ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, (ΜΑΣ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΠΥΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΙΚΟ ΠΑΣΟΚ

Από τη μια η κωλοτούμπα του κόμματος της Πειραιώς, για την «επιβεβλημένη» αναβάθμιση των F-16 (δηλαδή να το δούμε) και από την άλλη η Ευρωπαϊκή επιτροπή (δηλαδή η Γερμανία) που πιέζει να «ψάξει» από που θα βγουν τα χρήματα της αναβάθμισης (και αυτό γίνεται σημαία της Πειραιώς), μας βάζει σε σοβαρές σκέψεις.

Το ερώτημα εδώ είναι πολύ απλό: είναι ή δεν είναι αναγκαία η αναβάθμιση των F-16; Αν είναι η ΝΔ που παραδοσιακά έχει «καλές» σχέσεις με τη Δύση, έχει κάποια θέση για το θέμα αυτό ή το αντιμετωπίζει ευκαιριακά όπως όλα; Θεωρεί το κόμμα Μητσοτάκη πως τα F-16 πρέπει να αναβαθμιστούν; πως πρέπει να αγοραστούν τα F-35; πως πρέπει να μείνουμε ως έχουμε; να μας πουν σε εμάς του πληβείους τι ακριβώς πιστεύουν; Και αν δεν χρειάζεται τίποτα απ’ όλα αυτά, γιατί δεν λέει ο κύριος Μητσοτάκης (μαζί με την κυρία Σπυράκη) στους «φίλους» μας της Ευρώπης να φυλάξουν τα Ευρωπαϊκά σύνορα και άρα και τα Ελληνικά, για να μην χρειάζεται να δαπανούμε εν μέσω κρίσης χρήματα που δεν υπάρχουν; Θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για το δίδυμο Μητσοτάκη – Σπυράκη να μας δείξουν πόσο πατριώτες είναι, εκεί «στας Ευρώπας» που περιδιαβαίνουν καμαρωτοί και φωτογραφίζονται, με μεγάλες ιδέες για την Ελλάδα του μέλλοντος (το νέο αφήγημα)… λέμε τώρα.

Γιατί μας μπαίνουν και κάποιες πονηρές σκέψεις για τη Γερμανική επιρροή, που είναι πολύ δυνατή προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη από τις ένδοξες εποχές της Siemens και που υποχρεώνει τον ίδιο να αντιδρά αλλοπρόσαλλα για την αναβάθμιση των μαχητικών μας.

Μαθαίνουμε πως οι Αμερικάνοι στέλνουν μηνύματα «απογοήτευσης» στην Πειραιώς.

Η στάση του δήθεν αυριανού Πρωθυπουργού είναι (και σε αυτό το θέμα) επιεικώς απαράδεκτη. Και επικίνδυνη, γιατί μιλάμε για άκρως σημαντικά γεωπολιτικής στρατηγικής θέματα. Είναι τα ίδια θέματα που είχαν ως βάση το σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Καραμανλή. Ναι αυτό που έγινε ντοκιμαντέρ στη Ρωσία, που βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Δικαιοσύνης και για το οποίο το κόμμα του Μητσοτάκη, δεν έχει βρει ακόμη να πει τίποτα. Αν είναι δυνατό… απίστευτο. Για εμάς όχι.

Ας πάρει μία ομόφωνη απόφαση η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ για το ζήτημα των εξοπλισμών και για λίγο ας κάνουν πίσω οι διορισμένοι Θεοδωρικάκοι – Σπυράκηδες που έτσι κι αλλιώς προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους και ουδεμία σχέση έχουν με την εθνική στάση που ανέκαθεν και παραδοσιακά υπεδείκνυε η ΝΔ για τέτοια θέματα.

Τι να μας πει η Σπυράκη του Τσοχατζόπουλου και ο Θεοδωρικάκος των Σημίτη – Λαλιώτη, για προμήθειες και εξοπλισμούς; ε; τι; για σκεφτείτε το!

«Ο Κεντροδεξιός»
https://kentrodexios.wordpress.com

https://www.facebook.com/rigillis18

loading...

4 thoughts on “ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, (ΜΑΣ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ Η ΣΠΥΡΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΙΚΟ ΠΑΣΟΚ

  1. ΟΥΥΥΣΤ ΓΑΜΙΟΛΑ ΚΛΑΣΜΕΝΤΕΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!

  2. https://www.youtube.com/watch?v=VHkChNlaJ2c

    MEGA-Μαρία Σπυράκη κατά Κώστα Καραμανλή για Βατοπέδι και Siemens

    https://www.youtube.com/watch?v=JA-0Ov81Yq4

    Η Μαρία Σπυράκη κατηγορεί την… Ελλάδα στό Ευρωκοινοβούλιο.
    Η πρώην δημοσιογράφος τού MEGA και νυν ευρωβουλευτής τής Ν.Δ. σε ομιλία της στην Ευρωβουλή (ευτυχώς σε εντελώς άδεια έδρανα) κατηγόρησε ευθέως για "Ιδεοληψία" την Ελλάδα και ότι η Πατρίδα μας "Υπονομεύει"… και κάλεσε την Ελληνική Κυβέρνηση να… συμμορφωθεί !!!

  3. Πρεπει να ξεστραβωθουν και οι εναπομειναντες τιμιοι αλλα παραπλανημενοι απο την Ψωφοδεξια νοικοκυραιοι.

  4. Ηλίθιοι ζήστε με το όνειρο της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ , αλλά δεν μας λέτε ποια ΑΡΙΣΤΕΡΑ ονειρεύεστε , την γιαλαντζί ΑΡΙΣΤΕΡΑ του ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ μαζί με όλο του τον αποτυχημένο ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΘΙΑΣΟ ή την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ του 1944-1949 .
    Όσο για τα F16 ναι πρέπει να αναβαθμισθούν άσχετα τι θέλουν ή δεν θέλουν οι Ευρωπαίοι εταίροι μας , το θέμα είναι τι κερδίζει η Ελληνική οικονομία και αν παρακολουθήσατε τους Αμερικάνους είπαν αυτό που έπρεπε να πούμε εμείς , ότι κέρδισαν με την συμφωνία θέσεις εργασίας , ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ , να πω και κάτι ακόμη αν η τιμή είναι 1,1 δις ή 2,4 δις δεν θα με προβλημάτιζε ότι κέρδιζε η Ελληνική οικονομία , την διαφορά που προκύπτει μπορούσαν να την καλύψουν με το να μην μοιράσουν μια χρονιά αυτό το ζητιανοκομματικό μέρισμα

Comments are closed.