Δείτε τι έλεγε για τους Εβραίους και τον εφαγαν ο Ούγκο Τσάβες!

 Το Διαδίκτυο βρίθει από τις κατά καιρούς Αντισημιτικές Δηλώσεις του Τσάβες, τις οποίες δεν πήραν χαμπάρι ούτε ο αγράμματος Τσίπρας, ούτε οι Συριζαίοι σύμβουλοί του, αλλά ούτε και οι Έλληνες δημοσιογράφοι που έγραψαν διθύραμβους για τον Ηγέτη της Βενεζουέλας!.
ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:

1) Ο Τσάβες έκανε με κάθε ευκαιρία αναφορές στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» μιλώντας από την Κρατική Τηλεόραση της Βενεζουέλας!. Μια φορά το τόλμησε αυτό από το βήμα της Βουλής ο Ηλίας ο Κασιδιάρης και έπεσε πάνω του όλος ο Συριζέϊκος Αντιρατσισμός να τον φάει!..
2) Ο Τσάβες είχε την άποψη και το έλεγε συχνά, πως ο Χίτλερ ήταν όργανο των Εβραίων και έκανε όσα έκανε κατ’ εντολήν τους, για να συμπαθήσει ο κόσμος τους απογόνους του Αβραάμ!.. Μια φορά το είπε αυτό ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και έπεσε πάνω του όλη η Ελληνική Αριστερά να τον ξεσκίσει…
3) Τον Ιανουάριο του 2009, κάποιοι έγραψαν Αντισημιτικά συνθήματα στην κεντρική Συναγωγή του Καράκας. Ο Τσάβες, βγήκε στην Κρατική Τηλεόραση της Βενεζουέλας και δήλωσε πως τα συνθήματα τα έγραψαν οι ίδιοι οι Εβραίοι για να προκαλέσουν την συμπάθεια του Λαού της Βενεζουέλας!..
4) Ο «Κώστας Πλεύρης» της Βενεζουέλας ονομάζεται Νορμπέρτο Τσερέζολε: Είναι δεδηλωμένος αρνητής του Ολοκαυτώματος και μέγας Αντισημίτης. Η Εβραϊκή Κοινότητα της Βενεζουέλας είχε επανειλημμένως ζητήσει από τον Τσάβες να καταδικάσει τις δηλώσεις και τα γραπτά του Τσερέζολε. Τι νομίζετε ότι έκανε ο μακαρίτης ο Ούγκο που τόσο θαυμάζει ο Αλέξιος Τσίπρας; Βγήκε δημοσίως και δήλωσε ότι ο Τσερέζολε είναι «ένας σπουδαίος διανοούμενος που αξίζει μεγάλο σεβασμό»!
Και κάτι τελευταίο, γιατί δεν με παίρνει ο χώρος: Στα χρόνια που κυβέρνησε την Βενεζουέλα ο Τσάβες, η Εβραϊκή Κοινότητα μειώθηκε κατά 50%: Οι 7.500 από τους 15.000 Εβραίους της Βενεζουέλας εγκατέλειψαν την χώρα, γιατί δεν άντεχαν τις καθημερινές προσβολές που υφίσταντο από το καθεστώς του Τσάβες!..
ΕΡΩΤΗΣΗ: Αλέξιε Τσίπρα, πώς γίνεται να λατρεύεις τους Εβραίους και να έχεις ίνδαλμά σου τον Μέγα Αντισημίτη Ούγκο Τσάβες; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Με το 80% των Ελλήνων δημοσιογράφων να ψηφίζουν Σύριζα, γίνεται και παραγίνεται… Εδώ οι μισοί Έλληνες νομίζουν ότι ο αγράμματος Τσίπρας είναι Μεγάλος Ηγέτης και οι μισές Ελληνίδες έχουν πειστεί από την Αριστερή Προπαγάνδα ότι ο Αλέξιος είναι σπουδαίος γκόμενος…
“Κοινός Νούς” – Εφημερίδα “Στόχος”

loading...

5 thoughts on “Δείτε τι έλεγε για τους Εβραίους και τον εφαγαν ο Ούγκο Τσάβες!

  1. ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΕ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ.

  2. Ποιος ειναι στην τρυπα δεν μας ειπες ομως 10.02

  3. αντζυ καλεs δουλειεs με την καινουργια τρυπουλα ατιμουλικο…
    τερμα το Γιωργοs Π;εγινεs μωρη βαιτσα ρουγκλακια ανωνυμη;

  4. ΜΠΑΑΑΦΦ ΗΚΟΥΣΘΗ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Η ΤΣΑΠΕΛΑ ΕΞΕΤΙΝΑΧΘΗ ΠΕΡΑ….

Comments are closed.