Ο Μουζάλας υποψήφιος επιτρόπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Η ελληνική κυβέρνηση προτείνει για τη θέση του επιτρόπου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, θεωρώντας την υποψηφιότητα αυτή «υψηλού συμβολισμού».

Όπως ειδικότερα αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, «η ελληνική κυβέρνηση θεωρεί υψηλού συμβολισμού την υποψηφιότητα αυτή, σε μία στιγμή που η ήπειρος μας βρίσκεται εμπρός σε ένα υπαρξιακό δίλημμα: θα συνεχίσει να είναι η πατρίδα των αγώνων για την ελευθερία ή θα υποκύψει στο ανερχόμενο κύμα εσωστρέφειας, ξενοφοβίας και σωβινισμού;».

Επίσης, σημειώνεται πως, έχοντας δώσει έμπρακτα δείγματα γραφής για την προστασία των δημοκρατικών δικαιωμάτων των λαών, αλλά και των μειοψηφιών, η Ελλάδα αντιμετωπίζει ως το βασικότερο διακύβευμα της περιόδου που διανύουμε την επιβεβαίωση του φιλελεύθερου και δημοκρατικού χαρακτήρα των Ευρωπαϊκών πολιτικών και έχει την πεποίθηση ότι η εκλογή του κ. Μουζάλα θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο προς την κατεύθυνση αυτή.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται πως ο κ. Μουζάλας είναι άνθρωπος των δικαιωμάτων, από ιδιαίτερα νέα ηλικία και πολύ πριν από την άμεση ενασχόλησή του με την ενεργή πολιτική, αγωνίστηκε στην πρώτη γραμμή για την προστασία των δικαιωμάτων, όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά σε πολλές χώρες της Ασίας και της Αφρικής.

Επισημαίνεται, επίσης, πως ο κ. Μουζάλας από τη θέση του υπουργού υπήρξε από τους πρωταγωνιστές της διαχείρισης της μείζονος ευρωπαϊκής προσφυγικής κρίσης με αποτελεσματικότητα, αλλά και αμετακίνητη προσήλωση στον σεβασμό του διεθνούς δικαίου και στην προστασία των προσφύγων και των αδυνάτων.

loading...

9 thoughts on “Ο Μουζάλας υποψήφιος επιτρόπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο Συμβούλιο της Ευρώπης

  1. Κάθε Ελληνας όποιος και να είναι και όπου και να ανήκει όταν λαμβάνει μια μεγάλη θέση στην Ευρώπη καλές υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει στην πατρίδα μας , ανεξάρτητα αν οι υπηρεσίες που έχει προσφέρει μέχρι τώρα στον συγκεκριμένο τομέα εντός της χώρας βαθμολογούνται στην μετριότητα

  2. Να μην ξεχάσει να πάρει μαζί το "επαναστατικό" φουλάρι του. Αν πάψει να το φοράει, τι επαναστάτης θα είναι;

  3. MHΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ Η ΕΙΣΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ? ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΒΡΕ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΕ ΑΥΤΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΚΟΡΑΝΑ ΤΑ ΙΣΛΑΜΙΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΤΟΥ ΙSIS ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΟΙΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΤΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΣΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ? ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΚΟΜΨΕΥΟΜΕΝΟ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ ΤΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛ ΛΕΩ ΠΟΥ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΓΕ Ο ΑΠΛΥΤΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΠΑΡΗ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ? ΟΥΤΕ Ο ΘΥΡΩΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΗΞΕΡΕ. ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΞΥΠΝΑ.

  4. AΦΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ-ΤΑΣΙΑ,ΤΩΡΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΟΥΝ..!..Η ΠΑΡΑΛΟΓΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ..!..ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ.

  5. στα παπαρια μας τα δυο
    που μοιαζουν με καμπαναριο
    και χτυπανε σαν καμπανες
    και ξυπνανε τις πουτανες

  6. Με Αλέξη, με Τασία, με Μουζάλαχ και τ' άλλα παιδιά ... says:

    Είμαστε όλοι πρόσφυγες και μετανάστες. Αν δεν είμαστε ακόμα, θα γίνουμε …

  7. ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΠΟΕΛΟΦΑΓΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΥΓΚΛΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΒΕΡΚΩΣΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΔΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΛΥΦΕΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ!!! ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΗ ΤΣΑΜΟΥΡΟ-ΓΥΦΤΙΣΑ ΓΚΟΥΡΛΙΟΥ?….ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΩΛΑΡΑΚΙ ΛΥΜΠΗΣΤΗΚΕΣ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΞΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕΙΕΣ? …ΦΑΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙ ΤΩΡΑ….ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ….ΚΡΑΑΑΑ ΚΡΑΑΑΑΑΑ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ ΖΕΥ ΖΕΥ ΖΕΥ….ΟΥΥΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ

  8. χλαπα χλουπα χαλαπα χλουπα παιζω εγω τον μπαγλαμα
    ντριγκι ντριγκι ντριγκι τι τα θελω τα λεφτα
    χλαπα χλουπα χλαπα χλουπα να ειναι ο Σορος μας καλα

    χλαπα χλουπα χαλαπα χλουπα που τα πατε τα λεφτα
    ντριγκι ντριγκι ντριγκι δεν ειναι οι Ελληνες καλα
    χλαπα χλουπα χλαπα χλουπα στους λαθρο πανε τα λεφτα
    ντριγκι ντριγκι ντριγκι μας το'πε ο Σορος ρε παιδια
    χλαπα χλουπα χλαπα χλουπα ριχτ'τους Ελληνες στον κουβα

  9. Τα καλά σκυλιά πάντα τα επιβραβεύουν τα αφεντικά τους, γέμισε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες, και τώρα τον ρίχνουν το κόκαλο του, μπράβο κοπρόσκυλο γλύψε το κόκαλο σου το πήρες με την αξία σου…..

Comments are closed.