“Καταργήστε τις παρελάσεις”. Σκάσανε μύτη όπως κάθε χρόνο, οι προδότες ανθέλληνες εθνοκτόνοι αποδομητές…

Να καταργήσουμε επιτέλους τις παρελάσεις!

Του Σωτήρη Σκατσίλα δάσκαλου..

Είναι ή δεν είναι η μαθητική παρέλαση μεταξικό κατάλοιπο της φασιστικής και ναζιστικής ιδεολογίας, αλλά και του συνοδού της μιλιταρισμού;

Είναι ή όχι έκφραση της ολοκληρωτικής αντίληψης του φασισμού να επιβάλλει καθολική αποδοχή και δήλωση πειθαρχίας στην ιδεολογία του και στους φορείς του με τον πιο επίσημο τρόπο;

Είναι ή δεν είναι προσπάθεια να επιβάλλει την ψευδή και διαστρεβλωμένη εικόνα ότι όλος ο “λαός ενωμένος” ομνύει στα προτάγματά του; Και μετέπειτα, όλοι ενωμένοι, Τσολάκογλου, Ράλληδες, ταγματασφαλίτες-γερμανοτσολιάδες, Χίτες, καταδότες, με αυτούς που αντιστάθηκαν και πολέμησαν τον φασισμό-ναζισμό, που σκοτώθηκαν, που δολοφονήθηκαν, να υποκλίνονται στην μία και αυτή σημαία της πατρίδας;

Ποιοι «επίσημοι» φορείς σήμερα ζήλεψαν τέτοιου είδους εκ-δηλώσεις και αναπνέουν δημοκρατικό, αριστερό αέρα από αυτές;

Να δώσουμε τέλος στα φασιστικά και μεταξικά κατάλοιπα του παρελθόντος – που κάποιοι προσδοκούν ολική επαναφορά τα οποία μόνο τροφή δίνουν και προάγουν φενακισμένες, διαστρεβλωμένες έως και διαστρεμμένες συνειδήσεις.

Να ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ αυτούς που αγωνίστηκαν για λεύτερη πατρίδα, όσους συνέβαλαν στην αντιφασιστική νίκη των λαών, που όρθωσαν μπόι σε ό,τι αντιανθρώπινο, αρρωστημένο και ποταπό προσπάθησαν να επιβάλλουν τα φασιστικά και ναζιστικά καθεστώτα καταργώντας τώρα τις παρελάσεις.

Η κατάθεση από τους μαθητές δημοτικών σχολείων- γυμνασίων-λυκείων ενός στεφανιού στα ηρώα και η απόδοση μιας ταπεινής υπόκλισης σ’ αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για ΛΕΥΤΕΡΙΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ είναι ό,τι πιο τιμητικό θα μπορούσαν να δεχτούν.

ΥΓ. Γι αυτούς τους λόγους αρνήθηκα και αρνούμαι να συνοδεύσω τους μαθητές στην παρέλαση.

Σκαρτσίλας Σωτήρης, δάσκαλος.

