ζωής…όπως το πνεύμα που πότισαν να έχεις στα μυαλά σου.
    Η Αγάπη είναι ο Θεός ο Άνθρωπος, μα άνθρωπος πόσο άνθρωπος είναι όταν έχει ανώμαλο πνεύμα; πόσο άνθρωπος θα ήσουν αν ήταν η ζωή των κοπράνων το πνεύμα;
    Βάλε στην χούφτα σου τα κόπρανα του εραστή σου…και αυνανίσου…..πόσο αγάπη έχει η συνουσία αυτή;
    …τόσο αγάπη έχουν αυτοί που σου διδάσκουν πως αγάπη της ανθρωπιάς είναι να είσαι γκέι.
    http://afypnisiellinwn.blogspot.gr/2017/10/blog-post_12.html

    Ιωάννης
    Αναρτήθηκε απ

Comments are closed.