ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ "ΝΤΟΥ" ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΝΕΜΕΑΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ... ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ
ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Σας είχαμε πει την προηγούμενη βδομάδα για "είδηση - βόμβα" που έρχεται και θα συζητηθεί.

Μας πρόλαβαν βέβαια κάποια άλλα blog   (https://nemeapress.blogspot.gr/2017/10/blog-post_32.html) και (http://araxni74.blogspot.gr/2017/10/blog-post_4.html)...  Εμείς αργήσαμε λίγο γιατί βλέπετε "ο ... διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες" και  στη συγκεκριμένη περίπτωση το θέμα είναι πολύ σοβαρό, αφού δεν έρχεται κάθε μέρα στον Δήμο κλιμάκιο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης.  Γιατί παρά το γεγονός ότι οι καταγγελίες προς το ΣΕΕΔΔ είναι πολλές, λίγες είναι αυτές για τις οποίες κινητοποιούνται οι Επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης κι αυτές πρέπει να έχουν μια κάποια βασιμότητα, αλλιώς κινδυνεύουν να εκτεθούν κι οι ίδιοι που κάνουν τον έλεγχο. Στην περίπτωση του Δήμου Νεμέας, οι Επιθεωρητές ερευνούν τις καταγγελίες της δημοτικής παράταξης της μειοψηφίας, που είχαν σταλεί στο ΣΕΕΔΔ, στον Εισαγγελέα Κορίνθου και στον Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας (οι λεγόμενες στα καφενεία της Νεμέας και "καταγγελίες για τα νερά").
Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Β. Ανδριανάκος είχε μιλήσει επανειλημμένα γι' αυτές και για  τους λόγους  που όλοι οι σύμβουλοι της μειοψηφίας τις υπέγραψαν (https://nemea15.blogspot.gr/2016/11/blog-post_10.html).

Ο Δήμαρχος Καλαντζής τότε είχε κάνει λόγο σε συνεντεύξεις του για "μυθεύματα" και "ιδεοληψίες" και είχε διαβεβαιώσει τους δημοτικούς τους συμβούλους ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα, αφού όλα αυτά αφορούν μόνο την "επικοινωνιακή" πολιτική του Βαγγέλη Ανδριανάκου και την άμυνα του απέναντι στην ένσταση που του είχε κάνει ο Χρήστος Ζάχος, αποφεύγοντας μ' αυτό τον τρόπο - τότε - τον ... σκόπελο. Έλα όμως που ο καιρός άλλα φέρνει... Γιατί αν ήταν έτσι και οι καταγγελίες του Ανδριανάκου και του συνδυασμού του ήταν "επικοινωνιακές", τώρα οι "ράμπο" δεν θα' χαν εγκατασταθεί στον Δήμο, ούτε θα έκαναν έλεγχο για δεύτερη συνεχόμενη βδομάδα.

Πληροφορίες μας λένε ότι ο Δήμαρχος  μετά τον αιφνιδιασμό της πρώτης μέρας της ... επίσκεψης των Επιθεωρητών, έπαψε να πηγαίνει στο Δημαρχείο προφασιζόμενος ασθένεια.  Ακόμη οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι οι δημοτικοί του σύμβουλοι είναι προβληματισμένοι, ενώ κάποιοι απ' αυτούς είναι έξαλλοι μαζί του και εκφράζονται με πολύ άσχημα λόγια γι' αυτόν και για τον Πρόεδρο Ζάχο, γιατί "τους διαβεβαίωναν ότι δήθεν "όλα αυτά είναι φαντασίες του Ανδριανάκου και τίποτ' άλλο" και τους καθησύχαζαν, ενώ τώρα μπορεί ξαφνικά να βρεθούν μπλεγμένοι σε κάτι για το οποίο μπορεί να μην είχαν όλοι γνώση. Άντε να πείσεις τους "ράμπο" ότι δεν γνώριζες ότι ενώ χρωστούσες, στις καρτέλες φαινόσουν ότι δεν χρωστούσες ή χρωστούσες λιγότερα από τα πραγματικά.

Είμαστε περίεργοι τι θα τους πουν τώρα ο Δήμαρχος Καλαντζής και ο Πρόεδρος Ζάχος που τους έμπλεξαν σε τέτοια περιπέτεια... Δεν είναι και λίγο ν' ακούγεται σε μια κλειστή κοινωνία σαν της Νεμέας ότι ελέγχεσαι από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης,  γιατί ενώ ζητάς απ' τον κόσμο να πληρώνει τα νερά του απειλώντας τον μάλιστα με διακοπές και κατασχέσεις λογαριασμών, τα δικά σου χρέη εκ ....θαύματος δεν φαίνονταν στα κομπιούτερ!!!
Κι ακόμα το θέμα είναι στην αρχή....

http://nemea15.blogspot.gr/
Γράψτε το Σχόλιο σας
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]
Loading...

Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]