Το παραπάνω άρθρο αναρτήθηκε στο κατ’ ευφημισμόν εκπαιδευτικό σάιτ, AlfaVita….
ΣΧΟΛΙΟ
Αυτοί οι δάσκαλοι βρίσκονται στα σχολειά μας, κρατούν στα μυαρά προδοτικά χέρια τους τις αθώες ψυχές των παιδιών μας και τις δηλητηριάζουν….
Ο Μεταξάς ο άνθρωπος που όρθωσε το ελληνικό του ανάστημα κόντρα στους ισχυρούς της εποχής λέγοντας ένα ΟΧΙ που ουσιαστικά έβγαινε από τα στήθια όλων των Ελλήνων, φταίει για όλα…
Γιατί;
Διότι το λέει ο κ Σκαρτσίλας….
Ο άνθρωπος δεν γνωρίζει για ποιον λόγο και τι τιμούμε κατά την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου…
Η μαρξιστική του ιδεολογία δηλητηριάζει ολόκληρη την στάση και την συμπεριφορά του σε τέτοιο βαθμό που γράφει ασυναρτησίες….
Για τις παρελάσεις φταίει ο Μεταξάς!!!!!!
Επίσης για τις παρελάσεις μαθητικές και στρατιωτικές στις ξένες χώρες, φταίει και πάλι ο Μεταξάς, λέω εγώ…. 
Γενικά ο Μεταξάς φταίει για τα πάντα….
Γιατί…
Διότι ήταν Ελληνας….
Φασίστες λοιπόν οι γονείς που καμαρώνουν τα παιδιά τους στις παρελάσεις των εθνικών μας επετείων…
Φασίστες οι μαθητές που θέλουν να παρελάσουν…
Φασιστικά κατάλοιπα οι παρελάσεις….
Και αυτός που γουστάρει να τις καταργήσει κόντρα στο θέλημα του ελληνικού λαού…. δημοκράτης…. προοδευτικός….
Αυτός γουστάρει να συμμετέχει μόνο στις gay παρελάσεις των διεστραμμένων….
Αυτός γουστάρει να βλέπει τους ομοφυλόφιλους να φιλιούνται στα θεωρεία της βουλής πανηγυρίζοντας νόμους για αλλαγές φύλου και σύμφωνα συμβίωσης….
Αυτός μισεί ουσιαστικά την εικόνα του Ελληνα μαθητή που κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία και παρελαύνει με καμάρι…. (δηλαδή μισεί ακριβώς αυτό που όλοι εμείς αγαπάμε)
Αυτός λοιπόν διδάσκει τα παιδιά μας όσα η Νέα Τάξη επιβάλλει….
Θα τους μιλήσει για πολυπολιτισμούς, διαφορετικότητες, bullying, υποκριτικούς αντιρατσισμούς και αντιφασισμούς, θρησκειολογία κι αθεϊα, ελεύθερες εκτρώσεις, ελεύθερο χασισάκι κλπ….
Θα τους διδάξει μια αλλοτριωμένη ελληνική ιστορία στην οποία οι προδότες ήταν ήρωες και οι ήρωες προδότες…. 
Και σαν κι αυτόν να ξέρετε είναι πολλοί δάσκαλοι και καθηγητές….
Κι αν δεν αποφασίσουμε να αντισταθούμε θα δούμε στο μέλλον μια Ελλάδα αγνώριστη που δεν θα έχει ουδεμίαν σχέση με αυτήν που μας κληροδότησαν οι προγονοί μας…
Αντίσταση λοιπόν ΤΩΡΑ…
http://koukfamily.blogspot.gr/2017/10/blog-post_929.html
loading...

10 thoughts on ““Καταργήστε τις παρελάσεις”. Σκάσανε μύτη όπως κάθε χρόνο, οι προδότες ανθέλληνες εθνοκτόνοι αποδομητές…

  1. ΠΡΟΣ κ.ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ
    ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΠΑΛΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕΡΕ ΠΡΟΣΔΙΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΙΓΛΗ.

  2. ΕΙΜΑΙ Ο MΠΑΤΗΡΑΡΟΣ Ο ΨΩΡΡΑΣ!! ΕΝΑ ΓΙΟΥΦΤΑΚΙ ΤΟΥ 20στου ΑΙΩΝΑ.. (ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ)….ΕΙΔΑ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ !! ΞΑΦΝΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΤΡΕΞΕ ΨΩΡΡΑ ΤΡΕΞΕ ΜΠΟΥΚΑΡΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!! ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΔΩ …ΩΧΧΧ ΤΡΕΞΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΟΥΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΒΟΥΤΑ…. ΩΩ ΔΙΑ ΜΠΑΣΟΒΓΑΛΤΗ ΜΕ ΤΑ ΓΕΝΕΙΑ ΤΑ ΜΠΟΥΚΛΑΤΑ ΑΗΡ ΑΗΡ ΑΗΡ…ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΕΛΑΤΕ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ 150 ΕΥΡΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΡΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΕ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ? 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑΒΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΑΠΟΥΤΣΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ
    ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΩΣΤΕ 150 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΡΑΒΒΙΝΟ ΘΑ ΨΩΦΗΣΩ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟ!! ΠΙΟ ΠΕΡΑ Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΝΟΛΟΓΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΚΥΤΤΑΖΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΧΝΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΜΣΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΣΙΧΑΣΙΑΣ ΠΟΙΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑ…ΕΡΙΞΕ ΜΙΑ ΡΟΧΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΧΩΡΗΣΕ ΚΟΥΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ…ΠΑΜΕ ΦΩΤΗ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΣΟΦΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΑΘΛΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΥ ΠΑΜΕ…

