Πάτρα: Καθηγητής ντροπιάζει τέως μαθήτριά του γιατί εργάζεται σε σούπερ μάρκετ

Συνέβη σε κεντρικό σούπερ μάρκετ της Πάτρας, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και αναγνώστες μας, που μοιράστηκαν το περιστατικό μαζί μας και σας το μεταφέρουμε:


«Mε χαρά υπάλληλος αναγνωρίζει τον καθηγητή της από το σχολείο, τον οποίο εξυπηρετούσε και του λέει χαριτολογώντας: «αλλά κε καθηγητά μου βάλατε χαμηλό βαθμό…». Με περισσό θράσος ο κατά τα άλλα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ γυρίζει και της λέει «γι’ αυτό είσαι εκεί» εννοώντας προφανώς ότι εργάζεται στο σούπερ μάρκετ που αυτός ψώνιζε και όχι στη ΝΑSA.
Και γεννάται ευλόγως το ερώτημα:
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ; Αλήθεια τι διδάσκει αυτός ο κατά τα άλλα «καθηγητής» στους μαθητές του, στα παιδιά μας;
ΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ;»

Τι κι αν είχε δυο μέτρα μπόυ ο εν λόγω κύριος, είχε επίπεδο στο μείον άπειρον με «επιστημονικούς όρους».
«Κάτι τέτοιοι αισθάνομαι ότι μας κλέβουν το οξυγόνο και κυρίως ξεσκίζουν την ψυχολογία νέων ανθρώπων, που μπορεί να μην ήταν και οι πρώτοι μαθητές, αλλά είναι εργατικοί, τίμιοι, χαμογελαστοί, ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ…Αναρωτιέμαι πως μπορούμε όλους αυτούς τους ΤΟΞΙΚΟΥΣ να τους εξολοθρεύσουμε», καταλήγει το μήνυμα αναγνώστριας!

patrisnews.com
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αντί να την συγχαρεί που την βρήκε εργαζόμενη καί όχι τεμπελιάζουσα σε καμιά καφετέρια!.... Δηλαδή τι θα έλεγε αν την έβρισκε εργαζόμενη σε κανένα κωλόμπαρο-κωλοχανείο;... Δυστυχώς!.... Αυτό είναι το επίπεδο της πλειοψηφίας του καθηγητικού κατεστημένου στη Χώρα μας!.... Τι να περιμένει κανείς από τους άξεστους Κομμουνιστές!.... Κάτι ήξερε ο λεγόμενος ''Γέρος της Δημοκρατίας'', που Δεν ήθελε ούτε ένα Κομμουνιστή στον χώρο της Παιδείας!................. ...Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]