Ο Σύριζα είναι ο καθρέπτης της μαλακίας του μέσου νεοέλληνα.

Οι Ανελ ανέλαβαν τους πεοψεκασμούς. Οσφυοκάμπτες ψευτοεπαναστάτες συντάγματος και πέριξ των Εξαρχείων
σφηκοφωλιασμένοι, ψεκασμένοι κουτοπόνηροι συριζανελιάρηδες γλύφουν ερπωντας ακόμα κι εκεί που εφτυναν.. Γεμίσαμε λούληδες και αγύριγους καρανίκες.. Το μέλλον του γραικύλγιουναν-αυνανιστάν γράφεται στα 4 με ..απο τα 2 πολιτικά βοθροτόπια που τα ενώνει η κουτάλα της εξουσίας.. με πολιτογραφήσεις μελλοντικών συριζαίων λαθροψηφοφόρων αλλαχκμπαριστών. Με δικαίωμα ψήφου στα 16 και δικαίωμα αλλαγής φύλου στα 15. Και μετά στα 4.. πάντα στα 4 ψεκασμένε καφρέλληνα, συνέχισε να τους ψηφίζεις γυφτοτιποτέλληνα (χωρίς διαθεση στοχοποίησης ξενων, ρομά, gay κλπ- δεν έχω θέμα παρα σε οτι έχει να κανει με την εθνική ασφάλεια, την εγκληματικότητα και το ποσο “πούστικα” υποβαθμίζονται αυτά απί τους εκάστοτε δημαγωγούς)

αναγνωστης

loading...

8 thoughts on “Ο Σύριζα είναι ο καθρέπτης της μαλακίας του μέσου νεοέλληνα.

  1. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ.

  2. το καταλαβαμε απο το σχολιο σου κ.Καρανικα…
    ο αναγνωστης γραφει πασιφανεις αληθειες και μπραβο του

  3. Προσωπικά δεν έχω ξεπεράσει ακόμα το γεγονός ότι έχουμε κομμουνιστική ελασίτικη ανθελληνική αντιχριστιανική κυβέρνηση.

  4. Πού είναι ο τιμημένος ΕΛΑΣ για να τιμωρήσει τους ψευτοαριστερούς την ψοφοδεξιά και τους κλεφτοπροδοτοκεντροαριστερούς για αυτήν την κατάντια που έφεραν την πατρίδα. Μόνο αυτός θα τους έστελνε στις φυλακές για τα εγκληματα που έκαναν.

  5. ακονιζει τα κονσερβοκουτια

  6. Ρίγη συγκίνησης διατρέχει τα σώματά μας, χαρά και ευφορία πλημμυρίζουν τις καρδιές μας με αυτά που διαβάζουμε, αδέρφια, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    Αυτός ο «τιτάνας» της ελληνικής πολιτικής, ταξίδεψε, μαθαίνουμε, στις Βρυξέλλες, όπου – κρατηθείτε! – βραβεύεται από το 19ο Συνέδριο της International Leadership Association (ILA), με το Βραβείο Ηγετικής Προσφοράς για το έργο του ως πρωθυπουργού της Ελλάδας την περίοδο 2009 – 2011…

    Ν.Βραχος

  7. ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΑΛΗΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΤΑ!
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  8. ΕΣΥ ΜΟΥΝΟΧΥΜΑ ΕΚΠΕΤΑΧΘΕΙΣΑ ΠΟΡΔΗ ΑΠΟ ΣΑΠΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ, ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΣΤΟΠΡΟΣΩΠΟΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΚΤΗΝΑΝΩΜΑΛΟΥ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΥ ΓΙΑΧΩΒΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΣΚΑΤΟΚΑΘΑΡΣΙΣΤΗ ΤΗΣ ΜΟΥΡΗΣ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΡΤΚΞΟΥΣ ΗΜΙΑΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΓΟΝΟΥ ΟΣΤΙΣ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΡΑΝΙΔΑ ΤΩΝ ΚΩΛΟΒΑΡΔΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ ΜΠΑΧΤΙΑΡ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΟΥ ΕΠΟΙΒΗΤΟΡΑ ΤΟΥ ΟΣΤΙΣ ΚΑΤΕΑΞΕ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΔΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΧΟΥ ΣΕ ΤΕΤΙΟΙ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΒΟΛΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΠΛΗΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΨΩΦΗΣΕ Ο ΚΤΗΝΑΝΩΜΑΛΟΣ ΓΙΑΧΩΒΑΣ ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕ Η Ν,ΙΩΝΙΑ (ΒΟΛΟΥ ) ΦΥΣΙΚΑ. ΕΣΥ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΖΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑ ΤΟΥ Ν,ΒΡΑΧΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΦΓΑΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΥΛΙ ΝΑ ΣΕ ΞΞΕΣΚΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥΣΤΗ Ε ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΟΥΝΑΚΙ ΣΑΠΙΟ ΠΟΥ ΝΤΕ ΚΑΛΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΨΩΦΗΣΑΣ ΘΑΝΑΤΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΙΑΙΑΝ ΤΣΟΥΜΠΑΜΠΑ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ Ν,ΒΡΑΧΟΥ…ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΥΝΙ…..

Comments are closed.