  3. Ωραίο σχόλιο κάνεις για το συγκεκριμένο άρθρο! Η … αίγλη σε μάρανε.

  4. Αρχοντομαλάκας του ΕΠΑΜ είπαμε;

  5. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΘΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΘΟΥΜΕ.ΑΝΤΕ ΖΩΟΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟ "ΜΩΡΟ"ΣΟΥ ΣΤΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙΣ.
    ΑΕΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΛΑΚΑ

  6. Δεν είναι κακό να κρίνει κανείς την νέα εμφάνιση της ιστοσελίδος. Κι εμένα μου άρεσε η προηγούμενη μορφή της ιστοσελίδος.

  7. Όταν υπάρχουν ηλίθια μυαλά και ειδικά σε εκπαιδευτικούς καλό είναι να κάνουμε τον σταυρό μας και να λέμε Παναγιά μου βοήθα , βρε ηλίθιε δάσκαλε της πλάκας οι 100 οι 1000 ή έστω οι 5000 που έλαχε να γίνουν συνεργάτες των Γερμανών πρέπει να αμαυρωνόσουν μια κορυφαία στιγμή του Έθνους και να μας στερήσουν το δικαίωμα να τιμήσουμε τους τότε αγώνες ενός ολόκληρου λαού , οι μαθητικές παρελάσεις της εποχής εκείνης βρε ηλίθιε δάσκαλε είχαν πολιτική και εκπαιδευτική χροιά κατά την θεωρία της τότε εποχής , οι σημερινές παρελάσεις ανόητε δάσκαλε δεν έχουν τίποτε κοινό με τις τότε παρελάσεις, που σκοπό έχουν έναν και μόνο να τιμήσουν αυτούς που πολέμησαν στα Αλβανικά βουνά για την πατρίδα και μόνο και αυτούς που πολέμησαν τον κατακτητή μέχρι το 1944 , και ΟΧΙ για τους πουλημένους του 1944-1949 που κατέστρεψαν την χώρα μας 10 φορές περισσότερο από ότι οι Γερμανοί , θα μπορούσα να σου πω πολλά αλλά καταλαβαίνω μάταιος κόπος σε αγκυλωμένο μυαλό ……..

  8. Εδώ είναι χώρος για σχολιασμό του άρθρου και όχι για υποδείξεις για τη μορφή του blog. Μπορείτε να στείλετε mail στην Ιστοσελίδα η να κάνετε σχετική ανάρτηση.

  9. Μήπως είσαι εσύ ο βλάκας που νόμισες πως σου απάντησε ο Διαχειριστής στις 9:53μ.μ..Για το άρθρο βλήμα έχεις κάτι; Μάλλον διαφωνείς και το παλεύεις.

  10. Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΚΑΡΤΣΙΛΑΣ Ή ΣΚΑΤΊΛΑΣ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΦΛΗΝΑΦΗΜΑΤΑ.ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΝ Ι.ΜΕΤΑΞΑ ΩΣ ΦΑΣΙΣΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ?ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΤΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ,ΤΗΝ ΟΧΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40.ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ,ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΥ ΑΙΜΑ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ.ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ?ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΡΩΣΙΑ!ΑΠΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΙ Ο ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ.ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΙΣΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΗΓΕΙΤΕ Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΔΑΛΑ ΦΛΑΜΠΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΟΥΤΕΟΙΚΟΚΙΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΑ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΟΠΟΥ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΑΞΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΟΠΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ.

Comments are closed.