Μιχάλης Λεμπιδάκης: Αγνώριστος μετά την απαγωγή – Η στιγμή που επιστρέφει στο εργοστάσιο

Ο Μιχάλης Λεμπιδάκης επέστρεψε συγκινημένος στο εργοστάσιο των Πλαστικών Κρήτης - Φανερά αδυνατισμένος ο επιχειρηματίας από την απαγωγή του, που κράτησε 6 μήνες - Οι νέες δηλώσεις του μπροστά στους υπαλλήλους που τον χειροκροτούσαν - Η πρώτη νύχτα και η εξομολόγηση του Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά την απελευθέρωσή του - Τα μεγάλα λάθη των απαγωγέων και οι πληροφορίες από το "βαθύ λαρύγγι"


Μετά την πρώτη νύχτα στην αγκαλιά της οικογένειας του ο Μιχάλης Λεμπιδάκης θέλησε να βρεθεί στο εργοστάσιο των Πλαστικών Κρήτης. Εμφανώς συγκινημένος ο Κρητικός επιχειρηματίας συναντήθηκε με τους εργαζομένους αγκαλιάζοντας τους έναν έναν στην είσοδο, με τους ίδιους να τον υποδέχονται ζεστά. Φανερά αδυνατισμένος και ταλαιπωρημένος από την περιπέτεια που έζησε στάθηκε στην είσοδο του εργοστασίου και πόζαρε μαζί τους. Η ψυχολογική του κατάσταση βελτιώνεται αλλά ακόμα υπάρχει δρόμος μέχρι να επανέλθει πλήρως ο Μιχάλης Λεμπιδάκης. Για την ώρα παραμένει σκιά του εαυτού του.
Οι εικόνες της επιστροφής του Μιχάλη Λεμπιδάκη
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ε ΘΑ ΦΑΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΝΤΑΚΟΥΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΚΡΗΤΙΚΟ ΘΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΤΣΙΚΟΥΔΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΡΘΟΠΟΡΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]